Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az alapjáték 25GB 😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Chicago Field Museum-ban van olyan hal-robot kiallitva, amit a tobbi hal siman elfogad tarsanak. Baromi erdekes alapbol is a kiallitas.

Botond
Ha vennék egy 320ast, akkor tudnám cserélgetni. 250esen az asszony/gyerekek izéi, az enyémek meg a 320ason. Vagy 2-3 darab 320ason. 😊
Tinman
Beáldozol egy pent/külsõ HDD? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Lakedigger Predecessor-t ismered?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
X-re? Sose. Talán lesz 3k HUF egyszer minden dlcvel.

Michael Jackson Dance experience lekerült a storeból, most nem törölhetem, mert elveszik. -.- Ez tényleg szemétség tõlük. 😞
Ez túl hosszú név! Nem tudnánk rövidíteni? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Mikor lesz ebbõl 5.99 dolcsis GOTY? Várós.

Botond
Xboxra burial at sea 2 az két részben jött ki, összesen 3 GB, és elsõ fele 3k, második meg ingyenes. Az alapgém, meg a korábbi dlc-k meg golddal akciósak, burial at sea1 is.
Tinman
NemvagykocZkanemdugnálrobototálljasarokba!

Tinman
Nem terelem... felvállaltam. Persze csak nõit!

Sir Quno Jedi
majd valahogy toleráljuk a másságodat... nehéz lesz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
A b. betûs szó, az olyan erõszakosságot sugalló. Azt nem tenném, még meghúzom a dukkót rajta véletlenül :-(.
A dugás, az lájtosabb és mivel érzelmekrõl nincs szó -na meg azért Casco-t se szeretnék rá kötni-, ezért az szvsz jóval megfelelõbb egy robottal folytatott aktusra.

Botond
Antimecha! Máglyára vele!
És ha az vagyok? Kiutáltok a csapatból? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Azé a dugnék robotot vonalon szerintem ez elég jól látható. 😄
Robotbaxó Tinman filozófiai síkra akarjta terelni a coming out-ot... Zseniális! <#nevetes1>

Sir Quno Jedi
mé te robofób vagy? biorasszista?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Az a jó az ilyen beszélgetésekbe, hogy nem tudhatjuk egymásról, hogy melyik az a pont, amitõl irónia és mely mondatok nyugszanak esetleg komolyabb alapokon. Jó játék :-)

Na próbáld simítani a dolgot. Tinman baxna robotot ez a lényeg. Ezen nincs mit szépíteni. XD

Sir Quno Jedi
Robotokkal én is dugnék, de ezek még nem önálló robotok. Ezek még semmik. Az Almost Human-ban a sexbotok, na az más tészta.

Botond
És ilyenkor hol van Imi, hogy bekommentelje, hogy Tinman csak viccelt/ironizált?! 😄
Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Errõl el lehetne beszélgetni a végtelenségig. Ellenben tényleg sokat agyalok a rég lejárt már-már közhelyes sci-fi problémán, hogy mikortól "élõ" egy gép. Remélem eljön majd a kor, amikor a magunkfajta kocZkák netrõl rendelhetnek "társalkodónõt"... köhömm.

Pár mai fehérnép esetében ellenben azon gondolkodom, hogy vajon nem gépek? Akció-reakció, alacsony szintû ösztönök (programok/algoritmusok), lestrapált kaszni és persze magas fenntartási költség.

"Meg persze több funkcióval ki kéne egészíteni és még a cirka 2-3 milkás árával is JÓVAL kevesebbe fájna, mint egy feleség."

Tehát helybõl magasabb pontszámról indul, mint egy élõ, de jóval drágább asszonyjószág.

Képzelem milyen lehet a szex, amikor azon jár az ember agya, "hû, mennyibe kerül ez a nõ nekem". Bezzeg egy olcsó csuhébabával mennyivel jobb!
Botond
Nekem van sg pólóm, és szoktam hordani! 😄
Idõjárás OFF

Déli szomszédunknál, igencsak begorombult az idõjárás. Remélem felénk ilyen nem lesz a nyáron.

Jégvihar <#wow1>
Ezt már múltkor is megbeszéltük, hogy te elitista burzsuj Sg függõ vagy. Nem mi warezoljuk te vagy az SG sznob...XD

Tinman
Amikor elérik, hogy érzésre, illatra, dettó olyan lesz, mint a bio, csak nem nyávog, meg nem kerül egy vagyonba, akkor majd nem fújogtok.

Ok, ok én se szeretem az early access, pre-alpha szarokat, ezeket nem is tolnám, de majd a Ver 7.0 körül... nyami!

Tinman
Mi az, hogy nem ér? A gondolataimat néha kiegészítem és ha idézek, az pontosságot kíván meg, az idõbe telt.

3 percem van rá, mert én nem warezolom az SG-t, mint te meg a Shep haverod <#banplz>

Megolajoznád a bádogluvnyákat mi...<#nevetes1>

Ez így nem ér ám baszod, hogy átszerkesztetted a hsz-t...XD

Na, akkor ezt a mondatot bannerba kedves Imy:

"Én nem vagyok vérkocZka, de dugnék robotot. Simán." By Tinman 2014.03.25...XD

Tinman
Tinman = bádogember

Hazahúz a szívem vazeh! :-D

Utolsó mondatot minden további nélkül javaslom bannerba elhelyezni egy by Tinman felirattal egyetemben...XD

Botond
Hát én éppen most tervezem a gamer sarkom a nappaliba, és ott a tv mellett a monitorra is el lesz vezetve az x, mert a tvhez ritkán jutok. 😄 Szal monitor is elég, nem kell tv.
Tinman

A 70-es évek poreszának is megvan a maga szépsége, de attól a sok szõrtõl még így látatlanban is krákoghatnékom támad.

Az meg nyílt titok, hogy a legtöbb kocZka hágna robotot, szóval nemtom most mit kell itt erkölcsösködni. Ez a robot kombinálva a realdoll.com-os jobbféle mûcicákkal, már egész faja lenne. Meg persze több funkcióval ki kéne egészíteni és még a cirka 2-3 milkás árával is JÓVAL kevesebbe fájna, mint egy feleség.

Én nem vagyok vérkocZka, de dugnék robotot. Simán.

- És én majdnem lefeküdtem vele.
- Mintha még sosem keféltél volna robottal!

/Alien 4/

Rapid81
Azt nem tudom milyen hosszú lesz, de elsõ 5 percben csak néztem,. hogy WTF. Érdekes lesz a vége, az tuti.

Nincsenek benne átvezetõ videók... Minden a motorral megy.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Téged csak azért talállak meg mindig, mert önmagaddal folyamatos ellentmondásbe keveredsz és próbálnám ezt benned feloldani, de nem igazán sikerül....XD

Régóta vadászom egy dobozos verzióra (sajnos Tinmanérõl annó lecsúsztam) én is kedvelem.

De azért van némi összefüggés a két dolgo között <#wink>

Sir Quno Jedi
betegevagy. én nem csipázom a modernartot. régivágású 70'-es vhs poresz úriember vagyok. mondhatni maiakhoz képest grállovag.

Totti5
Alapmû.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Jah, letoltam anno és szerintem is kimagasló darab volt.

Dzsini
... és egy tévét 😊 Köszönöm, maradnék a laptopomnál.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Vegyél egy xboxot, és told le mindkettõt! 😊
Dzsini
El is indult szépen, köszönöm!

Megvan a hétvégi programom... már csak a 2 kellene (sosevolt pc-n 😞 ), meg a 3 (már nincs steamen, és Lionheadék se tudják mi lesz vele)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Óóóóóó 😞. Egy fórumhozzászólás miatt eszembe jutott egy régi kedvencem a Freedom Fighters. Nem tudom, hogy játszotta-e itt valaki. Erre nem árulják sehol se digitálisan, meg gondolom, hogy máshogy se. 😞
genndy
Hát igen, sok helyet foglalnak az átvezetõ videók... <#gonosz3>
(gonosz vagyok, ne legyen igazam)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A Sierránál felsorolt nevek a Gabriel Knight: Sins of the Fathershöz tartoznak.
Nem volt az nagy dolog abból a szempontból, hogy már a '92-es Legend of Kyrandia is teljes szinkront kapott, illetve a '91-es KQVI is kijött szinkronosan CD-n '93-ban, ahogy '93-tól már mindenképpen így nyomult a Sierra (többek között Tim Curry, a Full Throttle-ben is bevetett Mark Hamill és Michael Dorn hangszínészi játékával) és a LucasArts is. Az utóbbi ugye a Day of the Tentacle-lel kezdte, a Sam & Max Hit the Roaddal folytatta, bár tény, hogy a Full Throttle ezekhez képest ebben minõségi ugrás volt.