Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1. Dress up as a goat
2. Take a picture of you wearing the goat costume in public
3. Send a link to the picture as a message to us on our Facebook page (or tweet it to https://twitter.com/Arminposts) and get 10 free Steam keys for Goat Simulator. BÄÄ!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
ezt 1400-é elviheti aki akarja. 😄
PM-be
Ha 4.99€ felett vásárolsz kapsz egy random ingyen steam, origin vagy battle.net játékot!
A PH-n valaki Diablo 3-at kapott, más meg valami 1€-s vackot... Zsákbamacska.
Single? omg arénaharc? lol.
Az az állítólag 2 órás hurka amit singlenek csúfolnak benne kb roszabb lehet mint a MGS GZ 70 perce!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na gratula ilyenkor a szerveknek van igazság ezekszerint a földön.
*** Az is tény, hogy egy halom kódból csak akkor látod mi az, miután beírod.
Visszanéztem mit aktiváltam utoljára akkor látom, hogy a hónapok óta meglévõ Rush Brosnál van az aznapi dátum...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lenindzsáztam egy ismeretlen kulcsot, el is fogadta de nézem nem jelent meg semmi új a könyvtárban, nagy nehezen kiderítettem hogy õkelme úgy döntött, hogy meglévõ játékot aktiváltam újra... <#ravasz1>#ravasz1>
ez így még használhatatlan 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most örülök, hogy anno elcseréltem Thief-re... brutál, ahogy esik az ára.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
alapjáték lesz idén még 5 eur talán, de dlc még plusz a duplája... (és azok nélkül azért el lehetne vele lenni szvsz)
Forza.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
szerintem volt már ilyen közel -> xbox1 intelceleron+geforce3+64mbram+lebutitott-win2k
*olcsójános-warezbetyárkodás-mentegetõzés-ideologizálás. nem volt szép dolog, elismerem.
Forza.
de az is biztos hogy a 2 platform (nextgen and pc) ennyire közel még nem volt egymáshoz
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a hobbi-projektméretet a ps1 és talán a wii emulálása jelenthette, már a ps2 emun is látszott, hogy túl nagy falat...
pénzt meg ilyen ingoványos talajra senki nem fog vetni 😊
Forza.
NFS:MW után nem adok én már nekik pénzt..
"Nulla tenaci invia est via"
Ez egyébként nem jelenti azt, hogy két katt és van emulátorunk PC-re hogy csak egy példát mondjak a régi MS pinball is azért került ki mert nem volt belõle 64 bites verzió és 5 cent munkaórát sem akartak belefektetni...
Kell egy csapat, kell pénzbeli motiváció és most könnyebb dolguk lenne.
Egyébként valószínûnek tartom, hogy az ilyen kezdeményezéseket MS szépen finom, fû alatt el is folytja... egyszerûen felveszik a srácot a saját csapatukba és a 40 milliós éves fizu után már qrvára nem akarja megváltani a világot... és igaza is van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
x86-os CPU + AMD GPU jujjj de titokzatos!
Hát ezt aztán tényleg nem fogja tudni sosenem a PC, mileszvelünkminmeghalunk <#rinya>#rinya>
Vajon mennyi idõbe telt a Forza 5-öt azon a PC-n mûködésre bírni? 1 hónap? 2? Fõleg, hogy kvázi egy Win 8 futkorászik az X1-en.
Jah, hogy az optimalizálás és a trükközés az evidens konzolon? Naná, a gyengébb hw mindig is ezt követelte.
Helyén kell kezelni ezt az egészet. A konzol még mindig remek választás a kényelmes, egyéb szolgáltatásokra vágyó embereknek, de az anyagi dolgok egyre árnyaltabbak. PC-n olyan árbeli mélyrepülések vannak sw téren, hogy az már-már félelmetes.
No meg az exclusive címek kérdése... kár, hogy ezen a téren egyelõre nehéz hasra esni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
tudván, hogy a ps2emu a mai napi nem perfekt és h 10+ éve tartottak a "1-2 cím eljut a title screenig" szinten ... 😄
Forza.
Na, mit tudsz, kié lez a Nobel díj?😊))
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nyilván az összedrótozott cpugpu hibridre céloz, nem a nyers teljesítményre. És abban bizony abszolut elõremutató.
Forza.