Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ár egyenlõre azért nem változott mert sokkal több emberhez tud eljutni a termék, persze azóta már 10x annyiba is kerülnek a játékok (vagy 100x)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

etessék nyugodtan csak épp legyen meg a minõség meg a tartalom is
nincs nekem gondoom a dlcvel ha hasonlóan múködne mint anno egy normális kiegészítõ lemez (vannak ilyenek csak ritkák), crowfunndingal sem mivel nem kötelezõ, nincs ráerõltetve az emberre sõt elég sok koponyának ad lehetõséget, nameg a mikro tranzakció is mehet felõlem ha nem imba cuccok meg backtrack lesz a vége

IMYke2.0.0.0
Maradjunk annyiban és zárjuk rövidre a parttalannak induló vitát, hogy ez marketinges kifogás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
15 éve is 10k volt egy új játék, most is annyi. 15 évnyi inflációt valahogy be kell építeni az árakba, mert szegény fejlesztõ nem a 15 évvel ezelõtti árakon kapja se a kenyeret, se a villamosjegyet, se az áramot, stb.
IMYke2.0.0.0
Bizony.

Röviden: szép lassan mindent megetetnek velünk, és ha kezdetben ágálunk is ellene, megszokjuk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Ezt már nagyon slash-elném, remélem tényleg kijön idén:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
...meg az elõfizetés, meg az in app purchasing / mikrotranzakció, meg a crowdfunding, meg az early access...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"Nincs ezzel gond, hogy kiadják."

Megjegyzem: a DLC-zés így lett végül elfogadott/megtûrt jelenség a játékosok részérõl... <#ravasz1><#nyes><#alien>

davidka003
Nyilván kicsit szebb lesz a Last of Us és az is játszhat vele akinek sose volt PS3-ra. Nincs ezzel gond, hogy kiadják.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tomsolo
Mármint arra gondolsz, hogy húztak egyet a telítettségen? <#nevetes2>

Vannak apróbb dolgok amik csak DE-be kerültek bele - de ezek nagy része is inkább gáz hogy nem kerültek bele legalább a PC verzióba - ám egyáltalán nem véletlen hogy Lara ázsiai lett(hogy még nagyobb legyen a "különbség" az eddigiekhez képest) így rendes nextgen címes árat lehet mellé ragasztani.

a lighting engine meg a szinvilág máris szimpatikusabb volt mint a pcs verzaé

majd meglátjuk az áraazást meg a minõséget DE ha már ekkora volt a Tomb Raider def editionnál a sírás akkor a tlou esetében se kéne tapsolnod annyira ennek az üzleti modellnek mivel ez is rókabõr
vannak frame gondok de nem sotc szint, annyira nem szar a helyzet mint ahogy gondolod

Azért a TR és a Last of Us is az új generáció hajnalán jött, az efféle játékokat gyakran portolják*, és illik is. Azért tényleg kár remake-ként vagy remastered verzióként kezelni õket, mert kissé késõbb jelennek meg.

Kiemeltem a kulcsszót azok kedvéért, akiknek maguktól nem megy.
Botond
Ez tisztán jogi kérdés, mint az elõzõ kommentbõl kiderült. Az hogy ugyanazok az emberek, vagy közben lecserélõdtek az emberek, vagy a fõvállalkozó ugyanaz, csak az alvállalkozó cserélõdött, ez nem érdekes. A jogok gazdát cseréltek avagy sem, ennyi a lényeg. Ubisoft hetente kiadhatná az AC1-et 2pixelel HDsebben az is tök oké lenne, mert ez csak és kizárólag jogi kérdés! 😄
tomsolo
> TR DE = U.a. a brigád, kiadja a saját munkáját feljavítva nextgenre.

Ugyan az a brigád, portoltja a saját szarát egy másik karakterrel két kül. csapattal, bízva a kevés munkával befolyó extra kes reményében.

Sok javításról nem lehet beszélni, a PC-hez képest.

Tinman
BG EE = más munkájának farvizén kínlódva, egy bugos foshalmaz kiokádása, ráadásul n+1 szabadon(!) letölthetõ mod integrálása, pénzért történõ árusítása. Nem csoda, hogy egy idõben jogi gondok miatt lekerült mindenhonnan.

TR DE = U.a. a brigád, kiadja a saját munkáját feljavítva nextgenre.

TLoU = U.a. a brigád kiadja a saját munkáját feljavítva nextgenre. A játék erõsen túlnõtte a prevgen kereteit, nagyon megérdemel egy normális kiadást nextgenre. ICO+SOTC HD effekt. A korát megelõzve jött gyenge hw-re, jó szaggatóssan, a PS3 HD Collection személyében nyerte el méltó formáját.

Ha nem látod a különbséget az baj :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
Becserélhetik két hetes premium facebook kontóra 😊

(Asszem napi 10 grand felett van az ára 😄)

Botond
Ugyanazt újracsomagolva, pfej. Rókabõr. :o
davidka003
Mi van azokkal akik nagyobb összeget adakoztak és ezért járt volna nekik valami?
Pl szokott olyan lenni, hogy mondjuk 5000 dollárért stúdió látogatás meg hasonlók.
Vagy 1000 dollárért 2 oculus rift.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Már az elõbbi miatti is eljönne a PS4 vétel ideje nálam, de az utóbbi lenne az igazi, bár legutóbb az Atlus már 100%-ra mondta, hogy nem lesz Demon's Souls 2 (mondjuk a Sony is kiadhatná szerintem...)
Tinman
Jah, saját maguktól lopnak. Mit ittá'?

A TLoU-nek nem szabadott volna eleve PS3-ra megjelenni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Grafikai turbózás az sima lopás, remélem kézzel lábbal fogsz tiltakozni ilyesmik ellen minden létezõ fórumon!

😄
Sir Quno Jedi
Nekem beyond kéne. Amúgy meg ez egy vicc, hogy hd. Akkor is prevgennek fog még attól kinézni, lásd. ffx hd. Nem képesek ezek rendesen enhance-olni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Na gyerekek jön PS4-re a The Last of Us + DLC felturbózott grafikával.

Még jön egy Demon's Souls 2 és nincs menekvés! :-)

Botond
Ezer hála!
Sir Quno Jedi
fõoldalról: ...felhívják a figyelmet arra az egyébként igaz tényre, hogy a Kickstarter nem befektetés, hanem támogatás. Az oldalon adományokat ajánlanak fel a felhasználók és nem részesülnek a bevételekbõl. A lényeget azonban egy csalódott támogató, név szerint Sam Biddle foglalta össze: "Ha az Oculus Rift után is adakozol a Kickstarteren, akkor ostoba vagy."

HÁHÁ, énmegmontam téem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maak
Itt alul talalod oket.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
Botond
Imi, le tudnád írni azokat a borderlands2 kódokat, amiket vélhetõen többször fel lehet használni, és ingame vmiket ad. Jól értem, hogy vannak ilyenek, ugye? Köszönöm!
MerlinW
Micsoda Dead Island cameo😊

[merlinw.org]

tomsolo
Ma vettem marosstól viszonylag jó áron* egy ilyet is, a Child of Light-ig el leszek velük.

*2300

Rapid81
Szivi... <#puszis><#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
KÖSZI!

Hát, ez valami hatalmas. 😄
tomsolo
Imizáltam 😊

lol, meg kell hagyni van stílusa 😄

wantonly
Ez fájt. <#beka3>
Rapid81
Ahh. Spoiler lemaradt. Bocsesz...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Vége az lesz, hogy megveszem. <#banplz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Erdekes:

Proteus - 3.4 euro

Erre azt irta a Proteus fejleszoje, hogy inkabb torrentezzek le a nepek a jatekot, merthogy o a fenti uzletbol nem kap egy fillert se.

"I’d rather you pirated Proteus than bought it here since we get none of the money"

Igenam, a problema viszont ott rejlik, hogy, de, kapott penzt belole, a fast2play a nemregi humblebundle-bol szedte ossze a kulcsokat... Szemelyes velemenyem szerint ez tipikus esete annak amikor visszanyal a fagyi, es nincs igaza a fejlesztonek. Ha a tesco hirtelen levinne a daralt csirkeszarny arat 5ft/kg-ra, masnap meg vissza 500ft-ra, nyilvan mindenki ott arulna a bejaratnal 200ft-ert. A piac mar csak igy mukodik, nincs benne semmi meglepo 😊

Sir Quno Jedi
Azt nem tették volna zsebre amit én írtam volna nekik, szal. inkább nemis írok... 😄

szifonra én ingyé szedtem, valszeg nem ua

Tinman
Igaz én csak ~7 éve ismerem, de már akkor is 20k körül volt.

Jah, jól emlékeztem.

Semmi gond, ebben a topikban amúgy is menõ az ingyé' tõtikézés :-D

ára? én ingyé szedtem le anno

Tinman
Köszi a képet! Faja nagyon! <#eljen>

wantonly
Mit szeretnél még tudni?

- A vásárlás után a kulcsokat azonnal megkapod az e-mail címedre, ezután szabadon tovább is adhatod.
- Ha magadnak vásárolod amerikai címmel, akkor olyan államot kell választani, ahol nincs adó.
- Ritka esetben régió korlátos is lehet a termék (pl. Dead Island), illetve a DRM az amire oda kell figyelni.

Nagyjából ennyi a lényeg. Az meg, hogy mi éri meg szubjektív.
Dzsini
Azért csak bepróbáltam a dolgot (úgy voltam vele, hogy ha csak offline megy, ennyit akkor is megér, jó móka) - és természetesen elsõre jött is a hibaüzenet, hogy nem sikerül online kapcsolódni, mert így regisztráció meg úgy nemjó a kód.

Egy levél ment az EA supportnak (magyarul, benne a kulcsokkal), õk bekapcsoltak nekem egy Spore regisztrációt az Origin accountomon, jóváírták rajta a steames vásárlásokat, és már mûködik is, simán kapcsolódik indításkor az EA/Origin név-jelszavammal, és van fenn bõven tartalom, amibõl húzogat is le amint nekiállok játszani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lalakov
zorrobomber
Otthon nem volt meg ilyen, de itt pl. tok jol mukodik a congestion detour nevu feature-unk. Ha autopalyan erzekeli a nav hogy belassult a forgalom(=dugo van), akkor magatol felajanlja hogy korbetervez, neked csak arra kell raboknod hogy Ok. Az otthoni TMC szolgaltatas pedig azert szar mert a szolgaltato tojik ra, nincs adat, tehat mi nem tehetunk rola.

Tinman
Értem... sok sikert, jónak tûnik!