311803
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    éppcsak 8, Ajna - tudom, h ilyen korban más kölkök már überprók, de ... ő nem :D
  • Scooter
    Nagyon köszi!
  • zorrobomber
    Unokaöcsém szerint a Marvel a legjobb, hetekig unlockolgatta a karaktereket. Persze nem tudom ebben mennyi szerepet játszik az univerzum :)
  • w77d
    pedig nagyon jók. Persze nem szabad komolyan venni, csak le kell ülni tolni őket, röhögni a poénokon és a megoldásokon, ennyi...
  • genndy
    Az együtt játszás jó dolog :)
    De akkor inkább LEGO SW-k, azok könnyebbek (meg LotR-ban azért ott van a történet is, ebben már beszélnek, a többiben elég a motyogás).
    Viszont a legélvezetesebb a Karib-tenger kalózai volt, annak nagyon jót tett a legósítás, az eleve vicces alapok miatt. Dülöngélő Jack Sparrowval lapáttal csontváz-kalózokat csapkodni = priceless

@ SenorGrande: akkor vegyél igazi LEGÓt :) Még jobb mint a képernyő előtt. Nagy bánatom, hogy sokkal drágább is, és a dobozokra nem szokott -75% akció lenni... :( Pedig fölvásárolnám az összes Techniket, meg SW-készletet az tuti.
  • SenorGrande
    Nagyon dicsérik őket, de egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy LEGO játéko(ka)t vegyek és játsszak.
  • w77d
    elkelt!
  • ratgab
    A poén az, hogy én más okmányokkal ugyan, de nap mint nap ezt csinálom, mint a játékban. De mégis tetszik.
  • Scooter
    Én elvinném, ha EJ-s nem jelentkezik rá!
  • w77d
    Egy Steamworld Dig valakinek? nem tudtam, hogy már aktiválva van a fiókomon. Aki itt elsőre kéri, az kapja.
  • zorrobomber
    Aki eddig élőben látta hogy tolom a Papers, Please-t mindenki totál hülyének nézett, nem tudták miből maradnak ki :)
  • ZsZso
    ÚÚÚÚ, az nagy királyság lehet majd. Hány éves, hogy hívják?
  • arty
    első játékom, amivel ugy néz ki végre tudok coopozni a lányommal - multkor még nem volt benne túl ügyes, most parkoltattam, pár hónap alatt is sokat eszesedik, ügyesedik ... és mellesleg a játék is nagggyon tuti :)
  • ratgab
    Steamworld Dig, Papers please tuti vétel.
  • wantonly
    Már az is segítség, ha megveszitek a gift-eket. :)

De amúgy igazad van, jó dolog az összetartás.
  • zorrobomber
    Jó tipp. A többi közül csak a Steamworld Dig nincs meg(igen a Luftrausers is megvan), de az is épp érdekelt. Viszont a Prison Architect tipikusan egy olyan cím aminél legalább a feature complete béta stádiumot szeretném megvárni. Mondjuk játék nem elindításban jó vagyok szóval lehet megtöröm a jeget és megveszem az első EA címemet.
  • ZsZso
    Nagyon frankó csomag. Ha működni fog az 5 USD -s PP kupon, akkor annyiért best buy lesz a prison architect -tel.
  • DarkSector
    Jujj de kemény:

• ffxi
    Nem estem hanyat :S
  • Rapid81
    Ez mekkora sz@r... :(
  • w77d
    State of Decay alapjáték kipörgetve. Nem mondom, tényleg lenyűgöző játék. Mondjuk a végén már majdnem agyfaszt kaptam olyan gyakori lett a dagi. Egész jó amúgy a sztori, a körítés meg már csak hab a tortán. A fővonal mellett azért szépen csinálgattam más küldiket is, de nem maxoltam ki a lehetőségeket, érzésem szerint úgy 80%-nál jártam amikor rányomtam a befejező küldetésre. Így 18 óra volt.

Akkor most jöhet egymás után a két kiegészítő :)
  • ffxi
    Most végre megvan digitális formában is :P
  • genndy

AC-ken gondolkodtam csak el egy pillanatra, de nem bánom hogy más lecsapott rájuk.

Más: egyébként most jövök LEGO: LotR-ból, nagyon röhögve. A 'Dance of the Dead' achit majd csináljátok meg, mókás
    Egyet bánok, hogy a "You shall not pass!" mondatot ezután nem fogom kibírni vigyorgás nélkül
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.09. 20:24:53
  • DarkSector
    Ja oks, azt hittem már kell küldenem hideg élelmet itt a nagy tél előtt. :)

/viccen kívül egymásnak így ezekben az esetekben is segítünk azért lehetőségeinkhez híven, a közösség szellemében, legalábbis magam nevében igen...
  • wantonly
    Nem az éhenhalás szélén vagyok azért, csak kicsit szűkösen. Anno ezért vettem raktárra ezeket a cuccokat, hátha még jól jön majd. A felét mondjuk eléggé sajnálom, de ezeken kívül is van még 100 másik játékom, szóval túlélem. :)
  • ffxi
  • DarkSector
    Köszönjük, annak nem örülünk hogy te szar anyagi helyzetbe kerültél, azért részvétem, de köszönjük a játékokat,, nekem mondjuk a nagy része megvan, de ha kell lóvé megtámogatlak egy játék árával.
  • DarkSector
    Milyen felkapott téma manapség ez a 2 rendőr egy vígjátékban filmcsinálás....
    Ez ennyire eladható?
    Most ezeket tucatszám fogják gyártani???????????
  • wantonly
    Igyekeztem olcsón vásárolni, ennyiért adom nektek is.

Az Assassin's Creed-ek elkeltek, a többi még szabad.
  • DarkSector
    Kapol egy 3.5"-os Floppy-t....
  • TBTPumpa
    Humble Indie Bundle 12
  • DarkSector
    Szintúgy meg tudom erősíteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Megérnének annyit, ha a Hörcsögöm pofazacskója bírná.
  • DarkSector
    Annyi hogy a Sniper GOLD picit nehéz lesz epasszolni annyiért, a többi biztos olcsó.
  • IMYke2.0.0.0
    E8400 + 4 GB + HD4850 mellett nekem nem volt gondom vele [igaz, nem is játszottam végig] - és nem 10 FPS volt :)
  • DarkSector
    Nekem dobozban:

1+2 kieg
    steam-re: 2+3 GMG akcióból, de nem tudom 7.5 euro-t ennyire régi játékokért, most egy dolog hogy nekem is tetszettek.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon jó áron adod akkor. Elgondolkodtató. Komolyan.
  • DarkSector
    az ingyen az 0.99 euro. :)
  • Rony94
    +1

Az első rész a mai napig az egyik kedvenc játékom, remek hangulattal és korrekt történettel.
  • DarkSector
    öregem ezekért ennyi pénzt elkérni.