Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Lehet a Super Hexagon miatt behúzom és a 40" tevén fogom tolni FHD-ban epilepsziás rohamig. <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Skip. Ami érdekelt már megvan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Detto. Imadtam, de mocsok csalo volt az ai es egy ido utan kort is elcslt 😞

Forza.

wantonly
Fpocok
Ja hogy peace jelet mutat? Én azt hittem valami rózsaszín táskája van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Nagyra nõtt az igaz... Ez lesz a mi mutáns hörcsögünk. 😄
Totti5
Jól néz ki HD-ban!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Párom: "Most már hasonlít a hörcsögre. Nem tudom mit csináltak vele. :-)
Legelõször egy útnak néztem, amikor pici volt..."

Szerintem is kellemesebb lett, thx Tomsolo!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Kipróbáltad már?

DarkSector
Háttér kicsit furcsa. 😄

Gigantikus hörcsög a mezõn.😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Szerintem is nagyon király! <#taps>
DarkSector
Ja én több hörcsögöt tettem volna, vagy mellé forgácsot
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Jó lett a banner <#eljen> (az elõzõ sem volt rossz! De tetszik hogy egyszerûbb és nem flash)

Az a hörcsög egyre csak nõ...<#vigyor>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector

Sippie
franc, akkor ebbõl nem csinálhatok akkora biznisszt mint az armával <#idiota>
És talán nem is volt egy példánynál több. Nem tudom. De tudod, hogy mi a durva? Egy csomó, másik játék is volt eredeti dobozban, amit bárhol máshol, rendes játéküzletben, vagy neten rendelve már csak ilyen ronda dobozban kapnál meg. Nem kicsit meglepõdtem.
Nah, szépen sorban. 😊
Nem lesz hardverapró tele, mivel szerbiai vagyok. Itt láttam a kisvároskámban az egyik szupermarketben. Tudod ilyen kasszák közelében levõ DVD-s, 360 fokban forgatható polc(? - valami?), amiben összevissza, minden rendszer nélkül vannak pakolva a játékok. Forintba átszámolva durván 2700.
Sippie
na akkor hardveraprón hamarosan tele lesz 500% haszonkulccsal 😄
Amúgy mennyiért láttad, hol, mikor?
DarkSector
Ja mert rendelek, ugy kb a posta fele annyiba kerülne. 😄
Köszönöm...akkor veszem is.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkSector
srácok külföldi rendeléskor, mi a jobb EMS vagy DHL?
DHL-t ismerem, EMS az mi?

wesker24
Must have vétel lesz már látom ! 😄
Mit láttam ma. Húúúúú! A helybeli szupermarketben eredeti dobozos Mass Effect 2-t. Nekem valamilyen csúnya, nem tudom milyen kiadvány van és eltöprengtem rajta, hogy megvegyem, de végül legyõztem a belsõ hörcsögöt.
DarkSector
Ja lemaradtatok róla, de jó volt, 65 vagy mennyi bundle-s játékot 60k-ért árult valaki, arra hivatkozva, hogy most a steam-es árak 80%-át számolta csak....de aranyos.

Fabio Capello
Hát, ez nem élt sokáig.

Rapid81
Jé, tényleg. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
FTP az más mint az FTL 😄

DarkSector
Valakinek 80% offba sok jó játék????

Most 80% árengedménnyel!!!!!!!!!!

Totti5
Jön látott és ez is lecseng majd. Biztos lesz pár olyan cím ami döbbenetes élményt ad ilyen kütyüvel, mint ahogy 3D filmnél és játéknál is vannak, a többi meg elmegy kategória. Nekem nem kell, max kipróbálnám ótókára milyen, de arról még senki em beszélt, hogy szemre ez mennyire jótékony. Gondolom jobb nem lesz tõle az ember látása... napi órákat biztos nem nyomnám ezzel a fejemen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Én is fostam a körzetitõl, de már 10 éve az Asszony dokijához járok, aki nagyon érti a dolgát. Ajánlanám, de tõled egy világra van. 😊

Rapid81
2 éve béta klienst használok. Nincs vele semmi gond.

Rapid81

IMYke2.0.0.0
Egy kalappal kívánok majd a procedúrához - nekem is el kellene már látogatnom a dokihoz, de fosok tõle 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Wazzer - nem mûködik a Steam Cloud mentés a "Bisohock: Infinite" alatt. <#wilting>

A neten olvastam, hogy erre a megoldás a Bétá kliensben való részt vétel. Kösssssz, inkább nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Bakker, most jövök a fogdokitól, gyökérkezelni kellett az elõzõleg csak sima tömésnek induló fogamat. Plusz lesz egy mûtétem, mert begyulladt az egyik koronám alatt a cucc... <#rinya>

IMYke2.0.0.0
Míg volt munka: Nálam is a lélektani határ a 3.000 Ft. 0 Day vásárlás ugye ritka, mint a fehér holló.

A következõ 5 éves tervem: utolérni technikával az aktuális generációt.

Rapid81
Mióta jobb a fizu (1 éve sacc), azóta bátrabb vagyok, de 2-3k-nál akkor sem adok többet egy játékért. 😄

Dzsini
Egy idõ után (még C64-en) azt játszottuk, hogy minél gyengébb kocsival elkalapálni a Királyt benne - egy idõ után már fejlesztés nélküli középkategóriás kocsikkal is ment 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Ja, neeeem... csak a hozzászólásod okán eszembe jutott, hogy annak idején haverral felváltva nyomtuk a "köröket" a játékkal.
Meg Észak Dél elleneztünk, mert Heroes 2-õztünk... utóbbit heteken keresztül.
Én kollégista voltam, és az ebéd után, a kötelezõ szilencium elõtt (du. 4) között szinte mindennap náluk lógtam 😊

IMYke2.0.0.0
Bocs a sok repost-ért.

Igen, érdekelne majd a véleményed a játékról, mert eléggé elõre tettem magamnak a listán, és elsõ kézbõl játszótól szívesebben olvasok infókat, mint Youtube-playereket bámulva.

zorrobomber
Ja, azt hittem csak top down racing a téma 😊 Ha kell mondani FPS nézetû cuccokat is, akkor igen, Test Drive-oztam is, de leginkább a Stunts ment és a Street Rod-ok. Utólag visszagondolva durva mennyi idõt beleöltünk a Street Rod-ba annak ellenére hogy milyen pocsék volt benne a vezetés 😊

IMYke2.0.0.0
Durván nyomod Te is 😊

//Ijesztgetés: azt hiszem 2013 elején készítettem kíváncsiságból magamnak egy... hatás szünet... táblázatot, benne az akkori tagok játékainak számával.
Most jó lenne megnézni mindenki fiókját újra. Tuti lenne párunknál szörnyülködés 😊

IMYke2.0.0.0

Ki fogod tudni kérni, mert azt is megvettem. Most Burning Cars-t toltam is meg farmoltam is. Arra értettem a 3 eurós max árat.

Super Toy Cars jön majd, szerintem még ma. Egyfajta Re-volt klónnak érzem képek alapján (nyilván közelében sincs).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
468-cal már én is kezdek feljönni. 😄

Amúgy ezzel a Burning Cars-al is el lehet pötyögni. Ha van egy kis feles pénzed és nincs mire elköltened 3 eurót megér. Bundleben 1 dolcsiért meg még inkább (nagyon-nagyon hamar lesz ennyi, nem adok neki egy hónapot). Én 1500-öt adtam érte, de csakis azért hátha dob egy fínom kis fóliás lapot (mint írtam már újabban szenvedélyem lett a wallet gyûjtés és a marketen bizniszelés).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Á, pedig azt hittem, hogy a Super Toy Cars-ról ki tudom kérni a véleményed... 😞

IMYke2.0.0.0
Ahogy elnézem, ez nem vészes - ebben lehet turkálni 😊

zorrobomber
Megvan! A sokak által ismert és nyúzott Ignition-t toltam sokat, de életemben az elsõ a témában EZ volt!