311803
-
ratgab #222780 Már miért kéne supporthoz fordulni. Aki ezt csinálja az tudja, hogy kockázatos.
Egyébként meg kis idő és munkabefektetéssel abból az ingyen kártyapénzből röhögve lehet 2x, 3x annyit csinálni teljesen és totálisan legálisan, amiből utána steamen vehetsz játékokat (ha nagyon nem akarod kiszedni a pénzt). Sőt továbbmegyek örök életre elegendő walletet össze lehet szedni és utána egy filléredbe nem kerül a steam. Mostani egyik ilyen bizniszemmel már dupláztam a walletem (100 euró nyereség és egyre nő), a másik biznisz is szépen alakul.
Mostani üzletelésből 2000 eurót remélek végeredményként, persze kell hozzá egy kis idő, de utána nem lesz gondom steames játékvásárlással (fele mehet játékra, másik fele meg megy vissza befektetésre).
Steames kártyabizniszen hullára keresheted magad ha akarod. -
nekem fix 6-al szokott jönni, kivéve a nagy akciózásokat... 50es a netem. lehet tényleg ez a "még pont elég" kategoria :) -
Mert ezt kérdezte a kollega #222760 -ban, és előtte is arról beszélt.
Ti közöltétek, hogy nem legális módszerekkel lehet ezt meg ezt csinálni arra, hogy ő azt írta, hogy legálisan nincs erre mód. Elbeszéltetek mellette. -
ratgab #222777 És ez miért is lényeg, hogy mit ír a szabályzat. Van lehetőség kiszedni a pénzt ez a lényeg. -
Jajj, de nagy a panasz áradat, hogy korlátozzák a letöltési sebességet :) Hát akkor hadd dicsekedjek kicsit: minden szinte maxon jön folyamatosan!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arról meg nem tehetek, hogy itt vidéken csak szar net van ezt nem nehéz kiszolgálni :) -
ratgab #222775 Grebber írt már egyet. Én meg írom azt, hogy walletből veszel tf2 kulcsokat, amiért tudsz okosban játékot venni, ráadásul mocsok nagy kereslet van rá. Némi árengedménnyel valós pénzért eladható akár a kulcs is, akár a gift is maga.
Vagy veszel steamen előrendelhető játékot itthonról (nincs régiózár, nicns futási probléma) és 15000 helyett, 10 000 vagy 8000-ért simán eladod.
Vagy veszel csgo tárgyakat, amit valós pénzért eladsz.
Szólhat a Valve bármit is? Nemigen.
A rendszer ezer sebből kijátszható némi plussz energiabefektetéssel. -
Én egy régi ismerősöm barátnőjétől (azóta feleségétől), de annyira megtetszett, hogy megmaradt :)
u.i.: Elnézést minden Józsitól, természetesen nem konkrétan rá gondoltam, hanem általános alanyként használtam a nevet. -
igazad van, de mégis: az "ingyenkontent" igen pozitív érzetet kelt az emberben, akkor is ha előtte direkt "kivágták" :)
amolyan acsivment a négyzeten, végre tényleg van miért "küzdeni" (sztem teljesen ki is válthatnák ilyenekkel a mostani acsi rendszerüket, ami sztem kb senkit sem érdekel) -
toll a füldebe mondást én még egyedül az asszonytól hallottam, de akkor ezekszerint nem csak ő használja :) -
De mióta van preload, azóta ez sem gond. Megjelenés előtt 2-3-4 nappal már tölthető a cucc, mire kijön csak a playt kell megnyomni. Akik meg később veszik 75% offal, azoknak a letöltési sebesség is 75%al off. Teljesen racionális. :) -
Ja aki az ilyen beszámíthatatlan "Józsikkal" biznisszel az valóban meg is érdemli..... ez igaz. -
Steam már rég le van korlátozva. Úgy 50mbit alá, szal. 4-5, de mindeképpen 6 MByte/sec alatt tölt. Az a max. És ha úgy jön, örülhetsz. Régen meg simán ment 14-15MB-tal és a mai 1 csírás neteken meg menne 120MByte/sec-kel. Így meg minek a gyors net steamhez... -
Az van, hogy ha megveszed Józsinak a játékot giftként, majd ő közli, hogy toll a füledbe, nem kapsz pénzt, akkor nem fordulhatsz a Steamhez azzal, hogy adják vissza az ajándékot, mert te nem kaptál érte ellenszolgáltatást.
Ha Amazonon veszel "álamerikaiként" egy játékot, és az valami régiózár miatt nem indul, nem kérheted vissza a pénzed, nem fordulhatsz ott se a supporthoz.
Erről szól az egész, ha te leszarod, az a te dolgod, de a kérdés erről szólt, és nem erre válaszoltál.
-
Szerencsétleneket lehúzzák a Bentley szalonban, amikor van 20 éves ford fiesta 100.000ért és az is elvisz abólbébe. Én is őket sajnálom. :) -
ha a letisztultság számodra az alapvető funkciók hiányát jelenti, akkor igazad van :D
(teljes letöltés előtti játék + az említett rewardok - ez jó, tényleg. minden másban lényegesen szarabb, mint bármi) -
Ezt a "screenshotokkal dokumentálva meg lehet küldeni a supportnak" részt eddig sem értettem ki minek hozta fel.
Amazonon se megy a sokszázezer ember vásárlás után a supporthoz hogy höhö én nem is amcsi vagyok de még amerikát se láttam az atlaszon kívül.
Az meg hogy mi van a steam szerződésben én pont leszarom.
Ez kb olyan nekem van valahol vásárlási utalványom de életembe nem járok vásárolni oda odaadom havernak nesze tied. Rámküldik a rendőrséget? NEM! Steam is összeír minden baromságot mert aki nem a saját réiójába vásáról nem arany áron az csak és kizárólak egy mocskos féreg lehet szerintük.
Az ilyen szemétláda szerződéseket ott kell megsérteni ahol csak lehet.
Az álszent dumát meg nem itt kell erőltetni mert itt nincs célközönség ,mert itt kb senki nem vesz semmit steam-en teljes áron. (Sajnálat a pár kivételnek)
Egyebet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki.. -
egyre jobb :DDDD
ezen felröhögtem ... esszenciális funkciók hiányoznak konstans módon 4 éve. -
Cserébe egy demo vagy egy beta is VÉGLEG az accodra aktiválódik, különösen "kényelmes" h kategorizálni sem lehet őket a 'csába, h ne lásd.
"steamen sose jön ennyivel" - milyen neted van?
egyébként a crew beta nekem is maxon jött, de korábban pl az fc3/splinter-patchek letöltéskor a sebesség kritikán alulinak bizonyult :(
lehet bővítettek azóta... -
Akkor légyszíves a "screenshotokkal dokumentálva meg lehet küldeni a supportnak" részt olvasd el még egyszer.
Amit te mondasz, az egyértelműen tilos a Steam előfizetői szerződés alapján. -
Mondom a legegyszerűbbet havernak nincs pénz a kártyáján és kell neki egy pont akkor akciós game megveszem kártyapénzből ő meg real pénzt ad. Ki bannol hova? Ja senki ,értem köszcsi. 
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.27. 08:13:31 -
Mondj egyet, amit screenshotokkal dokumentálva meg lehet küldeni a supportnak úgy hogy utána nem bannolnak erre hivatkozva. Kösz! -
Ne adj isten van olyan ember nincs akinek a groupees bundleból nem kell a Betrayer de a többi game érdekli? -
Ráadásul ingyé :D -
Van már szerkesztési lehetőség. :) -
Zóanagyvarázsló #222756 Mármint fel lehet morgásnak is fogni. -
Zóanagyvarázsló #222755 Természetesen fel léehet morgásnak is fognak, amikor tényekkel cáfolom a UPlaynek tulajdonított nagy erényt. Ettől még lehet szeretni a rendszert. Ahogy Rubik Ernőt is tisztelni attól függetlenül, hogy nem ő fedezte fel Amerikát, de a tévedésért az ő esetében is szólnék. -
Evoluti0N #222754 Gyorsan vegye meg mindenki a The Walking Dead 2. évadát, aki eddig csak azért nem tette, mert egyben akarja végigjátszani. Simán hozza az első rész hangulatát, olyan eseményekkel, hogy hu-hu.
10/
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.08.27. 00:49:57 -
Szivesen :) -
Köszi
-
PixelJunk Eden:
https://www.humblebundle.com/gift?key=b5ta2Ge6zGNcEDmC -
Morogjál csak:) Remélem nem ér ennél nagyobb katasztrófa az életben :) -
Zóanagyvarázsló #222749 A UPlay tipikusan oylan extra tartalmakat ad, amelyeket más játékok konzolon és PC-n is menüből adnak, ha haladsz a sztorival. Szóval ez az egész rewardrendszer egy átverés, nem újítás. Csak kényelmetlenebb, hogy kliensből kell hozzájuk férned, nem a játékból. Persze más odlalról nézve lehet azt mondani, hogy rajtuk vana kényszer, hogy adjanak valamit, de amiket eddig láttam tőlük, azok ezt színvonalra nem igazolták. Az meg külön vicces, amikor a reward egy olyan dolog a PC-re később megjelenő játékuknál, ami a korábbi konzolos verzióban már létezett.
Összességében engem elkeserít, ha egy elvileg tapasztaltabb játékos mindezt a UPlay melletti érvként adja elő. Remélem, hogy legalább vaskos csekket kap érte, aki így tesz. -
Úgy tudom a mod ingyenes, de az alapjátéknak meg kell lennie hozzá. Google, esetleg moddb.
A plakát milyen? Filmes topikban próbálkozz, ott biztos van aki keres, ha filmes a plakát. Ha más, akkor témától függ az érdeklődés nyilván. -
Hali.Láttam egy videot egy brutal doom nevű játékról.Ezt valahonnan le lehet tölteni?Fizetős vagy ingyenes?
Még egy kérdés.Szerintetek egy ember méretű gigabrutál plakátot el lehet adni normál áron magyar embernek.Az értéke kb 40-50ezer ft de ennyit nem kérnék érte.Gondolkozzak esetleh külföldi oldaban? -
Sims 4 ajánlott rendszerigény:
REQUIRED: Internet connection required for product activation.
PROCESSOR: Intel Core i5 or faster or AMD Athlon X4
MEMORY: 4GB RAM
HARD DRIVE: At least 9 GB of free space with at least 1 GB additional space for custom content and saved games
DVD-ROM: DVD ROM drive required for installation only
VIDEO CARD: NVIDIA GTX 650 or better
SOUND CARD: DirectX 9.0c Compatible
DIRECTX: DirectX 9.0c compatible
INPUT: Keyboard and Mouse -
köszi srácok a béta kulcsokat ,nem használtam fel egyiket sem.mert közben sikerült máshonnan mire megtudtam nézni itt az üzit ^^" de jófejek vagytok tényleg köszi :) -
Bazze bekapod. :D ki akarom probálni ezt a hulladékot, játszá pc-n. :D -
ja -
Srep #222742 http://www.geforce.com/geforce-the-crew-beta-key-give-away?source=indiekings.com
-
Ha esetleg valaki megvette a BTA-t a Humbleből és nem kell neki a Legend of Grimrock, én igényt tartanék rá! Valahogy biztos meg tudunk egyezni :)