311803
  • grebber
    A 3 db NBA 2K14 nyertese BigBlue01 és gyuszopapa 2x is. A másiknál új nyertest kérek majd szóval még lehet izgulni kb 1 napig.
    A serialokat elküldtem már..
  • Fpocok
    GTA 5 next-gen is not delayed, still coming fall 2014, says Rockstar
  • SweeneyTodd
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Küldtem PMet egy két zöldfülű kérdés miatt.
  • Dj Tommy
    Steamtrade-ről, és tőle vettem.
  • SweeneyTodd
    Merre fele sikerült 7dollárért beszerezned ? Nagyon filózok most én is, kipróbáltam már , csúnya módon, de szeretném beszerezni hivatalos úton is.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.31. 08:23:20
  • Dj Tommy
    Köszönet annak, aki írt véleményt a State Of Decay-ről, így meg is vettem, 7 dollárt megért a 2 dlc-vel együtt. :)
  • grebber
    Sokféle ember van.Nekünk pl nehéz mint az összes hasonló ahova ész is kell :(
  • MerlinW
    Beállítások, billentyűkiosztás?:) Ugyan már nem emlékszem, de valamit mondania kell a Braid-nek is, mert én egy ültő helyemben végigjátszottam anno. Nehéznek távolról sem nevezném a játékot, inkább szórakoztatónak.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 01:46:54
  • Rony94
    Én is próbálkoztam, aztán felfedeztem ezt az idő leállítós képességet de még így se tudtam megcsinálni. Talán ha adna valami leírást hogy miket lehet csinálni, annak nagyon örülnék. Még a Dark Souls is le ír minden képességet.
  • MerlinW
    Braid-ben az idővel kell játszani. Ha visszapörgeted, a felhők s visszafele mozognak. Jó kis logikai játék.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.31. 01:27:06
  • DarkSector
    Mortal Kombat X

• grebber
    Rajtam is kifogott a Braid ott amikor felhők mennek egymás után és ugrálni kell na itt közöm sincs hogyan kell átjutni.
  • Rony94
    Fúú ez a játék. Már az első pályánál elakadtam. (lehet röhögni, ilyen béna f@sz vagyok)
  • Gyuszopapa
    Sziasztok.
    Köszi.A 6899-es bejött.
    Erről az Amazon-os vásárlásról fel tudna világosítani valaki bővebben?Érdekelne a dolog és vásárolnék onnan.
  • MoRT2195
    Nem mintha olyan drága lenne, de ingyenesen beszerezhető az Orion: Dino Horde (most már Orion: Prelude), ha van egy kis szerencsétek és türelmetek, időtök. :) Kiraktak 7000 cd kulcsot képként, tehát próba szerencse alapon működik. :D Én a 6569-eset aktiváltam, azt ne próbáljátok (remélem ezzel segítettem). Pont szerencsém volt, mert amikor láttam ezt a kulcs osztogatást, akkor tettek elérhetővé pár perce újabb 1000 kulcsot, szóval nem kellett vele sokat szórakoznom. De nemsokára várható még 5000 kulcs kiosztása.
  • w77d
    Az inventory rendszert és a karakterek közti pepecselést szokni kell, de egyébként korrekt játék...
  • MerlinW
    Én imádom. Sandbox ügyességi, taktikai, túlélő, stratégiai, 3rd person shooter/slasher :)
  • MerlinW
    Braid 4K-ban:)
  • Rowlend
    Jó játék. Breakdown DLC kötelező hozzá.
  • Fpocok
    Approveolom. Rendben van.
  • Dj Tommy
    Akinek meg van a State of Decay, tudna egy rövid véleményt írni?
  • grebber
    "Saints Row IV: Re-Elected - mindent tartalmaz a next-gen változat.
    Még a ma bejelentett Gat out of Hell is a Saints
    Row IV: Re-Elected csomag részét képezi, és
    nagyon kedvező áron lehet majd hozzájutni
    azoknak, akik next-genen sem bírják ki Steelport
    nélkül."
  • grebber
    Butaságot nem kell terjeszteni azért.
    40k-ért soha nem vettem és soha nem is vennék semmilyen CE-t még ha multimilliárdos lennék se, mivel annyi pénzt semmien műanyag vagy más szobor nem ér szerintem.

Az elmult 2 évben 3CEt vettem Risen 2, AC 3,Splinti Blacklist.21k volt a legdrágább ami a Risen 2 hordos CE volt.
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.greenmangaming.com - X-COM Franchise Pack - GMG - STEAM - 74% - 14,41 font
    * XCOM: Enemy Unknown - The Complete Edition
    * The Bureau: XCOM Declassified + The Bureau: XCOM Declassified - Light Plasma Pistol + The Bureau: XCOM Declassified - Codebreakers + The Bureau XCOM Declassified: Hangar 6 R&D
    * X-COM Complete Pack (X-COM: Apocalypse; X-COM: Enforcer; X-COM: Interceptor; X-COM: Terror From the Deep; X-COM: UFO Defense)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.30. 18:12:38
  • MoRT2195
    Nem vagyok nagy mod rajongó, de ez a GTA IV-es Watch Dogs mod nagyon jól meg lett csinálva. :D

• arty
    félreérthető voltam :) ahogy lebukott, lelépett és letiltott a féreg...

a bebukást a vásárlásra értem, h van egy usa régiós metróm és nem bírom benyelni a veszteséget, így viszont maceráznom kell steamtradesen :D
  • ZsZso
    Emlékeztetőül:
  • kill3r21
    Mondjuk ilyeneket tényleg csak akkor vennék ha vastag lennék :D
  • ratgab
    Láttad volna egy évvel ezelőtt... Olyan CE kiadásokat vett pc-re 40 000 ft-okért, hogy öröm volt nézni....
  • kill3r21
    Ebből a szempontból irigy vagyok kicsit, tudod fogni a pénzt keményen :)
  • ratgab
    Nem vitték be szerintem, csak nem tudja eltradelni. Ezért ne vegyél kulcsot, ha nem vagy benne biztos, hogy tudod aktiválni.
    Kulcsot nehéz elcserélni.
  • ratgab
    Lenne rá egy komolyabb összegem nekem is, hogy ezt fogja mondani.
  • TBTPumpa
    Nemár, hogy ilyen könnyen hagyod magad bevinni a málnásba!
  • IMYke2.0.0.0
    Már leírtam: ha havi 200-300-at kapnék, ahogy ő, és olyan eszkéta életmódot vezetnék, mint ő, akkor nem kérdés, hogy állandóan topon lenne a PC-m. Állandóan, minden új technológiai vívmánnyal, fejlesztéssel megtámogatva.
  • IMYke2.0.0.0
    De át is adtad neki?
  • genndy
    Semmilyen formában nem támogatja a konzolokat. (De azon akar max grafikán játszani. Újabb önellentmondás). Tört nextgenen warez játékokkal hajlandó csak.
    De majd mindjárt jön ő is és ugyanezt közli, csak kiabálva.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.30. 15:46:07
  • arty
    tudtam én, h sok a csaló steamtradesen, de h eddig kettőből kettő, az durva :(
    jól bebuktam az usa regios metro ll reduxommal :(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

felnyomtam a kis köcsögöt "impersonating"-ért :)

• ratgab
    Isten őrizz, hogy belepofázzak, de ha veszel egy nextgen gépet, akkor ugyanúgy élvezheted a max grafikát és még várni se kell és nem kerül negyedmillába sem. Sőt negyed millából veszel egy nextgen-t meg veszel hozzá 4-5 játékot is. Nem hinném, hogy olyan sok játék érdekel jelenleg nextgenre, hogy ez olyan kevés lenne.
  • ratgab
    De ha nem adsz ki, akkor hogy vársz max grafikát ember? Ez totálisan önellentmondás most amit beszélsz...
  • Rony94
    Kíváncsi leszek én is hogy a gépem meddig fogja bírni az iramot. Most játszottam ki a Metro 2033-at és eddig ez fogta meg a legjobban a gépemet. 50 FPS fölött sosem volt és néha leesett 30 FPS-re is. Ennek ellenére a Last Light nagyon szépen fut és az eddigi legszebb játék ami a gépemen futott. (A Redux-ot még nem néztem) Szóval a gép egész jó (eddig). 2-3 évig talán kibírom új alkatrész vásárlásig. :)