311803
-
ratgab #223941 Indi részek is szuperek. -
ratgab #223940 Szerintem esélytelen, hogy visszakapd a pénzed. Kékhalált szoftver a legritkább esetben okoz... ez hardver gond lesz szerintem.
Legalábbis nekem amikor kék halál volt bármi miatt, utána rendszerint valami alkatrész meg is dögölt és nem hinném, hogy a szoftver miatt, amit épp használtam.
Ráadásul ha a játékkal lenne gond tömeges lenne a jelenség. -
HBOgo app viszont diginél elérhetetlen, ténél van, és több kollégám aki mostanában vágott bele azt mondja, hogy teljesen új emberek lettek tőle. Mondjuk ez ilyen szubkultúra szerintem a két gyerek, messze a szülőktől, nem voltunk moziban 5 éve, stb problémákkal, amibe konkrétan az sem fér bele, hogy este a tvben megnézzünk egy filmet. Szóval egy ilyen hbo mozitár, amit kényelmesen bármikor lestoppolva és folytatva tudunk nézni viszonylag uptodate cuccokat, az vmi csoda lenne tényleg. Meg persze a színvonalas sorozatok, stb. Mindegy, mindig is kiváncsi voltam mit tud az hbo, egy évre belevágunk, aztán max lemondjuk, ha nem hozza a várakozásokat. -
Csak egy info/saját tapasztalat: a tvgo, ami a t-s streamelős tévénézős app sokkal gyengébb minőségben szolgáltat, mint a mindigtv - nem hd, és szinte az összes adás 4:3 képarányú - az, hogy nálam akadozik is így, míg a mindigtv app reccenés nélkül hozza a hd streamet az lehet, hogy helyi probléma. Viszont kétségtelen: sokkal több csatorna elérhető rajta, és van filmkölcsönzős részlege is. -
pedig nagyon durván hozzáad a játék élményhez a zene,fantasztikus zenéket készítenek :o nem kell persze hogy hangosabb legyen mint a játék de hát na:) -
Nekem a pesti lakásomban té van, és teljesen meg vagyok velük elégedve, bár valóban nem olcsó, de most a vidéki albérletben volt digi, ami egy szar. Ilyen van például, hogy az m1-m2 nem jön be rendesen, mert a digisport van maxra tolva a sávon, ahol jön a nafta, elég sok volt a leállás is, stb. Pár hete költöztünk ismét saját lakásba, és bár még nem döntöttem, de eléggé hajlok a tére ismét, főleg meggyőző hogy van iOS alkalmazásunk, amivel tudom nézni a tévét iPaden. Már forma1et is úgy nézek évek óta, hogy megy a mindigtv app és azon nézem az m1et, két gyerek mellett úgyse tudok egy helyben ülni 2 órát, meg amúgy is. Plusz gondolkozok, hogy végre legyen HBO is, mert ott is ennek az HBOgo appnak van értelme, hogy videótárból azt amit akarok és akkor amikor akarok nézzek. Digi ezeket nem tudja, szóval lehet digi olcsóbb lenne pár ezressel, de té magasabb szolgáltatási szintnek tűnik. Mondjuk netből nálunk is csak 30 mbiteset tud adni, de elég az, még 8 mbitesnél se volt sose gyorsabb netem (mindig a legkisebb csomagot választottam spórolás miatt). Mondjuk ez pár hét még, egyelőre az is küzdelem, hogy végre kihozza a villanyórát az émász. :D Esténként a gyertyafénynél vacsizni vicces, meg hideg vízben fürdeni. :D
Szóval megértem darkot, hogy ő a tét favorizálja. -
Xboxra többször is volt leakciózva. De amúgy szerintem is a karib kalózos a csúcs, ami nagy szó egy olyan mezőnyben, ahol az általam semmibe nem nézett harry potter feldolgozás is jó színvonalú cuccnak tekinthető, és a batmanesek is teljesen jók. Az indiana jones feldolgozásokhoz nem volt még szerencsém egy-egy demón túl, illetve semmit nem láttam a marvelből és a hobbitból, a többi egyszerűen szuper, főleg coopban. -
Zavar is a zene, sokkal jobban bele tudom élni magam a játékba, ha hangeffekteket figyelve játszom. Ilyenkor tisztán hallani, hogy jobbra vagy balra motoszkál vmi mondjuk egy mass effectben, meg ilyenek. Szerintem én már sose fogom visszakapcsolni a zenéket, mert csak zavarnak a játékban. :) -
Nem fogja érdekelni őket, nem kapsz vissza pénzt. -
Mindegy, már írtam ez ügyben.
Amúgy ja. Dead Rising 3 játszhatatlan. Első nap még jó volt, de most már 10 percenként KÉKHALÁLT kapok.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.09.10. 07:13:34 -
Megvásárolt játék után? Felejtsd el. Vagy mit akarsz? -
vazz, bepróbáltam... az első szinten már hordák tömkelege és dagik mindenfelé.. kaptam feladatot, hogy találjam meg a lakókocsit, de ezek után félek elmenni érte, mi lesz itt később :D -
Én ilyenben dolgoztam.Bármit ki lehet sírni ha van hűséged,ha nem.Csak nyílván én aláírtam titoktartásit ezért nem írhatok le konkrétumot se ilyesmi.De én azóta kihasználok minden szolgáltatót ahogyan csak lehet.Mindent meg lehet úszni,mindent meg lehet oldani,csak legyen nagy pofád és ki kell mondani egy bűvös mondatot.Arra bepipulnak és egyből kedvesek lesznek,és ez a szó nem a fogyasztódvédelem. -
Valaki próbálkozott már visszakérni a pénzt STEAMtől? Mik a feltételek. Megpróbálkozom vele. -
pontosan. Utolsó missionnek minden pályán az felel meg, amikor felrakod a kiválasztott embereket a lakókocsira, azzal elindul a következő nehézségi fok. Nekem lvl 19 a rekordom (a szintek száma elvileg végtelen, a pillanatnyi rekorder valahol level 39 környékén jár), de ott már vért izzadtam az életben maradásért :D -
igen? tehát nincs utolsó mission vagy ilyesmi, lényeg hogy minél tovább maradjunk életben? :D -
A Breakdown nem sztori, hanem egy endless, egyre nehezedő sandbox :) -
Én is ugyanígy voltam a helyi szolgáltatóval. Jött a hűség hosszabbítás. Viszont egyik szolgáltató sem hívja fel a kedves ügyfél figyelmét, ha csak be nem karikáztam a calendárba. Plussz TV csatorna vagy sávszél emelés nuku viszont árat nem felejtették el felemelni. Pont akkor propagandázott a Tré, így beléptem hozzájuk. Természetesen fele annyit fizetek mint az előzőnél (Tré 5k/hó előző 10k/hó). Most Trénél átláthatatlan a rendszer. Ha nov-től be akarják hozni a 20megás netet a falumba. Nem tudják mit kérjenek érte. Lesz-e 2 év hűség ha váltok vagy várjam meg amíg lejár a jelenlegi 10megás hűségem és akkor aut. emelés? És mennyi lesz vagy mennyit kell ráfizetni? Senki nem tudott értelmes választ adni. Nagy zsiványok ezek.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.09.09. 23:00:05 -
piff-piff.... -
Pesti paneles 1000 megás digis vagyok, üssetek 
Nem, bár lehetnék, de nem kell az a bazi csomag. A mostanit se használom ki (40/20, de ugye nemrég fölemelték, úgyhogy inkább 80/40).
De nem nevetek, ha csak T van akkor az van. Meg kell próbálni megtalálni a legkedvezőbb csomagot. -
Kedvezményes árral is 3-4000-el többet mondtak havi szinten, ugyanazért. Azért nem mindegy. :) -
mi az az irreális? -
Mi most váltottunk szolgáltatót, eddig nálunk is T volt. A szolgáltatás maga nem volt rossz, tv+telefon+internet, minden rendben ment, de a váltás után egy másik cégnél ugyanezt kapom fele ennyiért. Előtte még kértünk árajánlatot, de akkor is irreális összeget mondtak, noha évek óta előfizetők vagyunk. Mi nem voltunk fontosak nekik ezek szerint. -
El Gigante #223918 Naja, felén is mindenki digivel nyomja aki panelban lakik, a többieknek marad upcm, tmobil! -
Jó biztos egy pesti 1000megás digis tag nevet ezen de ahol nincs más, ott igen...a legjobb rossz. -
Tré betörése előtt nem voltak normális szolgáltatók. Nyeltem én is sokat a helyi szolgáltatással. Nem akarom agyon dícsérni a Trét, de ez jelenleg a legjobbik rossz. -
:D nagyon imádnak t-home-nál, ez az előny a szar tarr-hoz képest, kinyalják a seggem (persze ezt dicséretképpen mondom, mert nagyon meg vagyok amúgyis elégedve velük, mindent elintéztek szó nélkül ha gond volt)
1 gebasz volt mikor mondtam cseréljenek modemet, akkor azt mondták elég ez z 1-es a 20 megához, és én magam vettem adsl2-est, de nem akkora para ennyi volt az évek alatt amiért reklamáltam. -
Csak 10 évet tévesztettem :D -
ha a nálunk elérhető maximum 20 megás nem elég, akkor bekaphatják.
PS3-hoz elég volt nekik.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.09. 22:24:35 -
Van az 13-14....512kb-al kezdtem :D -
Oké, de nyilván a T-s csomagnak is pontosan stimmelnie kell, különben nem kapja meg ezt, ennyiért. -
Jajj nagy játékos vagyok én már.
Szerinted a PS3-at hol vettem? :)
több mint 10 éve vagyok előfizető, van netem-tv-telefon....vagy 5-6 platinum kártyát küldtek már.
Ps3-hoz is kellett volna 6 honap thome előfizu, de a tv-nk akkor csak 3 honapja volt bekötve, és szó nélkül küldte a csávó a ps3-at....ennyi, ezt asszem megveszem mint a kibaszott huzat.
Pont ma törtem a fejem hogy juthatnék végre nextgen-hez, azt ittvan eszembe jutott a ps3 kapcsán a dolog....VÉGRE.
Igaz játékom nincs hozzá, de azt meg tudom oldani okosan. :) -
Dark hithű T-s immár 3-4 éve ha jól számolom? :) Ahogy én is, mert nálunk nincs más :D
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.09.09. 22:22:19 -
Ezt is elolvastad azért, ugye?
"új vagy meglévő hűségidejű Telekom otthoni internet előfizetők részére, NetMánia csomagra vállalt 2 év hűségidő esetén"
Meg halkan jegyzem meg, de konzolokszervizénél ugyanennyiért (na jó, 900 Ft-al drágábbért) ugyanezt kapod + Last of Us-t. Mondjuk ezt egybe kell kicsengetni, neked meg gondolom a részletfizetés a lényeg.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.09. 22:22:20 -
Fuck Yeah!!!!!!!!!!!! :)
Hát asszem ezt megjátszuk! :) -
Aki lemaradt az ingyen Warlock: Master of the Arcane-ról az szóljon! -
Nehezen, de megjött erre a szutyok freemail-re (tudom, hogy hanyagolni kéne, de már hozzámnőtt) azért reagáltam rá ilyen lassan
-
sw legóra régóta vágyok, de mivel a retkes disney vette meg a jogokat, sose árazzák le - nekem 5 eurnál többet nem ér a steames
kölöknek meg tök8, egyiket se fogja még évekig látni filmen :)) -
ezek szerint sikerült aktiválni :) egészségedre! :) -
LOL!