Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Error Code: -118
Unable to connect to server. Server may be offline or you may not be connected to the internet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak hát kár hogy értelmes ps2 game nincs amit lehetne tolni.
Next PC upgrade: 2022
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(meglepetés: ha valaki kérdést tesz fel, akkor nem biztos, hogy kötözködni akar, lehet, hogy valóban kérdez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Eleve a PS3-ból csak LIMITÁLT darabszámban volt PS2 backward kompatibilis példány. Azokat ELKAPKODTÁK, mint a cukrot... a jelenlegi áruk pedig az eget nyaldossa. Ezt hívod buktának?
Egy 0km-es példányért bármikor kiizzadok 100k-t, újonnan a 200-at se tartottam volna túlzónak.
(az egy dolog, hogy sok tízezerrel több a vas, de annak komoly fejlesztési háttere is van - a vasakat összehangolni, közös háttértár, oprendszer kompatibilitás, vagy szép nagy kapcsolót kell rátenni, hogy melyik módban indítod)
Ráadásul konkurencia sem csinálja, így már tényleg nem szólt mellette semmi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Simán beáldozná az ember a + sok tízezret, hogy EGY gép vigyen PS2/PS3/PS4 cuccokat. Akinek nem kell, az meg venné a Lite verziót.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóval lemaradsz pár jó címrõl, hát ez benne van az életben ígyis-úgyis. 😊
Pedig ebben sokkal de sokkal több van.Majd egyszer csak lesz egy fejlesztõ aki ezt normálisan meg tudja valósítani!
Next PC upgrade: 2022
Bal alul van egy olyan, hogy count...na az mit szamol?javascript:document.newmessage.submit();
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Lehet, hogy egy kicsit félreérthetõ volt a hozzászólásom, vagy most értem félre a tiédet. Még messze vagyok a végétõl. Ez csak olyan játék harmadai véleménynyilvánítás. 😊 Olyan 30% körül vagyok asszem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Bármilyen pc-n futtatod a TR-t közelébe nem ér. 😊
Na de mindegy, kinek mi a stílusa ugye, de én örülnék ha egy játékban akár sandbox, akár nem ilyet látnék viszont.
Egyenlõre még nem sikerült Ilyet találnom.
Nézd meg ezt, utána meg a Tomb-ot. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt értem már hogy nem volt még konzolod, azt látom, de mi legyen mivel kompatibillis? 😄
Lehet csõfps is, bármi.
Csak ne BF4 meg Crysis 3 mert összehányom magam.
És ennél még úgyis jobb lesz. Ha lesznek még rá jó exkluzívok akkor 2 év múlva lehet spórolok egy PS4-re.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez így van.
Steam: greyfox
A többieknek SPOILER!
Infamous 3 gameplay
Eléggé durva a játék. EZ MÁR ELÉG NEXTGEN NEM???? 35:47-nél??? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)