Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Kik?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Ja szuper. várhatok akkor.
Lehet csak hétköznap intéznek ügyeket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Feldolgozás alatt... kb...

DarkSector
Srácok rendelésnél mit takar a "Pending" állapot?
Ez jót jelent vagy rpsszat? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Azért lõttem fel nyersen, mert így nagyítva sem vesznek el a részletek és nem lesz JPEG-kásás az egész. 😊 Pont ezért írtam oda a figyelmeztetést is. 😉

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
És kis játéknak ott van a duel méretû térkép, 1-1 ellen, az tényleg pont lezavarható egy este.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dehogy
normál gametimeal techonlógiai gyõzelem kb 8-10 óra
lehet gametimeot meg map méretet külön állítani, ha sok civilizáció van, meg te is kiépítesz egy komoly birodalmat akkor tényleg el lehet húzni a játékidõt de amúgy nem olyan hosszú mint gondolod

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nekem a meg a heroes & might & magic sorozat

IMYke2.0.0.0
Cinikus Brit véleménye az "Age of Wonders III"-ról.
Nekem is a Civilization 5 jutott a játék nem egy tulajdonságáról az eszembe.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Áhá! Na, ez nekem is gondom volt a revvel, addig addig menedzselgettem az államom, amíg középkor lett - sietni kellett, nehogy elavuljanak (gondolom ez megtörténhet) a seregeim és tankok ellen menjek íjjal 😊

indítom!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Holnap után majd megmondom neked - elsõ kézbõl.

Tegnap a Feketelista akasztott ki, annyira, hogy le is töröltem a francba - majd eredeti forrásból végigjátszom.
A pakisztáni nagykövetséges, 20 hullámos kihívást akartam végre megcsinálni, és általában vagy a 4. vagy az 5. hullám közepe felé szabálytalanul leállt a játék. Nagyon remélem, hogy a lopott werza miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Ja, és a 4 meg az 5 között az a különbség, hogy a 4 azt a vonalat képviseli, ahol végtelen plusz kettõ darabos hadsereget lehet egy kockára felhalmozni, aztán azzal támadsz, vagy védekezel, vagyis az egy fejlesztés/termelési kapacitás alapon eldõlõ játék, míg az 5ben egy cellára csak 1 egység állhat, így sokkal nagyobb szerepe van a terepadottságnak, a taktikázásnak (a fejlesztés konstans tényezõ). Van aki ezt preferálja, van aki azt, szerintem mindkettõ zseniális. És örülök, hogy az 5 nem egy 4 graf upgradel, hanem más lett, mert ha zergelni akarok akkor ott a 4 (meg a 3,2,1, vagy a rev), ha meg taktikázni akkor ott az 5.
Botond
Komplexebb, nem bonyolultabb. Az alapok ugyanazok, ezért is lehet a revre is ráírni, hogy civ, de sok apróságot lespóroltak a revbõl, ami szerintem elférne, de igazán ami számomra a lényegi különbség a sima civek és a rev között az valóban a játékidõ. A rev annyira pörög, és olyan hamar véget ér az idõ, hogy nincs idõd rendesen fejleszteni, építeni, taktikázni, belemerülni, mert hopp már vége is. Sima civ ebbõl a szempontból mélyebb, nem funkció van végtelen plusz kettõ aztán ember legyen a talpán aki megjegyzi (alig van több funkció, de pár lényegi azért van), hanem az idõ sokkal több, van idõd építeni 2-3-4-5-20x akkor hadsereget, lassabban jön az új korszak, lassabban évül el a felépített hadsereg, többet lehet vele taktikázni, a városokat jobban lehet dédelgetni. Nekem ez a fajta mélység hiányzik a revbõl, azért olyan számomra mint a kvarcjáték. 😊
arty
Így nem csoda, hogy a megtévesztõ/félrevezetõ* "ez egy XXI-i gamer-kompatibilis-QTE-fesztiválra-gyúrt-akciójáték." véleményed alakult ki róla.

*sajnos nincs itt shep, hogy elmondja: az opciókkal vajon tényleg lehet-e belõle oldschool thiefet csinálni vagy csak fizetett reviewt néztem 😉

Forza.

arty
ha egy pálya 3-4 óra, akkor a civ kampány felteszem lenne vagy 100 ... erre sem idõm, sem erõm sajna, így mamár stratégiai játékokat csak "skirmish"-ként tudom játszani. pár óra erre elég.
easy tanácsot megfogadom (civ-revet is tutorral kezdtem, de az tényleg olyan faék, h nem kellett sok segítség)

(zorrobombernek is kösz az ajánlást, ezekszerint jó h nem a civ4 idejében próbáltam bele a szériába 😄 )

botond - no, te viszont megijesztettél 😄
a SOKKAL komplexebbség számomra nem jelenti, h jobb is (zõd-cives vagyok 0 idõvel) :/ kicsit viszont lehetne bonyolultabb, ill az egér megléte sem lesz hátrány, kontival amikor már sok seregem volt (de minek 😄 ), elég sokáig tartott egy egy kör

Forza.

IMYke2.0.0.0
Senki sem vitatja - és ehhez nem is kell 1:1-ben a géprõl fellõni, és mindenki jól jár 😊

Botond
Végiggörgettem gog.com katalógust, hogy mindent wishlistre tegyek amire esetleg még szükségem lehet a hörcsögölhetnéki igényem kielégítendõ, és a lista végén vannak a legkevesebbet eladott játékok, amik ugye azok amik ingyen járnak az account regisztráláshoz. Na itt volt egy stargunner, ami szintén free, de eddig nem volt az accomon, szóval hozzáadtam. Ha esetleg más is így van, akkor pótolja. 😊
Fpocok
Pont az a lényeg, hogy szép képeket csinál.

IMYke2.0.0.0
Biztos tudod, de nem kell nyersben fellõni a képeket, ha szépen átalakítod õket - 150 kb-os képek is remekül tudnak mutatni.

IMYke2.0.0.0
Jutott rá, de úgy indítottam, ahogy a játék alaphelyzetben volt - egyedül a grafikát kellett bizgerálnom, mert egy 4850-es már a 720-ashoz is kevés neki.

Totti5
Ki gondolta hogy ennek meg kell ugornia a GYÜ-t?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Végre mind a 8 nyári gumi fent van. o/ Még asszonyt kellene megfûzni, hogy ma õ vigye a kölköket játszóterezni, és végre nyugodtan lehetne zombiagyat gyûjteni borderlandsban. 😄
Botond
Gyûrûk Ura trilógiához képest gyenge eresztés a Hobbit, de önmagában vizsgálva nem rossz anyag, az elsõ alapozó rész után a második már kifejezetten jó!
Totti5
Max az elsõ volt elnyújtott, de annak az elsõ lassú ás lapos fele a legjobb a két részbõl ( számomra ). 2. egy oribtális kaland, nincs megállás, végig viszi a lendület és a pörgés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Hobbit 2-rõl csak 3 mondat: Mindenki kritizálja, hogy elnyújtott, de szerintem meg úgy elröppent a több, mint 2 óra, mint a huzat. Nem szeretem E. Lilly-t (Tauriel / Lost->Kate), de ebben a szerepben imádtam. Frankó kis fantasy volt ez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Villanyvezeték fotózás? ELMÜ büszke lenne rád.<#banplz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frankók! Grat!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Legújabb "szórakozásom". <#nyes>
(nagy képek: 1.5MB/db)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Ja,aha. 😊
Botond
Xbox live és iOS marketplace is így mûködik, hogy amikor megadsz egy kártyát akkor zárolnak 1 dodót pár napra, hogy lássák frankó e a megadott kártyaszám.
Botond
Civ5 egy számitógépes játék, civ rev hozzá képest olyan, mint a régi kvarc játékok ahol jobbra balra kellett ugrálni a tengeralattjáróval a lehulló bombák elõl. 😊
Szóval igen, civ5 jobb és komplexebb sokkal. Civ4 is. Múltkori 2k bundleban nem húztad be õket?
grebber

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Utolsó kommenten felröhögtem 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok
Ja igen. Hülyeséget írtam, jól mondod. Az egész összeget vonták le, nem 1-et. HA valaki pl 6 hónapot akart elõre fizetni, mert úgy olcsóbb, annak annyit zároltak. Visszakapja, de addig sem tudja használni.

zorrobomber
De egyébként én pont fordítva értelmeztem a dolgot:
"For starters, the biggest MMO out there does not do this. You can go buy a starter pack for WoW and play without a card. Not only that, but you shouldn't really try to justify a charge for a full price of a month when a 1 dollar charge can validate a payment method."

Itt azt sérelmezik pont, hogy nem 1 dollárt vontak le(amennyi bõven elég lenne ahhoz hogy ellenõrizzék hogy valid e a kártya), hanem egy teljes havi összeget.

zorrobomber
Az miért kibaszás? Azt az 1 dollárt/eurot szerintem vissza fogják adni. Itt USA-ban a tankolás is így mûködik, lehúzod elõtte a kártyát, és levon 1 dollárt amivel azt biztosítja hogy mûködõ, fizetõképes a kártya, aztán amikor kifizetted a teljes összeget visszakapod az 1 biszbaszt.

Fpocok
Amúgy nem az a gond, hogy levonták (nem teljesen), mivel más is csinál ilyet... de nem az egész összeget, hanem max 1 dollárt/eurót. Jó sok emberrel kibasztak így.

Fpocok
Nem.

zorrobomber
Régebben ez a WoW-nál is így volt, nem? Egyébként én soha nem fogok játszani vele, akkor sem ha free to play lesz. MMO nem az én mûfajom, erre már sikerült rájönnöm ennyi év alatt.

Fpocok

wesker24
Soha napján kis kedden majd Ha Free 2 Play lesz nem ér annyit az egész !
tomsolo
😄DD

Fpocok
Majd pár hónap múlva, mikor törlik elõfizut.

zorrobomber
Valaki tolja amúgy? 😊

zorrobomber
Nyugodt szívvel tudom ajánlani a Civ 5-öt, sok régi Civ 4 fan ekézte, hogy kevésbé komplex, ami részben tartalmaz igazságot(bár a kiegekkel ez is egyre kevésbé igaz), de hozzátartozik a képhez az is, hogy az értesítésekkel, és a kezelõfelület letakarításával nagyságrendekkel felhasználóbarátabb is lett! Nincs is igazán szükség tutorialra, játék közben fogsz beletanulni. Go for it!

Sir Quno Jedi
Nah broken sword 5 behúzva maross-tól. Így hogy megjött mindkét epizódja, így már van értelme és ócsó is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Gameagent akció!
(Csak beregelve mutatja ezeket az árakt)

ha 1 kör 3-4 óra az valami scenario lehetett

vannak scenariok az 5ben is meg rendes játék is az õskortól kezdve, sztem nem olyan bonyolult bár én az elsõ részel kezdtem
nem kell tutorial csak kezd a legkönnyebben és a tanácsadók mondanak mindent

arty
nyomtam egy kört a Civ: Revolutionnal (x360on, "ingyé" goldos játék volt) - csak meg akartam nézni, h nyugiban törölhessem, de beszippantott. durva, h 1 kör ~3-4 óra 😮 (nyertem a németekkel, pekinget irtottam ki a legvégén 😄 )

civ5 sokkal-sokkal-sokkal komplexebb? (botond, te talán tudod)
mert ebben is van azért lehetõség, de kb 10 perc alatt bele lehet tanulni... namost a civ5 megvan a gmgs akcióból, de bevallom nincs kedvem kétórás tutorialhoz :/

Forza.

arty
aztamocskos, a bf1942/bf2 miatt 😞(((

Forza.