311803
-
GRATULA! Leld benne örömöd! -
"ratyi" ez mindenen, egy hatalmas kihagyott lehetőség, egy gyenge HD-sítás hisz még csak annak sem lett jó, nem hogy remék... ahhoz semmi köze. -
Végignéztem ,igaz nem értem mit ugat de semmi ratyit nem láttam benne.
Ha olcsóbb lesz ugrik a "zsákba". -
Fable Anniversary egy újabb ratyi PC port by TB -
Mennyire szar? ütköztessük a tapasztalatainkat. Egy biuztos, nem adták ki félkészen. Sajtó példányok a megjelenési időponttal együtt kerültek ki, mert a szerverek akkor lettek fellőve ( így ha meg is kapták volna, nem tudják játszani ). Nyilván nagy volt a sietség most hogy a megjelensé hetén gyorsan lehozza minden szájt az értékelést lehetőleg a konkurencia előtt, így a fene tudja hogy kik és mennyire vetették magukat bele, de nem is érdekel. Ha mondjuk 1szeri végigjátszás alapján kellene a Diablo 3-at pontozni akkor egy 6os ( elkúrt nehézség és balansz, gyenge story, repetetiv helyszínek, epikusságtól teljesen mentes, béna átvezetők ). Nade nem így volt, gondolom hisz ezekről nem írtak a tesztek és a játékosok sem, csak h mennyire profi cucc, meg 5ször kell végigjátszani és amúgy is a lvl 60 után kezdődik az egész stb...
Najó, megyek vissza a TV elé nyomom tovább a Destiny-t hogy majd tapasztalat útján rivjúvoljam majd egyszer ha végigértem rajta. -
Ilyet max az mmoknál tudok megérteni, de hát ők azt mondták, hogy a Destiny nem egy mmo.
-
Ilyen szar játékot csinálnék én is ezt mondanám :D Amúgy hány óra után lehet értékelni? Tudtommal a gamespotosok kipróbáltak mindent, ami a játékban volt... ja, hogy félkészen adták ki? -
Ha érdekel, nézz bele, próbálgatom a játékot stream-elni. -
Még a Thief-hez:
Középső tapipad:
Ha nyomva tartom megjelenik a képességválasztó menü, és elhuzva az ujjam válogathatok az ikonok közt. Mint pc-n amikor a crysis-nál lenyomsz egy gombot az egereden, nyomva tartod és közbe az egeret húzva kalibrálsz a megjelenő kis ingame menüben...ez is fasza ötlet.
Mármint a konzoloknál ez megkönyniti az irányitást, és felszabadit plusz gombokat, gombfunkciókat ugye.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.13. 17:17:37 -
Hivatalosan is felkérték az embereket, hogy ne adjanak sokat az első néhány napos véleményekre, mert a Destiny hosszú-hosszú játékidő után mutatja meg a belső értékeit - a teszterek és a játékésok meg végigrohannak az első napokban, hogy véleményezzenek.
Cikk is volt erről. -
Mondok még 1 dolgot!
Ugye azt nem kell mondanom hogy lehet készíteni videót, képeket és stream-eket!
Illetve a videókat is szerkeszteni.
Namármost amit nem említettem és mástól sem hallottam igazán, az a kontroller!!!!
Durva dolgokkal ad hozzá az amúgyis jó játékélményekhez.
Csak pár dolog:
Infamous:
használja a tapipadot, pl az is 4 irány+1 gomb, de ezt szinte minden játék kihasználja.
Már nem emlékszem mikre pontosan, az energiát a tapipad lenyomásával szivja el arra emlékszem, meg azzal nyitod az ajtókat!
Hangszórón a kontrolleren meg pl ha megcsörren a telefon, ott csörög, meg ilyen apróságok.
Warframe:
A speckó képességekre nem a sima billyentyűk vannak belőve, hanem a tapipad.
Előre tapizol akkor előre suhan a kardjával pl.
Oldalt váltasz képességet, és hátra tapipad akkor erős képességet használ, illetve tapipad gombja a térképet váltja, vagy alapon a bal felső sarokban éppen ahol vagy, vagy ha megnyomod a jobb oldalon ugyanúgy átlátszóan az egész adott szakasz!
Most Thief demo.....
Mit látok, pl használja a fényérzékelőt, baszott durva! Ha ugye alapon vagy kék a lámpája a joy-nak.
DE ha kimész a fényre, azaza nem vagy rejtve árnyékban a lámpa FEHÉR fényre vált, és ezzel bevilágita mondjuk este a nappalidat
És akár egy kis villámlás van a játékban a fényre akkor is villan egyet a lámpa.
Hát ezt nem is tudtam eddig, ez nagyon durva.
Persze nem láttam biztos még énsem minden funkciót, csak eddig ezekkel találkoztam, nagyon durva.
Ha jól tudom a tapipaddal még a böngészöben az egér mutatóját irányithatod a menüben mintha gy laptop lenne....ilyenek vannak most amiket esetleg még így megosztanék hátha te sem hallottad. :) -
Én csak tényeket közlöm, nem utazok semmire. Az egyikre YTon vagyok sub, a másik meg a könyvjelzőm érhető okok miatt. Amúgy meg még alig van review, szóval még válogatni sem nagyon tudnék... csak most ezeket találtam a mai napon feltűnni a szokott helyeimen. -
ELNÉZÉST, összenétem valami mással a Fifa 15 demo-t, csak 3.2 GB, nem is 9+ :DDDDDDDD
de az is duplája majdnem a ps3-asnak. -
Kösz, már tudom hogy létezik ilyen oldal is hogy EGM. Amúgy belinkeled az összes rivjút? miért csak a 6osokat? mire megy ki a játék?:) -
EGM DESTINY REVIEW
6.5
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.09.13. 16:17:12 -
CoD-okat is milliók veszik, pedig sz*r. Ez ilyen:) -
Erről a játékról neked fingfogalmad sincs, maradjunk ennyiben. Elkönyveltük a napi konzolfiádnak és ennyi :)) -
na akko jóvan, megnyugodtam
-
Hátha valakinek nincs meg: "Supreme Commander" deals - 80% -
Ez a South Park Stick of Truth valami zseniális. Most jutottam el odáig, hogy kipróbáljam. A hangulata teljesen olyan, mint a sorozatban, csak még viccesebb (ami a sorozat új részeinél annyira már nem jellemző). Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz ez. -
Belefér a világképembe és tudnék példát is mondani rá, de ez a játék nem azok közé tartozik. -
hagyd, az ő világképébe nem fér bele, hogy valami esetleg azért fogy jól, mert az emberek kipróbálták és tetszik nekik....
egyértelmü, hogy aki a bétát próbálta, senki nem vette meg - viszont a tévéreklámok (?) miatt 500 milliónyi bevételt hagytak a kasszáknál a gémerek :))))) -
Ha olyan szar lenne, akkor az a 4.6 millió bétázó java nem ment volna a boltba érte. -
én alátámasztottam a mondandómat ( beta -> full vásárlása, sok jó rivjú ), neked pedig a lol az érved :)
lol
mit is vártam ... -
"ezt a játékot nem a reklám adta el"
lol -
Imi nem orrol rád. Azt amúgy hol olvastad, hogy mégis? Tiri-topikban írtak alapján? Ott lepörgött a nézeteltérésünk - ami szerintem inkább csak "félreértés vanik" volt (az istenes atyai pofon mellett kitartok neki), másról meg nem tudok. -
Isti tendenciózusan csúnyán "beszél", mintha legalábbis a sarki kocsmából, pityókásan gépelne az okostelefonjáról.
Ha Shep járna még ide, akkor ő most helyeselne.
Engem nem érdekel, hogy Neked / másnak ez a stílus fórumon elmegy, én nem szeretem az ilyesmit. -
ki mondta, hogy szar? még a rivju sem azt mondja - látod amit idéztél, tudod mit jelent a "fair" ?
ráadásul ez 1(!) rivju. nézd meg a többit is. nézz átlagot. hjaaaaa, hogy az nem szolgálja a prekoncepcióidat?
nem igazolja a marhaságaitokat? :)
ezt a játékot nem a reklám adta el, hanem az, hogy jó, erről a "demóban" bárki meggyőződhetett, mert ebből legalább volt. -
Fogynak és nem is kevés pízé! -
Nevezhetjük annak, mindent én sem tudtam megnézni, stream-re vagyok nagyon kíváncsi például, azt nem láttam még hogy megy. -
Miről? :D -
Bocs max játékokat szoktam adni gépet azér nem, max annyi hogy bárki ismerős ha mohácson jár benézhet hozzám. :) -
én is kerestem benne a trágárságot, de inkább meg sem szólalok, mert Imi mostanság amúgy is orrol rám
-
az odabasz és a kutyafasza miatt?
nem tulzás ez, de kurvára? -
Colin McRae-t nem hiszem el ,hogy nemképesek felrakni gamersgate-re vagy greenmangamingre de ahogy néztem pl amazonon sincs fent:( -
Konzol játék áron ne csodálkozzanak, hogy nem mennek el a játékok a PC piacon :D -
Nem igazán... -
Mert talán nem fogynak...?
Peti, Peti... -
Igen főleg hogy a CoD-ok is milyen jól fogynak pc-re ugye? -
Vagy, lehet, hogy épp ezért fog jönni majd PC-re [lövölde PC-n jobban működik]...