311803
  • Botond #224382
    A szürke rész onnantól kezdve nem jogos és valós érvelés, ha a vásárolt játékok kétharmadát nem hogy nem játszottad végig, hanem még csak el sem indítottad. Ez a hörcsögitisz, ezen nincs mit magyarázni. :)
  • ZsZso
    Megbántottalak valamivel, hogy így beszélsz velem? Ha igen, akkor őszintén elnézést érte, nem volt szándékos.

Nekem sokat számít, hogy mennyibe kerülnek azok a játékok amiket megveszek, ha pedig valamin még keresni is lehet (minimális erőbefektetéssel), annak kifejezetten örülök. Nem tolom olyan jól mint ratgab kolléga, de nekem ez az 1-2 EUR is nagy szó. Lehet, hogy ciki, hogy 1 USD -s játékoknál is töprengek azon, hogy megvegyem -e őket, de - bár elcsépelt mondás - sok kicsi sokra megy alapon, hamar összejön pár ezer forint az "ócsójátékokkal". Szórakozásra mindigis nehezen költöttem a pénzem, így egy kis lelkiismertfurdalás mindig kíséri a számlakivonat megtekintését.
  • zorrobomber
    Broforce - 7.49$
  • zorrobomber
    Ja persze, el is felejtettem, hogy itt a hangos többség csak az agyatlan belezést, az "acsikat" és a fillérbaszást keresi.
  • Scooter
    Köszi, akkor igaz!
  • grebber
    Elvileg igen.Kíváncsian várom milyen ürülékhalmaz lesz megint.
  • Scooter
    A Humble Store-on akkor ma hétfőn megint lesz valami ingyen játék? Ahogy a múlt héten írták?
  • ZsZso
    Sose próbáltam, de real time stratégiákat egy idő óta nem nagyon kedvelem (ezt sose próbáltam, sose láttam) + van egy csomó játékom ezért feleslegesnek ítéltem a megvételt. Ha csak az itemekkel 5 perc alatt profitot csinálhatok belőle, akkor valószínűleg megveszem és önként állok a "megérdemlem, hogy lemaradtam" sorodba. Aztán vagy játszom vele, vagy nem. ;)
  • dartonite
    Basszus errol teljesen lemaradtam.A csaladi eletem kezd a jatekok rovasara menni :(
    Ha valakinek van elfekvoben,vagy esetleg behuzott tobbet is,legyen kedves szolni please.
  • ZsZso
    Hétfő van, morcos vagyok a világra, bocsesz. Így valóban jól jöhet akkor másnak is az infó, ha vásárlásnál nem bökte ki mindenki szemét.
  • zorrobomber
    Ha nem lennének a TF2 itemek, még akkor is van ott egy baromi jó játék amibe több száz órát bele lehet ölni, modok nélkül. Ha valaki csak a haszonszerzés miatt vette volna meg akkor meg is érdemli hogy lemaradt róla.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.15. 10:44:28
  • zorrobomber
  • grebber
    Én is most reggel olvastam a prohardveren.Beléptem tf2-be és kaptam is a 3 itemet.

SZABI: promo hátha valakit arra sarkal hogy tf2-özön éjjel nappal adjon vegyen cuccokat.
  • Szabi #224369
    egy játékba miért adnak másik játékhoz való cuccokat ? :D
  • ZsZso
    Hát ha erről a TF2 -s bónusz cuccos dologról hamarabb szólsz, akkor az menőbb lett volna :). Így csak annyit mondhatok: gratula! :)
  • grebber
    Az ember jól járt ha megvette a Medieval 2 Total Wart 0.79 euroért. Ad 3 db TF2 itemet amit 1,x euróért el is vittek
  • Szabi #224366
    naja, olyan kis picurka térképek voltak.. :D

de itt egy picurka egyjátékos térkép is

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.15. 08:45:27
  • zorrobomber
    A BF3 cső szerintem a lehető legrosszabb példa, vagy az akart lenni?
  • DarkSector
    Volt régen egy szép mondás, amivel egyrészt egyetértek, másrészt nincs választása senkinek, még ha nem tetszik is neki a dolog.

MINDEGY HOGY, ha trükkökkel is, de ha a játék összképe megvan tökmindegy akkor hogy azt hogy érik el, csaloka dolgok az összes játékban van.

BF 3 pl elkezd visszaszámolgatni ha kimész a csőből, cserébe piszok szép volt a futószallagon sétálva amit a fejlesztők meghatároztak....és így tovább.
  • DarkSector
    Nekem nagyon begyün a stílusa, a látvány, az egész sandbox keverék stílus!
    Én majd később akcióban tuti megveszem.
    Igen a fegyver az szép, a többivel lehet csalnak, trükköznek, de ha éppen nincs robbanás, akció stb, akkor nem homályosodik be a környezet. :D

Te itten kukacoskodni mersz velem? :DD
  • Dzsini
    És mégis mennyien szeretik a DOF erőteljes használatát, mert attól lesz "igazi" a látvány... az, hogy csak azt látod élesen, amit a programozó szeretne, az helyes design döntés, és te csak ne nézelődj máshova :)
  • Rapid81
    Mi ez a homályhalom? Csak a fegyver éles egyedül...
  • Rapid81
    Sem az előző, sem a jelenlegi konfigom nem kékhalálozott vagy fagyott le, mióta Win7-et használok. Ha ilyen van, akkor ott hardveres gondok vannak 99.9%-ban. A "crashelés" meg nem a platform, hanem a játék hibája.......
  • Fpocok
    ÉS MEGINT MEGCSINÁLTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOHOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Ugyanez mozgásban:

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.15. 02:36:16
  • DarkSector
    Emlékszem egyszer irtál egy Destiny képre hogy nem igazán szép.
    Hát a látványt is meg úgy az egész játékot, ebből ítéld meg inkább. :D

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.15. 02:09:08
  • ratgab
    Ha ez spoiler megeszem a nemlétező kalapom. Főleg, hogy hiába tudod a receptet blueprint nélkül nem tudod előállítani egyiket sem, aminek a lelőhelyét meg nem árultam el.... :-)
  • Fpocok
  • DarkSector
    Ez spoiler? :D
  • genndy
    Nem off, csak spoiler, azért fog megnyúzni. Élve. Lassan.
  • ratgab
    105-ből 100 blueprintet gyűjtöttem be (a többi nem tudom hol lehet... elképzelhető, hogy a dlc-kben van).

Nekem a kedvencem az akkumulátor+jelzőlámpa kombó és az ultimate shout volt....Mindkettővel brutális pusztítás végezhető a húszabálók körében. Ha meg közelharci fegyó, akkor fire reaper volt a best számomra.

Na de ne offoljunk, mert Imy megnyúz!
  • Fpocok
    Petárdás Grim Reaper receptet megtaláltad? Szerintem az a legdurvább melee fegyver.
  • ratgab
    Friss DR3 élmény: 21 óra és végigvittem a játékot. Pár apróság maradt ki (1 hangszóró, úgy 4 gyűjthető cucc és a pp trialok és survival challengek nagy része, mert dög unalmasak) és így végeztem 29000 killel....

Van benne néhány zombi az biztos. Egy-egy mészárlásos nekifutásra több százat le lehet ölni.

Még ha minden igaz hátra van 4 bónusz kampány szerűség, legalábbis achi-k alapján erre következtetek.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.14. 21:17:30
  • DarkSector
    Még egy ucsót csináltam, mivan ha ráközelítem a kamerát a csajra, ez kész ez a cucc :D

• DarkSector
    Hát ezaz a digitális játékok mostanában amilyen olcsók, vagy előfizetsz és kapsz ingyen játékot a store/live-ra, akkor hová a lemez? :D
    Digitálisan is azt irták megoszhtasz egy játékot, akkor problem solved.
  • Totti5
    Egyik eszköznek sem ez a feladata, de hibák lehetnek mindennel. Mást nem tudsz csinálni, csak azt amit a gyártó javasol, vagy garancia. Mondjuk a ratyizás elég egyértelmű dolog... eladtak 10 millió gépet, abból lehet 5 ezernél előjött ilyen hiba, de ha 100.000-nél az sem "tömeges". Én nem tudom, nem foglalkozok PS4el még, mert nincs miért. Nekem X1en a SAMSUNG Bluray meghajtó két hét után mondta fel a szolgálatot. úgy hogy 2 db lemez volt a gépben össz vissz.
  • Fpocok
    Kérlek mutass rá arra, hogy hol írtam, hogy "bezzeg a PC-n nincsenek hibák". Én ilyen nem írtam. A konzolnak nem az a feladata, hogy ilyet csináljon és nem egy két esetről beszélünk, hanem tömeges meghibásodásról.
  • DarkSector
    Visszatérve kicsit erre az ACU & Crysis-ra.
    Ha játszottál Forza-val te tudod hogy volt benne foto mod.
    Na most látom ebben a IFL-ban is van.
    Meg a DriveClub-ban lesz.

Az alsó kép azzal készült. KilÉp a kamera és mozgathatom egy megkötött távolságú területen...és úgy screenshotolni, ez is jópofa.

"PERSZE ANNYI ELTÉRÉSSEL HOGY A FORZA-BAN FELJAVÍTOTT KÉPEKET LŐTT, VAGYIS NAGYON MÁS VOLT, ITT MEG NÉZTEM TV-T ÉS MONITORON UGYANAZ, NEM PISZKÁLJA A KIFOTOZÓTT KÉPEKET, VAGYIS UGYANAZT MUTATJA"

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 19:51:03
  • IMYke2.0.0.0
    Szóltam...
  • Totti5
    A "ratyi nesztek" PC hardwer ugye sosem hibásodik meg, vagy soroljam nekem mi volt eddig?