311803
-
Megvettek téged is a marketingesek. A steames eladott kártyák árából tudsz bármit venni a steamen kívül? Ha nem akkor ez sima diszkont, ami valójában nem is diszkont, csak annak látszik. Az uplay rendszere ugyanez. Rewardolnak olyan cuccal, amit amúgy is kifizettél. Jópofa, jópofa, és az évek során én is lenyeltem a békát, mert opcióként még a warez illetve a holnaptól nem játszok semmivel merültek fel, és azok még kevésbé lájkolósak, de ez akkor is ugyanaz a béka még ha a színe más is. -
Na mert mondjuk borderlands2höz nincs 20 centes dlc amiben 1-2 skin van. Kb ugyanez az uplay reward rendszere is. 1-2 küldetés max, de inkább multi tartalom. DLC szerintem is erős kifejezés, de a fórumtárs használta ezt a kifejezést, ezért nem akartam új fogalmat behozni. -
Mi van?:D A "dlc"-k, nem kivágott tartalmak, hanem "aktív achievement"-ek. Apróságok, melyekkel díjazva van a játékban való előrehaladásod. Semmi sincs kivágva sehonnan... beszéltek butaságokat itt. -
Remélem érzed, hogy kifordított a logikád. Ha nem, akkor baj van. -
50 eur a játék, de gyűjthetsz pontokat és így pontokért 0 eur a dlc vs 50 eur a játék, de dob kártyákat, amit eladsz 10 centért, és így vehetsz 10 centes dlc-t. Melyik esetben kerül a játék + a dlc pont 50 eurba? Akkor a mi szempontunkból pontosan mi is a különbség? -
-
Nem forszírozva a dolgot: a kártyák vajon milyen kivágott tartalmak lehetnek...
-
A pontrendszer az a legnagyobb átverés a világon, és te benézted. Nem adnak ők ingyen semmit. Direkt kivágnak dolgokat a játékból, hogy aztán kamu pontokért azt a hamis illiziót kelthessék, hogy te vmit ingyen kapsz. Pedighogy dehogy is. Ez bele van kalkulálva az árba, csak az optikáját manipulálják. És te felültél nekik. De azt jól látod, hogy a kártyázás az ugyanez pepitába. A marketing csodákra képes. -
Katarn576 #222692 Most lehet hogy röhögni fogtok, de én sokkal jobban szeretem az Uplay rendszert, mint a Steam rendszert, annak ellenére is, hogy Steam-en tripla annyi játékom van, mint Uplay-en. Mégis valahogy úgy érzem, hogy az Uplay sokkal jobban átgondolt, letisztultabb, és kevesebb benne a felesleges funkció, mint a Steam-ben. Ne értsetek félre, a Steam-et is nagyon szeretem, de mégis valahogy jobban tudom értékelni a másik rendszert. Sőt, megmondom az igazságot. Az Uplay-ban van 1 olyan lényeges dolog, ami a másikban nincs. Mégpedig a pontrendszer. Tehát amikor valami fontos dolgot tettem az adott játékban, és ezért Uplay pontokat kapok, amiket ha elég sokat össze gyűjtöttem, kvázi kinyithatom velük az adott játékhoz tartozó zárolt DLC-ket. Szerintem ez elég nagy pluszt ad a Steam rendszer ellen. Jó, ott meg a kártya gyűjtögetés megy, de mégis szerintem nehezebb egyenként össze szedni a megfelelő kártyákat, ráadásul nem is mindegyik Steam-es játékhoz érhető el ez a funkció. -
Szeretjük, nem szeretjük, egyre jobb az UPlay. Elvileg a patchelés is megváltozik az újabb játékoknál, meglátjuk. Ha így lesz, nekem egy rossz szavam sem lesz rá, -
Mikó'? -
Steam-ben alkalmazhatnák.... Azért lett volna olyan amikor jól jött volna. -
Igen, ez egy baromi jó funkció! -
Szar Uplay ide vagy oda, ez egy jó funkció, hogy nem aktivál rögtön :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Plusz a steamről soha nem jön ilyen gyorsan semmi...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2014.08.26. 15:56:59 -
Nézd meg a többi videóját, ez egy "psycho dad sorozat". -
Inside "joke" mehet, meme nem? Ugyanolyan gyökérség mindkettő ;) -
Ahhhh, ok. Kapcsoltam. -
Emlékszel még a giftes topikbeli "beszélgetésre" amit egyik lelkes "nem akarok bekerülni a csoportba" fórumozótársunk kezdeményezett? -
ratgab #222682 Érdekli a Crew egy picit. Engem is meglep, de hát na van ilyen :-). -
Van ám a játéknak külön topikja is... -
Az egyet sokat nyomtam kormánnyal, este megnézem a Crew-t is, csak sajna a kormány nincs itthon, gamepaddal meg nem tudok/szeretek vezetni, inkább akkor billentyűzet :) (Mondjuk azzal a GTR2-ben is tudtam hibátlan kört menni, sok gyakorlás után, fogadásból, minden segítség off-on...) -
TDU2-nél mindenkép jobb. Ott sajnos a kasznió szimuláció elvitte a témát az autokról, irányításról. Kormányal az borzalmas volt. -
Jaj de jó, köszi!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.08.26. 14:05:58 -
Bocsi? -
Köszönöm a felajánlást, és bocsi, hogy jelentkeztem rá. :( -
Nekem még a (z ennél sokkal jobb :) ) Dishonored is hátra van, így meghagyom a helyet másoknak. Egyébiránt jár pacsi!
-
Atom király! Köszi! -
Mikor érek már hazaaa? Remélem gyorsan fel tudom pattintani :) -
Múltkor megkaptam a magamét, hogy egy sz*r játékot ajánlottam fel (csak viccelek), úgyhogy most remélem ezzel sikerül helyre rázni a dolgokat.
Jelentkezni vasárnap fél 8ig lehet, hajrá! Imy, te is! :)
Szerk: csak SG - EJ tagoknak!
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.08.26. 13:55:00 -
igen, a játék árkád, a lényege a kötetlen szórakozás a bazinagy térképen, de az autókezelés meglepően jól sikerült, gémpaddal is élvezetes és kormánnyal is -
Hátha érdekel valakit: Neverwinter-Icewind Dale stb. akcióban -
Köszi! -
wesker24, mint ótókázó játékos... felvidítottál :) -
Én is kaptam , köszi a hölgy nevében is :) -
ratgab #222665 Megerősítem! Én is kaptam még kulcsot (tegnapit odaadtam Wesker kollégának). -
darkling #222664 Itt még lehet, hogy van Crew kulcs. (PH-ról) Országnak mondjuk Ausztria.
Utoljára szerkesztette: darkling, 2014.08.26. 13:15:02 -
Ha valakinek van még esetleg CREW kulcsa jelezzen meghálálom, egy hölgynek lenne! :) -
Itt is köszönöm szépen, bocsi a külön posztot, már lejárt a szerk idő :) -
Ment privát :)