Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Next PC upgrade: 2022
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lehet vennék én is...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
1. Keress befektetõket
2. Készítsd el a terméket
3. Értékesítsd haszonnal
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i2k'014...Wandering in Time (Full mix) 10:15
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennek a videónak a teljes feltöltéséhez kellett ~2 óra... <#wilting>#wilting> - 2 alkalommal elcseszte a Youtube. Most, harmadszorra mûködik:
"i2k'014...Tranquillity (Full mix) 11:45"
Remélem, nem csak Rapid81-nek fog bejönni a zenei stílus.
A második videóval remélem nem fogok ennyit szívni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem tudom mit mûveltek megint a Youtube-nál, de már kétszer egymás után elrontotta a feltöltött videómat - 11:45 helyett elsõ alkalommal kevesebb mint 6 percesnek, mos meg meg alig 9 percesnek látta a sikeres feltöltést követõen.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
- Há algoflexszel...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon messze vagyunk attól, hogy az aggyal ennyire közvetlenül, ilyen pontossággal kommunikáljunk kívülrõl.
Adversus solem ne loquitor
Használhatatlanok. Jah, nem engribördszre jók. Pfff.
Simán megírtam anno vezetés közben odanézés nélkül egy SMS-t... most felvenni se mindig sikerül a tapifosommal a hívást.
Futás közben is egy élmény, amikor rohangálsz 12km/h felett és próbálod azt a kibaxott zenét fel/lehangosítani, vagy éppen átugrani, de a tapi nem akar veled együttmûködni.
Verdánkba hál égnek még olyan navi van, mely kormányról GOMBOKKAL vezérelhetõ. Iszonyú kényelmes és mûködik... úgy megadok neki egy másik országot, másik címmel, hogy az útról le sem veszem a szemem!
Ezzel szemben szerencsétlen elõzõ tulajok, akik XC 60-at vettek full extrával ott már érintõs még a rádió is. Szét tudnák verni, gyûlölik. Vagy másik személy kell a kezeléshez, vagy félre kell állni teljesen.
Otthon az ágyban mûködik? Majd biztos kisfocolos szarokat akarok nyomkodni az ágyban, mikor ott van elõttem a 106 centi FHD.
Trikorder? Hááááát a jelenlegi barbár orvostudomány elnézve... persze tudom kutatási célokra is használnak trikordert, de nem vagyok meggyõzve. 100 évre vagyunk tõle, ha addig nem öljük halomra egymást.
Na de a transzporter milyen messze van? 500 év? 1000? Kb :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A következõ lépés a trikorder lesz szerintem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Komputér': Brazil fekete kávét, erõsen 2 cukorral, 97 fokossan, de izibe!
Marad a WASD + 3-4 gombos egér egy monitorral - kiabálás, integetés nélkül. Esetleg TrackIR-el szimulátorokhoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kinect? Picit Wii effekt. Rengeteg ismerõsömnek van, aztán a kezdeti lelkesedés után már nem használják vagy csak nagyon ritkán.
Hogy a pcsába tûnt el az a technóliga ennyire?
Anno cirka 14 éve megvoltunk érte veszve. Minden vackot kitaláltunk, hogy elõszóval irányítsuk.
Aztán valahogy ez is eltûnt, pedig abs. használható volt.
Eltûnt a Force Feedback-es egér is. Imádtam! Mi volt vele a baj a semmin kívül? Mai napig mûködõképes...
Tehát a technológia már "megvan", csak finomítani kell - pár évtized kérdése a dolog, a felnõttkori/öregkori látásromlás a növekvõ várható életkorral és a rengeteg képernyõbámulással együtt egyre súlyosabb probléma lesz, és valamivel javítani kell az életminõségen.
többen rajta is vannak az ügyön amúgy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Mit dolgozik az ûrhajós?
- Ûrkutat ás.
Szóval, sajna se az ûrkút ásásra, se ezekre nem fordítanak elég pízt, pedig nagyon szeretném. Rémesen lassan fejlõdünk.
Gyerekkoromban eléggé biztos voltam benne, hogy a telefonáláshoz már nem kell külön eszköz, hanem alapból implantátum lesz. Azt is hittem, hogy már rég elektromos autókkal fogunk járni és a tehetõsebbek repülõ autóval tolják majd, persze szigorú pilótaképzés, etc.
Erre ma reggel is jött velem szembe Skoda 120L. -.-
Jóvóna'. Miután kipróbálták egy csomó önkéntesen vállalnám a HDMI csatit a tarkómhoz.
Jelenleg ez a science fiction világában szerint elavult. A valóságban a bionikus interfész egy nagyon távoli jövõ.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyjából HÚSZ éve láttam egy videót arról, ahogy egy vak embernek visszaadták a fényérzékelés képességét. Nem látott, de a fényeket már jól eltudta különíteni. Igen, az agy és a látóideg között meg az ingerület, sajna nem volt túl pici a kütyü.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Their motives are too unclear and shifting, and they haven’t historically been a stable platform. There’s nothing about their history that makes me trust them, and that makes them seem creepy to me. And I did not chip in ten grand to seed a first investment round to build value for a Facebook acquisition."
Szórakoztató lesz a következõ pár nap 😊 aztán találnak maguknak új gumicsontot
<#boxer>#boxer>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás