311803
  • ZsZso
    Groupees Bundle elég fura extra -val bővül: GROUPEES TRADING COINS. Spekulánsok ébredjetek! :)
  • genndy
    Lesz majd ilyen bundle is, elég lesz majd abban.
  • ZsZso
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Winner of the irony contest: Imy!!! Congrats.
  • IMYke2.0.0.0
    A 10+ évad után fogom megvenni, egyben, bagóért, amikor már mindenkinek megvan és a Telltale Games is akciózza mindenhol, hogy vegyék már.
  • ZsZso
    Köszi, ezt hajtogatom én is, csak nem hiszek magamnak. Erős leszek kihagyom.

lalakov #222814:
    Jajaja, csak épp azt néztem, hogy az első évad se sokkal olcsóbb, aztán ezért ment a filózás.

Tudom Ti se vagytok jövendőmondók, csak azt hiszem azt akartam, hogy beszéljen le róla valaki. Köszönöm! :)
  • HeadHunter86
    Van 3 db The Crew beta kulcsom, aki szeretne autókázni az szóljon és küldöm neki.
  • lalakov
    Minél tovább vársz, annál olcsóbb lesz. Kérdés mennyire szeretnéd.
  • genndy
    Ennyiért jó ár HA akarsz vele most rögtön játszani.
  • Botond #222812
    Mikor volt az ingyen játék a másik régióba regisztrált kamu accal xbox liveon, akkor is nem történt sokáig semmi, majd egyszercsak kibannoltak random x usert, hogy azé lássák, hogy figyelnek, és nem kéne kijátszani a szabályokat. Steamen is simán lehet ilyen bármikor. Ja és xbox liveon is az első alkalom volt az első, előtte soha semmikor nem történt ilyen, szóval ott is el tudták ezt mondani egymásnak a userek, amit most te akarsz válaszolni, hogy á, de ilyen nem volt még, akkor miért pont ezután. Semmiért, de akkor is lebannoltak sokmindenkit egyszer csak a semmiből, pedig előtte hogy ment a szabálykerülés.
  • ZsZso
    Tanács kellene: 1500 Ft -ért Walking Dead 2 BB, vagy érdemes karácsonyra hagyni a dolgot?
  • ZsZso
    Vagy csak a túl sok negatív tapasztalat mondattja vele ezt ...
  • Botond #222809
    Ami nem jelenti azt, hogy nem üldöznek!
  • ratgab
    Nem vagy te egy kicsit paranoiás véletlenül?
  • Botond #222807
    Én eddig csak veled tradeltem, amikor a hógömbös kártyákat cseréltük el egy az egyben. Szóval nem tudom, te mond meg, hogy milyen emberekkel "szoktam" üzletelni. :)
  • ratgab
    Nagyon sokan ügyeskednek. Szerintem elég drasztikus lépés lenne Amazon részéről is. Főleg annak függvényében, hogy ez nekik nem csak pénz, de üzleti hírnév kérdése is. Nem érdekük kibabráli a nem amcsi vásárlókkal. Biztosak lehetünk benne, hogy pontosan tudják mi folyik a rendszerükben az európai kamu accountos userek részéről.
  • ratgab
    És akik Steamgifts-re dobálnak fel több ezer eurónyi cuccot azt hogy szűri ki? Vagy aki csak tényleg szívjóságból vesz cuccokat vad idegeneknek, vagy aki a családtagjainak vesz játékot, akinek nincs pl. bankkártyája (kisöcsi, unokatesó). Ez így konkrétan kivitelezhetetlen és kiszűrhetetlen.

Így van, ahogy mondod. Érdekükben áll, hogy pörögjön a piac. Ha régión belül teszi ezt, akkor az őket a legkevésbé sem érdekli (amit a kereskedő megvesz teljes áron veszi, hogy nem nála aktiválódik már a lényeg szempontjából hulla mindegy, hogy az árú használatának ára ki van fizetve...)

Akik kicsit jobban ismernek azok tudják, hogy rendkívül óvatos vagyok és nem akarom én sem bannoltatni a majd 500 játékos fiókomat. De ha valamiben a steamwallet gyűjtésében semmi kockázat nincs. Régión kívüli kereskedelemben van az tény, de azt is lehet ügyesen űzni (másik fiók, másik e-mailcím, ha lekapcsolják annyi baj legyen, illetve ha nem nagy tételben űzöd nem lehet baj....Eddigi orosz tradereket is azért kapcsolták le, mert brutál forgalmat bonyolítottak már a vége felé).
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.08.27. 11:24:18
  • ratgab
    Olcsón kap olyan cuccot, amit amúgy drágábban vehetne meg a steamről magáról.

Tényleg érdekében áll felnyomni, amit egyébként csak a szavával tud bizonyítani. Nyilván ez alapján sok embert fognak bannolni. Ezt szerintem te se gondolod komolyan.

És mit mond Gabe-nek? Hogy kapott ajándékba egy játékot és fizetett érte valós pénzzel? Bizonyíték, hogy azért fizetett, amit kapott. Bizonyíték, hogy nem csak direkt besározni, kibabrálásból akarja a másikat meghurcoltatni?

Ez alapján csúnya lenne, ha bárkit bannolnának.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.08.27. 11:18:47
  • grebber
    Én nem tudom nekem ilyen nem volt.
    Kialakítottam magamról egy képet és sok embernek segítettem és ezáltal sokszor sok esetben viszonozzák is ezt. Legyen az ingyen game ,vagy olcsóbban játék beszerzés, vagy angol /magyar szöveg fordítása ...akármi.Nekem szerencsére csak jó tapasztalatom van itt is, prohardveren is pedig mindenki "ismeretlen" számomra mert ugye neten mindenki az ami.

Egyébként ez a félsz amit Botond is ír (bár lehet nem ugyanaz) bennem is ott van hogy bármikor elborulhat pl az amazon agya is és akkor ugrik nagyon nagyon sok game és dollár :( De a valve is parsztkodhat és indok nélkül törölheti bármelyik game-et. Ezektől jobban félek mint attól hogy valaki felnyom a supportnál hogy én kártyapénzből vettem neki valamit és ő meg kifizette nekem. Bár szerintem a support körberöhögné az ilyet.
  • ZsZso
    Sok embernek nincsenek ilyen elvei. Sőt ... talán egyáltalán elvei sincsenek.
  • ZsZso
    A Steam nem hülye, ha akarna biztos pikk pakk kiderítené, hogy kik azok akik "ajándékba" adnak sok cuccot másoknak (beállítja, pl., hogy az adatbázisból szedje le aki x ezer EUR -nál többet tolt ajándékba és azokat megdádázza). Kérdés tényleg, hogy érdekli -e őket, hiszen ezzel ők is jól járnak (mivel mozog a pénz a Steamen belül is...).

Értem Botond félelmét is és a Te oldalad is: bolond aki kihagyná ezt a lehetőséget, ha tud élni vele.

Én csak baromira irígy vagyok rád, hogy ilyen ügyesen tudsz bánni a léddel, de emelett örülök is neki, hogy eddig ilyen jól csináltad. Szurkolok, hogy a jövőben se menjen rosszabbul!
  • grebber
    Neked csak ilyen fogyatékos haverjaid vannak ahonnan a rossz példa? Mert nagyon úgy tűnik....
    Elvből aki segít annak nem ártok legyen az ismeretlen vagy ismerős.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.27. 11:01:08
  • Botond #222799
    Felnyom a vevő.
  • ratgab
    Ok. Mondd már el nekem, hogy Valve hol fog rájönni, hogy én valós pénzért adok-e el egy játékot vagy kulcsot vagy csak sima szívjóságból adok oda haveroknak ezt-azt?

Hogy bizonyítja rám, hogy kereskedem vele (semmi régiózás ugye, mert itthonról veszek giftet, amit legálisan adok tovább bárkinek, mert fizettem érte, azt meg nem látják, hogy kapok-e érte valamit ,mert nem látnak bele a bankszámlámba, vagy a paypalomra). Simán elosztogathatom a saját játékaimat, tárgyaimat ha ahhoz van kedvem. Ehhez Valve-nak semmmi köze nincs.

Bannolni vpn-ezésért szoktak. De nagymértékű régión kívüli kereskedelemért nem szoktak bannolni, csak letiltják a kereskedelmi jogaidat. Itt nem tudnak kibannolni, mert nem fut át a rendszerükön semmi, ami szerintük nem szabályos. Ennyire nem kell azért parázni szerintem.

Csak hogy értsd a kis pénzből (kártyapénz mondjuk 100 euróból) 1000-2000 euró keresése ennél már legálisabb nem is lehetne. Annyiból áll, hogy ismered a piaci folyamatokat és hogy mikor érdemes venni csgo tárgyakat és milyen mértékben tud felmenni az ára. És ez steam marketen működik teljesen legálisan és Valve-nak minden eladásból 15% haszna van (tehát ezzel még jót is teszel velük, ha úgy nézed).

Tavasszal volt egy sima bizniszem, ahol 20 euróból (kártyapénz) csináltam pár hónap alatt 40-et minimális energiabefektetéssel (most nem megéri kicsit figyelni a folyamatokat az ingyen játékért?). Most beletettem egy másikba 100 eurót és már dupláztam a pénzem (legálisan),amit levásárolhatok steamen simán.
  • darkling
    Ez engem is érdekel, a KS-t figyeltem, de ki is ment a fejemből. Így közelebb a 40-hez a körökre osztott RPG való nekem, az meg hogy sci-fi plusz pont :)
  • Dzsini
    Mert sokkal jobban "működik" a marketing, ha az átlag user azt hiszi, hogy ő különleges lett azzal, hogy kiválasztották a bétára :)
  • Totti5
    Akik kimaradtak az első körből azok most kapnak, de lol... ahogy ezt a béta osztást megcsinálták az szörnyű. Legyen publik és kész, mit kell szenvedni ilyen regekkel... aztán 1 óra múlva 30.000 keyt osztogatnak különféle oldalak. VICC.

Nekem Xbox ONE béta kell, lesz is szeptemberben, jelentkeztem is már ezer éve, de lefogadom hogy NEM fogok kapni, mert most kaptam PCre... kapjákbe.
  • Botond #222794
    Nyilván pár eurocentes trükközésekbe fektetek komoly időt kockáztatva, hogy az ~1500 euró bekerülési áru accom bannolhatják. Életszerű. Mintha abból akarnék meggazdagoni, hogy mindig 2 vagy 7 forintra számolom ki a bolti bevásárlásom értékét és kp-val fizetek, így minden vásárlásnál beljebb vagyok 2 forinttal. És az 10 mrd vásárlásnál már 20 mrd forint!
  • zorrobomber
    Hoh ez de jól néz ki
  • arty
    crew beta key
    BXAP-YHAA-QDAQ-M473

ubi időben küldte :((
  • zorrobomber
    Úgy olvastam most hogy még ha csak epizódszerepre is, de feltűnnek a Season 2-ben, így szerintem ja, rámegyek.
  • ratgab
    380 a limit. Ezért kell rögtön a feleslegből vagy játékot venni, vagy tf2 kulcsot, vagy más tárgyban tárolni.

De magasan a tf2 kulcs tartja legjobban az árát az összes tárgy közül. Na de fejezzük abba, mert Imy kinyír!
  • grebber
    Különböző emberek történetét mutatja be, érdemes végigjátszani főleg ilyen áron!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.27. 09:49:25
  • zorrobomber
    400 Days skippelhető szerinted?
  • genndy
    320 vagy 360€ a limit (a 400 igaz, de az dollár)
  • zorrobomber
    The original Metro 2033 is still a good looking game, but Redux has some impressive new lighting effects, and runs much, much better—it stayed at a rock-solid 60 fps even during combat, which would drop Metro 2033 down to about 40 frames per second.

Metro 2033 Redux comparison video: original vs. Redux at 2560 x 1440

Jóvan akkor csak nem én voltam a teljesen debil.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.08.27. 09:31:46
  • lalakov
    Biztos? :) Van 300 euró feletti árba kerülő fegyver a piacon.
  • DarkSector
    300-as van.:)
  • lalakov
    Nincsen valami 400 eurós wallet limit?
  • Troger911
    200/50-es netem van, ami most jelenleg a digi eszközei miatt csak 100/25... A steam rendszeresen 500 kb/s-5 MB/s-ig jön, ha játszok, hogy honnan töltsön, akkor néha stabilan 3-5 MB/s. De a kulcs aktiválásra való rákérdezés akkor is nagy előny :)
  • ratgab
    Az, hogy te valós életben miért mit kapsz azt Valve nem látja. Nem tud megfogni.

Az meg, hogy ők leírják nem szabad marhára nem tud érdekelni. Pont elég pénzt lapátoltunk már be a rendszerbe, hogy egy kis aprót mi is kiszedjünk szerintem.

Amúgy meg mitől illegális módszer, mikor mindenképp steam rendszerében van elköltve a pénz... Win-win szituáció.
    Egyébként meg mi sehol nem mondtuk egy szóval sem, hogy teljesen szabályos (legális... ) módszerekkel lehet kiszedni belőle.

Szép dolog az álszentség, csak Valve esetében totál fölösleges. Mikor piacozással keresnek naponta több millió dollárt, akkor a mi kis pár eurónk bagó nekik.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.08.27. 09:05:40