311803
-
Nem ez az első eset és nem is az utolsó. Valószínűleg 500 milla volt a "játék", amiből 499 milla volt a reklám és 1 milla a tényleges fejlesztési költség. 
Stream-en láttam, ahogy játszottak vele, hangulatos volt és szép, de ugyanaz a PewPewPew ment bolygóról bolygóra... Egy ideig néztem a Stream-et, de aztán meguntam, amikor már hatodjára is ugyanazt csinálta a srác csak más bolygón.
Talán nem is baj, ha nem jön PC-re.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.13. 12:13:43 -
4db 90+
9 db 80+
3db 70+
4db 60+
1db 50+
Persze ki lehet emeleni ezek közül a legjobbat amit látatlanba beleképzel az ember. Én azt látom hogy a legtöbb pont 80 és afeletti. Saját véleményem rövidke játék alatt és a béta alapján hogy egy 7es, ami egy jó játékot takar, egyszer talán érdemes rajta végigdarálni magát az embernek mint a Diablo 3-on.
Amúgy felejtsük el ezt a marketing és hypot, mert ebben az esetben semmi köze hozzá.
MINDENKI arcába lett tolva a béta 4 platformon, ingyen napokra, ami a játék kb végleges állapotát tükrözte. A bétát sok millióan játszották pontosan 4.6 millió ember. Ebből az következik hogy tetszett nekik és ezért veszik, ezért lesz sikeres. A hiányosságokat a Bungie is látja, lehet kipofozni és jobbá tenni a cuccot.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.13. 12:11:35 -
ratgab #224219 Elnézést kívánok, de nekem még nagyon reggel van (4-re értem haza).
-
Hallani, hogy próbálta szeretni, de nem ment neki - úgy tűnik, ennek is nagyobb volt a füstje, mint a lángja, és persze ez is az unalomig ismert multiplayer módokról szól. -
Már meg is tette. -
Destiny Gamespot review
6/10 fair
Ha szar a játék, akkor legalább a reklám legyen jó. Nem csodálom, hogy ennyi pénzt költöttek marketingre... a sok hülye meg megveszi.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.09.13. 11:44:59 -
ratgab #224215 Élménybeszámoló tudod, hogy ez esetben masszívan kötelező :-). -
akkor mostmár kölcsön adod a ps3-ad?:D -
Zóanagyvarázsló #224213 Inkább az a kérdés a toldozott-foltozott grafikán kívül mit tud, hogy megérje egyáltalán a borsos árát. Eleve ráférne egy remake az alapjátékra, mert lenne min javítani. -
Az egyetlen ami tényleg fura az a blur. De gondolom lesz rá patch, vagy mod, vagy tweak. -
Nincs vele semmi baj. Én többet toltam mint ők. Csak az irányításon vannak kiakadva, ami gáz, de simán megtanulható kontroller nélkül is. (pedig nekem van kontrollerem) A többi meg egyéni preferencia, hogy most tetszenek nekik az új arcok, vagy senem, meg ilyenek. A játék műxik, én egy bugot leltem eddig benne, de mintha az eredeti is ott szemétkedett volna. -
Hú de nagyon nem jókat olvasni a STEAM-en a "Fable Anniversary"-ről, felhasználóktól...! -
figy nem geciségből értelek, csak néha eltelik egy kis idő, irok és elfeledkezem arról hogy leirtam egy ilyen kifejezést, probálok figyelni, nemrég a basszameg helyett gyors javitottam bassameg-re az jobb egy fokkal....hidd el probálok figyelni amennyire lehet.... -
Próbállak "nevelni" - marad a hozzászólás -, de nem nagyon hatlak meg.
-
Kösz, és mire kell várni? küldenek e-mail-re egy kulcsot vagy mi? -
bocsesz, de egyetéértek a trágá ellenzéssel, semmi sértődöttség, töröld ki, megértelek, mármint azt a hsz-t amire irtad, igazad van ebből a szempontból, próbáltam figyelni, csak néha elfeledkezek magamról. Sorry -
Következő hozzászólásodat, amiben trágárkodsz szó nélkül törlöm a p*cs*ba! -
link -
nem, azt hogy kell? :D -
The Crew konzol bétára jelentkeztél már ? :DD -
ebasztak valamit...mindegy sogornak ha jön olcsón veszek egy eredetit. autost meg valami foci vagy kosaras gémet.
Azt nem tudom hogy konzolos közönség a 3d-s nézőközönség elérhető már pc-n is????
Most küldöm kicsit az Infa kieget, hát lepetézek ez mennyire durva. Közel hasonlót sem láttam még.
Néztem GTA-nak az EC modját az sem néz így ki. Jó mondjuk az egy mód.
Nem találok benne olyan dolgot amire azt mondom hogy gagyi, vagy nem odaillő lenne. Brutális. :D -
Köszönöm, nem, de így már azt hiszem megtaláltam. Ez az szerintem.
-
Rony94 #224199 Na ezt én sem értem. PC-n csak 2.5 giga. -
Ja meg te vágod ótós témát.
Unokabátyám tök véletlen most vett Xbox One-t, pedig nem dumáltunk össze, szoval a rokonságban van az is.
Forza 5 végett vette.
Na de néztem ezt a Forza izét, nekem is tetszett x360-on.
De néztem ugye linkben is mutattam ezt a DriveClub-ot.
Na az azért meg kell hagyni bár videók alapján ítélem meg a Forza 5 szép, de valahogy itt talán az időjárási effektek végett jobbnak látszik a játék.
Tény hogy ugyanaz a bajom vele mint a GT-kkel a kocsi csillivilli, de apályák tul elütnek sok helyen a kocsik részletességétől.
Namármost te ismered ezt a játékot?
Mit tudsz róla, mennyi kocsi lesz benne meg ilyenek.
És azt kérdezném hogy lesz Gran Turismo 7 vagy ez van helyette most? -
Még olyan Light Bar matricák tetszenek, látom nem annyira drágák e-bay-en. -
Aha, hát jo csak rövid időre néztem meg, de arcok, ruházat, gyep, ezkben most vagy nem láttam vagy nem tudom miért, nekem az a nextgen nagy különbség nem ütött ki, vagy lehet ha megy a mecs és a kicsi emberkék vannak a képernyőn messziről majdnem ugyanazt a hatást láttatja, nem tudom...csak érdekességképpen gondoltam megnézem mi ezen a 9.3 GB...majdnem lepetésztem az Infamous kiegje akkora bassameg mint egy fifa demo...hát ez odacsesz rendesen. -
Óriási az eltérés. -
Amúgy Fifa15-ben, és kövezzetek most meg nem látok nagy eltérést ps3 és ps4 demo közt, ez miért lehetséges?
De azért aki nem tudná VICCESEN közölném hogy PS3-ra 1.7Gb a demo, míg ugyanaz a demo PS4-re 9.3 GB kábé..... LOL! (nem értem mi 9.3 GB egy demoban, érthetetlen)
Pc-n nem tudom még mennyi a Fifa 15 demo nem probáltam még.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.13. 08:18:36 -
Hát 2 hátulütője van.
1. hogy picit kevés a felhozatal, persze ez nem véletlen, majd most fognak csak ugye beindulni.
2. ha ezzel elkezd valaki ügyködni utána más játékkal játszani előző generáción eléggé szar érzés. :)
Én elsőnek régen x360 és ps3-nál nehezen tudtam kivárni a napot, mikor tudtam, hogy na 2 hét és meglesz a gép, ez az előtte lévő stressz.
Itt viszont, talán mert tul hamar jutottam hozzá, egyeltalán nem volt ilyen érzésem, persze örülök hogy megvan, de inkább azt éreztem és még mindig érzem, hogy wattafakk? most mivan? ezek a konzolok most akkor ennyi mindent tudnak, mármint ugyértve sokmindent hogy játékhoz kapcsolódóan, sony vegas meg photoshop még mindig nem fut.
De ez a gyors müködés, ps3-nál a törlés-install egy katasztrófa!!!!!!! itt meg pörög mint a kurvaélet, és hogy egy tv-re köthető gépen így megy egy játék, inkább a döbbenet az első pár óra nap élménye, szokni kell.
Van PC-m, ott is mennek természetesen maxon játékok, még ha akadnak is, de az egy kis plusz feelinget ez a fix környezet, a menü, az egésznek a müködése a kezelése, a gombok, ezt értem mind2 konzolra, a stream, megosztás, meg minden.
Csak lestem, töltök játkot, és közbe nézem teljes képernyőn a másik tag hogy játszik mondjuk Destiny-t, és nem 1080p-ben látom, de nincsen maszatolás a stream-ben, vagyis talán 720p körül lehet a stream....
Ezek nekem marha érdekes dolgok, noha egy pc-n ezek alap dolgok, hogy játék alatt tölt a háttérben, meg stream, stb.....
Kb ennyit fűznék hozzá.
Nekem nagyon furcsa mert konzolt még nemhogy ujszerű állapotban de még így kb 1 ével a megjelenés után sem tudtam venni, az X360-at 3-4 évvel a megjelenés után tudtam megvenni, PS3-at 1.5 éve kb.
És nekem pc-n is ha nem szaggatva játszok, csak mondjuk annyi hogy lecsekkolom a játékokat milyen lenne ha....
akkor mondhatom hogy amolyan médiumon játszottam sokmindennel, vagy konzolon akkor mikor már a többiek sokkal korszerübb játékokkal.
És amig ez a lehetőség nem adodótt, elkönyveltem magamban hogy hát ezt sem játszom évekig még.
és ezért picit furcsa ez az egész.... -
thx, kár hogy nem egyforma a gépünk, nem tudunk mondjuk bizniszelni, de hát ez van, majd ha kijutok télen külföldre és kapok melot, jön a xbox one is, ezt már most boritékolhatom. :)
ha mást nem megveszem végigviszem a Remedy összes játékáát és eladom, de nagyon kellenei fog. -
Welcome to Next-Gen
-
Thx , bazze téged kerestelek steam-en, akartam kérdezni ha van konzolod, ps4 vagy xbox one?
mert lehet kölcsönöznék valami gémet tőled. :)
Vagy nem tudom vettél-e már egyeltalán.
Mostanában nem látlak steam-en. :D -
Thx.
1. Megvettem az Infa 3 kiegjét, azt tolom, hétfőn jön elvileg a Killzone 4k-ért....hát kezdetnek odabasz majd..
2. Kipróbáltam a PT demo-t, nagyon durva, télleg parás cucc.
3. Nézegettem Live stream-eket, komoly a gép mindent csinál párhuzamban, letölt, játékot futta , stream-et nézhetsz meg kutyafasza.
Kontroller is jó, van minden:
- rezgés
- sixasis
- light bar
- hangszóró
- tapipad
MINDEZ egy kontrolleren.....ez csak a kontroller.
4. Menürendszer sokkal jobb átláthatóbb mint ps3-on, ezért gratula.
5. Gép full halk, szinte hangtalan, most az Infamousnál megy a hűttés, kb mint egy ps3 zajszintje. (persze nem csoda "Infamous First Light")
Így ma elsőre ilyeneket tudtam megnézni rajta, a többit majd kitapasztalom.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.13. 07:57:42 -

-
Rony94 #224187 Hogy én most mennyire utállak! :< -
Srep #224186 Éjjel 3 kor azért végre müködött az oldal, egyébként még két játék ingyen beszerezhető.
East India Company
Enclave -
Ez elég faszántos autós játék lesz, 2:20-nál geci megállítja a játékot egyszercsak azt elkezd mozogni a játékban...meg a motorháztetőn a vízcseppek. :D
Mondjuk nemrég hallottam erről a címről .... -
SteamDB szerint igen. (Feltéve, hogy tényleg a jó pakkot néztem) -
Na kilőve a listámról ez is....:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez milyen kemény. :D