Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Röviden: Túlliheged.

Hosszabban: Nehezményezve volt, hogy sok olyan emberke van, aki nem felel meg a csoport alapvetõ megalkotási feltételeinek. Másik ok az volt, hogy lassan döntenek a moderátorok, mert mindent próbáltunk demokratikus eszközökkel megszavazni.

Ekkor lett eldöntve, hogy Imy-vel átnézzük a tagok listáját és akik adott idõszakban vagy hosszabb ideje inaktívak a csoportban és a topikban azok egy részét kirakjuk.

Voltak azonban páran, mint te is, akik épp akkor nemigen írogattak és nem is tudtuk eldönteni mi legyen veletek. Ezért lett a próbaidõ, ami az ég adta egy világon semmit nem jelent. Ráadásul próbáltuk a kérdõjeles tagok kérdéskörét megszavaztatni a tagokkal (persze megint csak bagoztak az egészre senki nem mondott se hideget se meleget).

Ezért kilépni szerintem totális balgaság volt, de a te döntésed (Merlin szerint a kilépetteket már nem lehet visszavenni, de ha mégis jönnél megpróbáljuk).

Amúgy meg nehogy azt hidd, hogy kellemes volt a népi közakarat miatt diktátort játszani és kihajingálni pár embert. Ismétlem téged nem raktunk ki és különben is megbeszélés tárgyává tettük a dolgot, aki sérelmez valamit (tudod a közösség egyik lényege)azt továbbra is meghallgatjuk a modikkal.

De ha te játszod a sértõdött ám legyen, de ezzel most nemigen értél el semmit. Nem így intézzük felnõtt ember módjára a dolgokat szerintem...

Nem tetszik valami, szólsz és megbeszéljük. Szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Hogyafenébe lehet létezni HDD nélküli 360-nal ? 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Mielõtt valaki megvenné a MGS - GZ-t mint én:

"The Xbox 360 version of Metal Gear Solid V: Ground Zeroes will require an Xbox 360 with a connected hard drive, Konami has said.

The game comes with a warning on the front of the case stipulating the requirement, and does also not support installing to a flash drive, which means owners of the Arcade or Core Xbox 360 models will be out of luck.

Konami says Metal Gear Solid V: Ground Zeroes on Xbox 360 requires 1.7GB of free space. It also appears to be possible to install the game to a hard drive from the Xbox 360 dashboard, which Reddit user qmznkrv says caused additional problems when attempting to run the game."

<#wow3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Egyszer es utoljara leirom de nem foglalkozom utana tobbet ezzel.

Lenyeg, hogy steam csoporton belul is ki akartam irni az sg-s felajanlast es akkor lattam, hogy igazabol nemkivant, vagymindegyhogynevezed, tagok kozott szerepelek 3 masik kollegaval...egyreszt kibaszottul szarul esett, lenyegtelen en bajom, hogy nem birom az ilyet. Masreszt az en nevem olyanok mellett szerepelt akiket talan nem is lattam irni a topikba mar nem is tudom milyen reg. DE a legfobb pofancsapas az az volt, hogy olyanok neve viszont fel sem merult akik huszadannyira sincsenek jelen a topikban.(Nincs veluk semmi bajom de oket miert is nem raktatok probaidore?) Valaszokkal hagyjatok.Nem erdekel.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Totti5
Nem tudja nem fix 60 s volt egy elõzés ahol 46 ra esett le.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Kezdetektõl nem értitek, pedig 2x leírtam.

Lehetõség.

Egy.

Emulátor.

Elkészülésére.

A.

Jövõben.

Ennyi és semmi több, egy lehetõség.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
tehát az xbone radeon ~7790-ének sebességét pécén egy titán tudja? <#idiota>

Forza.

Tinman
Forza 5 DX12 Pc(+GTX Titan Black)

Katt

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Nemár! Nekem is leírnád?
arty
sztem az jó ötlet <#eljen>

(csoportra miért nem tudod? egy ideig nekem se ment, de nem jöttem rá miért...)

Forza.

Maak
Privibem leirtam nagyvonalakban miert leptem ki.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
Tolkien a saját gyerekeinek írta, ezért kimondottan gyerekmese <#papakacsint>

Más: most komolyan kitettétek Pedro-t a csoportból? <#wilting> Vagy magadtól léptél ki? <#csodalk>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Az nem baj, nekem az ilyenek jobban bejönnek, mert jobban visszaadják a gyermekkori kalandregények élményét.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dj Tommy
Pedig már akartam kérdezi, hogy ki volt az a szerencsés, aki megnyerte a Payday 2-t.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Shep
Igen, most már én is emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Miattam nem para, csak vicceltem, hogy szar steam bug. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
Uj sorsolas lesz, elfelejtettem ezt a bugot.Meghivasosra fogom tenni, csoportra nem tudom mar.

wantonly
Tegnap megnéztem a 2. részt, nem volt ez rossz (jobban bejött, mint az elsõ), látványra fõleg ütött, csak olyan gyerekmese utánérzete van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
*fojtotta 😉

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Gyanúsan sok GTA IV leárazás volt az utóbbi idõben, nem is mertem megvenni ez okból kifolyólag.

Kíváncsian várom mi lesz ennek a vége.
DarkSector
Sok az off. 😄

Az nem Bilbó volt. Hobbi volt Gollum, de a hobbit haverja egyszer kipecázta a Gyûrût. Gollumnak (Smilgor a hobbit neve) kellett a gyûrû így elkérte a havertól, aki nem adta. Ezen összekaptak és Smilgor megfolytotta a cimbit.

Bilbóval a barlangokban futott össze elõször.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Nem kõ offline profilozni / 90% warezra használja.

RE5 idejében mennyien szoptak ezzel.

Dögöljön föl a Microfos,Dögöljön föl a Microfos, Dögöljön föl a Microfos!!!

Totti5
Támogatom!!!

Shep
Na akkor félig azért jól emlékeztem. Köszi.

TBTPumpa
Nem Bilbó volt, hanem Szméagol barátja, Déagol.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
Nem az nem Bilbo volt hanem Déagol és Szméagol (Gollam) volt a legjobb barátja (sztúr hobbitok voltak).

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Bár most, hogy így gondolkodom, lehet az nem Bilbó volt hanem egy másik hobbit, hát régen volt már mikor olvastam.

DarkSector
Akit Metro LL érdekel 4.5 euro-ért irjon egy PM-t ha online.
Köszönöm szépen.

Imike nem kell egy Metro LL? 😄
Neked 4 euro, csak mert durcáskodsz.

Shep
Tudom ,hogy off meg filmes de itt nagy rajongók vannak. Na szóval nézem a Hobbit 1 bõvítettet és most én emlékszem rosszul vagy nem úgy volt a Gyûrûk Ura könyvben ,hogy Bilbó meg Gollam barátok voltak, együtt pecáztak meg ilyesmi aztán mikor egyszer megtalálták a gyûrût utána kezdett el lezülleni és vézna barlangi lénnyé változni?

DarkSector
Inkább alapjátékot mind a DLC-ket.
Hová utaljak?

DarkSector
Nem baj nem pedro hibája, csak mondom hogy Steam így szeretlek. 😄

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

arty
srácok!

nem dobunk össze 8 EUR-t a Train Simulator 2014-re w77d-nek?!
(tudjátok, õ az aki minden dlc-t megvesz egy játékhoz)

😄

Forza.

arty
egen, nem épp a legjobbkor lett feltéve 😄

Forza.

DarkSector
Payday 2.....

Ne is emlitsd....ucsó üzenet!!!!

Steam én így szeretlek!

DarkSector
Igen MINDEN, ugyanaz mnt Xboxon.

arty
payday2 trial 30gb ?!?!?! ennyiért nem kell 😞

Forza.

arty
és az a recover 100%-os? tehát minden visszakerül és a mydocos mentéssel friss rendszeren is megy egybõl minden?

bár ugye nyártól már nincs recover, marad a kézi mentés....

Forza.

DarkSector
Igen erre figyelni kell a GFWL játékok 2 helyen mentenek, a profil kell hozzá éés a játék mentése!!!!!!!!!

Régebben a GFWL topikban ha 100 nem, akkor 1x sem irtuk le piros betükkel, erre figyelni kell, persze csak OFFLINE profilnál gáz, ONLINE-nál értelemszerûen van recover.

arty
sgbazmeg 😞

tehat ezt a könyvtárt kell elrakni, ha uj windowsra költözünk, akkor meg visszamásolni:

és persze a játékok emellett még tárolhatnak mentést a "szokásos" helyeken is - mydocumentsben a my games folderben, appdata könyvtárak lokál és roaming alkönyvtárában, stb

menteni, menteni, menteni!

Forza.

Totti5
Piactér összevonásról volt szó ami meg is valósult, a többi szokásos kitaláció volt, és hangzatos címszalagok.

arty
Igen, azok mennek a levesbe - patchekkel együtt.

Hacsak... :
- ezért kell még most felrakni, lepecseltetni a játékokat, az %userprofile%AppDataLocalMicrosoftXlive könyvtárat (ebben vannak a gfwl játékosprofilok, mentések, dlck, patchek, MINDEN!) pedig elmenteni hat helyre 😊

Mondjuk azt nemtom, h a dlck offline profillal mennek-e - a dirt3-é pl igen.

Forza.

Sir Quno Jedi
Ahhoz hogy beregeld a dlc-ket pl., ahhoz online acc kell. Tudom, mer ezzel szoptam pár hónapja. Meg még sok mindenhez.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
Ezt megtehetjük és ezt meg is kell tenni azt gondolom.

Forza.

arty
paypalnak amugy nagy gratula games sale-hez.

Forza.

arty
az offline profil messze van a warezól azért 😊

és az online mókát az EA 2 év után pl a saját játékainál le szokta lõni, a 2k games pedig akár 1 év után is meglépi ezt az aljasságot 😞
ehez képest a gfwl játékok multija sok-sok éven át mûködött...

Forza.

Sir Quno Jedi
Így van, azonban ez esetben szemrebbenés nélkül kölcsönkérem, vagy ha az nyûgös, akkor megveszem kuponosan, árnyomottan, ukránoktól, feketén, leszarom, bárhogy, hogy nekik a lehetõ legkevesebb bevételük legyen belõle és még azt is eladom valamék kollégámnak. Minden 1xû lehetõséget meg fogok ragadni, hogy ártsak nekik, bojkottáljam õket, miközben azért hozzájutok a szükségleteimhez, a játékokhoz.

Tudod Jaffar és szurkolok, de ha nem megy ÚGY A JOBB!

aladdin

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Oké, de azért, hogy nekem kell warez módszereket alkalmazni az eredeti pénzért vett játékomnál az felháborító!