Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nincs nekem gondoom a dlcvel ha hasonlóan múködne mint anno egy normális kiegészítõ lemez (vannak ilyenek csak ritkák), crowfunndingal sem mivel nem kötelezõ, nincs ráerõltetve az emberre sõt elég sok koponyának ad lehetõséget, nameg a mikro tranzakció is mehet felõlem ha nem imba cuccok meg backtrack lesz a vége
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Röviden: szép lassan mindent megetetnek velünk, és ha kezdetben ágálunk is ellene, megszokjuk...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Megjegyzem: a DLC-zés így lett végül elfogadott/megtûrt jelenség a játékosok részérõl... <#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes><#alien>#alien>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vannak apróbb dolgok amik csak DE-be kerültek bele - de ezek nagy része is inkább gáz hogy nem kerültek bele legalább a PC verzióba - ám egyáltalán nem véletlen hogy Lara ázsiai lett(hogy még nagyobb legyen a "különbség" az eddigiekhez képest) így rendes nextgen címes árat lehet mellé ragasztani.
vannak frame gondok de nem sotc szint, annyira nem szar a helyzet mint ahogy gondolod
Kiemeltem a kulcsszót azok kedvéért, akiknek maguktól nem megy.
Ugyan az a brigád, portoltja a saját szarát egy másik karakterrel két kül. csapattal, bízva a kevés munkával befolyó extra kes reményében.
Sok javításról nem lehet beszélni, a PC-hez képest.
TR DE = U.a. a brigád, kiadja a saját munkáját feljavítva nextgenre.
TLoU = U.a. a brigád kiadja a saját munkáját feljavítva nextgenre. A játék erõsen túlnõtte a prevgen kereteit, nagyon megérdemel egy normális kiadást nextgenre. ICO+SOTC HD effekt. A korát megelõzve jött gyenge hw-re, jó szaggatóssan, a PS3 HD Collection személyében nyerte el méltó formáját.
Ha nem látod a különbséget az baj :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Asszem napi 10 grand felett van az ára 😄)
Pl szokott olyan lenni, hogy mondjuk 5000 dollárért stúdió látogatás meg hasonlók.
Vagy 1000 dollárért 2 oculus rift.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A TLoU-nek nem szabadott volna eleve PS3-ra megjelenni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Még jön egy Demon's Souls 2 és nincs menekvés! :-)
HÁHÁ, énmegmontam téem...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Proteus - 3.4 euro
Erre azt irta a Proteus fejleszoje, hogy inkabb torrentezzek le a nepek a jatekot, merthogy o a fenti uzletbol nem kap egy fillert se.
"I’d rather you pirated Proteus than bought it here since we get none of the money"
Igenam, a problema viszont ott rejlik, hogy, de, kapott penzt belole, a fast2play a nemregi humblebundle-bol szedte ossze a kulcsokat... Szemelyes velemenyem szerint ez tipikus esete annak amikor visszanyal a fagyi, es nincs igaza a fejlesztonek. Ha a tesco hirtelen levinne a daralt csirkeszarny arat 5ft/kg-ra, masnap meg vissza 500ft-ra, nyilvan mindenki ott arulna a bejaratnal 200ft-ert. A piac mar csak igy mukodik, nincs benne semmi meglepo 😊
Jah, jól emlékeztem.
Semmi gond, ebben a topikban amúgy is menõ az ingyé' tõtikézés :-D
- A vásárlás után a kulcsokat azonnal megkapod az e-mail címedre, ezután szabadon tovább is adhatod.
- Ha magadnak vásárolod amerikai címmel, akkor olyan államot kell választani, ahol nincs adó.
- Ritka esetben régió korlátos is lehet a termék (pl. Dead Island), illetve a DRM az amire oda kell figyelni.
Nagyjából ennyi a lényeg. Az meg, hogy mi éri meg szubjektív.
Egy levél ment az EA supportnak (magyarul, benne a kulcsokkal), õk bekapcsoltak nekem egy Spore regisztrációt az Origin accountomon, jóváírták rajta a steames vásárlásokat, és már mûködik is, simán kapcsolódik indításkor az EA/Origin név-jelszavammal, és van fenn bõven tartalom, amibõl húzogat is le amint nekiállok játszani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.