Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyers valót akarod hallani? Képes voltam azért megvenni, mert jó áron mennek a kártyák (fóliásra gyúrok)... Tudom, tudom üssetek, mert hülye vagyok. Tudom...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
<#vigyor3>

(én még a Death Rally elõtt Amigán a Roadkill-el zümmögtem sokat - ma már egy emulátorral valószínûleg gond nélkül el lehet vele játszani)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
^^ Imre néz bele ennek a forrásába, ha érted akkor nem kell sehol tároltatni.

//lementettem az eredetit

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Ugye jól érzem az (nem felém célzott) iróniát? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Engem a régi Death Rally fertõzött meg - szerintem ezt már mindenki akarva-akaratlanul tudja rólam 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
A szemüveges 3D is bejött, nézz körül, minden monitor 3D képes és minden játék azzal fut 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Nekem is volt egy kedvencem, hú, nem jut eszembe a címe, de elõtúrom!

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy túl konzervatív vagyok, de ez a virtual reality erõltetés kezd már lábszagú lenni kicsit:

VR-támogatás kap a Get Even

A Painkiller és a Deadfall Adventures alkotóinak új-generációs shootere támogatni fogja a VR headseteket. A bejelentés mellett a lengyel fejlesztõcsapat, a The Farm 51 azt is bejelentette, hogy Steam Greenlight kampányba kezdtek, hogy a 2015-ben megjelenõ játékuk a Valve disztribúciós platformján is kapható legyen.

"A Farm 51-nél a videójátékok világára alternatív valóságként tekintünk, nem interaktív filmként" - mondta Wojtek Pazdur, a fejlesztõk vezetõje. "A virtuális valóság által kínált izgalmas lehetõségek és a terület újdonságai óriási hasznára válnak egy olyan játéknak, mint a miénk, amelyben nagyon fontos, hogy magával ragadja a közönséget. A Get Even páratlan lehetõséget kínál a VR koncepcióval való összefonódásra, ezért szeretnénk részesei lenni ennek az új forradalomnak, és ezért lehet a Get Even mérföldkõ a VR használatában."

IMYke2.0.0.0
ratgab: Csak nem te is rajongója vagy ezeknek a felülnézetes autóversenyeknek? 😊

Jó, de neked van házi trénered, ha jól tudom három is (2 gyerek van ha jól emlékszem és asszony....XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Én egy felespoharat se tudnék ráállítani. 😄
Botond
Én is 180 vagyok. Szerencsére minimál hassal, bár azért kezd kialakulni. 😞
Na olyan szinten még nincs. Sörösdoboz simán leesne róla. Mondjuk ha üres, akkor már bánja a fene....XD

DarkSector
Jól teszed, de az is jó ha nincs otthon asztal, van mire tenned a söröspoharat. 😊

Imyke:

Hát ja ahány ember annyi féle méretben kéne gyártani, itt van 5-6 méret....S-M-L-XL-XXL-XXXL
És ezekre van xyz milliárd testalkat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Sajna, betegségem miatt én már pociban is beérem ezeket a XL-eseket.
Régen rajtam is a pólók is vidám táncot jártak a szélben.

Sörhason amúgy dolgozom: Foci, úszás, késõbb meg majd biciklizéssel... Na jó néha sörrel is....<#nevetes1>

DarkSector
😄

De nekem az XL-esen lifeg, nem az L-esen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezért jó az L-es mert a sörhas megakadályozza a lifegést...XD

DarkSector
Én is néh XL-est, csak az a baj sok fajta poloban még az L-es is tök jó nekem, hosszúság mehet, csak az a baj ami hosszabb, xl-es az nagyon széles nekem derékbõségre.
Én meg ezt rühellem ha oldalt lifeg és mint a vitorlát fújja a szél.

grebber
Tavalyelõtt még egybõl ugrottam volna ezekre a leárazott CE-kre ,úgy néz ki kiégtem.

Más:

Valaki nem tud nekem linkelni MAGYAR nyelvû részletes leírást a paypal disputról?

Google-be keresem de nem igazán találok 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Én is, mivel ajándék poló, ezért ingyen. 😄

IMYke2.0.0.0
180 cm magas vagyok. XL-es pólókat szoktam venni - nem szeretem, ha a köldökömig érnek a dolgok 😊

Tinman
100%.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egy hülye kérdés: Ez steamre regelendõ vajon?

L-es méret vagyok. Póló-t még akár át is venném, ha valakinek nem kell.

kigyi
Akkor ezt most jól behörcsögöltem csak a poén kedvéért 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

DarkSector
lol 90ft.
szinte ingyen. 😄

Fpocok
Tehát akkor nem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Szóval, aki lemaradt, ezúttal megfelelõ linkekkel: A Fable és a Sega Rally 90Ft ingyenes házhozszállítással az Extreme Digital-ban. A megrendeléskor még 13db volt belõle elérhetõ.
IMYke2.0.0.0
Sanszos volt nagyon, hogy szankcionálják ... 😞

Fabio Capello
Vannak benne néha furcsaságok, de egyébként elég jól irányítható, szerintem.

IMYke2.0.0.0
Wantonly kérésének eleget téve töröltem a korábbi hozzászólását.
Remélhetõleg, nem okozok nagy galibát, ha nem várom meg az újabb privát üzenetét, és cselekszem.
A szokásos képlopás megvan, ha mégis kellene.

Dzsini
Nekem meg nem 😊 ezekszerint mégse nyelte be a zsilett a dolgot...

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Van már tökéletes egeres irányítás?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hú, de jó, hogy nem sikerült szereznem - és sajnos igazam lett a dologgal kapcsolatban (le fogják venni).

Fabio Capello
Gyerekek, én irtózatosan rákattantam a State of Decayre, a sztoriszálat viszem egyelõre, lassan 14 órám van benne, baromi hangulatos és jó játék, ahhoz képest hogy egy konzolport - bár utóbbi erõteljesen meglátszik a grafikai beállításokon, se windowed mód, se részletes grafikai beállítások :/ A terv egyelõre a sztoriszál végigjátszása (a játék megismerése), majd utána szintlépkedés a Breakdownban, bár nem fûzök hozzá nagy reményeket, hogy akár a 3-4. szintet túléljem 😄D

A továbbiak spoilerben:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
12 óra után veszítettem el az elsõ két emberemet (ami nem sztoriszálas), a kiscsaj elkóborolt és bajba került az egyik legnagyobb spawnpont közepén, amivel önmagában nem lett volna semmi gond, de még egy hordát is sikerült magunkra húzni a mentés közben, így elég csúnyán le lettünk gyalulva, két baromi jó embert buktam el :/ Kb. rá 10 percre pedig megbetegedett az egyik emberem, nem is szórakozott sokat a játék, alig egy percre rá már Black Fever-e volt, és vihettem ki Mercy killre, a játék baromi kegyes volt abban a kb. fél órában -.-"

Szintén csak spoilerben, de utóbbi lehet, hogy a nem teljesen tiszta verzió egyik hibája, megvallom õszintén, felkeltették az érdeklõdésem, de nincs most rá anyagi keretem, hogy megvegyem a játékot, így maradt a virágbolti opció. Viszont most már tuti, hogy amint lesz rá lehetõségem, megveszem Steamen, rég kötött le játék ennyire.

Egy kis burkolt reklám, a YouTube-omon vannak highlightok feltöltve, a livestreamemen pedig ott az eddigi végigjátszás, akit érdekel, és van úgy 14 órája, go ahead, mindkét csatorna megtalálható fenn, ha jól rémlik 😊

wantonly
Rossz a link, Fable.

Egyik sem steam-es, csak egy 90Ft-os doboz a polcra. Házhozszállítást nem volt pofám kérni. :p
Dzsini
A Steames se ad, úgyhogy nem sanszos 😊

ZsZso
Nem tudom volt -e már, de
A pár napja ingyen (elb*szott Gilette promóció keretein belül) beszerzett Fifa 12 -ket leszedték az Origin fiókokról.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sippie
ad steam kártyát? <#idiota>
Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

arty
van baja, nem is kérdés 😊
viszont van pár jó kocsi, szép pálya és remek belsõnézet.

Forza.

Tinman
MerlinW a bûvös 500-as határ felett jár már szépen... alakul ez! :-)

IMYke2.0.0.0
w77d: 474 játék STEAM-en.
Tinman: 993 játék STEAM-en.

Valóban nem egy liga, de mindketten több játékkal rendelkeztek, mint én - ezért kerültetek említésre 😊

Tinman
W77D? NB3-as kosárfonó :-D

Botond
iPhoneon minden másodpercét élveztem mindkettõnek. 😊
arty
1x elfelejtettem (lett is gyorsan pw csere) és nem vágtak ki. ezekszerint örülhetek neki :/

mindegy, a lényeg h amikor paypalra jelentkezünk be, akkor már ne legyen proxy

nem egy bonyolult eljárás, a kulcsok pedig nemzetköziek - ebben az Origin az istencsászár 😊

Forza.

tomsolo
Életem nagy tévedése volt anno, hogy behúztam a Shift1-2-t.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Forza 5 kulcsod nincs? 😄