Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
23-ig szoktam fent lenni, 7-kor kelek az 8 órányi alvás, teljesen idieális.
A gond ilyenkor van, mert a téli idõ szerint még csak 22:00 van a mostani 23:00 helyett. 22:00-kor még abs. nem vagyok álmos.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az, hogy ne sötétben érj télen haza, az igazából ennyi világosban töltött órával megoldhatatlan, nem errõl szól az állítgatás. De legalább van rá esélyed, hogy reggel egy kis világosságot láss, ne éjszakából éjszakába mozogj (tõlünk északabbra még sokkal súlyosabb a helyzet)
Az állandó téli és az állandó nyári idõszámítással is láthatóan szívás van ezen a szélességen, a sarkokhoz közelebb még inkább.
El kell költözni az Egyenlítõ környékére, ott nincs (vagy jóval kevesebb) ingadozás, közel 12-12 óra a nappal-éjszaka.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak NE váltogassák évente 2x.
No politika, így csak annyit, hogy xy párt ígéretében benne van, hogy eltörlik. Egyre szimpibbek <#schmoll2>#schmoll2>
(23:00-kor szoktam téli idõ szerint aludni, most 24:00 körül jött az ihlet.)
Slusszpoén: Beértem a cégbe KÉSVE és SENKI nem volt itt, vagyis én nyitottam, holott már rég nyitva kellett volna lenni. ^^
+mindjárt elalszom. -.-
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha egész évben a nyári lenne, akkor tél közepén nézne ki úgy, hogy 8:32-kor kel és 17:05-kor nyugszik... (a 7:32 - 16:05 helyett)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nincs 1 perce, hogy találkoztam olyan falubelimmel, aki a kérdésre, hogy "miért vagy ilyen bágyadt?" azt válaszolta, hogy minden évben tönkre teszi ez az óra elõreállítás, és legalább 1 hétig belassul tõle.
ON
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szánalom egy cég.
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
The team is currently working hard on the upcoming story DLC and there currently are no plans for releasing another patch to address the issues that have been reported on the forums.
If we do move forward with creating a new patch, it will try to address the progression blocking bugs for players, not the minor glitches that do not prevent one from continuing to play. The issues that are not progression blockers will unfortunately no longer be addressed.
We apologize for any inconvenience this has caused for some of you, and want to thank you for having been patient.
Úgyhogy elõször várni áprilisig, hogy a sztori DLC kint legyen, utána várni, hogy hátha méltóztatnak továbbra is foglalkozni a játékkal, aztán majd egyszer a complete változatot megvenni. Addig ráér.
De igen benne van a pakliban hogy nem. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Már meg is bántam, hogy eredetit vettem.<#wilting>#wilting>
Csak mert maga a Steam is egy buzeráns lett pár napja.
Fagyogat, bugos, mi a fasz van már? Ezért vettem meg?
Ott az Outlast abban is elég sok papírfecni volt mindenfelé amibõl érdekes dolgokat lehetett megtudni.
Más: Ha már a jogok nálunk vannak huzzunk le errõl is egy újabb réteget:Új kiadást kap a Metro 2033
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Egyszer belefutottam egy esetbe - most is mûködik az oldal - rögtön jeleztem a PP-nek kamedli adja vissza a pénzem, le se szartak(ja ticket ment a resolution centerbe) aztán annyi hiába csatoltam a teljes vásrálás menetét.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mármint a Daylight-al kapcsolatban.
Méleg egyik fele:
Érdekes, mert biztos ilyesztgetõs, nem összevisszagyilok, meg változó pályák, stb
Mérleg másik fele:
Micsoda véletlen generálás? Nekem ez annyit sugall hogy ismétlõdõ pályarészek objektumok. Nincsen fegyver? akkor fussak csak el és ennyi?
Lehet unalmassá válik.
Ezért nem regeltem még be.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ráadásul már volt minimum 2-3 érvényes vásárlásom náluk, ahol fizettem rendesen, tehát gondjuk nem lehet...
Itt az lehet a probléma, hogy elcsesztek valamit és most gamersgate stílust játszanak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Másik fele a dolognak, hogy oké, hogy bebiztosítja magát, de hogy ezzel 10-bõl 9 vásárlót kapásból elriaszt a további együttmûködéstõl az halál biztos!
Én azonban nem szeretem, ha bantu niggernek néznek, még akkor sem ha köztük élek és nekem is tülök az orrom (és a helyükben én sem tudnék különbséget tenni), így az én álláspontom is érthetõ, hogy ezektõl én NEM akarok semmit sem venni, soha.
Itt mindenkinek igaza van és mindegyik álláspontot meg tudom érteni.
Múltkor volt Paypalon kupon. Amazonon lehetett elvásárolni. Vettem Bioware pontokat egy német cégtõl. Azok meg útlevelemet kérték, hogy fotózzam le magam mellett fenntartva. Írtam nekik, hogy uniós állampolgár vagyok nem kell nekem útlevél meg különben is kifizettem a terméket szóval kapják be.
Adják ide a cuccomat, vagy kérem vissza pénzem. Végül megkaptam a terméket, hogy legközelebb nem lesznek ilyen engedékenyek. Azóta feléjük se néztem. Anyjukkal szórakozzanak.