Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha képesek megtenni, hogy nem érik el, hogy a szarjukon létezõ játékokat ne lehessen tovább teljes featurrel használni, akkor ezt üzenném nekik <#mf1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
😄

Végülis fut.

Halo Assault faszság az fut.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
123 órám van benne és még elég sok minden vissza van - mondjuk egy dlct már kipucoltam teljesen meg a fõszálat.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

arty
pedig hidd el, lesznek elegen, akik felmennek a storeba ... 😞

leszel te is, ha OLYAN játék jön, ami _KELL_ kategoria ... 😊

Forza.

arty
tudsz 😊 offline accot offline is tudsz csinálni.
a gfwl kliens felrakható install package-bõl szintén net nélkül.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Forza.

Az még semmi. Nekem az volt a kedvencem, amikor sok helyen azt pletykálták, hogy Windows 8-on futni fognak az Xbox 360 játékok.
grebber
Van aki jártas a Plants vs Zombies 2be?

Arra lennék kíváncsi hogy a 4. világ/pálya (kinek ahogy tetszik) mikor lesz elérhetõ?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jó azt hittem egy percig is valaki komolyan gondolta, mint azt hogy Halo 4 lesz Win8-ra. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Igazándiból az MS nem tehetné meg, hogy megszünteti a gfwl-t, visszemenõleg leírtja. Ilyen nincs. Nincsenek csõdben, létezõ vállalat, van rá pízük, üzemeletetniük KELL, vagy kivenniük patch-el a játékokból amit eladtak. Ez ugyanis a vásárlók megtévesztése (és semmibevétele). És utána még lenne pofájuk lenyomni a torkodon az x-es markeccpléjszt, meg a szaros win8-ukat, storejukat stb. Mégis ki fog ezek után hinni nekik?! Akkor is hazudnak ha KÉRDEZNEK. Ez az üzletpolitika, a kusztomerker, meg faszom?! ISO -9999999??? Ide jutunk basszátok meg? Minõségellenõrzés, meg a felhasználó a legfontosabb, hazug állatok... 2014-et írunk, de ezek észak koreai módszerek!

Ha holnap jogutód nélkül MEGSZÛNIK az MS végleg, akkor egy szót nem szóltam, az ilyesmi elõfordul a legjobbakkal is, de ez a döntés bûzlik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Ez nem az én heppem volt itt 😊

DarkSector
Tuti hogy nem lesz Forza pc-re ezt könyveld el már most. 😊

grebber

tomsolo
DRM is good, good, good.

Egyébként ezek a jelek is mutatják, hogy a FORZA 5 mindenképpen lesz PC-re 😛

grebber
"win8 storet is használják/-juk majd bõszen"

Nem hogy a store-t de magát a win 8-at se használjuk sokan szóval ebbõl nem esznek!

DarkSector
Miért annyira szar?

DoW 2 elvileg megmenekül majd.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kérdés: Ha nincs gfwl, akkor hogy csinálsz benne offline accountot? Én hallottam már olyat is, hogy használhatatlan lesz az összes ilyen játék. Értsd elindulni se fog!

Bullet is megmaradt, csak kérdés, hogy tudod majd játszani.

Sir Quno Jedi
Konkrétan rájuk gyújtjuk az összes székházukat, erre gondolsz?! Nekem töméntelen live-os játékom van, ha ezeket bukom (és velük a PÉNZEMET is), azt nem ússzák meg szárazon. Én békés ember vagyok, de onnantól az MS fogja megtestesíteni a démonok seregét és én a szent inkvizítor paladint!

Most is liveos játékot nyomok a dawn of war 2-t pl. Abból lehet tanulni mi a teendõ:

"Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean."

Szószerint?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Ne tedd ember.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
Amit már megvettél, az megmarad, gondolom?

DarkSector
Most egy nagy ribanc leszek, bedõlök a Microsoft/Konami-nak és megveszem a MGS GZ-t.
Kis ribi leszek, a demot megvezsem 3k-ért.

Jaja, segget csinálok a számból most az egyszer.

arty
Szingliben továbbra is játszhatóak maradnak. Multi meg... naigen.

Így kell hinni az MS féle rendszerekben. De no para, a világ nem tanul úgyse belõle, a win8 storet is használják/-juk majd bõszen 😞

Forza.

Azt is lássátok feleim szümtükkel, hogy a Fable 3 is eltûnt a kínálatból!

Resi 5 is ott a listában, amivel még semmit sem kezdtek. Csúnya lenne, ha játszhatatlan lenne, ahogy pl. GTA 4 is. Asszem menne a hate Microfos felé, ha ezeket a játékokat hagynák elveszni a baromságuk miatt.

Maak
Meg par ora

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber

Megjelent a The Collectables
Huhu de várom már hogy végre androidra is jöjjön!

GDC 2014: Így fut az Unreal Engine 4 Nexus 5-ön

wantonly
A Windows Live megszûnése miatt van és lehet, hogy ez vár a többi címre is.
grebber
Eltûnt a Steam kínálatából a Bulletstorm

Ign Prime free game: Surgeon Simulator 2013 <#eplus2>

arty
köszöntem! worms és monopoly beficcent 😊

Forza.

zsakosfrodo2
2300 forint.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, mulitplayer... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Azt azért leírhattad volna, hogy mennyibe fájna...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zsakosfrodo2
Sziasztok, érdekel valakit egy 4. hely egy négyes csomagból a Payday 2-re? Ha igen, akkor írjon privit, aki elõbb ír, az van elõnyben értelemszerûen. 😛

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
Elizabeth cosplay <#buck>

Per Aspera Ad Inferi.

wantonly
Nálam volt hiba... Megnyitottam egy RU régiós linket és átváltott rubelre minden.

Nincs VPN. 😊
IMYke2.0.0.0
Nálam minden rendben - euróban látom a drága játékokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ejnye :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Kapcsold ki a vpn-t 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wantonly
A steam nálatok is mindent rubelben mutat? 😄
Shep
Most nézem, steamen 60 juró a Yaiba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Lehet volt amikor ponkodtam, és igazad volt, most nem érzem hogy joggal vagy ideges, de mondom 1 mondattal elintézhetted volna, ha mondod konkrétan mi zavaz. Nem?
De mondom nem lesz semilyen kép, és nem lesz vita. Így a legegyszerûbb.
Nekem most pláne nem hiányzik az ilyen kis lényegtelen dolgokon hogy itt idegesítsem magam.

Amúgy errõl még velem biztos nem beszélgettél, mert filmet eddig én még nem vásároltam, és nem raktam be képet megvett filmeimrõl, vagyis ha szóltál eddig az nem ezért lehetett.

IMYke2.0.0.0
Az isten áldjon meg! Hányszor folytattunk le hasonló diskurzust? Elegem van már ebbõl a stílusból!

Fpocok
<#wave>
Snowpiercer.2013.720p.BluRay.DTS.x264-BiTo

Fpocok
Harmadszorra ugrok neki a KoAR-nek. Vajon most sikerül végigvinnem? 😄

tomsolo
nézd meg a gyerek többi itemét is (négy csillagot így is összeszedett)

Melyik hülye találta ezt ki? <#nevetes1>

Botond
World of keflings lepörgött, kellemes bugyutaság volt. 😄
DarkSector
Gondolom 130%-os akcióban.

tomsolo