Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ahogy írtam: van még egy shift2-m, hogy szolidaríthass! 😉)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Autodidakta módon tanultam meg mindent az elmúlt 10+ év alatt, és számos dologhoz nem értek IT-vonalon - és amihez nem értek, azt nem is nagyon merem abajgatni. 😊
Ráadásul, ha nem is Tinman-w77d-magasságokban járok a játékokat illetõen, de már nem merem egyik digitális platformos fiókomat sem kockáztatni ilyen akciózásokkal.
Cserébe, inkább lemaradok ilyen olcsóságokról (akciók), vagy megveszem õket késõbb, amikor pénzem is lesz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Prostreet az egyetlen NFS ami megvan xboxra. Hát a többi autós cucc mellett nem állta meg a helyét, ment rá a delete elég hamar. Rém gyenge cucc.
arty
elsõ volt már steamen olcsó, biztos lesz is még!
a cartelt pedig nyugodtan hagyd ki, a széria szégyene (sõt, ugy egyáltalán: az fps mûfaj egyik legalja képviselõje. tudom, végigtoltam 😄 )

Forza.

genndy
Aha, ok köszi, de ennyit én se akarok szenvedni meg trükközni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty
prostreetre vagyok igazából kíváncsi, ill lehet poénból lenyomom a számomra extrém hulladványnak tûnõ undercovert (demot probáltam anno asszem)

félig viccbõl nyomtam le a carbont is, ahoz se volt valójában semmi kedvem... 😊

shift1-et anno nyomtam a gyorsabb kocsikig, most a shift2 "megyeget", nem hiszem h visszatérnék a kevesebb tartalmat nyújtó korábbi részhez. az 1:1 csak a "gyûjteménybe" kellett.
jó voltna a régebbiekbõl is egy hasonló pakk, hasonló áron 😊 (nfs1-4-5)

Forza.

tomsolo
Chrome alatt Proxy SwitchSharp a barátod.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Botond
Még akkora vagyok, mint tini koromban. 😊
DarkSector
Némelyik NFS még oké, de az Undercover? még bottal sem. 😄
Jó ha Arty-nak gyüjtõi kollekcióból hiányzik az egy dolog, de énnekem az ingyen sem kéne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
Viszont arra mocskosul ügyeljetek, hogy nehogy a proxy/vpn mögül menjen a paypal mert pp kivágja az accodat érte.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Hú, ennyi maszatolást nekem nem érne meg egyetlen játék se 😊
Sõt, nem is értek ezekhez a proxy / VPN bohóságokhoz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
brazil proxy mögül berakod a kosaradba, csekáut, majd a paypal bejelentkezéskor kilövöd a brazil proxy-t és simán fizetsz a saját otthoni neteddel

a kapott kódokat originen simán aktiválod, majd mindegyik magyar (is), kivéve a prostreet, azt egy EA-s linken kell, azaz weben az origin accodra linkelni! (nuuvem ki is rakja a linket a megvásárolt játék mellé, ahol ez kell)

Forza.

DarkSector
:-)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Rajongónak és kibicnek semmi sem drága.

DarkSector
Ja 300000-ért vetted. 😄

lalakov
Mert te még gyerek vagy. 😊 Ó, a profilod szerint nem, akkor jó vékony lehetsz. 😊)

wantonly: Égõ? Csak fiatalos. ;-)
Tinman
Érthetõ álláspont.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

meg is történt !! 😄
Sir Quno Jedi
Én csak azé fizetek, amit használok is. Rajongásom nem indít költekezésre. Ez alól voltak kivételek, de kineveltem magamból. Jelentem egészséges vagyok, meggyógyultam-

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Émile Zola? Gondolom az elsõ kiadás abból is horror áron megy. Ilyen ez a szakma.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egy nulla ide vagy oda mit számít... nem? ;-)

ZsZso
1250 Ft / oldal. A hülyének is megéri! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
Nana.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Már micsoda? Hogy vannak akik 30k-t adnak egy képregényért? Õk tudják, nem az én dolgom...

DarkSector
De nyugtass meg te nem 30k-ért vetted. 😄

Sir Quno Jedi
Ez már b.e.t.e.g.s.é.g.

Tinman
1524. számú az enyém :-)

Tinman
Nem véletlen, hogy majdnem 30.000 Ft-os áron kelt el... elképzelésem sincs mennyire fog felmenni az ára.

2000 darab 7 millárd emberre. Ok, vágom, hogy ennek 99%-a le sem szarja a DaS-t, de a ritka képregények eleve értékesek szoktak lenni, ez meg a megjelenés utáni 2 hétben ennyiért is elment. Aztaq!

DarkSector
Ugye nem vetted meg 😄

Botond
2000 db képregény van csak? Az nem sok. 😄
wantonly
Ing alá viszont húzhatok bármit, ahhoz nem kell CE-t venni. 😊
Tinman
Steam napi fail:

Rákattintok a saját profilomra. -> This is a private profil.

-.-

Kilép/belép és jó... de akkor is.

Tinman

Dzsini
egy ing alá nem mindegy? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lostprophet
Próbanapra holnap abban megyek, szupcsi lesz!

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Botond
Csak azoknak akik túl sokat adnak a látszatra. 😊
Botond
Én L-est hordok. 😄
wantonly
Miért, ha jó lenne felhúznátok? Még a tinédzsereknek is égõ gamer pólóban mászkálni, pláne nekünk. A zombis-véres mintáról már nem is beszélek. 😊
lostprophet
A 194 centiméteremre hosszában tök jó az L-es póló 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Botond
Mirõl van szó? :o
lostprophet
Talán a héten megjön Amazonról a Gothic Complete Collection meg a Krater fejlesztõitõl az ajándék, már a helyet is elõkészítettem nekik 😄

DarkSector
részvétem 😛

lostprophet
Kivételesen lehet, van benne egy véres fejsze formájú sörnyitó 😄 Én kiraktam a hatalmas dobozt a többi játék mellé, kvázi ezt tartja az egész sort.

Tinman
1524. a 2000-bõl.

Csak végre meglett <#buck>

dartonite
Francba akkor megint a proxy szarakodik melohelyen.
Koszi,otthonrol remelem nekem is fog.Skyrim LE-re regota faj a fogsorom 😊
Nálam mûködik.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

dartonite
Ez a link csak nekem hibas?
Raadasul a GMG-n Skyrim-re keresve sem talal semmit.
kigyi
Ok, a kamu adat rendben, de a városhoz szeretnék város nevet írni az utcához meg utcát, mert még sem feltûnõ az úgy, de utca névvel kezdeni város helyett tuti gáz 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Sippie
bankkártyával fizetés esélytelen volt nálam, még valami brazil adóazonosítót is kér. Paypal, azt jóccakát, ahhoz nem kellett se cím, se semmi. De most nézem, hogy újítottak ezek a tetvek, már kötelezõ telefont meg címet megadni a vásárláshoz... fene a pofájukat 😛
genndy
MerlinW szerint mûködnek a kamu adatok is, csak legyen ott valami (én még nem próbáltam, nekem is most még üres). Legfeljebb vásárlás után rögtön ki is törlöd.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.