Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
zseniális, nagyon tetszik 😊 (dobtam is 3 dolcsit a fejlesztõnek, imádom a semmicsicsa, mindent megold a saját könyvtárában programokat)

161 játékomat menti, ráadásul találtam egy 1200 megás unrealendzsin dump fájlt a spec ops the line könyvtárában, ssd-n kicsit luxus 😊
össze kéne nézni, h ment-e mindent, amim van...de az horror volna....szal a régi mentésmódom nem állítom le ettõl még, de pár giga árán még nagyobb a biztonság

http://www.gamesave-manager.com/ - ajánlom mindenkinek immár én is!

Forza.

én nem emlékszem olyan képekre hogy a kipróbálható játékok alatt ott volt a pc mint a tavalyi e3on, de várom a linked
az meg jelent valamit hogy egy forza5 pc verzát pikk pakk összedobtak mert biztos nem öltek bele többezer munkaórát

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
Azokra a kínos dolgokra utalsz, amikor rendre PC-n demózzák az éppen köv. konzol generáció játékait? Az szerintem is kõkemény :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Xenia projectre keress rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Errõl volna szó, tudtommal x360-ról is azt mondták közel áll a pc-hez, holott nem volt emu, helyette a PS1-PS2-GC-WII, amik elvileg messze álltak, PS2 máig nem megy bugmentesen, ha meg bugos akkor mit kezdjek vele?

Meg az sem segítség ha egy olyan drága vga kell az emulátornak, aamibõl addigra 3 mostgent veszek vagy 1 Xbox nextgen, vagy ps 5-öt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen, hol van x360 emu? 😊
privibe kapok egy linket?
és milyen játékok müködnek ma?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
sose hallottam róla, most megguglizom 😊

kösz a tipept!

Forza.

arty
Volt szavazás. A kussoló is szavaz: egyetért a moderátor döntésével.

Forza.

Dzsini
Az E3-as bemutatós gépek általában PC-k voltak (még a PS3/X360 idõszakban is, most is), mégsem lett belõlük emulátor.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
4-5 év és rendben lesz. A mai kickstarteres világban még ezt a módot se tartom kizártnak.

Arról tudsz, hogy az X360-as emu mennyire közel van a befejezéshez? :-)

Dj Tommy
Ha autós játékokról van szó, akkor biztos hozzá szólok.<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
Legyen egy ezres mert mire elkészül az elsõ emulátor én már nyugdijas leszek. 😊

Amúgy ellened fogadok, de örülnék én is ha igazad lenne nem kellene vennem nexgen konzolokat.

Tinman
Hogy több pova kell azzal mindenki tisztában van, nem is a kispénzû rétegnek szól, hanem azoknak akiknek amúgy is van egy erõs vasuk, konzolt pedig már nem akarnak... vagy azoknak, akik SQJ-féle erõmûvekkel vannak megáldva és még szebb küllemben akarják élvezni az xy konzolos címet. Volt már erre a múltban rengeteg példa.

"Eleve az egész warezra épül"

Kérlek, ne magadból indulj ki... indulj ki mondjuk Zó-ból.

"online és a különféle funkciók kuka"

Igen, de még mindig rengeteg olyan ember van, aki tojik a multira, csak a single érdekli.

Még 1x: Ez nem konkurencia, nem a kényelemrõl és az eleganciáról szól, hanem pusztán egy lehetõségrõl.

Pl. nálam is tervben van majd, hogy GC játékokkal játszok, de 1-2 Wii cucc is érdekel majd. Nem hiszem, hogy ezért konzolt szeretnék venni, fõleg, hogy sokkal szebb graf elérhetõ már PC-n.

Mame és PS2 cuccokkal nagyon sokat játszottam anno PC-n...

Totti5
Az emulátorral csak az a baj hogy sokkal több pova kell majd neki, ami sokkal több pénz mint venni egy konzolt ( s még akkor sem garantált semmi ).

Ez eddigi emukból kiindulva az egész egy nagy lutri, szopástenger. Eleve az egész warezra épül, online és a különféle funkciók kuka. 1-1 játék lehet megy jól, a másik 10 meg meg sem moccan.

Azon kívül hogy programozó zseniknek ez lehet egy jó kis kihívás valamit összrántani, mint júzernek ez nem hiszem hogy annyira fontos dolog, persze ingyé van fontos.... Ha játszani akarok akkor arra ott vannak a gyártó álltal kiadott gépek és az arra OPTIMALIZÁLT játékok. Miért kellene magamnak felesleges munkát csinálni, ami közel sem lesz olyan mint ha bekapcsolnám az adott konzolt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lalakov
Ha olyan lesz, mint a 3. rész csak teljes értékû co-op-val, akkor nagyon várós:
Far Cry 4
Tinman
"a mára már elavultnak tekinthetõ PC architektúrát veszik figyelembe."

"Igen, az újgenerációs Xbox One és Playstation 4 nem csak nevükben nextgen, hanem maga a bennük rejlõ hardver is ízig-vérig az."

Kiszálltam.

Tinman
Hirdetésem szövege:

"Zavvi-s elõrendeléshez járó Dark Souls 2 Into the Light képregényt keresek."

Jön is egy tag:

"Dishonored-et tudok érte adni."

WTF??????

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Úgy fest vannak még nyitott emberek rajtam kívül:

Pl.

Pl 2

Az a k. nagy helyzet, hogy ezek a konzolok mocsok közel vannak a PC architektúrához.

A fogadást állom, mennyi legyen a tét?

DarkSector
Tutkó nem lesz.
Ebben biztos vagyok. 😊

Tinman
Miért ne lehetne?

DarkSector
Emulátor meg fõleg nem lesz, te is tudod. 😊

Tinman
Emulátor vs. kiadás.

Úgy érzed szükség volna egy folyamatábrára a témával kapcsolatban?

PS3 emura még mindig rendkívül kicsi az esély. Cell, full más rendszer.

Ezzel szemben az XBOX One PC-sebb konzol, mint valaha...

Így konkrétan Maak-ra nem tértél ki, de tény, hogy írtál a témában.

Én nem raktam ki az biztos. Azóta részemrõl nem is volt napirenden, hogy mi legyen a próbaidõsökkel (nem tudtam, hogy ez sértõ szó amúgy).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Következõ gondolatok mindenféle bántás nélkül, csak a dolgok tisztázása végett írom:

Ez nem kamu duma ez így volt (Soha nem volt veled konfliktusom mi okom lett volna próbaidõre rakni téged??). Egyébként ez le volt írva a csoportban is. Az egész onnan indul, hogy nehéz bekerülni, mert mindent szavaztatunk és miért nem lehet gyorsabban intézni a dolgokat még annak az árán is, hogy nem demokratikus a dolog. Értsd a csoport kérte, hogy vegyük kezünkbe a dolgokat. Megtörtént.

Egyenlõ bánásmód: Sokáig szavaztattuk a csoport ügyeit. Nem volt jó többeknek. Aztán most az egyszer moderátorok döntöttek. Írtuk a bejegyzésben is, hogy megbeszélés kérdése minden. Érdekeltek szólnak és rendezzük a dolgokat, mindenkivel (ez mi ha nem egyenlõ bánásmód?)

Külön kérés volt, hogy az inaktív tagokkal kezdjünk valamit. Adott idõszakban éppen nem voltál aktív, ahogy a másik 3 versenyzõ sem (ez ellen nem is tudott senki semmit szólni, mert ezek tények). Hidd el, hogy egyenként részletesen vizsgáltunk mindenkit, ismétlem egyenként! De ha nekem nem hiszed el majd Imy megerõsít ebben. Ugyan nem néztük vissza 1 évre visszamenõleg a hozzászólásokat, de akkor is alaposak voltunk. És a próbaidõ semmilyen szankcióval nem járt. Mindezek alapján a hirtelen kilépésed sértõdésnek érzem, mert nem tettünk ellened semmit, ami ne a többség igénye lett volna.

Megkérdezni nem akartad, hogy ez mi innentõl a te bajod. Ettõl függetlenül értetlenül állok a döntésed elõtt és még mindig jöhetsz vissza ha szeretnél.

Ui.: Imy-vel tartottunk tõle, hogy ez lesz és csodálkoztunk is, hogy elsõ napokban nem bukott ki hasonló dolog. Látjátok ezt eredményezi, ha nincs szavazás. Ilyenkor mi vagyunk a nagy gonosz moderátorok, akik csak úgy poénból sértegetnek és dobálnak ki tagokat. Pedig szó sincs ilyesmirõl. Mondjuk én személy szerint a kiléptetett tagoktól vártam ilyen reakciót nem az úgynevezett "kérdõjelesektõl".

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Vagy csak használni kell a Savegame Manager programot ami egy kattintással mindenhonnan összeszedi a mentéseket.

[merlinw.org]

DarkSector
Ne , rendes tag ahogy a többi 47 😄

Sziasztok, rég jártam erre. Üdv minde régiségnek és újoncnak 😊.
Csak hogy ontopic legyek, a héten behúztam énis pár játékot listámra
Far Cry 3 Blood Dragon
Diablo 3 )hivatalosan féláron kieg jövetele miatt)
Hacker Complete Series
Final Fantasy XIV ARR

PS3-ra
Yakuza 3-4

Még tervben van pár további, kiderül hogyan sikerül megoldani.

Üdv. 😄

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Remember Me megvéve, imádom 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

arty
rakjuk ki, majd jön úgyis durcázni és akkor kiderül! 😄

Forza.

DarkSector
RT az ki? 😄

arty
amit én ismerek is, de még így sem ugrott volna be, hogy kicsoda is p3dr0 😉

de ez már csak az én retardáltságom ...

Forza.

wantonly
Amúgy már nem vagyunk ennyien, már csak 34 tag van, csak még lusta voltam frissíteni. 😊
wantonly
Erre van kitalálva a taglista.
genndy
Meg lehet nézni az adott bejegyzést, én írtam hozzá az elsõ és leghosszabb kommentet. Úgyhogy részemrõl a "nem szólt árva mukkot sem" részt visszautasítom.
Én csak azon csodálkoztam, hogy amikor írta hogy nem tud felajánlani a csoportnak akkor néztem meg direkt a csoportot hogy miért írja ezt, és már nem volt benne. Innen jött a kérdés hogy ki lett-e téve vagy õ lépett ki.

Mondjuk én sem értem a hirtelen kiugrást, de ha így döntött akkor az õ dolga. Én biztos nem szavaztam volna ki, mert annyira azért aktív volt (akit meg igen, azt a bejegyzésben meg is írtam).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Én tudom a logoján látod, persze hosszabb kicsit a neve, de hasonlo.

DarkSector
Hát tny eddig ilyet még nem hallottam, de ez uj engine, lehet az igényli ezt a gyorsabb betöltési lehetõséget nem?

arty
<#eljen>

+nemt'om h Maak csoportbéli (steames) neve mi... lehet az is más, ez is okozhat az azonosíthatóságban problémát

Forza.

DarkSector
Csak épp ész.
Mi hoz részben eszméletlen pénzt és közönséget a One-nak....
A Forza sorozat a Halo és Gears mellett.
Biztos kiadják majd PC-re.

arty
Japán szerencsétlenkedés. Újdonság valakinek?

Forza.

arty
Én értem, hogy ez pusztán egy elméleti lehetõség, nem is vegzáltalak emiatt 😛

Forza.

DarkSector
Jah meg egy csapat akik portolják a játékokat.

arty
😄DDDDDD

tehát megvan az xbox hardverének megfelelõje: két titán <#eplus2>

Forza.

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

Maak
A szarul esett az felenk nem egyenlo a sertodeesel...egy hangyafasznyi sertodottseg sincs bennem, szimplan nem leszek olyan barati kozosseg tagja ahol nem egyenloen vannak elbiralva a tagok.Ennyi, es mondom nem erdekel semmifele kamu duma, mondom, van olyan tag aki honapok ota nem irt fel sem ajanlott meg...felnotteknel ez megy de oviba ezt nem toleraljuk.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Shep
Hát gyerekek biztos velem van a baj de nekem ez a Yaiba tetszik, olyan Béna Béla H'nS bajnokoknak való, mint én, egyszerû, könnyen kezelhetõ (bár talán kicsit túl sok a gomb, kontrollerrel nyilván egyszerûbb), látványos kivégzések, pörgõs akciók, szóval semmi komoly de valahogy mégis tetszik. Vannak benne idióta poénok, pár 1 gombos platform rész és kész. Tényleg olyan XBLA érzés, ahogy Totti is írta, gyanítom az ára is 1-2-re le fog esni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyrészt eltelt 2 hónap és csak most vesszük észre az ilyesmit (õ is meg pl. te is vagy Genndy)?
Másrészt akkor senki nem szólt az árva mukkot sem, szavazás azóta se volt, pedig nem magamnak írkálom szórakozásból a bejegyzéseket.
Harmadrészt úgy kellett volna kezdeni, hogy srácok ez mi, nem úgy, hogy na akkor én most besértõdtem és kilépek. Ez óvodás szint már ne is haragudj Maak.

Amúgy Laza-ra emlékszem, hogy volt egy nagyon aktív idõszaka szavazás elõtt nem sokkal.Dj Tommy is feltûnik annyit, mint Maak és BigBlue is.

Úgy gondolom, akik nagyon kilógtak a sorból azokat küldtük csak el. És ezt is elsõsorban a közösség nyomására.

wantonly
Szerintem az volt a baja, hogy olyan emberekkel együtt lett megemlítve, akik ténylegesen ide sem bagóznak és lassan tényleg a körmükre kellene nézni! Én speciel emlékeztem rá, hogy Pedro szokott azért aktív lenni, mind a topikban, mind felajánlásokban (persze nyilván van olyan idõszak mindannyiunknál, hogy egy idõre eltûnünk), ezért én ki is álltam mellette a steam csoportban. Nyilván ti sem emlékezhettetek fejbõl mindenkire, hogy ki mennyire aktív, ehhez a tagok érdektelensége is kellett, hogy a döntés rátok maradjon, ezért titeket sem hibáztathatunk. Valahol jogosnak érzem a felháborodását, ugyanakkor, ha megértõbbek vagyunk egymással, akkor ezt meg lehet beszélni és nyilván ezután biztos helye lett volna a csoportban.
DarkSector
Hát ismerõsõm 4GB-ost vett és egy pendrive-al játszik...lehet ugyis. 😄
Ha nem akarsz 20 játékot feltelepitve hagyni a gépen. 😄

Egyenként végigvettünk mindenkit mindenféle szempontból vizsgálva az aktivításukat (legalább 2 óránk ráment a dologra amúgy, szóval nem lehet felületesnek nevezni a dolgot). Úgy érzem Imy-vel korrekt munkát végeztünk. Volt, aki pl. felajánlásokban volt éppen aktív, ami a másik oka volt a csoport létrehozásának.

Amúgy meg ez egy januári történet most meg március vagy. Ezek szerint te se voltál túl aktív mostanában...:-)