Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem még várjunk azzal a robotkufirccal, mer' ez egyelõre Ringu 4 inkább :-(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Orvos: Szemészetre idõpont -> június. Thxbye.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valóban Steam-es és valóban magyar feliratos, de csak részben, hisz az új képességek, DLC-k tartalmai (Complete Story) teljesen angol, csak az alapjátékban van magyar felirat.
Épp ma reggel fejeztem a Complete Story fordítását. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És mire hazaérek már sötét lesz, lámpás megvilágításnál meg nem tudom megmutatni mennyire is szép az a dombornyomott ArtBook (van súlya is).
Csak tudnám, hogy miért van mindenre az írva benne, hogy 2013, amikor 2014-ben járunk már bõszen! <#idiota>#idiota>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DS = Dead Space, Darksiders, Dungeon Siege, Devil Survivor, ne adja ég Demon's Souls vagy Dark Souls? :-(
DS unalmas, repetitív és játszhatatlan.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugye belátod, hogy ez képtelenség? 😊
(amugy a cod2 mit tudott többet, mint a cod10? vigyázz, játszottam mindkettõvel! 😄 )
Forza.
Az egyik a játék kellegébõl adódóan lesz vagy 6 órás, a másik meg 60.
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyedül:
Párban:

God Mode 4-es pakkot vesz valaki? 1.05 euro/db lenne így!
Next PC upgrade: 2022
A 300 kbyte-os szabályt illik betartani 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Semmiféle leegyszerüsítést nem végezhetsz ebben a tekintetben, nincsen semmiféle egyenes arányosság a kettõ közt.
Forza.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Mert nálam legalábbis ez úgy mûködik, hogy ha már a virágboltban szépen teljesít vmi akkor igencsak elgondolkozok rajta(+90%), hogy megveszem kerül amibe kerül pl. FC3 ilyen volt pár óra után rájöttem, hogy ez kell nekem, de SC: Blacklist is ilyen volt. M&M Legacy-ra is ránéztem mielõtt kiadtam volna érte azt 3 800 Ft.
Fordított példát is tudok mondani: Tomb Raidertõl nem ájultam el mégis megvettem utólag, de úgy játszva se változott az elsõ véleményem (közepes) egy cseppet sem szóval szerintem semmit sem jelent az ár inkább az, hogy mennyire akarok vele játszani, lelkesedni azaz mennyire jó számomra az adott játék.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Írásban itt szinte soha senki nem tud pontosan olyan hangulatot átadni, amilyet igazán szeretne.
Elolvasva a másik hsz-ét gyakran sértõnek/támadónak lehet érezni, ami legtöbbször téves, mert kimondva olyan hangsúllyal + arcmimikával ahogy tenné, már senki nem venné annak.
Persze vannak kivételek, amikor tényleg full totálba paraszt az illetõ.
(Ez nem kifejezetten neked szólt,akinek nem inge...)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ez jó nagy baromság!
Sajnos az emberi természet olyan, hogy gyõzködjük a másikat a saját igazunkról és ez vitákat szül.Ez van ,ilyenek vagyunk, bele kell törõdni.
Amúgy a Crysis 3 nagy királyság.Jöhetne már valami info a folytatásról!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
12 ezerért simán kaphatsz minõségi és emlékezetes jatekelmenyt. Mirrors edge ilyen.
Ez a ninja se nem emlékezetes se nem minõségi, de legalább a játsztszhatatlan kamera megadja az alaphangulatot. Letölthetõ játékok közt is max közepes. Teljes árú játékok közt, hisz abba pizicionálták pedig gyenge, ezért a max 3-4 pont.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pár szó tõlem: szerencsésnek érzem magam, hogy nem volt olyan játék (legalábbis nem emlékszem rá), aminél megbántam volna hogy pénzt adtam érte, illetve hogy annyit adtam érte amennyit. Sõt nálam is inkább az a jellemzõ, hogy igyekszem megszerezni pénzért azokat a játékokat amiket korábban már warezben végigjátszottam (akár többször is), és tetszettek.
Viszont kb. most értem oda, hogy nincs ingerenciám új játékot venni, mert egyrészt nem látok olyan címet ami érdekelne és azonnal kellene, másrészt rengeteg már olcsón megvett/megnyert játékom van amivel még nem is játszottam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De ha már lopsz az csöndben tedd én azt gondolom. Lopok és még utána kritizálom amit elloptam, na attól föláll a szõr a hátamon, meg nyílik a bicska a zsebemben.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kevés játékidõ = elfogadhatatlan. Ebbõl nem engedek.
Egyébként pont ezért térek vissza mostanában a régebbi játékokra. Nem olyan csillivilli igaz, de még van tartalom, van játékidõ és még szórakoztatóak is.
De a legjobb az egészben, hogy még értékelésekkel is fárasztod magad meg olyan eszeveszett teóriákkal, hogy tök mindegy mennyit fizetsz a játékélmény a lényeg. Warezmátyás világban igen, minden máshol baromira nem! Leegyszerûsítem: Téged nem befolyásol a játékélmény megállapításában mert nem fizetsz érte! Ha szart találsz egyszer végigviszed max törlöd, ha meg jó, akkor meg olcsón megveszed és vered a melled, hogy te tudatosan vásárolsz... Így nem nehéz.
Na erre varjál gombot kedves mosakodós kolléga... <#beka3>#beka3>