Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Dobozos és steames van nekem, egyik se lájvos.
Mondjuk fele olyan hosszú. 😛 Tudom, hogy álmodik a nyomor, de ha már ennyit kellett várni rá.
Fpocok
Hosszabb, mint az alapjáték vagy mi? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Az jó 😊 köszönöm!

(nekem úgy rémlett, hogy a Fable virágboltos változatom az volt...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

OMG. Bio Infi DLC 9,1 giga. Remélem, hogy akkor legalább jó hosszú lesz.
Botond
Ez nem lájvos.
Steam szerint bruttó 34 órát töltöttem a Half-Life-fal (2009-ben, elõször jutottam el a végéig, de az elsõ harmadát ráadásul ismertem régrõl), míg 15-öt a CoD4-gyel (tavaly, csak a demót játszottam végig kétszer, még 2007-ben).

Mindkettõ esetében jól szinkronizálta az idõket, egy kampányvégigjátszást takar. A HL-t hardon játszottam, a CoD-ot veteran szinten, de aztán a felénél meguntam a gyûlöletes szkriptcsõfost, és levettem hardenedre. A Crysis deltán így is easy hozzá képest (az 18 óra volt 2011-ben nekem).

Szóval a HL rossz példa, az hosszú, én néha untma is, 1999-ben is azért hagytam abba (borzasztó amúgy a millió HP-s ellenfeleket felvonultató, menet közben szerintem levehetetlen hard, mely mintha save-load minijátékká silányítja az egészet, vagy szinte grind az egész). Amúgy szerintem a kicsivel 10 óra fölötti tartománybál a kicsivel 10 alattiba mozdultak az FPS-ek, illetve gyakran lineárisabbak, akadálymentesítettek, esetleg könnyebbek is. De minden irányba vannak kilengések régrõl is, manapság is.
Dzsini
Ez ugye nem fog megpusztulni a Live leállítása miatt?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini

Botond
Monkey islandok 5 óra max. Jó, 20. végigjátszásra. 😊
Dzsini
A Full Throttle amúgy amikor megjelent, akkor is kritikát kapott a rövidsége miatt. Fõleg az akkor megszokott Questek és Islandek és hasonlókhoz képest.

Persze, végig dumált és tele volt átvezetõkkel, és ez nagy dolog volt, "de akkor is!" 😊

zorrobomber
+ezer

Én 2 k-ért vettem az elõbbit, 1k-ért az utóbbit, és egyikkel sem játszottam elõtte (másnál, kölcsönpéldánnyal vagy warezzel), szóval én nagyon jól jártam velük 😊

A ME esetében éppen a hossza miatt döntöttem így, de az is faktor volt, hogy nem bíztam abban, hogy a DICE valóban zseniálisra csinálja meg parkouringot, sõt még billentyûvel is jól irányítható lesz. Így utólag megért volna nekem többet is. A 12k-t azért neccesen, én sem vettem még 10k körül 10 óra alatti játékot. Ugyanakkor a 3-4 órás Braidet vettem gyorsan 3k-ért, majd 2k-ért tokosan, és nagyon nem bántam meg. A Trine sem volt hosszú, de 4,5k-ért vettem, megérte.

A Full Throttle hossza amúgy nekem nagy csalódás volt, nem, nem az 1k miatt, és nem is azért, mert nem élveztem, de az tényleg rövidebb, mint amikkel érdemes összevetni. (Ettõl persze még rohadt jó a játék, és végül is már könnyû lezavarni pár óra alatt a Day of the Tentacle-t is, de akkor is!) Nagyon vékonyka a Broken Age Act 1 is, remélem, hogy a II masszívabb lesz, és beéri fejtörõk nehézségében legalább az Unchartedet 😊 (Túloztam, de sajnos nem nagyot.)
Szóval annyit akartam még mondani, amit fontosnak tartok, hogy a játékidõvel gyakran esnek át a ló túloldalára is. Én azt vallom, azt kell nézni, hogy az adott játék - nyilván a mûfajtól is erõsen meghatározottan - hogyan is sáfárkodik vele. Ha elnyújtja, az hiba, ha szimplán kevés, az is: egy körökre osztott stratégia ne legyen 3 órás!

Sok játéknál éreztem úgy, hogy el akartak nyújtania fõszálat (a Halo 1-2-ben látványosan küzdött a Bungie, azért, hogy hosszabb lehessen a játék, ezzel a játékélményemet hazavágták), vagy a mellékküldetések dizájnolták olyanra, hogy "tartalomnak" tûnjenek. Ellenben a rövid, de feszes Max Payne 2 nagyon jó élmény volt.

A Mirror's Edge-dzsel azért példálóztam, mert abban nagyon jó volt az ugrabugra, plusz ugye a látvány és a zene is ütött, de a többi nem volt nagy szám (közepesen gyenge sztori, elmegy szintû közelharc). Egyszerûen több abban a formában nem lett volna benne, így végig élveztem, és tudom, hogy a futkosós játékmenet miatt mennyi tartalmon futottam át. Máshol órákig bámulom a falat, vagy a fejlesztõk küldenek rám 100 hullám ellenséget. Nem fair ezekkel összevetni egy ilyen kvázi kísérleti projektet, ahogy a Civilizationhöz mérni még kevésbé lenne az. A reboot már sandbox lesz, annál így nyilván többet várok. (Sok rajongó amúgy idõre szereti teljesíteni a pályákat,a sztori nekik csak tutorial, nekem viszont egyszerûen nem volt kedvem a time trialhez, nem nekem való.)
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
' A boltban megnéztem egy bútort, ehhez be kellett hajolni egy polc alá, ami kiszakította a kabátomat.'

'ha tönkre teszik az új kabátomat, akkor azért vállalják a felelõsséget.'

Én csak azt nem értem hogy egy ádáz IKE logós bútor hogy képes azta csudakabátot szánt szándékkal tönkretenni😊)) hihetetlen. Amúgy õ baszta el, ott kellet volna akkor reklamálni, ha már balfasz volt. Holnap reggel a busz alá teszem a mobilomat és rákenem a volánra hogy tönkretették 😄DD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Van olyan érzésem, hogy a Blizzard nem kedveli az AMD videokártyáit. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én csak azt mondom, hogy nem értek egyet szellemi alkotások lepontozásával (erre reagáltam) azon az alapon, hogy túl drága. Sosem élveztem valamit jobban azért, mert nagyon olcsó vagy drága volt, azért élveztem, amit nyújtott. Ez lehet könyv, meccs, nyaralás, bármi. Az egy más dolog, hogy mennyit ér nekem meg valami. Nem mellékes, de nem vagyok annyiura kicsinyes, hogy Ft/élményre átszámoljam, és ezért húzzam szám olyasvalami miatt, amit ingyen élveztem volna.

"Nincs grafika, játékmenet, ott csak a történet a lényeges meg a mondanivaló."

Azért az sem mindegy, hogy hogyan van megírva, stílusra, gördülékenységre, nyelvi leleményekre, képekre nézve, hogy a megfelelõ szerkezetrõl, felépítésrõl ne is beszéljünk. Egy jó történet és mondanivaló simán meghalhat, ha ezek nem mûködnek. De persze nem ez itt most a lényeg, csak én úgy látom, hogy túlsásogasan leegyszerûsíted, pedig szerintem több párhuzam hozható a különbözõ médiumok között, mint elsõre látszik.

Még válaszolok másra is, de most gépet kell cserélnem 😊
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Holi dzsízusz - 9,1 GB... <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Bostondynamics megcsinálná, csak akkor benzingõzt pöfögne, és úgy nézne ki, mint egy imádkozósáska 😊

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Egy kis karó még nem a világ... van ott fenék, mell, SQJ-t se értem mit firnyákolódik? :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Csak kár, hogy fel volt nyársalva 😞 Akkor ájultam volna el, ha mindezt saját lábán, egyensúlyból megcsinálja, minden alkatrésszel a beleiben.

MerlinW
Deadfall Adventures-re még ránézek, hátha van benne valami.

[merlinw.org]

Rapid81
9 giga... <#wow3>

Tinman
Alapvetõen ez egy meglehetõsen jó szervókkal ellátott robotjány, aki ritmusos zenékre képes táncolást mímelni.

Ellenben az elõadás egy mocskosul jó pörformansz, mert a techno-erotikát kettétépve, egyfajta disszonáns és szûrreál meghökkentést tol a befogadók arcába. Nojsz! Egyedi :-)

Magyarul: Erre állítsa fel valaki a brét, ha tudja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Borderlands 2 és Bioshock Inf. Nem többet. Metro LL-t elkezdtem, de 1-2 óra után azt is meguntam. Nekem már kevesek ezek a lövöldék. Kell beléjük valami stílus, kreativitás, sztori, változatosság. Bulletstorm, Singularity, Bioshock féléket szeretem. Crysis, COD, CS, BF, Metro, stb abszolút nem tudnak már lekötni.

[merlinw.org]

lalakov
Sir Quno Jedi
naezmiafaxom??!?! <#wilting>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Aztán majd lesz csodálkozás, ha magához vesz egy katanát és lemészárol mindenkit <#bdead>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Rapid81
Egy óra múlva Burial at Sea - Episode Two.

Botond
Amúgy, ha már filmes off volt ma is. Hétvégén megnéztem Benjamin Button különös életét (igaz nem warez, most lett 990 a dvd, azért került most sorra), és hát szerintem még életemben nem láttam ilyen jó filmet, és olyat ami ennyire nagy hatással lett volna rám. Óriási film!
tomsolo
Az Eszmélés a "kieg".

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Botond
Vérvonal az alap, eszmélés a kieg. Gondolom, mert angolul awakening a kieg címe, az jobban hasonlít az eszmélésre, mert a origins az kevéssé passzol akármelyikhez is.
TBTPumpa
Vérvonalak: Alapjáték
Eszmélés: Kiegészítõ

Üdv, mobilról!

grebber
Nekiugranék a Dragon Agenek végre!

Melyik az elsõ és melyik a kieg már nem emlékszem 😞
Vérfonalak és az Eszmélés melyik melyik?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Voldemort strikes back :-)

lostprophet
Igen, még régebben azért próbáltam ki csúnya verzióban, mert említetted valamelyik fórumon, most meg rátaláltam 500 forintért bontatlanul.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Botond
Elsõre értettem, hogy az a komment egy "idézet"... -.-
IMYke2.0.0.0
"Hunted: The Demon's Forge" - szerintem remek kis játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megteszem Tinman helyett: ironizált.

//Tinman sokszor játszik kifejezetten offline - kábé ennyire érdeklik az öcsik a STEAM-en, vagy bárhol. Konzolos játékok esetében is megválogatja, hogy mit "maxol ki" (trophy/achi).

lostprophet
Ehavi szerzemények:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dungeon Siege 2 (csak a Broken World kiegje volt meg, 350 forintért pedig nem hagyom ott az alapjátékot)
Arcania: Fall of Setarrif (Mer' occsó vót és össze akarom gyûjteni a teljes Gothic sorozatot)
Hunted: The Demon's Forge (szintén occsó volt és még nem játszottam végig)
Metro: Last Light + Season Pass (talált CS:GO cuccok árából, kell a fordításhoz)

Ami még érkezik:
Amazonról Gothic Complete Collection (nyertem Amazon kupont és fel kellett valamire használni)
Krater Movie Score 2 Disc Collectors Box (a Krater fejlesztõi kérdezték, hogy mit kérek a fordításért, hát választottam 😄)

Amit még akarok majd:
Arcania - Gothic 4 Collector's Edition

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Botond
Hát én nem értek hozzá, de ha nem indul el a steam, akkor momentán ott sincs se kártya se acsi, de javíts ki ha tévedek. 😄
Tinman
Nemkártyásnincsenekachik!<#banplz>

Botond
gog.com tisztább, drm mentes érzés :o
grebber
Még van 1db God Mode a 4-es pakból 1.05 euro (paypal)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Én elhiszem, hogy védeni akarod a munkádat (és a belefektetett energiádat - 15. éve ezt csinálom én is), de azt azért végiggondoltad, hogy mi mást írhattak volna az újságba / online?
"a kulcsot beírod Steam-re, letöltöd a játékot (Trine 2 Complete Story) és játszod a játékot, de tudod az van, hogy az alapjáték teljesen magyar lesz, a DLC pedig csak 3/4 részben (menü és a fõjátékkal azonos szövegek)"...

Tojok a GameStar becsületére, csak ez a "fail"-ezés kicsapta nálam a biztosítékot - amúgy sem szeretem ezt a szót magyar szöveg környezetben.

TBTPumpa
Nem errõl van szó. Steam-en is csak egy változat van és a GoG-os változat is ugyanazt tudja. Kiegészítés pedig nincs, mert sokakat nem érdekelt a dolog/fordíthatóság is macerás.
Csupán arról van szó, hogy elindítod a játékot és van magyar felirat. De teljesen mégsem magyar, ebbõl gondolták, hogy "magyar feliratos verzió".
És az sem baj, ha esetlegesen TÉNYLEG van hozzá kiegészítés, mert úgyis másabb, mint, amit én csináltam.

Bár belenéztem az újságba, ott azt írták, hogy a kulcsot beírod Steam-re, letöltöd a játékot (Trine 2 Complete Story) és játszod a játékot. Namost itt nem írnak semmi olyat, hogy ilyen-olyan magyarítást telepíts. Csak annyit, hogy játék. De az õ Steam-es verziójuk is ugyanaz, mint az enyém, vagy bárki másé.

zorrobomber
OMG