Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Hogy Szirmait idézzem:
"Az új filmben már tényleg csak az csillog, ami fizikailag is képes rá. Ez nem tûnik nagy dolognak, de higgyétek el, az!" <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Leszámítva a sok Lens flare effektust. Értem én, hogy tetszik neki, de szinte az összes filmje azzal van tele (bár még mindig jobb, mint Májkülbéj amerikazászlólengetõs effektusai). Remélem SW esetén hanyagolni fogja.

Star Trek nézhetõ film volt, nekem csak a fõszereplõ sráccal volt gondom. Kb. olyan érzésem volt tõle, mintha a Barátok-köztbõl vették ki volna a srácot. Oké, nem egy súlycsoport a kettõ, de picit olyan semmilyen "színészi játéka volt" és ripacs volt. Az ilyet annyira nem csípem, de a többi karakter/szereplõ rendben volt.

Rapid81
Át lehet vinni. Arkham City Savegame patcher.

Én használtam. Mûködik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szabi
J.J.-ben nagyon bízok, az eddigi munkássával nagyon megvagyok elégedve, még a Star Trek-et is énzhetõvé tudta tenni számomra 😄

"Nulla tenaci invia est via"

TBTPumpa
Ez igaz. Nagyon odafigyelnek az ilyen dolgokra. Már csak arra kellene odafigyelniük, hogy ne közepes filmeket gyártsanak. Komolyan, nem is emlékszem, hogy valaha láttam volna-e a Disney-tõl jó emberi szereplõkkel megáldott filmet. Mindegyik olyan semmilyen volt. Talán a Star Wars megtöri ezt az átkot.

Sir Quno Jedi
Ezek legalább tudnak énekelni, de durván. A sok tehetségkutatós gyík helyében én belehallgatnék ebbe pl. és letennék a további karrieremrõl, mert ezekhez képest max. nyekeregni tud a többség. Itt másik szobában ha mennek ezek, a füleim visszanõnek a fejembe tõlük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
Renegade X beta2

Gyenge.
Graf jó, hangok sem rosszak (modhoz képest), de sajnos minden más borzalom.
Sok egység tul gyorsan mozog, a gyalogosok végképp idióta módjára rohangálnak, a helimet a tank lazán lelövi, miközben én folyamatosan sorozom a rakétáimmal... tragikus.

NOD-al voltam, a GDI rakétázótankot (ilyen katyusa szerü) kb képtelenség leszedni - esetleg nagyon messzirõl artyval.

Kár érte.

Forza.

arty
nem tûnt el a mentésed, csak át kell másolni máshova! (mivel a lájvos helyett immár steames verzád van, gondolom!)

ill módosítani kell a fájlon is valamit... guglizz rá. ha nem megy, küld át a mentésed és megcsinálom neked!

Forza.

grebber
Gamersgate-nek nem mernek game-eket adni,mert még a végén vennék is valamit.

Se Batman Blackgate, se Castelvania MFHD,gondolom a Halo sem lesz fent!

Next PC upgrade: 2022

Szerintetek a thai az valóban nõ?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Amúgy tényleg olyan, ha nem figyel az ember simán elhiszi, hogy ezt egy énekes adta elõ.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Disney filmeknél azért jók a szinkron hangok, mert a Disney emberei hagyják jóvá õket, éppen ezért olyan a lentebb linkelt ének ismintha egy ember éneklené.

Tikal
és tényleg eltûntek a SAVE game-k...

hogy csesszék meg... 30 óra játéknak annyi, és már nem sok hiányzott hogy 100%-ra vigyem... rohadjon meg a microsoft meg a steam is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TBTPumpa
Pont tegnap néztük. Kellemes csalódás volt. Bizonyos jelenetek nagyon szépen ki voltak dolgozva, néhány pedig kevésbé (arról sütött, hogy siettek a dologgal - fcking premier dátum). Dalok jók voltak, bár még mindig nem értem az Oscar díjt. A történet pedig ugye egy Andersen mese Disney köntösben (bár az Aranyhaj is az volt azt hiszem). Karakterek jók, brutális képi transzfer + 7.1 DTS HD szétszedi a házat, az angol hang fantasztikus, bár a magyar szinkronnak sincs miért komolyabban szégyenkeznie (itt a magyar hangokra gondolok és nem igazán fordításra, az sajnos nem lett a legjobb, de a lényegi dolgot sikerült átadniuk a fordítóknak). Sajnos idehaza már nem az Intercom intézi a forgalomba hozatalt, hanem a lengyel ProVideo, ami meg is látszik a kiadáson (fapados Disney kiadás lett, amin alig vannak extrák). Sajnos a magyar feliratban rettentõ sok elírás és elgépelés van. Nagyon aranyos mese, picit már a klasszikus Disney meséket idézi, jók a karakterek, fõként Olafon nevettem sokat, amiket lemûvel a filmben + a magyar hangja is szuper volt. Van értelmes és jól megírt karakterfejlõdés, jó és vicces dialógusok, és magának a mesének is van mondanivalója. Nagyon élveztem és ez már "sajnos" a sokadik olyan alkalom, amikor jobban tetszik egy Disney film, mint egy Pixar. És nem én vagyok ezzel egyedül...
Csak ajánlani tudom, persze elõször Angolul + magyar felirattal, utána jöhet szinkronnal is, mert a karakterek magyar hangjai elképesztõen jók lettek (bár melyik Disney filmnél nem).

Botond
Júliusig még megy.
Tikal
Gamesave manager-rel visszaraktam egy régi mentést... de semmi..most ezek tényleg leszopattak?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Pedig hosszú évek óta az elsõ élvezhetõ és szórakoztató "mese" hálivúdtól.

Tikal
Olvasom, hogy a windows live-nak annyi... nem is nagyon érdekelne, de mentem volna játszani a Batman AC-vel, és a SAVE-m eltünt!!! Volt valakinek hasonló problémája??

lostprophet
Tud valaki olyan PC házat mutatni/mondani, amiben van legalább 2 darab 2,5-es hely? Laptopomból tervezem majd átpakolni az SSD-t és a sima HDD-t, de nem akarok neki külön 3,5-es tokot venni.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

arty
én simán megnézem a mesét is majd, a Tangled is nagyon jó volt

ez meg simán 10/10 😊

Forza.

Rapid81
Ez baxott jó! <#eljen><#taps>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ez tényleg jóféle: Két számomra legszebb nyelv a magyar után a mandarin volt (utóbbit nem tudtam, hogy ilyen füllbemászóan dallamos).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Mintha a hörcsög be lenne szívva 😄 Nem csoda, hogy minden szart megvesz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ráadásul aki csak singleplayert akar játszani, annak kifejezetten ajánlott, hogy ne vegye meg, hanem töccse le. Ilyen hülye rendszert... istenem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

tomsolo
Dollárban is drága, (Rapid úgy vásárol ott) nekem nem ment mert vmiért nem engedi kosárba rakni úgy 😞

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Brit fontban meg különösen (40 font). .=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Drága az most ott.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0

DarkSector
gondolom a legolcsóbb játékokhoz van. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ja, kimaradt a játék, amire érvényes: "Dark Souls II"

IMYke2.0.0.0
GMG e-mailben 25%-os engedménykódot küld a tagjainak.
Én kaptam.
2014.04.11-ig érvényes, és úgy tûnik, hogy személyre szabott kód.

Uccsó.

benőmenő
Devil May Cry-ból az elsõ, vagy a spinoff?
Amennyiben elõbbi: <#worship>
<#eljen>

Idei termés:

Thief,Afterfall Insanity, Devil May Cry (elsõ felét még tavaly toltam le), AC Liberation, Kickbeat, Mars Warlogs, Hitman Absolution, AC Black Flag (nagy része).

IMYke2.0.0.0
Sid Meier's Pirates! - 75% - 1,49 font (STEAM-es)

IMYke2.0.0.0

Az én listám:

God of War 2, GoW 3, GoW Chains of Olympus, Resistance 1-3, Outland, Heavenly Sword, Puppeteer, Ni No Kuni, ICO, Shadow of the Colossus, Uncharted 3, Lollypop Chainsaw, Bayonetta.
Az egyedüli idei és PC-s játék: South Park Stick of Truth
Nem teljes játékok/DLC-k: Walking Dead 2. évad 2. rész, The Wolf Among Us 2. rész, The Last of Us: Left Behind.

Jelenleg a Red Dead Redemption van folyamatban.

IMYke2.0.0.0
Visszaszívom!
Úgy tûnik, a multiplayer DLC-hez is tartoznak achik... 😞

IMYke2.0.0.0
Majd összeállítom én is.
De, ma végeztem a "Duke Nukem Forever"-rel. Egy huzamban 8 órányit, összesen 12 órát játszottam vele eddig.
Öcsi kimaxolás szerencsére lehetséges, mert nincs benne multiplayer elvárás.

Botond
Steam könyvtárban last played 2014es dátummal, és tudom, hogy végigjátszottam:

AC:BH
Heroes6 kieg

xboxon idei gratulálunk, végigjátszottad acsik:

Castlestorm
A world of keflings
AC:REV

Oszt ennyi. Ipaden is kb 2-3 cucc pörgött le. Viszont már nem 4-5, hanem 14-15 cucc van félbehagyva. 😊 Szerintem, ha nyáron átköltözünk és lesz végre gémer zugom, meg a gyerekeknek játszó szoba, akkor fel fog ez a szám pörögni. 😊

benőmenő
Nem volt könnyû, de a másik topicban olvashattad, hogy mennyit nyavajogtam, hogy a dodge és a block is az L2-n van. Nos a késõbb ráraktak egy üzés mozdulatot is és mind a 3-at kéne gyorsan és precízen alkalmazni. Ez volt az a pont, amikor azt mondtam kapják be a fejlesztõk.
Egy rendkívül hullámzó játék, amit végig a kapásból elérhetõ legmagasabb nehézséggel abszolváltam. Volt még 2 nehéz boss, akiknél patternt kellett magolni, de ennél már betelt a cérna és elszakadt a pohár.
DarkSector
És steam kártyás játék, vagyis visszadom kb 0.6-0.7 euro-t kártyákban....a foliás kártya árakat nem tudom mert mikor néztem a 6 foliásból csak 3 féle kártyábol volt fent 1-1-1 darab, 1-3 euro közti árakon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
3-3.5 euro kb.
De amúgy nekem walletpénzbõl ment, vagyis ingyé.

Renegade Ops ami Halo univerzumban játszódik, nekem tetszik, jópofa játék, és a Halo-ban megismert dolgok vannak benne, asszem azok a cuccok használhatók amik a Reach óta vanak vagy a 4.-részben.

Pajzs, jó nem olyan cool mint a 4.ben, de az, meg az amikor megduplázod magad, meg ilyenek, nem néztem még meg mindent, meg van Drone is.

Vezethetõ jármûvek, ahogy azt illik. 😄

Viszont ahogy néztem ennek nincsen multi illetve coop része sajnos.

Tinman
+ #202798

Azé' egy listát szívesen megnéztem volna :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elértéktelenedett... mondjuk jogos, közepes cucc, de legalább mocsok hosszú :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Belebetegednék, ha 32 órát beletolnék egy játékba majd a fõbosst nem nyomnám le és kilépnék, majd többet el se indítanám.

Subculture = egy bug miatt 100x estem neki a végének, magának a játéknak vagy 8x. Még nem adtam fel, várok egy GoG-os kiadásra.

arty
mennyié?

Forza.