Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Én voltam, rossz ajtó, bocsi <#miaz> 😊

Adversus solem ne loquitor

Tinman
SQJ!

Szerintem még várjunk azzal a robotkufirccal, mer' ez egyelõre Ringu 4 inkább :-(

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A 909-es mi volt és hová lett? <#whatever>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
<#rinya>

Orvos: Szemészetre idõpont -> június. Thxbye.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Azért elõre ne "fail"-ezz... az is lehet, hogy feleslegesen dolgoztál, mert mondjuk õk meg mellékelték a lemezen a szükséges honosítás-kiegészítést... <#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
GameStar fail: Teljes játékként Trine 2 Complete Story-t adnak az újság mellé és bátran ráírták, hogy magyar feliratos Steam-es verzió.
Valóban Steam-es és valóban magyar feliratos, de csak részben, hisz az új képességek, DLC-k tartalmai (Complete Story) teljesen angol, csak az alapjátékban van magyar felirat.
Épp ma reggel fejeztem a Complete Story fordítását. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Holnap megmutatom, most nem készítek képet, mert mindjárt megyek fogorvoshoz (március 2.-án kértem idõpontot és most kaptam! WTF).
És mire hazaérek már sötét lesz, lámpás megvilágításnál meg nem tudom megmutatni mennyire is szép az a dombornyomott ArtBook (van súlya is).

Csak tudnám, hogy miért van mindenre az írva benne, hogy 2013, amikor 2014-ben járunk már bõszen! <#idiota>

arty
milyen szingli fpseket játszottál végig 2013ban?

Forza.

wantonly
"Unalmas, repetitív és játszhatatlan."

Ez alapján a Dungeon Siege. 😊
zorrobomber
Dead State? 😊

Dzsini
Ebben a sorrendben 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

arty
én tuti helyeseltem a cry3 idején 😛

Forza.

Tinman
Tényleg nem kötekedésbõl, de tényleg nem tudom:

DS = Dead Space, Darksiders, Dungeon Siege, Devil Survivor, ne adja ég Demon's Souls vagy Dark Souls? :-(

Sir Quno Jedi
C3 unalmas, de játszható.
DS unalmas, repetitív és játszhatatlan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
Melyik lenne jobb megoldás szerinted? Hiszen már 8-10 ezerért sem akarsz játékot venni, sõt! Már a 3000ft-ot is sokallod... tehát az ár menjen lentebb, a tartalom legyen minõségi, a grafika csodás és mindez tartson ezer órán át?

Ugye belátod, hogy ez képtelenség? 😊

(amugy a cod2 mit tudott többet, mint a cod10? vigyázz, játszottam mindkettõvel! 😄 )

Forza.

MerlinW
Crysis 3 magas minõségû termék? Csak azért mert szép? Titltakozom😊

[merlinw.org]

arty
Azonosan magas minõségû termékekrõl beszéltünk. Mindkettõ kurva jó játék, mindkettõ 50 millió dollárból készült, példának okáért.
Az egyik a játék kellegébõl adódóan lesz vagy 6 órás, a másik meg 60.

Forza.

Tinman
Tuttam(comeon)!

TBTPumpa
Én csak üres kartondobozt vettem! Nincs ebben semmi. <#idiota>

Sir Quno Jedi
õszinte részvétem

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Na-de-mi-van-benne?

TBTPumpa
Napi off következik!

Egyedül:

Párban:

grebber
Jó most a steam store.

God Mode 4-es pakkot vesz valaki? 1.05 euro/db lenne így!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Elõbb szidom elõbb javul? Jó.

IMYke2.0.0.0
A képet köszönjük - szép a termék.
A 300 kbyte-os szabályt illik betartani 😊

grebber
Nem adják ki pc-re ,de nem is hiányzik oda fõleg nem ennyiért!

Tinman
NemjönbeasteamstoreNemjönbeasteamstoreNemjönbeasteamstoreutálomrohadjonmeg.

tomsolo
Majd amikor a MGS Ground Zero kikerül 2 napos demora a steamen ezek a büdös japánok is megtudják hol lakik a Jóisten 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

arty
Csakhogy a játékidõ nem feltétlenül arányos a tartalommal, ugyebár.

Semmiféle leegyszerüsítést nem végezhetsz ebben a tekintetben, nincsen semmiféle egyenes arányosság a kettõ közt.

Forza.

genndy
TBT örülni fog 😊 Grat!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tomsolo
Egyébként meg ami szar, az ellopva is szar marad, kérdés persze hogy - és most hagyjuk az EULA-s nyomorékságokat - 10 perc demozás és törlés után is lopás-e ez vagy csak egy egészséges megelõzõ intézkedés, nehogy minden szart és szemetet megvegyünk.

Mert nálam legalábbis ez úgy mûködik, hogy ha már a virágboltban szépen teljesít vmi akkor igencsak elgondolkozok rajta(+90%), hogy megveszem kerül amibe kerül pl. FC3 ilyen volt pár óra után rájöttem, hogy ez kell nekem, de SC: Blacklist is ilyen volt. M&M Legacy-ra is ránéztem mielõtt kiadtam volna érte azt 3 800 Ft.

Fordított példát is tudok mondani: Tomb Raidertõl nem ájultam el mégis megvettem utólag, de úgy játszva se változott az elsõ véleményem (közepes) egy cseppet sem szóval szerintem semmit sem jelent az ár inkább az, hogy mennyire akarok vele játszani, lelkesedni azaz mennyire jó számomra az adott játék.

Dzsini
<#zavart1>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Mert az egész szinte mindig egy oltári nagy félreértés.

Írásban itt szinte soha senki nem tud pontosan olyan hangulatot átadni, amilyet igazán szeretne.

Elolvasva a másik hsz-ét gyakran sértõnek/támadónak lehet érezni, ami legtöbbször téves, mert kimondva olyan hangsúllyal + arcmimikával ahogy tenné, már senki nem venné annak.

Persze vannak kivételek, amikor tényleg full totálba paraszt az illetõ.

mooo
Igen van aki szerint jó...én speciel nem játszottam még vele,de nem ez a lényeg,hanem az hogy hogy búbánatos francba tudtok legalább heti 2 alkalommal összeveszni az ízlésrõl.Azt hittem ide felnõtt,érett emberek járnak,de nagyon sokszor csalódnom kell.
(Ez nem kifejezetten neked szólt,akinek nem inge...)
tomsolo
Hátha 4-ben is lesz egy ilyen halálba idegesítõ Svejk aki percenként az aurádba tolja a mitesszereit akkor én még youtube emulátorral sem nézem meg.

ZsZso
Sose gondoltam volna, hogy grebbert egyszer egy lapon emlegetjük Voldemorttal alias "You Know Who" -val 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
"csak élvezitek a másikat rugdosni"
Ez jó nagy baromság!

Sajnos az emberi természet olyan, hogy gyõzködjük a másikat a saját igazunkról és ez vitákat szül.Ez van ,ilyenek vagyunk, bele kell törõdni.

Amúgy a Crysis 3 nagy királyság.Jöhetne már valami info a folytatásról!

tomsolo
Hát ha a Crysis 3 szerinted jó akkor... 😄

Shep
Ja és azt is roppant érdekesnek találom ,hogy rengetegen warezolnak itt is, van aki mindent elsõnek visz végig, (tudjuk kirõl van szó) de mégis mindig engem találtok meg a warez témával csak azért, mert én le merem írni ,hogy igen ez nem az igazi kerüljétek, bezzeg mikor a Crysis 3-ról leírtam ,hogy szerintem jó akkor is én voltam a hülye, nem jó nektek semmi az a nagy büdös helyzet, csak élvezitek a másikat rugdosni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ugye, hogy nem érted, mert nem errõl beszélek de te csak nyomjad a magas lovas én már nem warezolok dumát. Na jóccakát!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Nem
12 ezerért simán kaphatsz minõségi és emlékezetes jatekelmenyt. Mirrors edge ilyen.

Ez a ninja se nem emlékezetes se nem minõségi, de legalább a játsztszhatatlan kamera megadja az alaphangulatot. Letölthetõ játékok közt is max közepes. Teljes árú játékok közt, hisz abba pizicionálták pedig gyenge, ezért a max 3-4 pont.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
"szarszigetek a átlagjátékfolyó tengerében" - vizuális típus vagyok, ez nagyon erõs kép <#nevetes2><#taps>

Pár szó tõlem: szerencsésnek érzem magam, hogy nem volt olyan játék (legalábbis nem emlékszem rá), aminél megbántam volna hogy pénzt adtam érte, illetve hogy annyit adtam érte amennyit. Sõt nálam is inkább az a jellemzõ, hogy igyekszem megszerezni pénzért azokat a játékokat amiket korábban már warezben végigjátszottam (akár többször is), és tetszettek.
Viszont kb. most értem oda, hogy nincs ingerenciám új játékot venni, mert egyrészt nem látok olyan címet ami érdekelne és azonnal kellene, másrészt rengeteg már olcsón megvett/megnyert játékom van amivel még nem is játszottam.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ütõkártya dumát is tõlem loptad...<#beka3> Dióhéjban igen. Senki sem Krõzus innen a társaságból (aki igen természetesen arra nem vonatkozik).

De ha már lopsz az csöndben tedd én azt gondolom. Lopok és még utána kritizálom amit elloptam, na attól föláll a szõr a hátamon, meg nyílik a bicska a zsebemben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerintem hosszabbak is voltak. Viszont az vitatlhatatlan, hogy több volt bennük a tartalom. Mostani játékok kevés kivétellel a szutyok kategóriát súrolják alulról tartalom szempontjából. De ebben eddig is egyetértettünk szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És az helyén való, hogy így vesznek vissza? Elvesznek feature-ket, rámennek a látványra a nulla tartalom mellett és még a játékidõt is megkúrtítják. Lehet ám régebbi grafikus motorral is játékot készíteni nem csak fotórealisztikussal és jé akkor rögtön nem kerül annyiba a játék és még tartalomra is futni fogja.

Kevés játékidõ = elfogadhatatlan. Ebbõl nem engedek.

Egyébként pont ezért térek vissza mostanában a régebbi játékokra. Nem olyan csillivilli igaz, de még van tartalom, van játékidõ és még szórakoztatóak is.

Sir Quno Jedi
Kurva sem kérhet 15 perces SOS franciáért ugyanannyit, mint egy órás fullos hancúrért, mert körberöhögöd. Pedig mindkettõt élveznéd.

Tinman
One point to TombsofGiantsGAB!

Dehogynem értem. Magyarázod a bizonyítványod, hogy miért vagy türelmetlen és miért warezolsz le minden szart. Nem bírod ki és azonnal akarsz mindennel játszani. És még azzal takaródzol, hogy gyakorlatilag ezzel nekünk is jót teszel mert feltérképezed a szarszigetek a átlagjátékfolyó tengerében ("akkor ti a becsületesség nagy hörcsög bajnokai, honnan fogjátok tudni ,hogy a Te Fall egy hulladék és, epizodikus és a Yaiba egy unalomba fulladó gyenge produktum?".)

De a legjobb az egészben, hogy még értékelésekkel is fárasztod magad meg olyan eszeveszett teóriákkal, hogy tök mindegy mennyit fizetsz a játékélmény a lényeg. Warezmátyás világban igen, minden máshol baromira nem! Leegyszerûsítem: Téged nem befolyásol a játékélmény megállapításában mert nem fizetsz érte! Ha szart találsz egyszer végigviszed max törlöd, ha meg jó, akkor meg olcsón megveszed és vered a melled, hogy te tudatosan vásárolsz... Így nem nehéz.

Na erre varjál gombot kedves mosakodós kolléga... <#beka3>