Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Idióta. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
Goat Competition

1. Dress up as a goat
2. Take a picture of you wearing the goat costume in public
3. Send a link to the picture as a message to us on our Facebook page (or tweet it to https://twitter.com/Arminposts) and get 10 free Steam keys for Goat Simulator. BÄÄ!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Jó csak viccelek nem tudom mennyi volt kezdetben. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Milyen 80 euro valami 3500-4000ft volt a VGA mellé adott vagy mi volt már!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jó van akinek nem érte meg 80 euro-é. 😄

ezt 1400-é elviheti aki akarja. 😄

grebber
Az nem ember a szemembe aki nem vette meg a Metrot 0 day<#eplus2>

DarkSector
maradékért lehet jelentkezni:
PM-be

grebber
Supreme Bundlenál Happy Hour van akit érdekel jelezze!

wantonly
www.fast2play.com

Ha 4.99€ felett vásárolsz kapsz egy random ingyen steam, origin vagy battle.net játékot!

A PH-n valaki Diablo 3-at kapott, más meg valami 1€-s vackot... Zsákbamacska.
grebber
Tegnapi Plants vs Zombies 2 kérdésemre senki nem tudja a választ?? (Mikor jön a 4. pálya/világ hozzá?

DarkSector
Hát ezaz mit akarnak egy multi játékkal warezba?
Single? omg arénaharc? lol.

grebber
Amúgy is ha kint lenne érne valamit?
Az az állítólag 2 órás hurka amit singlenek csúfolnak benne kb roszabb lehet mint a MGS GZ 70 perce!

DarkSector
Ncore-on trollkodnak:

"Titanfall.Full.Game.for.PC-SKIDROW"

arty
x360ce a te barátod 😊 bármilyen gamepadot x360 padként emuláltat...!

Forza.

Maak
Castlevania csak az xbox kontrolleret toleralja? steam big picture-ben is meg eddig meg mas jatekkal is mukodott a ps2-es pad atalakitovaal...ennek nem tetszik, billel meg halalos :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
😄

Shep
Ja, nyomokban fellelhetõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
😄
na gratula ilyenkor a szerveknek van igazság ezekszerint a földön.

wantonly
sz4bolcs
Ejha

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tomsolo
Ja, de nem volt figyelmetlenség*** azért is jegyeztem meg mit aktivált - ugye rögtön telepíteni akarja, még a könyvtárnév is stimmelt...

*** Az is tény, hogy egy halom kódból csak akkor látod mi az, miután beírod.

Sippie
Na az érdekes. Ilyenkor legalább raktárba berakhatná a játékot, ne vesszen már el a kulcs, ha mondjuk figyelmetlenségbõl vagy ilyen kulcs machinálásból adódó gond akad.
tomsolo
Passz, ilyen tömeges nindzsa kulcsok közt volt - Septerra Core - el is fogadta kérdezte telepítse-e, mondtam ne majd késõbb, (még próbáltam behúzni mást is)... mikor végeztem láttam hogy több elem van mint volt, de nincs a cuccok közt amit aktivált.

Visszanéztem mit aktiváltam utoljára akkor látom, hogy a hónapok óta meglévõ Rush Brosnál van az aznapi dátum...

Végre rászántam magam és kibontottam a Godfather 2-met. Mondom megnézem már, hátha nátha és be tudom regelni Originre. Kapásból elfogadta, így most nem kell már lemezzel szarolnom. Lehet érdemes lenne a godfather 1-el is kipróbálnom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sippie
Na ilyenkor mi van? Bukod az új kulcsot simán?
tomsolo
Oh steam te szar...

Lenindzsáztam egy ismeretlen kulcsot, el is fogadta de nézem nem jelent meg semmi új a könyvtárban, nagy nehezen kiderítettem hogy õkelme úgy döntött, hogy meglévõ játékot aktiváltam újra... <#ravasz1>

Szabi
én arra várok, hogy legyen normális psp/ps2 emu androidra 😄

ez így még használhatatlan 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Ha annyira PCk lennének akkor az original Xboxal mindenki tolná vígan a BLACK-ot PCn ma már. Ha elolvastad a írást, aminél megakadtál akkor volt benne 1-2 érdekes dolog, amik pont nem a PCn megszokott dolgokkal operál, de hát ettõl is konzol a konzol és nem PC. Akit érdekelnak a konzol exek az megvárja a generációt végét és vesz egy gépet, és beszerezi a játékokat olcsón hozzá ( vagy az büdös neki? ) Vagy persze várhat az isteni csodára és lehet még +10 év múlva lesz egy talán megy, talán nem megy 360/PS3 emu, ha neki ez megéri és ez okoz örömet, amit én nem érthetek hisz azon játszok amin akarok és azon amin érdekel és azt ami érdekel. X1 és PS4 emu ebben a generációban nem lesz. Ebben fogadok veled, egy szabadon választott teljes árú játék árában😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Rome Total War II - 7.99 Euro

Most örülök, hogy anno elcseréltem Thief-re... brutál, ahogy esik az ára.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
ha lesz is, drága lesz

alapjáték lesz idén még 5 eur talán, de dlc még plusz a duplája... (és azok nélkül azért el lehetne vele lenni szvsz)

Forza.

TBTPumpa
Én is így vagyok vele. Egy minden DLC-t tartalmazó verzióra várok. Talán Amazon/GMG akcióban lesz majd az idén.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
ha hazaértem megnézem.

arty
kényszer* nagy úr! 😛
szerintem volt már ilyen közel -> xbox1 intelceleron+geforce3+64mbram+lebutitott-win2k

*olcsójános-warezbetyárkodás-mentegetõzés-ideologizálás. nem volt szép dolog, elismerem.

Forza.

az emulálás az egy nagy büdös lószar, szégyelld te is magad hogy arra vetemedtél
de az is biztos hogy a 2 platform (nextgen and pc) ennyire közel még nem volt egymáshoz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

arty
naezaz.
a hobbi-projektméretet a ps1 és talán a wii emulálása jelenthette, már a ps2 emun is látszott, hogy túl nagy falat...

pénzt meg ilyen ingoványos talajra senki nem fog vetni 😊

Forza.

Szabi
majd 2ezer körül a gold-ot GMG-rõl kreditre 😄D

NFS:MW után nem adok én már nekik pénzt..

"Nulla tenaci invia est via"

tomsolo
Imho ennek a Forza 5 demonak az a lényege, hogy még könnyebb XBOX ONE-ra fejleszteni mint eddig és utána esetleg "visszaportolni/kiadni" PC-re is a stuffot...

Ez egyébként nem jelenti azt, hogy két katt és van emulátorunk PC-re hogy csak egy példát mondjak a régi MS pinball is azért került ki mert nem volt belõle 64 bites verzió és 5 cent munkaórát sem akartak belefektetni...

Tinman
Sajna amíg nincs mögötte pénz, addig gyakran ezek csak elméleti lehetõségek.

Kell egy csapat, kell pénzbeli motiváció és most könnyebb dolguk lenne.

Egyébként valószínûnek tartom, hogy az ilyen kezdeményezéseket MS szépen finom, fû alatt el is folytja... egyszerûen felveszik a srácot a saját csapatukba és a 40 milliós éves fizu után már qrvára nem akarja megváltani a világot... és igaza is van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nettó faszság. Itt már nincs Cell ereje, meg egyéb terelõs, majd meglátjátok maszlag.

x86-os CPU + AMD GPU jujjj de titokzatos!

Hát ezt aztán tényleg nem fogja tudni sosenem a PC, mileszvelünkminmeghalunk <#rinya>

Vajon mennyi idõbe telt a Forza 5-öt azon a PC-n mûködésre bírni? 1 hónap? 2? Fõleg, hogy kvázi egy Win 8 futkorászik az X1-en.

Jah, hogy az optimalizálás és a trükközés az evidens konzolon? Naná, a gyengébb hw mindig is ezt követelte.

Helyén kell kezelni ezt az egészet. A konzol még mindig remek választás a kényelmes, egyéb szolgáltatásokra vágyó embereknek, de az anyagi dolgok egyre árnyaltabbak. PC-n olyan árbeli mélyrepülések vannak sw téren, hogy az már-már félelmetes.

No meg az exclusive címek kérdése... kár, hogy ezen a téren egyelõre nehéz hasra esni.

Tinman

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

<#eljen>
TBTPumpa

TBTPumpa

arty
félek nem ps3 emu kóder kapja, a dx12 beleköpött a levesbe 😄DDDD

Forza.

arty
már csak max 10+ év, ahogy nézem

tudván, hogy a ps2emu a mai napi nem perfekt és h 10+ éve tartottak a "1-2 cím eljut a title screenig" szinten ... 😄

Forza.

Totti5
'max a ps3 viszonylatában érdemes esélyesebbnek látni a megjelenését'

Na, mit tudsz, kié lez a Nobel díj?😊))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
no dzsungel, no fun 😞(

Forza.

arty
Kiszálltál, mert félre AKAROD érteni. Okos 😊
Nyilván az összedrótozott cpugpu hibridre céloz, nem a nyers teljesítményre. És abban bizony abszolut elõremutató.

Forza.

arty
pcsebb, mint az xbox1 volt anno? 😉 és abból se lett semmi, tehát ez tényleg max egy elméleti lehetõség és max a ps3 viszonylatában érdemes esélyesebbnek látni a megjelenését. gyakorlatban a 0.0000001 helyetti 0.000001 nem sokat ér 😉

Forza.