Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Persze, mit kérsz érte?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sippie
Steamen a bónusz kártyákra hogy lehet jogot szerezni? Teljesen random szól a steam, hogy kihúzhatom a maradék kártyáját x játéknak, vagy játszani kell a játékkal mindennap, és akkor ahhoz jöhet?
DarkSector
Metro LL köll valakinek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fene azt a mocskos warezolós pofámat: Megjött a Hobbit 2 BDrip végre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Idén lesznek ígéretes címek azért, de én már mondani se merek semmit. Maradjunk annyiban, hogy majd meglássuk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AC Unity kapcsán reménykedek egy 2. részre való visszatérésben. Helyszín és korszak minden alapot megad hozzá. Üsse kavics eltekintek a hajós résztõl is minden további probléma nélkül (elég volt már kétszer szerintem, most menjünk inkább királypártiakra vadászni szépen! )

NA az meg kimaradt. Láttatlanban hamar eluntam volna.

DarkSector
"DirectX 12 - ilyen lesz a következõ generációs API

A Microsoft bemutatta a DirectX 12-t, ami minden eddiginél több gátat hidal át szoftver és hardver között, és sokkal jobb teljesítményt garantál elõdjénél.
Sokat kell még várnunk arra, hogy a DirectX 12 széleskörûen elterjedtté váljon, lévén a Microsoft csak 2015 végén tervezi kiadni a grafikus API új változatát.
Azt viszont már most tudjuk, hogy miért érdemes várni rá. A Microsoft állítása szerint a DirectX 12 esetében kevesebb az akadály a szoftver és a hardver között. A lehetõségek kiaknázásához ugyan mélyebben bele kell merülni a fejlesztésbe, de cserébe a fejlesztõk sokkal jobb teljesítményt garantálhatnak játékaiknál. A cég „konzolos szintû hatékonyságot” ígér, amit a Forza Motorsport 5 PC-n való futtatásával igyekezett bizonyítani. A játék egy Nvidia Titan Blacken futott, ami sokkal erõsebb, mint az Xbox One-ban található GPU, de értitek a lényeget.

A DirectX 12 a Microsoft minden készülékén fut, beleértve a táblagépeket, az okostelefonokat, az Xbox One-t és a PC-t is. Bár a cég azt nem állította, hogy az API csak Windows 8-as vagy újabb operációs rendszerrel szerelt gépeken fog futni, azért érdemes ezzel számolni. Csak annyit közöltek, hogy tisztában vannak azzal, mekkora az igény a Windows 7 támogatására.
Az API jobban kihasználja a több CPU-t és jobban elosztja a munkát a különbözõ szálak között. A jobb teljesítményt több változtatás bevezetésével érték el, ezekrõl itt olvashattok bõvebben.
A DirectX 12 négy éve készül, és a cég ez idõ alatt folyamatosan kommunikált a fejlesztõkkel és a GPU-gyártókkal. Az Intel, a Qualcomm, az Nvidia és az AMD (akik egyébként a rivális Mantle-t fejlesztik) bejelentették, hogy támogatni fogják az API-t. Az Nvidia egyébként azt is kikötötte, hogy az új technológia minden DirectX11-osztályú kártyával mûködni fog.
Mit vártok a DX12-tõl?"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Várom a BD verziót, amúgy van már 14 gb, az mégis csak barátibb.

DarkSector
mindegy, ha közvetve is de õ általa. 😄

Shep
Na hát ez az (bár nekem a Thief eléggé bejött) és idén egy játékra merem látatlanban is rámondani ,hogy tuti jó lesz, az pedig a Betmen, miden egyéb kérdéses.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az önkéntes volt részedrõl 😊

tomsolo
A Stick of Truth majdnem ilyen lett.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem tudok én sem mondani, amitõl nem rossz szájízzel távoztam. Most perdült le thief credits... hát.... Nem vagyok lenyûgözve.

DarkSector
Jaja olvastam amit írtál (eredeti hsz-ban), de most az hogy 60 euro, ne röhögtessenek már, az Arcade játékok 40%-ért elõbb fizetnék 60 euro-t mint ezért, a CoD-ok kerülnek 60 euro-ba, nehogymá ez...omg, persze 18000ft-ért van idióta aki ezt megveszi steam-en.

grebber
Nekem semmi bajom nem volt vele! Egynek simán jó (fõleg ingyen)

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Van benne egy csomó magyar kaszkadõr 😊

(csoda, hogy kijött az a film, 2011-ben forgatták le...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Yaiba: Ninja Gaiden Z

Mit mondjak. Kerüljétek olyan messzire amennyire csak lehet.

Bevezetés semmi, a story ebbõl kifolyólag 0a. Lehetne a grafika nagyon szép, de tök átlagos, ez a cell shade meg annyira unalmas hogy arra szavak nincsenek, ha tök átlagos módon van megcsinálva, ez pedig tök átlagos. Semmi, egy szikrányi extra nincs a látványban.

Akkor jöjjön a gameplay. Hõõõõõõõõõõõõõõõõ ez miez. Sikítva nyomok optionsra, kamera beállítások 2. opció ( huh, megnyugodtam... ).

Na akkor start. Hõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ ez még mindig olyan. Itt már erõteljes késztetést éreztem hogy azonnal kikapcsoljam és megsemmisítsem a lemezt.

Kérdezhetnének miért? a kamera. Az a kamera ami FIX, amivel nem lenne gond, ha jól lenne megcsinálva, de ez a FIX kamerás rémálom. Nem elég hogy rosszúl mutatja, még mozog is, jobbra balra, közel távol, fel le. Komolyan mondom nem tudtam eldönteni hogy most a karatert irányítom vagy a kamerát mert mindegyik ment valamerre az összhang teljes hiánya nélkül. Egyszerûen borzasztó. JÁTSZHATATLAN!

A harc lehet hogy megüt valami átlagos szintet, a szokásos dolgokat tudja, csapkodni kell mindent amit látunk olyan tempóban hogy semmit nem látni. Túl sok taktikát nem kívánhat ez a darálás. NINCS UGRÁS! NINCS UGRÁS! NINCS UGRÁS! akkor errõl ennyit, menjünk tovább.

Platforming? naná hogy van! Megköveteli a debliség alapvetõ szabályát. Nyomd a kék és a piros gombot amikor oda ér. SEMMIT nem kell csinálni, csak nyomni 2 gombot felváltva A-B, A-B, A-A, B-A s máris ugrunk, repülönk, falon futunk, csüngönk, csak éppen semmi közünk nincs hozzá.

Kérdem én, ki az a kretén állat aki ezért kiad 12 ezret? ( anélkül hogy bárkit is megsértenék ) ez 110%ban egy XBLA-ra való 400 pontért egy közepes, szarul kivitelezett BUKÁS.

Köszönöm verbatin.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Ha már egy kis film
OFF
Megnéztem a 47 Ronin-t. Hát elég uncsi és foscsi volt. Nem tudom mi van ezzel a Keanu fiúval, az ázsiai filmekkel meg az életre-halálra szóló csatákból, de jó lenne, ha összekapná magát.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Ninja Gaiden Z 60 euro.

Valakinek asszem elgurult a gyógyszer.

wantonly
Nem ebbõl a verzióból, de másfél órát néztem belõle tegnap. A történet számomra érdektelen, látványra viszont áll-leejtõs. Ma folytatom.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Engem is 1 hétre.

Shep
Dehogy megy, Imre Fõnök egyedül engem mert kitiltani, ez csak az én kiváltságom 😊

genndy
300 kB-nál nagyobb. Szívás. Megy a két hét Banhama.
<#hehe>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Mit kedvelek?

DarkSector
Ezt a keci steam-et meg kibafom mindjárt a kecibe.

grebber
Akkor izzanak a kábelek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Hobbit The Desolation of Smaug 2013 3D BluRay 56.9GB

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
De gec, irtam hogy nem tudtam hogy CSAK GAME JÁTÉK KÉPET SZABAD MUTATNI.
Persze nem olvasok el mindent, mert hálisten van egy segítõ app ami jelöli kis 3szöggel azt hogy ha nekem irnak.

Biztos igaz, nem vontam kétségbe a szavát, csak én ilyenrõl nem hallottam hogy már csak game képek mehetnek, nem emlékszem arra sem hogy másoknál ez szóba jött volna bármikor.
Nem kell semmit nekem magyarázni, azt kell csak mondani hogy már változott e helyzet és csak game 300 alatt elfogadott oszt ennyi. 1 mondat.

És nem kellett volna 20 hsz-t irni, meg sértõdöst játszani.
Õ ellenben azt irta emlékszem, nem filmes topik, ne legyen filmes off.
Mire asszociáltam ebbõl?
Arra hogy ne beszéljünk filmekrõl, ezért irtam hogy ez csak egy megvett cucc, nem akarok róla chatelni...és innen vesztettem el a fonalat.

Dzsini
nem játékborító, úgyhogy az ilyet máskor spoilerbe leszel szíves!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok

Fpocok

tomsolo
Shep kedveli ezt.

genndy
Mert azt hiszi hogy folyamatosan követed a topikot, vagy visszaolvasol (mint õ, mondjuk hg-ként kénytelen is). Csak én meg tudom hogy te nem olvasol vissza, ezért is kell neked többször magyarázni, meg értetlenkedsz rengetegszer (mert ez a konkrét képes példa kb. olyan formában már tényleg le lett írva többször is, mint ahogy én fölsoroltam, csak már régen).
Azt mondjuk én sem értem nála, hogy miért nem lehet pár mondattal elintézni (még ha többedszerre is, de ilyenkor legalább tényleg itt vagy és neked szól és talán figyelsz is), és miért kell a durcás litánia (ami mennyiségre pont ugyanannyi, csak információtartalma nincs).

DarkSector
Az SG.hu “Eredeti játékaink” topikjának alapszabályai, melyek betartásával hozzájárulsz annak átláthatóságához, olvashatóságához, közös hobbink, a játékokkal kapcsolatos témaközpontúságához,és a lehetõ legkevesebb OFF-oláshoz:1. Az “Eredeti játékaink” topik a játékokért rajongó, játszó emberek beszélgetõ helye.Ezért, alapvetõen kerüld a teljesen felesleges OFF-olást (direkt nem játék témájú beszélgetés kezdeményezése, öncélúan, a ‘hang hallatás’, vagy más, személyes okokból)!Természetesen, 100%-osan nem zárhatók ki a hétköznapi, esetleg mindenkit érintõ, érdeklõ témakörök a topik életébõl, de nem lehet az a célja a topikba sûrûn látogatóknak, hogy általános chat szobává,vagy az SG.hu más, egyesek szerint népszerû topikok szintjére emelje/süllyessze stb.2. Add meg ugyanazt a figyelmet, tisztességes hangnemet, amit Te is elvárnál másoktól!Nyugodtan állítható: mindannyian elhagytuk már zsenge fiatalkorunkat - nem egy lakó közülünk többszörös szülõ is . Tessék hát tiszteletben tartani mások érzéseit, szakértelmét, véleményét stb.!Ne személyeskedj másokkal, sértõ, becsmérlõ szándékkal fõképp ne!Tény, hogy az évek folyamán számos parázs vita lobbant a topikban, de mivel alapvetõen kulturált, okos, tisztességes és jó emberek járnak ide (és bízzunk benne, hogy késõbb is így lesz!), nem került sorsemmiféle atrocitásra, rendkívül komoly sértõdésre stb.Maradjon is így! 3. A topik átláthatósága érdekében, a korábban általatok “kiharcolt” szabályoknak megfelelõen:Közvetlenül a topikba ne szúrj be:* humorosnak szánt meme (mém)-et (sem állókép, sem GIF, sem videó formájában!)* nagy méretû képet (felsõ határ: 300 kilobyte nagyság)!Helyette, használd a SPOILER-t! S a méretre vonatkozó szabályoknak megfelelõen, inkább tedd spoilerbe, de, a SPOILER elõtt szerepeljen, hogy mire számítson az, aki mégis mögé néz!Példa:Humoros kép: (és spoiler tag mögött a kép)Videó ‘xyz’ játékból: (és spoiler tag mögött a videó) stb.4. Ne spoilerezz le/el játékokat! “Elõzetes” (értsd: konzol és/vagy PC WRZ) verziók alapján ne lõdd el senkinek egy-egy játék fõbb elemeit, történetét, végét! Elhisszük, hogy játszottál vele, elhisszük, hogyNeked tetszett (bejött, csípted, imádtad), de hagyd meg másoknak is a felfedezés örömét!Mivel a topikba játékosok járnak, és sokszor súlyos összegeket is elköltenek egy-egy drága gyûjteményes verzióra, vagy digitális változatra a hobbijukra, szórakozásukra áldozva, ezért, (elenyészõ kivétellel) mindannyian szeretnék ELSÕKÉZBÕL, azaz saját maguk megtapasztalni mindazt, amit az adott játék (ill. játékok) tud(nak) nyújtani neki.Közhely, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe - s talán éppen ezért érdemes is odafigyelni arra, hogy a lehetõ legkevesebb élményfaktort leplezzünk le másoknak!A topikban lehetõséged van arra, hogy ilyen témákat feszegess, de akkor - ahogy a 3. pontban már olvashattad - használd a SPOILER-t, és elõtte fél mondattal mindenképp jelezd, hogy mirõl, milyenjátékkal kapcsolatban találhat valaki bõvebb, esetleg élményt rontó tartalmat a tag lenyitásával!Röviden: Figyeljünk oda egymásra, hogy a beszélgetés kulturált, élvezetes mederben haladjon, és hogy öröm legyen az SG.hu ezen sarkába be-benézegetni!Köszönettel, a fórumozók, és azok érdekében: .:i2k:.TOPIK SZABÁLYOKUtolsó módosítás: 2013.02.25. EREDETI JÁTÉKAINK

Dzsini
Hogyne. Miért is nem ezek?

DarkSector
Ja az van a tokban.

Dzsini
Ühüm, és arról raktál be képet?

DarkSector
PS2 asszem, meg talán PC

Dzsini
És a Robocop melyik platformra megjelent játék is volt?

Dzsini
Régen is elég sok ilyen játék volt, csak annyira nem került a "hardcore gamer" emberek szeme elé - illetve csak azok találkoztak velük, akik konkrétan ilyesmit kerestek. Fõleg flash játékok voltak.
A digitális disztribúció forradalma - Steam, Xbox Live, PSN, Apple/Android appstore stb., ami "igazi" játékokat is elérhetõvé tett, nem csak a flasht. Elsõsorban azt, hogy ezek a független játékgyártók már nem csak a Kongregate-ben és a Newgroundsban tudtak gondolkodni, és már nincsenek a flash korlátai közé szorítva azok, akik szeretnének egy kicsit önmegvalósítani, neadjisten pénzt keresni 😊

genndy
Ha tetszik az adott játék, és hajlandó vagy rá kiadni ennyit, akkor tökmindegy. Nyilván vannak drága indiek is, a hsz írásakor inkább a FEZ, Minecraft, FTL és társaik voltak az eszemben: senki sem gondolta hogy ilyen sikeresek lesznek (valószínûleg az alkotók sem).
A kérdésre válaszolva pedig egyértelmûen a FS, mert RoS mellé kell a Dio3 alapjáték is, az meg legalább még egyszer ennyi <#crazya> Nekem egyik sem éri meg, mert egyik sem érdekel.

DarkSector
56kb a kép. De mindegy ki lett törölve a gecibe.
De akkor miért nem azt mondja. Ha besértõdik, besértõdik, nem én szóltam be neki, hanem forditva.

Totti5
Nem tudom, nekem ez teljesen új terület. 7-8ot többször végigjátszottam, PSPn a FF7 CC-t, 360on a XIII-at.

Mindig is ez a rész volt az amit szerettem volna még játszani, de nem volt PS2õm.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gratula. Én is gondolkodom a beszerzésén. Egyébként azt hallottam, hogy a X-et mindenki dicséri, az X/2-t pedig szidja. Mi a gond a második résszel?
wantonly
Megnõtt a leárazások száma, de a játékok száma is.

Egyetértek, rengeteg az új játék és ezek legtöbbje indie.
genndy
Imy az excel-táblázatokat imádja, én meg a pontokba szedést. <#beka2>

tomsolo
" És ha sikeres egy-egy, akkor bizony azt is veszik mint a cukrot (érthetõ, hiszen eleve olcsó ÉS MÉG JÓ IS)."

Frozen Synapse jelenlegi (és kezdõ ára) 25 dodó.
Ugyan ennyiért lehet most D3 Reaper of Souls venni.

Kezdõ játékmarketinges kérdés: Melyik éri meg jobban?

Dzsini
Akkor naponta 3-4 hozzászólást írnátok... 😊

genndy
Megnõtt a leárazások száma, de a játékok száma is. Rengeteg indie játék jött be a piacra, amik olcsók TUDNAK lenni, hiszen eleve kis pénzbõl készültek. És ha sikeres egy-egy, akkor bizony azt is veszik mint a cukrot (érthetõ, hiszen eleve olcsó ÉS MÉG JÓ IS). Tehát a nagyobbaknak is többször kell akciózniuk, hogy ugyanazt az árat lásd, mint az eleve olcsó indieknél, és ezért az övét vedd, ne az indiet.
És azért bundlekba is fõleg az eleve olcsó, kis pénzbõl készült játékok kerülnek, amibõl ha pár tucat darabot elad a készítõ teljes áron, már visszajött az ára (sarkítva), tehát minden egyéb pénz, bármilyen kevés is legyen, már tiszta haszon. Ritka azért egy EA vagy WB bundle, bár tény hogy sokkal több -40%, -50% akció van rájuk a szintén megszaporodd digitális áruházakban.