Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jaja lesz Forza 5 pc-re. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Gondolj bele:

1. Ebbe senki nem akar pénzt tolni.
2. MS hamar küldd neki egy állásajánlatot milliós havi fizuval, onnantól halott az egész.

Ezért nincs a PC architektúrától eléggé eltérõ emulátoroknak igazán biztató jövõje. Ellenben ott a Forza 5 / Win 8.1 esete...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Elhiszem, én nekem tökéletes az állapotom mintha misem történt volna, reggel egy orával késõbb keltem. 😊

Rapid:

Topikot nekije. 😄

Rapid81
Ez meg itt egy gémer topik. Neked is sz*r lehet, ha már ide kell bedobálni a szemetedet...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
az kevés azért.
lehet nagy traderek megszerzik valahogy annyiért de azé nem ilyen olcsó. 😊

Az SP-t talán lehetne itt-ott 500-é de a játékkal együtt nem. 😄

IMYke2.0.0.0
Köszönjük szépen, de szexuális kellékekkel nem foglalkozunk. Szia!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Sokak 1%-át buktad most úgy érzem. 😄
IMYke2.0.0.0
"Batman™: Arkham Origins" - 500 Ft-ot adok érte, mert nem teljes csomag. <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Óraállítás miatt sírok topik, avagy évente 2x2 hetet fecsérelek 2x60 percre.

<#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sippie
akko Finnország sucks... Norvégia, Svédország Rulez!
Tinman
Egész nap küzdök az elalvás ellen... áramot vezetek a székbe mindjárt. -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
EZEKET (max 1 Daylight-on még filózom hogy elpasszoljam-e)
Nektek akik megvannak nekem barátként listán, ittenieknek annyiért továbbadom amennyiért én szereztem, ha valakit érdekel, pm-be vagy steam-en (itt jobb) keressen meg.

DarkSector
Hányan vagytok akik még nem tettétek magatokat túl ezen az óraátállításon? mert nyomatok egy külön topikot neki. 😄

Dzsini
azok a svédek 😊 a finnek nem az a társaság

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sippie
és a hosszúcombú szõke macákat is el kell tudni viselni <#zavart1>
Dzsini
Egyetemi szaktárs volt kint többször Svédországban (virág-virág, Finnország part menti, nagyvárosos része inkább svéd kultúra (és nyelv is)), ha nem borulsz be attól, hogy tényleg õsz közepétõl tavasz közepéig sötét és hideg van, akkor teljesen jó környék. Ha az itthoni tél megvisel (lelkileg, mentálisan), akkor húzós lehet. Nem véletlenül van ott is iszonyatosan sok alkoholista.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Egy netes ismerõsöm most ott van mint cserediák. Megadhatom a Steam accját aztán beszélgethettek ha gondolod.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
IG Weekly 1.89 dolcsi

Elég korrekt ennyiért, 1 kivételével Steam kulcs az összes.

Cardinal Quest (Desura)
Dark Shadows
Army of Evil
Aerena Clash of Champions + 1 példány
Iesabel
Sparkle 2 Evo
Lyne

davidka003
Volt ismerõsöm aki kiment 2009 körül és degeszre keresi magát egy cégnél valami programozási munkával. Haza se ön csak kb évente egyszer. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem rokonaim élnek odakint ~60 éve (anyai ág). 56-ba mentek ki. Zéróról kezdtek kb. szolga szinten (farmer meló, takarítósdi), de pár éven belül elérték azt, amihez idehaza szüleimnek egy élet is kevés volt.

Kulturált, toleráns, rendes, pacifista a környezetére igényes népnek írta le eddig minden ismerõs/rokon.

Kimennék. Nagyon. Gyorsan. Komolyan. Haza. Se jönnék.

ZsZso
Errõl csak ez jutott az eszembe: "Tudod mit?! Segítsen neked az SQJ!" 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
hideg van

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Apró popó: sokáig van világos.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van köztetek valaki, akinek vannak tapasztalatai a finn életrõl? Érdemes kimenni, vagy felejtõs a téma? Hallottam már véleményeket, de sosem elég belõle. Lehet, hogy lenne egy munkaajánlat oda (nem beszélek finnül, de az angol elegendõ hozzá) és emiatt erõsen megy a filó errõl.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Dzsini
Akkor világít az északi fény 😊

Egy darabig, utána meg sötét 😊

Dzsini
Hiába, Szegeden albérletben nem kelet felé nézett az ablakom, redõny volt, amit teljesen le lehetett engedni, és simán ébredtem napkeltével együtt. Télen viszont mindig nyûglõdök, mikor az óra még sötétben kelt 😞 nekem tényleg az Egyenlítõ környékére kellene költözni.

El kell menni Alaszkára, ott MINDIG világos van. Még éjszaka is. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Botond
Én amikor csak 9 órát tolok, akkor annyira szégyellem magam, hogy kiírok egy fél nap szabit. :o
Tinman
Na jó, de aki szándékos terhet vesz magára, az IJ, az utódlás kérdése az ilyen :-D

Maak
Altalanos ebreszto nalam 04:55 minden nap.

Altalaban este 11-ejfel kozott fekszem, (draga kislanyom atszokott a 11-es vacsira, tokjo) Ejjel kel a kolok, 2:30 kornyeken, mint oramu, parom szol, hogy melegitsem a kajat (sajna sokszor bogve kel a tokos es akkor nem lehet otthagyni) beviszem nekik majd vissza alvosba. 04:55 felkel, kiscsajnak kaja, feloltoz, elhuz otthonrol. (Ez lenne a megszokott) Ellenben ma a kolok 04:50-kor ebredt bogve, gyors kaja neki majd kepes voltam visszafekudni 5 percre...35 lett belole de beertem azert...Szal aki kialvatlan az en vagyok, nektem uri sorotok van, csitt...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
Hát sötétíts be rendesen <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Én az elsõ iskoláscsoportra szoktam kelni, vagyis arra, hogy a kutyáink majd szétszedik a kerítést. <#idiota> Ez meg idõszámítástól függetlenül mindig ugyanakkor történik, 7 óra körül.

Rapid81
Ja, és egy kérdés. valaki nem tud Minerva's Den-t olcsóbban, mint most Amazonon 4.99$?

Tinman
Nem tudok muszájból aludni, jön oszt' kész... biológiai óra szerint. Há' pont ez a kínom :-(

Rapid81
GetGames support +1. 😊

Tegnap megvettem a Minerva's Den DLC-t tõlük (a Bio 2-t Amazonról), aztán a kódot meg toszott elfogadni. Ma reggel 8 körül írtam a szápportnak, hogy most akkor WTF van. 2 órára rá jött a kedves hangvételû válasz, hogy a kártyám el lett utasítva, így a kódot törölték, meg ha legközelebb ilyen lesz, a rendszer azonnal szólni fog és ha gondolom, próbáljam meg újra. Na persze a leárazás már véget ért, de akkor is jól vizsgáztak a szememben. 😊

Dzsini
én meg már pár hete szép lassan átcsúsztam 5 óra körüli kelésre, így az, hogy most abból 6 lett nem okozott gondot 😊 - bár én mindig koránkelõs fajta voltam, általában ahogy világosodik, én ébredek... nyár közepén ez mondjuk fél ötöt jelent, és eléggé kialvatlan tudok lenni tõle 😛

Rapid81
De ha láttad az órát, hogy már "bazz, elmúlt 11", akkor le köllött volna feküdni, nem dajdajozni még 1 órát... 😛

Ma egyébként én is 9 után indultam melóba, a megszokott 8 után helyett, csak nálam ez nem számít, mert kötetlen a munkaidõm. <#banplz>

Sir Quno Jedi
dehonnem, de meg lehet szokni

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Hogy lehet egy villába lakni? Nem szúr?

Sir Quno Jedi
Nagyon. Soha semmire sem fogjátok vinni így. Mark my words! 😄 Najó esetleg villalakóként... 😄DD

Tinman
Min. 9 óra/nap. Az kevés?

Sir Quno Jedi
Az a ti bajotok, hogy murva keveset melóztok. 😄

wesker24
Akkor én vagyok a kivétel én Elite éjjeli bagoly vagyok nálam csak este 22 után kezdödik igazán csak az élet XD ugy kb hajnali 1 óra fele szoktam lefeküdni van hogy hajnali 2 fele, de már korán reggel 7-kor kelek is mert munka van ! 😄

Ugy hogy nekem már böven elég 5-6 óra alvás is és semmi gondom nincs reggel a felkeléssel ! 😄 (Lásd agykontroll)

Botond
Közalkalmazottak/köztisztviselõk, meg a nem dolgozók, akik mennek a gyerekért oviba/suliba. De azért elég nonszensz lenne a rendszert a haszonélvezõire, és nem a mûködtetõire szabni, mert lenne nagy nézelõdés, ha egyszercsak megállna a mutatvány.
Botond
Majd visszajön neki abban a 20-30 évben, amivel túlél téged...
lalakov
Megyek füvet nyírni, de nincs hozzá kedvem . 😞(
Tinman
Párom hétvégén 2x12 órát alszik. Éppen tegnap mondtam neki, hogy kvázi 1 teljes nap buktája van, minden hétvégén.

Akkor ezért vagyok kurvafáradt mindig. Hétköznap a 6-6,5 óra van belõve valamiért számomra az utóbbi idõben. Lehet kéne néha 8 órákat hunyni, de az max hétvége vagy ha délutános vagyok akkor valósul meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
De.

Lásd esetem.

Forza.