Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Tök jól néz ki. 😊
Krautscape

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Elég a 8 eurós alap is, a kiegészítõkkel úgyis csak sok-sok óra után tudsz játszani. Ráadásul az elsõ 30 befejezett küldetés után kapsz 1200FC pontot, amibõl megvehetsz egy kiegészítõt (Issue 7 a legdrágább, így azt érdemes) ingyen. Onnantól már csak ~15 euró az Issue 5 és 6. A 8. nélkül pedig lehet élni, lévén az nagyon endgame cucc.

Tehát ha meg akarod venni, vedd meg 8 ojróért az alapot.

[merlinw.org]

TBTPumpa
A múltkor volt egy Bitdefender Internet Security akció. 9 hónapig ingyen használható a program a megadott kulccsal.
Basszus annyira hatékony ez a program, hogy egy torrent oldalra sem tudok belépni vele, csak, ha kikapcsolom, akkor.
Nemsemmi védelem! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
OFF - jól rémlik hogy van itt olyan aki Kolozsváron lakik?

TBTPumpa
Nem teljesen mérvadó az az oldal. Persze kialakít egy képet, de pölö a Reaper of Souls-t is lehúzza 1-2 játékos, csak azért, mert drága.

Lehet velem van a baj, de Blizzard játék sosem volt olcsó, 10-15 évvel ezelõtt sem és 10-15 év múlva sem lesznek azok. Ez van. De emiatt 0 pontot adni egy játékra...

IMYke2.0.0.0
Ahogy magamat ismerném, ha nem lenne medencecsontig berántva a szíj, és nem okozna gondot havi pár ezer forintocska játékokra költése , akkor 7000 Ft-ért most megvenném.
Már csak azért is, mert csak jókat olvastam itt-ott. Tõled is.

Csak pénz és hely/letöltés kérdése minden ebben a virtuális életben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Bár Gamestar de egy teszt a sok közül.
csak mert a google ezt hozta be legfellül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hólidzsízusz!

Nem semmik ezek a pontszámok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Úh ódákat zengenek a játékról, ha van olyan díj amit a világ legszarabb játéka kapna akkor ez minden évben elvinné. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Én nem untam meg, csak nincs idõm játszani vele. Kurta sok idõ kell hozzá. Nekem az meg mostanában nincs (január végén játszottam vele utoljára), és kell VGA-ra a píz. <#idiota>

MerlinW
Ötödéért biztos nem, lévén B2P MMO-ról van szó. 10€ az alapjáték (8-ért meg lehet venni), de a fizetõs kiegészítõk 30€ körüli áron vannak Funcomnál. Máshol,külön nem értékesítik. Tehát a 20 ojrós Massive jó vétel, nem nagyon lesz 15-nél olcsóbb soha szerintem.

[merlinw.org]

Guild Wars 2 is megvan. 4 hónap után sajnos meguntam. 😞
IMYke2.0.0.0
Nem ismerem a játékot 😊
Ennyire kakaó ó nélkül?

IMYke2.0.0.0
Ha venném/vehetném, akkor csakis a "teljeset" - a lehetõ legtöbbet akarom mindig kihozni a kevés pénzecskémbõl.

TBTPumpa
Miért nem Guild Wars 2-t vettél? Adtam volna belõle Heroic Edition változatot olcsón! <#idiota>

TSW berántva. Mehet a kockulás ezerrel. 😊
DarkSector
Most kivételesen a termék értékével egyenesen arányos. 😊

TBTPumpa
Nálam az eredeti 8-as kódját nem fogadta el a 8.1-es ISO. Ahhoz másik kód kellett, viszont a 8-as verziót beaktiválva, le lehet tölteni és telepíteni a 8.1-et, csak ugye az sávszél/idõ igényes. Egyszerûbb már eleve 8.1-es verziót feltenni, de az nekem nem fogadta el a Windows 8 kulcsát.

Rapid81
A sima az 10 ojró.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
STEAM-nek mindig sikerül ilyen "érdekes" leárazásokat produkálnia:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha viszont ránézünk a játékra, akkor csak a DLC-t látni.

IMYke2.0.0.0
The Secret World: Massive Edition - egyszer-majd-megvehetem-ennek-5-ért? - 20,39 euro.

wantonly
Például: A The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition esetében a "PC Download" opció kivételével mindegyiknél van kosár... Ezt a hülyeséget. 😄
DarkSector
nemtudom...:S vegyem meg én neked?
nekem engedi

nem kell kosarazni, csak nyomsz Buy-ra és azonnal betesz a fizetéshez.

wantonly
Valamiért digitális kulcsoknál nincs kosár, dobozos termékeknél van.
Fpocok
Most igényelek ingyen kulcsot... a win8hoz és a win8.1hez ugyanaz a kulcs kell, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Akkor ez minek?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Nem is lehet egyszerre többet!
Buta amazon.

Rapid81

Rapid81
Amazonon valaha valakinek mûködött a kosár? Nem tudok egyszerre több dolgot megvenni, mert csak buy and download gomb van, add to cart nincs...

DarkSector
megnézem

DarkSector
Igen irták hogy mostantól nem olyan régi játékokat kapnak.
De nekem steam-en megvannak ezé nem aktiválom szerintem a Gold-omat.

Rapid81
Senki?

wantonly
Én meg egy geek-et Black Ops pulcsiban. 😄
benőmenő
Csak összekapták magukat.
DarkSector
Xbox Live Gold Members Get Hitman: Absolution and Deadlight Free in April

😊

Hazafelé a munkából láttam egy szemüveges gyereket, akinek villámalakú sebhely volt a homlokán. Nem cosplay volt. <#guluszem1><#nevetes1>
zorrobomber
Errõl jutott eszembe, hogy megnézem Gamersgate-en kaptam -e már kulcsot a FUEL-hez. Akkor dobálták fillérekért miután lekerült Steam-rõl(steam kulcsot ígérve). 2013 december 4. És nem, nincs még kulcs 😊

DarkSector
baszottjó. 😄

wantonly
Sehogy, várni kell. Nekem volt rá fedezet mégis ezt kaptam. Azóta is semmi, pedig még vissza is írtam nekik egy "kapjátok be" levelet.
Délre járok dolgozni. Ez nagyon jó nekem, mert világéletemben éjjeli bagoly voltam. Régebben 10-11 körül keltem, de ez megváltozott mióta megvan a PS3. 😄
DarkSector
Gamefly vásároltam tegnap, nem volt elég pénzem.
Ma reggel feltöltöttem, de még a tegnapi hibaüzenet van.

"Your order is currently being reviewed. Our Support Team will be contacting you directly to verify your purchase."

hogy lehetne ezt megoldani? Amazonon tudom hogy kell váltani ha netán az elsõ megadott bankkártyán nem találnak fedezetet, de itt nem értem. <#help>

genndy
Édes jó anyám, mikor volt amikor 8-kor kelhettem hétköznap <#wilting> Mi vagy te, valami egyetemista? <#banplz>
(amúgy én 5-kor kelek és 7-re járok, közös megegyezés csak hogy délután elõbb szabaduljunk. Nem viselt meg az óraátállítás.)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Prince23
Mindenképpen olyan válaszokat adjatok meg nekik, amik arra ösztökölnék a kiadót hogy magyar nyelvre szinkronizáljanak vagy fordítsanak. van már elég sok lóvéjuk ehhez... éljetek a lehetõséggel, használjuk ki, hogy mi is magyarul élvezhessük a játékukat, ha már a portugál azt teszi vagy a lengyel 😄

Rám is rossz hatással volt ez az óraátállítás. Most elõször. Úgy tûnik, hogy öregszem. Rendszerint 8 és 9 között kelek, ma meg 10 körül alig tudtam kivergõdni az ágyból.
benőmenő
Én már "átálltam" vasárnap, amit kb. átaludtam.
Ritkaság reggel ennyi embert látni, ahogy fut a buszhoz, mint amennyit ma <#nyes>
wantonly
Aham, jött valami.
zorrobomber
Mi volt?

TBTPumpa
Újreg. Úgy látszik valaki elõrébb hozta a tavaszi szünetet a sulikban! <#idiota>

Prince23
Ubisoft kérdõívet ti is kaptatok?