Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet csak hétköznap intéznek ügyeket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez jót jelent vagy rpsszat? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
normál gametimeal techonlógiai gyõzelem kb 8-10 óra
lehet gametimeot meg map méretet külön állítani, ha sok civilizáció van, meg te is kiépítesz egy komoly birodalmat akkor tényleg el lehet húzni a játékidõt de amúgy nem olyan hosszú mint gondolod
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nekem is a Civilization 5 jutott a játék nem egy tulajdonságáról az eszembe.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
indítom!
Forza.
Tegnap a Feketelista akasztott ki, annyira, hogy le is töröltem a francba - majd eredeti forrásból végigjátszom.
A pakisztáni nagykövetséges, 20 hullámos kihívást akartam végre megcsinálni, és általában vagy a 4. vagy az 5. hullám közepe felé szabálytalanul leállt a játék. Nagyon remélem, hogy a lopott werza miatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
*sajnos nincs itt shep, hogy elmondja: az opciókkal vajon tényleg lehet-e belõle oldschool thiefet csinálni vagy csak fizetett reviewt néztem 😉
Forza.
easy tanácsot megfogadom (civ-revet is tutorral kezdtem, de az tényleg olyan faék, h nem kellett sok segítség)
(zorrobombernek is kösz az ajánlást, ezekszerint jó h nem a civ4 idejében próbáltam bele a szériába 😄 )
botond - no, te viszont megijesztettél 😄
a SOKKAL komplexebbség számomra nem jelenti, h jobb is (zõd-cives vagyok 0 idõvel) :/ kicsit viszont lehetne bonyolultabb, ill az egér megléte sem lesz hátrány, kontival amikor már sok seregem volt (de minek 😄 ), elég sokáig tartott egy egy kör
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(nagy képek: 1.5MB/db)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szóval igen, civ5 jobb és komplexebb sokkal. Civ4 is. Múltkori 2k bundleban nem húztad be õket?
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
"For starters, the biggest MMO out there does not do this. You can go buy a starter pack for WoW and play without a card. Not only that, but you shouldn't really try to justify a charge for a full price of a month when a 1 dollar charge can validate a payment method."
Itt azt sérelmezik pont, hogy nem 1 dollárt vontak le(amennyi bõven elég lenne ahhoz hogy ellenõrizzék hogy valid e a kártya), hanem egy teljes havi összeget.
Fél évet sem adok nekik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(Csak beregelve mutatja ezeket az árakt)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
vannak scenariok az 5ben is meg rendes játék is az õskortól kezdve, sztem nem olyan bonyolult bár én az elsõ részel kezdtem
nem kell tutorial csak kezd a legkönnyebben és a tanácsadók mondanak mindent
civ5 sokkal-sokkal-sokkal komplexebb? (botond, te talán tudod)
mert ebben is van azért lehetõség, de kb 10 perc alatt bele lehet tanulni... namost a civ5 megvan a gmgs akcióból, de bevallom nincs kedvem kétórás tutorialhoz :/
Forza.