Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
XC60-ba nem láttam Navi vezérkést kormányról.
Anno mikor Final Fantasy részeket gyûjtögettem sokszor jártam így. Részt vettem a bidelésben aztán szépen elértük, majd meghaladtuk a két sorral lejjebb levõ buy it now-s játék árát... aztán döbbentem figyeltem mindig, hogy mennyiért megy el. Micsoda faszság :-D
aminek nincs fixára, az nekem nem kell. kb. mintha nõre is licitálni kéne vaze és azzal megy el aki a legtöbbet fizeti. csakhogy én nem szeretek versenyezni. ha elsõre nem én kellek neki, másodikra már nem kerül sor.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy egyel feljebb ott van Buy it now-val 32-ért erre a parasztok felverték 80-ra. Annyi birkát egy rakáson, még soha nem láttam ^^
A 16 fontos képregényt felverték NYOLCVAN fontra!
Senkit se zavarjon, ennyiért már majdnem gyüjtõi is van amihez jár a képregény, még mindig.
(5 520Ft) (legalábbis olcsóbb mintha Season Pass vennék - 20$)
Bioshock 1 + 2 + Infinite Bundle - STEAM - $11.99
BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 1 - STEAM - $7.49
BioShock Infinite: Clash in the Clouds - STEAM - $2.49
BioShock Infinite: Columbia's Finest Pack - STEAM - $2.49
Ez egyébként hogy megy, ha van egy amcsi ismerõsöm akkor megveszi és utána elküldi nekem a kódokat és annyi?
Next PC upgrade: 2022
én se nagyon követtem ezt az egészet de azt láttam hogy nagyon sok érdeklõdõ volt a cucc iránt, aki meg kipróbálta az egybõl rajongott érte, majd egyre nagyobb nevek csatlakoztak be a projekthez
ez tényleg semmi
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ez ugyanolyan hogy fejlesztenek egy game-et és már 80%-a kész amikor a nagyokosok elkaszálják és kukázzák mondván ez szar! Majd késõbb amikor kiadnak képeket trailer kibaszott jó a cucc.
Itt meg a nullára bíznak abban hogy amint elérhetõ lesz mindenki mindent maga mögött hagyva rohan 50esével venni a VR cuccukat!
Így is romlik az ember szeme a monitor elõtt hát még majd ezzel , köszönöm én ebbõl nem kérek!
Annyi pénzt ölnek bele hogy félelmetes---> Azt gondolják hogy a világ összes népe majd ilyenbe fog játszani! Elég erõs feltételezés,de hát õk az okosok õk tudják!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Antisquad - Nem egy XCOM, de jóféle, sok ötlettel és játékmeneti extrákkal (különleges "képességek" /nem, ez nem az X-MEN/, egyedi szereplõk, mindenki külön erõsséggel/gyengeséggel), vásárolható extrákkal, fejlõdési lehetõségekkel. Különbözõ megbízások, különféle vidékeken. A pályák változatosak, a játék élvezetes. Ez "teljes" és hibára sem bukkantam, annak ellenére, hogy early access ez is. Az árát mindenképpen megéri.
engem ált az idegesít mikor nyáron 30 fokban izzad a hajam és arcom miközben telefonálok (ált sokat szoktam üzlet végett) és az izzadságtól utána nehezen kezelhetõ az érintõképernyõ, persze ez nem gyakori
tudom Imre nagy off volt <#vigyor3>#vigyor3>
Amúgy nem hiszem, hogy az xc60ban nincs a kormányon rádióvezérlõ gomb. Navit meg én sem tartom életszerûnek, hogy útközben kiderül, hogy mégsem oda megyek, hanem teljesen máshova, amit nem is ismerek, és újratervezés miközben a kézifékes 180 fokos fordulót tolom. 😄
+ néhány Ingame cucc (Egyedi páncél, profilképek, +3 karakterslot, Pet, WoW-os pet, Szárny).
Szép, szép, de... Hiába "ingyenes" a Hearthstone és a Heroes of the Storm, ha itt kifizettetik az emberekkel azok árát is. Azért ilyen kurva drága. És mivel a jövõben érkezõ Blizzard játékokhoz is lesznek ilyen faszságok, azok árát is kifizettetik velünk.
Mert kaptunk hozzá Hearthstone kártyapaklit (3 kód), illetve egy Heroes of the Storm karaktert is (Demon Hunter). Ne mondja senki, hogy ezek ajándékok. Ez is benne van ebben az árban! De õk csinálják ügyesen.
Aki szeretné megvenni ezt a változatot, az még megteheti a CD Galaxisnál!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
btw az amazonon eladták az összes PC South Park: The Stick of Truth
Grand Master Wizard Editiont a nagy Cartman babával (ezek a végén már 200$ körül mentek).
Parasite Eve 2, best game EVER!
Továbbra is bõven adakoznék (azé' épelméjû keretek között) egy Dark Souls 2 Into the Light képregényért.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.