311803
  • Szabi #223020
    a The Crew November 11.én jelenik meg.. :)
  • zorrobomber
    Főleg számomra, hulladék mind :D Pedig tegnap is toltam még a Crew-t de ez menthetetlen...
  • ratgab
    Szerintem egyáltalán nem konkurenciája egymásnak a 2 játék...Habár mindenképpen érdekes döntés egy napra tenni.
  • IMYke2.0.0.0
    "Csúszik a PC-s és next-gen konzolos GTA 5?

Egyelőre csak pletyka szintű a hír, de a Gamesconon állítólag sokan rebesgették, hogy a GTA 5 PC-s, PS4-es és Xbox One-os verziói csúszni fognak. Azt is lehetett hallani, hogy a Rockstarnál ott voltak akkor ezek a verziók, de csak a kereskedőknek mutatták be őket. Furán hangzik, reméljük hamar kiderül, hogy a 2014 őszi megjelenés áll-e még."
  • IMYke2.0.0.0
    "Csúszik az Assassin’s Creed Unity

Október 23-ról november 13-ra csúszik a next-gen Assassin’s Creed megjelenése. A Ubisoft magyarázata szerint egész egyszerűen egy kicsit több időre van szükségük ahhoz, hogy megfelelően ki tudják polírozni a játékot, és az minden tekintetben kiváló lehessen. Ez egyébként azt jelenti, hogy a Unity ugyanazon a napon jelenik majd meg, mint az Assassin’s Creed Rogue és a The Crew - tehát lesz egy kis Ubisoft-féle háziverseny."
  • MoRT2195
    "Platform: Windows Vista / 7"
    Origin-es, tehát alapból igen. Minden ami Steames, Origines, már hozzá van igazítva az újabb op rendszerekhez is.
  • ratgab
    Sorsold ki papír alapon.
  • dartonite
    Igaz,figyelmetlen voltam :(
    Na mindegy ez a tanulopenz.
  • mulli1986
    Respekt
  • Ry0K3N
    Ezek működnek egyáltalán rendesen Win7 alatt?
  • ZsZso
    SteamGifts, a csomag meg Origines, valószínűleg ezért nem ösmeri.
  • SweeneyTodd
    grebber #223001 Nagyon szépen köszönjük.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudnék mesélni, pont a közvetlen szomszédomról, vidéken lakom (Szada) szép nagy telkek és ami nála van az botrány és volt már feljelentve ÁNTSZ stb.. semmi se változik évek óta
  • ratgab
    Na az ő portáján szét lehetne nézni és megkérdezni hogy honnan ez a sok kábel...
  • SweeneyTodd
    Nálunk mostanában esténként, a kábelekről égeti le valaki a műanyagot...
  • Dzsini
    Ha akartam volna, akkor találok rá módot, nem?
  • dartonite
    Megvettem es kiderult hogy a steamgift nem is ismeri ezt a csomagot,szal nem tudom felajanlani.
    Lol.
  • Fpocok
    Valakik száraz szemetet égetnek és b*zmeg teljesen leült a füst a lakótelepen. Olyan, mintha köd lenne. Na az ilyet addig ütném, míg mozog.
  • ZsZso
    Na ilyenkor sajnálom, hogy ez engem nem érdekel :). Mindamellett köszönjük szépen a nagylelkű felajánlásokat!
  • ZsZso
    Nem fogok Neked hazudni, én is káromkodok, bár próbálom visszafogni magam. Ez viszont egy picit még nálam is sok volt. Tudom, idegesen nehéz úrrá lenni magunkon, de azért próbáljuk már meg. ;)
  • grebber
    SG.hu - Eredeti Játékok csoportnak

SG.hu csoportnak

HunGamer csoportnak is

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.29. 07:09:37
  • DarkSector
    Naná hogy nem mivel Ubisoft játék, azt meg csak steam-en lehet steam-re vásárolni, de 700-ért nagy baj nem okozott volna. :D

Én annyira nem vagyok steam mániás. :D
  • ffxi
    Biztos nem steam-es, mert elárasztotta volna SGift-et :P
  • DarkSector
    Ilyenkor a zsebemben marad. :D
  • MerlinW
    Kultúra pajtás, kultúra!
  • DarkSector
    Azt mondom hogy a BÜDÖS KIB****TT K**VA ÉLETBE!

Ilyenkor nem vagyok gépnél, amikor meg itt verem a faszom nincs szerencsém.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 00:38:01
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig ezekben az immerzió a lényeg. Ha ugyanis nézni ülnék le őket, és nem úgy, hogy érdekességként, mint játékot, hanem valóban filmként, nos, ahhoz nem túl kiemelkedő alkotások. A plothole-ok és a hatásvadászat azért vaskosan jelen vannak. Persze a popcornfilmekben is, de én mondjuk azokra is csak elég ritkán hazsnálom a szuper jelzőt.
  • Fpocok
    Szeretném megköszönni annak, aki korábban linkelte! Imádtam mind a...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    8órát, amit ezzel töltöttem.
  • wesker24
    Ha csak úgy eltűnök akkor öcsém van gép előtt és amint gép elé kerül már zárja is be a steamet ! Ez van csak egy gépünk van amit ketten használunk !
  • arty
    én most már megvárom az 500 forintos fontot :(
  • arty
    ezek nem 4k filmet, csupán a bluray fullhdját VÉGRE(!) valóban kihasználó minőségű videoju filmek (jó forrásból tömöritették - 4k-ból! innen a csalás...)
  • arty
    eh, te tényleg nem akarod ezt :((
  • ratgab
    Olvasd el a PM-et ...:-D
  • DarkSector
    Még nincs, rendelsz nekem 1-et? :D

Amúgy elsőnek ez kell.
    Külföldi melóból tudnék venni.
  • Fpocok
    Ilyened már van?
  • DarkSector
    Na 4k-s filmek....faja.
  • Dzsini
    Gamecube már rég az unokaöcsiknél van, PS3/4 mellé meg tévét is kellene venni, és még valahogy el is helyezni a szobában (ui. laptopom van)... pár játékért nem fogok ennyi pénzt költeni, még ha lenne is miből.
  • DarkSector
    Yes újra rendelhető a bögre! :D

kell egy kis akciózás és már veszem is. :D
  • arty
    legyen!

gamecube elad, ps3 megvesz, játék kölcsönkér :)
  • DarkSector
    még hiszel a mesékben? :D
  • ratgab
    Csgo befektetés baromira gyümölcsözőben van egyébként. Winter sale-re fürdök majd a walletben... :-D