Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Imperialism ugyanazt csinálta (hadiipar dönt, ha harcolni akarsz), de egyszerre máshogy és jobban. A diplomáciát leginkább talán a Paradox grand strategy játékaiban bírom, a Crusader Kings sok szempontból fapados elsõ részében pedig nem csupán nemzetközi szinten tetszik, de szinte lenyûgöz a hûbéri rendszer kezelése.
Imperialism más liga. Mai napig heti szinten játszok mindkét részével. Ha vki csinálna egy HD remaket win8 vagy iOS érintõképernyõsre, akkor szerintem többet nem is játszanék mással.
Félreértés ne essék, kiegészítõkkel a Civ IV minden idõk egyik legjobb játéka, de a Civ V-öt nagyon vártam a hexák miatt. (Idõ nem volt rá, és jobb PC sem ártana.)
Egyébként az Imperalism sokkal jobb harcot mutat fel, mint a Civ IV, bár valójában átverés benne, mert a gyakorlatban szinte csak fix eredményeket lehet elérni, csak látszólag van több lépési lehetõség. (Kivéve ha fõvárost ostromolsz, és sok kör alatt nagy veszteségekkel gyöngítgeted, hogy végül bevehesd.)
Szerencsére a Retribution már sosem volt Live-os, de a Chaos Risingot egyszer még jó lenne végigjátszani mással.
Spectromancer - én bírom az ilyesmit
Catherine - hááát, nem volt rossz, de elcserélném Imyvel a vele töltött idõt, mondjuk DarkSector hozzászólásainak törölgetésére
Dante's Inferno - középszar talán megvan
The Legend of Kyrandia - középszar
DarkSiders - korrekt, csak kissé unalmas, a kamera meg alja
God of War III - fasza
God of War: Ghost of Sparta - elment
inFamous 2 (kétszer) + inFamous: Festival of Blood - korrekt volt, de kihagyható
Szignifikáns idõt töltöttem még el a Left 4 Dead 2-vel (nyilván nem egyedül, úgy élvezhetetlen) és a Crusader Kings Complete-tel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
El kell olvasni a játék oldalán az ár gomb alatt sárga vagy piros felirattal van vagy szokott lenni, hogy a játék mondjuk nem tartalmaz Contenteket.
Mondjuk nekem volt Uncharted 2-3-nál multi reedem code mind a 4 példányban, de jobb ha ugy számolsz hogy nincs.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
1-4 font-ért, sok fasza játék 1 fontért már vehetõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gears 2 Steelbook, nem gyengén fogyott el. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
35 leszek nemsoká' :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
harmadszor is kibelezhetjük jokert? alig várom! tök izgi, hogy mindig lenyomjuk és mindig visszajön!
annyira felnõttes!
Forza.
23 jel, mely alapján felnõtt gémerek vagyunk
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Though many have been related, a definitive history of the Joker has never been established in the comics"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Sok retardált.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''