Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Ja hogy úgy - úgy már igen, elvileg beleszámíthat a dologba, bár az is érthetõ, ha valaki egy 3 dolláros játéktól is ugyanazt várja el, mint a 60 dollárostól, és ugyanúgy pontozza.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
A logika alapján a 12 ezrest 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ja, én nem így gondoltam. Nem arra gondoltam, hogy ki mennyiért veszi, hanem mennyi a hivatalos ár.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ahogy érzed
DE
általában az olcsóbb játékoktól nem vár el annyit, mint a drágábbaktól. Legalább is nálam ez a logika.

Dzsini
És ha ugyanazt a játékot ugyanolyan ízlésû (ilyen nincs, de tegyük fel) játékosok egyike 12 ezerért, a másik 4 ezerért veszi (azt ne is tételezzük fel, hogy ajándékba kapja / sajtópéldánya van / torrentezi), és az egyik 5 a másik 8 pontot ad rá, akkor melyiket tartod mérvadónak?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Nekem nem, szóval maradjunk ennyiben. Ti nyertetek mint mindig 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Számít az ár a pontozás szempontból.

Shep
És ez a 2 napos durca miért kellett hozzá? 😊 Tiszta óvoda 😄

Shep
Nem azt mondtam ,hogy nem számít az ár, hanem, hogy a pontozást nem befolyásolja jó esetben.

genndy
<#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
A telefont én csak netezésre használom,de mivel ingyen van leszedtem rá (táblagépen is elfér)

Next PC upgrade: 2022

arty
Megpróbállak kijavítani: dehogynem számít az ár 😊 Valamiért te sem egyenáron vásárolod a játékaidat, valamiért te sem vetted meg ezt a ganéhalmot, de 0ft-ért egynek elment 😉

Forza.

Dzsini
"Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának."
(Woody Allen az Annie Hall c. filmbõl)

Maak úgy néz ki visszatér a csoportba.

Kérek mindenkit, akinek bármilyen gondja van a jövõben. Elõbb ülljünk le és beszéljük meg csak aztán tegyünk drasztikus lépéseket.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
Használod?
DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
grebber
OfficeSuite Professional 7 (amazon free app androidra)

Shep
Hát nekem híja van sajna, mert költekeztem hétvégén.

Sir Quno Jedi
maross

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
TR GOTY -> 6 E

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

grebber
Steam-en most 7,99 euro ,de ha van valakinek kártyapénze olcsóbb.Gamersgate-en sajna még nincs fent 😞

Nekem van de a Dishonored Goty leárazásra vár!

zorrobomber
Az alapotlet jo, de a Left 4 Dead zombijai okosabbak mint itt a rendorok... Oke, hogy rendorok, de irrealis mennyisegben jonnek minden iranybol agyatlan golyofogokent. Illuziorombolo, legalabbis szamomra. Aki nem akar mast, csak hentelni a haverokkal, annak jo lehet ennyiert.

Pont ilyenem van. Nem fogod megbánni. 😊
zorrobomber
OFF! Na asszem nekem is meglesz mara a horcsogoles. Regota fenem a fogam egy ilyen kutyure.

Shep
Hol?

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
2k

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Amúgy mennyiért vetted, vagy stímen az óriási akcióban?

Shep
Én is gondolkodtam rajta de már nagyon félek ezektõl a vita/mobil portoktól, elõbb megnézem aztán majd ha megfelelõ nyáron úgyis lesz ez már féláron is.

Sir Quno Jedi
áháhá castlevania lords of shadow mirror of fate hd behúzva

TBTPumpa
Csak hogy legyen belõle 1 a Sztím könyvtáramban! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
Nincs már multi...

Aztán minek is az neked, mikor 1 értelmes küldetés dlc van a csomagban (ami 10 perc) meg van kb 3 ruhapakk, amit tudsz használni egyjátékosmódban a többi multis cucc, ami nélkül ugyanúgy lehet multizni (próbáltam, amúgy nem egy nagy szám).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Tomb Raider fckin sexy Lara Game of the Year Edition-t szerezz olcsón! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Majd akkor vásárolok a GMG-nél újra, ha a saját koporsójukra gyûjtenek...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Bio Infinite 5.5 euro-ért valakinek? 2 darab lenne elvileg.

grebber
Sajnos azok amik nagyon érdekelnének nem jönnek😞

Bladeslinger, Modern Combat, Shadowgun,Dead Effect,Six Guns ...stb

DarkSector
hát hogy tudomásul vettem a véleményed a játékról én nem ismerem
😄

Rapid81
De tartsatok ki nyugodtan a GBP árazásnál, ha ti azt szeretitek. <#awink>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
10.49$ - 20% = 8.39$

1907 HUF vs. 3277 HUF

1370 HUF differencia a GBP árhoz képest...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hát akkor egy újabb semmirevaló mobilport. Csak úgy özönlik a sok szemét Grebber örömére.

tomsolo
Már a squad beállításnál felsírtam, minden ember külön képernyõ, tipikus tábla port hiba. Maga a játék szimpla behatolós taktika, de ritka ocsmány - semmi hangulat.

Arma Tactics sztem jobb ennél, de azt csak youtubeon játszottam mert az enyémet inkább kiszórtam (asszem) vagy elcseréltem.

Shep
Van olyan "jó", mint az Arma Tactics?

zorrobomber
Ezt mire irod? Aha finnyas vagyok, vagy aha, inkabb rossz? 😊

tomsolo
Ez a Breach and Clear is mekkora egy fos mobilport.

Fpocok
Na megjavult a STEAM.

wantonly
DarkSector
aha.