Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszabban: Nehezményezve volt, hogy sok olyan emberke van, aki nem felel meg a csoport alapvetõ megalkotási feltételeinek. Másik ok az volt, hogy lassan döntenek a moderátorok, mert mindent próbáltunk demokratikus eszközökkel megszavazni.
Ekkor lett eldöntve, hogy Imy-vel átnézzük a tagok listáját és akik adott idõszakban vagy hosszabb ideje inaktívak a csoportban és a topikban azok egy részét kirakjuk.
Voltak azonban páran, mint te is, akik épp akkor nemigen írogattak és nem is tudtuk eldönteni mi legyen veletek. Ezért lett a próbaidõ, ami az ég adta egy világon semmit nem jelent. Ráadásul próbáltuk a kérdõjeles tagok kérdéskörét megszavaztatni a tagokkal (persze megint csak bagoztak az egészre senki nem mondott se hideget se meleget).
Ezért kilépni szerintem totális balgaság volt, de a te döntésed (Merlin szerint a kilépetteket már nem lehet visszavenni, de ha mégis jönnél megpróbáljuk).
Amúgy meg nehogy azt hidd, hogy kellemes volt a népi közakarat miatt diktátort játszani és kihajingálni pár embert. Ismétlem téged nem raktunk ki és különben is megbeszélés tárgyává tettük a dolgot, aki sérelmez valamit (tudod a közösség egyik lényege)azt továbbra is meghallgatjuk a modikkal.
De ha te játszod a sértõdött ám legyen, de ezzel most nemigen értél el semmit. Nem így intézzük felnõtt ember módjára a dolgokat szerintem...
Nem tetszik valami, szólsz és megbeszéljük. Szerintem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"The Xbox 360 version of Metal Gear Solid V: Ground Zeroes will require an Xbox 360 with a connected hard drive, Konami has said.
The game comes with a warning on the front of the case stipulating the requirement, and does also not support installing to a flash drive, which means owners of the Arcade or Core Xbox 360 models will be out of luck.
Konami says Metal Gear Solid V: Ground Zeroes on Xbox 360 requires 1.7GB of free space. It also appears to be possible to install the game to a hard drive from the Xbox 360 dashboard, which Reddit user qmznkrv says caused additional problems when attempting to run the game."
<#wow3>#wow3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lenyeg, hogy steam csoporton belul is ki akartam irni az sg-s felajanlast es akkor lattam, hogy igazabol nemkivant, vagymindegyhogynevezed, tagok kozott szerepelek 3 masik kollegaval...egyreszt kibaszottul szarul esett, lenyegtelen en bajom, hogy nem birom az ilyet. Masreszt az en nevem olyanok mellett szerepelt akiket talan nem is lattam irni a topikba mar nem is tudom milyen reg. DE a legfobb pofancsapas az az volt, hogy olyanok neve viszont fel sem merult akik huszadannyira sincsenek jelen a topikban.(Nincs veluk semmi bajom de oket miert is nem raktatok probaidore?) Valaszokkal hagyjatok.Nem erdekel.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Lehetõség.
Egy.
Emulátor.
Elkészülésére.
A.
Jövõben.
Ennyi és semmi több, egy lehetõség.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(csoportra miért nem tudod? egy ideig nekem se ment, de nem jöttem rá miért...)
Forza.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Más: most komolyan kitettétek Pedro-t a csoportból? <#wilting>#wilting> Vagy magadtól léptél ki? <#csodalk>#csodalk>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Kíváncsian várom mi lesz ennek a vége.
Bilbóval a barlangokban futott össze elõször.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
RE5 idejében mennyien szoptak ezzel.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Köszönöm szépen.
Imike nem kell egy Metro LL? 😄
Neked 4 euro, csak mert durcáskodsz.
Hová utaljak?
nem dobunk össze 8 EUR-t a Train Simulator 2014-re w77d-nek?!
(tudjátok, õ az aki minden dlc-t megvesz egy játékhoz)
😄
Forza.
bár ugye nyártól már nincs recover, marad a kézi mentés....
Forza.
Régebben a GFWL topikban ha 100 nem, akkor 1x sem irtuk le piros betükkel, erre figyelni kell, persze csak OFFLINE profilnál gáz, ONLINE-nál értelemszerûen van recover.
tehat ezt a könyvtárt kell elrakni, ha uj windowsra költözünk, akkor meg visszamásolni:
és persze a játékok emellett még tárolhatnak mentést a "szokásos" helyeken is - mydocumentsben a my games folderben, appdata könyvtárak lokál és roaming alkönyvtárában, stb
menteni, menteni, menteni!
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hacsak... :
- ezért kell még most felrakni, lepecseltetni a játékokat, az %userprofile%AppDataLocalMicrosoftXlive könyvtárat (ebben vannak a gfwl játékosprofilok, mentések, dlck, patchek, MINDEN!) pedig elmenteni hat helyre 😊
Mondjuk azt nemtom, h a dlck offline profillal mennek-e - a dirt3-é pl igen.
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és az online mókát az EA 2 év után pl a saját játékainál le szokta lõni, a 2k games pedig akár 1 év után is meglépi ezt az aljasságot 😞
ehez képest a gfwl játékok multija sok-sok éven át mûködött...
Forza.
Tudod Jaffar és szurkolok, de ha nem megy ÚGY A JOBB!
aladdin
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3