311803
  • w77d
    nem
  • DarkSector
    Ha már FF, én kiba nagy rajongó lévén most látom először hogy kiadtak tavaly még FF 15 gameplay-t.

Final Fantasy XV gameplay:
    AKAROM, MOST! Remélem PC-re is lesz.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.17. 20:11:13
  • Fpocok
    Bazz, poén, tudod mi az?
  • IMYke2.0.0.0

//Ránézésre ráadásul szebb is, mint a VII-es a STEAM-en...
  • Sirch
    Megvéve.
  • IMYke2.0.0.0
    Final Fantasy IV (4) a STEAM-en, 14 és fél euróért. Achievementek, meg ilyen-olyan tuningok.
  • ratgab
    Tegyük hozzá, hogy igen baráti 24 dolcsis kezdőáron fut, ami igencsak szimpatikus árképzés én úgy vélem.
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.grimrock.net: "Pre-Order Legend Of Grimrock 2 Now! Release Date October 15Th 2014"

//Az eredeti szöveg KIABÁLT, én átalakítottam.
  • ratgab
    Habár nem volt tényleg világmegváltó, de 5 eurót a 3. rész nekem megérne.... A 4. még annyit sem...És még ha a vezetést nem is említjük a 4. rész pályái egy az egyben a 3-ból vannak copypastelve (lehet a 3. rész esetében meg a másodikból lettek ugyanígy kimásolva... ezt már nem tudom).
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.17. 19:28:50
  • grebber
    Mobilokon tér vissza az NHL 2K-sorozat

Megjelent a mobilos Goat Simulator

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.17. 19:28:20
  • Totti5
    Pontosan. Bár szvsz egyik Milestone WRC játék sem volt jó, de az első 2 borzalomhoz képest a 3. már megütött egy gyenge közepes szintet, de a 4. semmit nem fejlődött, sőt ahogy írtad PCn nekem FFB nem is volt, nem tudtam a kormányt belőni vele, mert nem ismerte fel normálisan...
  • grebber
    Ennek a WRC-nek de legalább a régebbieknek ezer éve a bundlekban lenne a helyük.Nem értem hova vannak túlárazva ...
  • ratgab
    Nem. Attól, mert Pocok újra megpróbált trollkodni....
  • ratgab
    Így van...
  • w77d
    most tényleg attól Last of Us, mert kicserélték a főhősöket? A pályához, ellenségekhez, sztorihoz nem nyúltak hozzá...
  • w77d
    ettől félek... sokat hallottam olyan véleményt, hogy kormánnyal például egyszerűen rémes, annyira nincs se ffb se normális támogatás :( Pedig a WRC 3 egész kellemes volt.
  • ffxi
    Érdemes rámennem? :D
  • Totti5
    Gyengus sajna:(
  • w77d
    uhh wrc4-en agyalok ennyiért
  • IMYke2.0.0.0
    http://store.steampowered.com - French Indie Sale van
  • Totti5
    Nem borzalmas a story. Végig lehet játszani, ha nem kell farmolni, ha többet is el akarsz érni benne és nehezebb dolgok után menni akkor mehetsz grindelni sokat, de ez a műfaj velejárója.

Még mindig egy a lényeg, az hogy nem lesz olyan story vezetés és kampány mint egy single player játékban, a bétából tökéletesen látszott, hisz kellően tartalmas volt.
  • Fpocok
    The Last of US - PCRE IS!!!!
  • Fpocok
    Hát persze. A borzalmas sztori, a végelláthatatlan farmolás, a raid, mind benne volt a bétában.
  • Totti5
    Nem volt más. Ugyan az volt. Bőven betekintést nyújtott a játékba.
  • Fpocok
    Írtam én, hogy nem lesz meg? Minden bizonnyal elérik előbb utóbb.

A béta és a végleges teljesen más. Most már tudnak mindent a játékról, nem csak egy kis ízelítőt kapnak.
  • Totti5
    Nem.

Több napos nyilt béta volt 4 platformon 4.6 millió résztvevővel. Az ember arcába tolták a kb végleges játékot, nem volt ezek utána köteletző senkinek megvenni.

Meglesz az 500 és még több is.
  • Fpocok
    Szinte mindenhol félrefordították. Igen, az az 500 milllió arra vonatkozott, hogy a boltokba annyit adtak el.
    Ez a 300 valamennyi millió ez a hype hatása volt. Most hogy kipukkadt a lufi, már nem lesz ilyen gyors a növekedés.
  • Totti5
    "A játék egy nap alatt 500 milliót hozott az Activivson szerint. Mint később kiderült, a kijelentés nagyjából igaz volt, és a "nagyjából" alatt azt kell érteni, hogy a kiadó a boltokba leszállított világszintű készlet értékét becsülte 500 millióra.

És mennyit vettek meg belőle ténylegesen? Sokat, az első öt nap adatai alapján a Destiny 325 millió dollárt termelt a kasszáknál, ez pedig rekord, új IP soha nem szivattyúzott még be ennyi pénzt ilyen rövid idő alatt.

És ha további számokra vágysz: a Bungie adatai szerint a játékosok öt nap alatt több, mint 100 millió órát nyomtak a játékba, és 137 millió aktivitásban (értsd: misszió, multis meccs...) vettek részt."
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.17. 18:21:23
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.greenmangaming.com - Plug-in Digital deals
    * Ethan: Meteor Hunter - 2.24 font
    * Finding Teddy - 1.49 font
    * Fly'n - 1.99 font
    * Kill The Bad Guy - 6.49 font
    * Mechanic Escape - 1.34 font
    * Type Rider - 2.99 font
    * WRC 4 - 13.96 font
  • IMYke2.0.0.0
    Miben lesz jobb a PC-s Ryse?

"Nos, az első és legfontosabb, hogy természetesen a felbontás tetszőlegesen állítható lesz egészen 4K-ig. Ha azonban nem rendelkezünk 4K kijelzővel, a képminőséget így is megdobhatjuk a Super-sampling Anti-Aliasing (SSAA) használatával, melyből elérhető lesz 1,5*1,5-ös és 2*2-es változat is. Ezt egyébként külön és együtt is használhatjuk az amúgy zseniális SMAA T1x anti-aliasinggal, mely néhány ponton szintén fejlődött az Xbox One-on használthoz képest, így vélhetően még tisztább képet ad majd végeredményül.

Ezen kívül biztosan számíthatunk arra, hogy a PC-s verzió kevesebb LOD-olást használ, aminek köszönhetően simábbak lesznek az átmenetek is a különböző LOD-szintek között - ami azért érdekes, mert én mondjuk az Xbox One-os verzióban sem láttam feltűnő váltásokat. Az árnyékok minősége is javul majd, és az árnyékokon is kevésbé lesz észrevehető a LOD.

Abba a Crytek nem ment bele, hogy mennyivel javul a textúrák minősége, így csak az biztos, hogy jobb lesz, mint az Xbox One-os verzióban. A PC-s változat más ambient occlusion technikát is használ, konkrétan a Crysis 3-ból ismerős SSDO egy továbbfejlesztését.

A Crytek ígérete szerint egyébként az SLI és Cross-Fire profilokon is keményen dolgoznak, így a többkártyás rendszereken remekül skálázódik majd a játék, amit mondjuk a Crysis 3 után akár még el is hihetünk.

A stúdió egyébként tisztázta a legmagasabb, 4K-s felbontáshoz ajánlott processzorkövetelményt is. Ide ugyebár nyolcszálas Core i7-es, vagy nyolcmagos AMD processzort javasol a stúdió, annak ellenére, hogy a processzornak alapvetően nincs sok köze a felbontáshoz. Most kiderült, ezt a fejlesztők úgy értik, hogy ilyen processzor kell ahhoz, hogy akármilyen felbontásban biztosan mindig 30fps felett (tehát valósínűleg 60fps közelében) maradjon a játék, ha nincs GPU-limit."
  • Fpocok
    Destiny has made over $325 million worldwide in five days

Nem pedig egy nap alatt 500milliót.
  • grebber

Visszatér a Codename: Panzers

"Ráadásul a második világháborús RTS munkálatai a határainkon belül maradnak: a hazai Neocore csapata rakja össze. "

Sajnos azzal hogy körökre osztott elviszítettek :( Pedig hogy kezdtem örülni neki.
  • DarkSector
    István éltessen Wesker! :)

most vagy 18? :)
  • ffxi
    HBD!
  • grebber
    Várjuk szeretettel az őket szerepeltető bundle-kat.
    Ezek nyithatnának egyből egy 5$-os bundleban kb ott venné is őket valaki... (Úgyis ott lesznek hamarosan.)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért nem is nézek még rá. Szerintem 2-3 epizód benéz még neki :(
  • ZsZso
    The Journey Down hány részes lesz? Még 3-5 év és be is fejezik? :) Éljen az epizódikusság!
  • IMYke2.0.0.0
    Felkerült még a STEAM-re:
    * Ford Racing
    * Ford Racing Off-Road
    * Ford Racing 3
    Mindegyiket bírtam a maga idejében.

Plusz:
    The Journey Down: Chapter Two
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.17. 15:37:54
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.greenmangaming.com - Új Weekly Bundle van.
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.gamersgate.com - Hitman-vásár van