Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Beszarás ez a fostenger gõz, az elõbb már volt kapcsolta, most megint nincs. Gabikám, tömjél be még egy puszedlit sosem leszel 200 kiló!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
oks 4-es packbol legalább 1 példány eladó lenne egy srácnál, akit érdekel irjon és összekötöm vele. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Ugyanez. <#duma>
zorrobomber
Az ar jo, a jatek hatareset. Szerintem inkabb rossz mint jo, de en a finnyas kozonseget kepviselem.

Shep
De az 5 ponton az nem változtat, hogy fizettél-e érte, vagy sem, csak a pénztárcád lett könnyebb. Egyébként mint én is írtam már 2 napja is, hogy xbla címnek tökéletes de teljes áron nem. Szóval lehet ezt ragozni de az ,hogy valamivel ingyen tudtál játszani, vagy fizettél érte nem nagyon változtat max pozitív irányba, hogy ne érezd magad annyira becsapva, de ennyi erõvel az összes játékteszt marhaság, hiszen a teszterek nem fizettek érte. A te összes teszted is szódát nem ér hiszen ingyen megkaptad a játékokat. Na nem is olvasok el tõled többet semmit 😛

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Tényleg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

* 12000-ért vett
* leloptad

Nem hiszem el, hogy tényleg ennyiszer elírom... SG fórummotor összekuszálja a dolgokat. Ez biztos. Vagy szar a billentyûzet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Annyiban igaza van Tottinak, hogy nem mindegy, hogy ingyen kapsz egy rakás szart vagy 12000-ért. Hogy ne legyek ilyen vulgáris inkább úgy mondom az ingyen 5 pontos játék márpedig más, mint a 12000 vett 5 pontos játék. Azért mert elõbbi esetben nem történt semmi azon kívül, hogy leloptak, második esetben meg át lettél baszva lényegében.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ja én azt hittem WoW de ha Warcraftos az még jobb, mert a WoW-al ellentétben azt szerettem. Akkor asszem vetek majd rá egy pillantást.

DarkSector
Télleg jó vagy ez amolyan ironia? 😄
nem tudom mennyibe kerül amugy, ph-n segitek kiosztani egy 4-es packot. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
WoW-os? Nem WoW-os, hanem WarCraft-os. WarCraft világa korábbi, mint a WoW megjelenése.

Még a bétával játszottam, de nagyon szuper kis CGI videót dobtak hozzá össze. Én baromira elszórakoztam vele, csak aztán abbamaradt a Diablo 3 miatt.
Lehet elõ kéne venni újra, mert már kilépett a béta fázisból (1.00 verzió megjelent). Napi quest-eket is érdemes megcsinálni. Nem rossz kis játék (hangulatos és humoros beszólásai vannak a karaktereknek), kevéske angollal tudók is elbírnak vele.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Jó hát neked minden az, a Pelenkás játékot kivéve 😄

Fpocok
Olyan, mint bármelyik másik kártyás játék. Egy nagy szar.

Shep
Azt a WoW-os ingyenes kártyás játékot próbálta valaki? Milyen?

Shep
Tudod mi az érdekes, oldal nem jön be, steam no connectiont ír de a letöltésem meg megy.

Fpocok
Nekem nem megy a steam? Azt írja nincs netem, pedig van.

TBTPumpa
Dehogy védem õket. Nagy gecik lettek õk is, de legalább igyekeznek kijavítani a baklövéseiket és nem szarnak a játékaikra, nem úgy, mint a legtöbb fejlesztõ/kiadó. Csak az a hozzáállásuk tetszik, hogy adnak a játékosok véleményére, felismerik, ha valami szar és azon vannak, hogy azt kijavítsák. Ha erre mindenki más képes lenne, szebb lenne ez a játékosvilág. Oh wait...

Shep
Te vagy itt a beépített Blizzard védõ ember 😊

Shep
Ja de hogy kérdésedre is válaszoljak, annyit fizettem érte amennyit te.

TBTPumpa
Nem õ, de õ volt a fejlesztõcsapat fejese és õmiatta lett olyan a játék, amilyen volt.
Most van olyan formában, amilyenben ki kellett volna adni. Így már minden esély megvan rá, hogy kultusz játék legyen ez a rész is, mert ugye a Diablo 2 sem akkor volt nagyon jó és alapmû, amikor megjelent, hanem utána, mikor már kiforrott a játék.
(+ 2000-res évek elején kevesebb volt még a rinyapicsa a neten, mert még NET sem volt annyira elterjedve, mint most).

Shep
Az, hogy minek mennyi az ára szerintem nem befolyásolja azt, hogy mennyire szórakoztató az adott játékos számára valami de ha tévednék javítsatok ki nyugodtan. Namármost számomra ez 5 pontos szórakozást nyújtott. Az persze egyértelmû, hogy durván túl van árazva.

Totti5
Semmi bajom nem lett volna vele hogy kiadják letölthetõbe 3 ezerért. Ez pont az a kategória, de mivel nem annak szánták, hamnem AAA címnek úgy is kell értékelni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Fizettél érte 12 ezret? ( nem baszogatásból ), csak ez egy teljes árú játék, ugyan abban a kategóriában mint a DMC, Bayonetta ( s most messzire megyek vagy mint a GTA5 ).

Shep
Annyira szerintem sem, most fejeztem be de nem hiszem ,hogy valaha még elõveszem majd.

Shep
Konzolon lehet, nekem ez megvan 5 pont PC-n.

wantonly
Az utolsó pályához nagy kalappal..XD

Huhh... Kemény volt, de letudva. 😊

Végigjátszom még egyszer... Most jön a True West. 😊
Fpocok
Az egy jó ár érte!

DarkSector
8$ ért Payday 2 valakinek??????

tomsolo
combos+gore+hangeffektek
és az agyament hangulat

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Nem volt olyan rossz.Amire tervezték hogy az egér jobb és bal gombokat szanaszéjjel nyomkod mint a hülye gyerek rendületlenül arra tökéletes.
Hosszúsága is elég a maga 6-7 órájával (aki ügyesebb lehet neki rövidebb is)

Atomstabil 60 fps még a foscsi gépemen is +10 pont alapból<#eljen><#taps>

Next PC upgrade: 2022

Totti5
'volt egy kis (icipici) Bulletstorm feelingj'

Ez érdeklen mit láttál benne. Egyik egy FPS ez meg H&S. Mi a kettõben a közös feeling?

tomsolo
10 perc után töröltem, volt egy kis (icipici) Bulletstorm feelingje, de nálam megállt egy szimpla buttons smasher szintjén.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Totti5
5-6 a Ninja Gaiden 3

Ez a 3-4 max.

Maak
Jol ereztem, hogy valami valtozott.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

lalakov
Shep
Yaiba: Hát így a végéhez közeledve azt kell, hogy mondjam helytállóak az 5-6 pontos értékelések. A kamerakezelési és egyéb hibák ellenére ha ott lett volna vége a játéknak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor Hayabusával kell harcolni
akkor addig 7 pontot is ért volna de mivel utána még vannak pályák viszont ötlet az már 0, csak ugyanazok a zombik jönnek csak egyre durvább hordákban és ugyanazokat a béna feladatokat kell csinálni, így teljes unalomba fullasztották a játék végét. Inkább adták volna ki a korábbi részeket PC-re 😊 Azt viszont el kell ismerni, hogy a korábban említett pontig én jól szórakoztam vele.

Sippie
értem, köszi.
azt meg hogy a tálalás nagyon nincs egy szinten nem is említem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

és ez így is van

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Dzsini
Mondjuk a LEGO játékokra nem nehéz ráakadni 😊 A Marvel rész extra küldetései ráadásul elég nehezek is (fõleg a városkörberepülõs... ott néha volt fogcsikorgatás)

Nemsokára jön a Hobbit 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Nem unokaocsem volt, o egy angyal 😄 Pl. ha betolok neki valami kicsit is agresszivebb jatekot akkor szol hogy ez nem neki valo meg 😄 Most epp Lego Marvel az orulet targya nala. Mar o is felvetette hogy venne hozza ilyen-olyan skin DLC-t, probalom magyarazni neki, hogy csak jatsszon inkabb, de ennyi baj legyen.

Shep
Az milyen jó is volt, fél napig subickolni mire körbefordult a hajó 😊

Shep
Szerintem ez csak városi legenda meg talán pszihés okai lehetnek semmi egyéb.

zorrobomber
Igen. Kenyelmes, szorakoztato igy is, de hol van ez egy egerrel vegigtolt Tie Fighter-tol? 😄

Shep
Erre próbáltam célozni.

Unokaöcsédnek walletfeltöltés témára ment, csak nem akartam már ennyire chatbe átmenni így rövidítettem.

Shep
Én ezért is kedvelem a nem túl hosszú játékokat, ha meg hosszú akkor legyen benne kellõ változatosság amihez nem feltétlenül kell nekem sok elég csak ha a pályák változatosak és kellõen érdekesek.

Nekem Már Unchartednél is feltûnt, de RDR-nél csúcsosodott ki. Én se mondom, hogy rossz, de egérrel annyival jobb lenne, hogy arra szavak nincsenek.

Jelen állapotában egy kontrollerrel kevésbé gyakorlott személy vagy végigautoaimezi a játékot (gyakorlatilag végigcheateli... legalábbis az én szememben az) vagy szénné lövik (amúgy az ellenfelek bitang jól céloznak fõleg lóról). Biztos lehet ezt is egércélzás szinten mûvelni kellõ rutinnal. Szerintem akkor is fapadosabb, mint a rágcsáló.

Mert amiatt volt szar magas szinten a drop. Ez meg ahhoz vezetett, hogy AH nélkül nem kaptál alapból olyan itemet, amivel életképes és hatékony legyél magas nehézségeken. Ergó rá voltál kényszerülve az AH-ra és egy nehézségi szint fölött anélkül csak parttalan grind várt, ami nem túl nagy fun.

Most, hogy kikerült AH állítólag a dropot is rendbe rakták így folyamatosan dobja a megfelelõ itemeket a folyamatos erõsödéshez.

zorrobomber
Bocs ezt most nem ertem, mire irod?