311803
  • Fpocok
    Azé mert ugyanannak a sorozatnak a részei. Ez nem alkonyzóna vagy végtelen határok.
  • Rapid81
    3k-ért vettem.
  • MerlinW
    FF nem érdekel:)
  • Rapid81
    Meg hejderutyutyutty!
  • kill3r21
    Ez jóóóó! :) Bár 17eurót kicsit sokallom, de kell :D
  • IMYke2.0.0.0
    STEAM-en most Warner Bros Publisher Weekend van

50%-on az "Age of Wonders III" - 20 euro
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.18. 19:09:46
  • Totti5
    Nyomd le a 7-8-at van PCre is aztán beszélhetünk róla. Ámbár egy kérdést megvitathatunk. Miért is baj hogy különálló story minden számozott rész?
  • Fpocok
    Final Fantasy imádatot sosem értettem. Egy csomó egymástól független történet, mindegyik tele homokos meg emós köcsöggel. A MGS meg már nem az a sorozat, amit szerettem.
  • Sirch
    Ajajj és ujujj!
  • IMYke2.0.0.0
    Humble Bundle Store: Metro Last Light Complete - 5 euro
    Party of Sin meg 0,8 euro
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.18. 19:03:45
  • MerlinW
    Ééés MGS5 jön PC-re is (yay)
  • Fpocok
    Mindig is erre vártam: Sárkány szimulátor.

The completed game will include...
    Hunt and feast on tribute as you grow more powerful through the years.
    Hoard gold, claim a lair and expand your dominance through-out a dragon-sized sandbox fantasy world.
    Choose who to help and who to eat. Choose which cities will benefit and thrive under your protection and which will burn...
    Customize and improve your dragon. Choose its color, face, look, and abilities. Customize and upgrades your weapons and armor such as scales, breath weapon, bite, tail, and wings.
    Single and multi-player modes for all of your dragon co-op and PVP needs; work together in peace or find out whose the top dragon.
    Users Mods - There is no way we can make this game will be great without tapping into the creativity of our players.
  • DarkSector
    TGS 2014:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    FF15-ből nemsokára lesz demo. (ha már minden elérthető szinte pc-n ezt is megcsinálhatnák)

Silent Hills:

MGS 5

Deed Down:

Bloodborne:

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.18. 18:30:44
  • Troger911
    Megvettem vakon a két groupees bundlet, hátha jobban bejön mint a lottó :)
  • zorrobomber
    Jártam olyan topikban ahol aktív élet volt ilyen szempontból, szavazással, hét "győztesével" meg mindennel. De értem én, nem elvárt, de azért jobb lenne mint ez a vitatenger, lefoglalná a trollokat(engem is, kacsint).
  • DarkSector
    Na mindegy ez sem jött össze.
    Nem lényeg, nem volt fontos a kiegészítés arra lett volna röviden, hogy sandbox játékban nem találkoztammég olyannnal hogy MINDEN így meg lenne csinálva, majdnem az utolsó csavarig, talán 1-2 újságpapir néz ki furán a földön vagy ha fujja a szép.

Pl ez a részlet egy szaros tábla, aminek amúgy nem lenne túl nagy jelentősége mert elfutsz melette.

120 ezret kiadtam, mert érdeklet milyen, nem fognak változni nagy vonalakban a játékmenetek max ötvözik őket, aki nem a látvány miatt vesz ujabb gépeket, pc vagy konzol az hazudik.
    Egyértelműen erre kiváncsi elsősorban az ember.
    Megnéztem, mert érdekes dolog, volt rá időm. Enyi.
    Másokat nem érdekel, gondoltam max továbbsétál, direkt raktam spoiler-link mögé hogy ne nagyon zavarjon senkit. :(
  • DarkSector
    A vita önnmagában nem gáz ha okosan érvelni tud mind2 fél....de itt hanyagolni kell ezt szerintem, mert csak egymást bastatjuk feleslegesen.
    Csak mert más képpen látunk valamai? nagy dolog.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.18. 17:26:49
  • DarkSector
    Ki akartam egészíteni, csak lejárt az idő a modosításhoz, tessék spoilerbe hogy mást ne zavarjon:

<span class="bb-style-off">Várj, nem saját igazam ott vannak a képek.
    Irtam sanbox stilus.
    irtam ebben nem láttam még hogy egészen az ucsó csavarokig meg van minden a stilus behatárolt dolgaihoz képest ennyire durva texturákat. És ez ha hihetünk az infóknak még csak a kezdet.
    PC-n is, pc-n nem a gépekkel van baj, hanem a fejlesztőkkel, sokan azt hiszik hogy mert a hardver erős akkor azt szembeállíthatjuk egy létező szoftverrel.
    Ugy mondtam én még nem találkoztam pc-n ilyennel, GTA-t is néztem fullba már.
    De semmi baj vártam egy nevet, címet hátha nem játszottam minden játékkal még. Nem vagyok bika, hogy megyek előre, meghallgatom a másik véleményét, ha mondjuk okosan érvel, szavakkal én is tudok dobálózni...na mind1.

Részemről nincs harag, csak ebben a témában sarom telibe ezt az egész eredeti játékaink témát....nem lesz ez többet téma, legalábbis részemről nem.</span>
  • ratgab
    Pont ebben a mai világban, ahol a csapból is infó folyik pontosan el tudod dönteni, hogy valami érdekel-e a téged vagy nem.

Régebbi gamer világban könnyebben lehetett pofára hullani szerintem.
  • genndy
    Már nem azért, de mégis mit szeretnél? Ez még mindig csak egy fórumtopik, ahová beszélgetni (meg vitatkozni, egymást b@sztatni, igen, igaz) járnak az emberek, de nem közösségi oldal játékokkal meg achikkal... A vitaindítás amúgy nem lenne rossz dolog, de te is pontosan tudod, hogy mindig mi a vége. Sose alakul ki normális beszélgetés, mindig átmegy személyeskedésbe vagy sértődésbe. Meg ha van valami más ami jobban érdekli a hozzászólókat, akkor úgyis azon fognak csámcsogni.
    A játékbeszámolóknak (még ha rövidke is, "éppen itt és itt tartok, ezt csináltam, ilyen élményem volt, juj de jó") én is mindig örülök.
  • DarkSector
    Várj, nem saját igazam ott vannak a képek.
    Irtam sanbox stilus.
    irtam ebben nem láttam még hogy egészen az ucsó csavarokig meg van minden a stilus behatárolt dolgaihoz képest ennyire durva texturákat. És ez ha hihetünk az infóknak még csak a kezdet.
    PC-n is, pc-n nem a gépekkel van baj, hanem a fejlesztőkkel, sokan azt hiszik hogy mert a hardver erős akkor azt szembeállíthatjuk egy létező szoftverrel.
    Ugy mondtam én még nem találkoztam pc-n ilyennel, GTA-t is néztem fullba már.
    De semmi baj vártam egy nevet, címet hátha nem játszottam minden játékkal még. Nem vagyok bika, hogy megyek előre, meghallgatom a másik véleményét, ha mondjuk okosan érvel, szavakkal én is tudok dobálózni...na mind1.

Részemről nincs harag, csak ebben a témában sarom telibe ezt az egész eredeti játékaink témát....nem lesz ez többet téma, legalábbis részemről nem.
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább ne legyél. Tegyük próbára a dolgot!

//Kérdezz előbb, mielőtt hülyeségeket beszélsz és a saját görbe lelkivilágodat vetíted valaki írásába!
    A "Megjegyezve..." arra vonatkozott, hogy DarkSector leszarja, hogy engem nem győz meg a gépe.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.18. 17:14:29
  • V43 1105
    Én nem sokszor szólok hozzá a topikhoz, 100-ból 1-szer.. de bármikor ha idejöttem vagy Imivel vagy a többi fórumozóval "beszélgettél" embertelen stílusban, ezt fejezd be.
  • zorrobomber
    Nálad az a kultúrált társalgás hogy jegyzeteled ki hányszor káromkodik és ellenkezik veled? #224684 Röhögnöm kell :) Egyszerűen képtelen vagy kezelni a topikot, és ezt az én példám csak megerősíti, nyilván nehéz ezt megemészteni, és ezen semmit nem fog változtatni az hogy én itt leszek vagy sem.
  • Fpocok
    STEAMre került a továbbfejlesztett változat
    ÁÁÁ BE KELL SZEREZNEM!
  • zorrobomber
    Ha elárulod hogy mit, akkor befejezem...

@Totti: pont arról szól a cikk, hogy túl sok a cím, és egyre nehezebb kirostálni mi az ami vételre érdemes, lásd még, többszáz darabos steam libraryk bundle-ök, stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak szólok: a topik nem én vagyok. A topik adott, a téma adott, hogy kulturált módon beszélgessünk játékokról, játék élményekről, szerzeményekről.
    Erre te jössz a hatalom-fóbiás trollkodásoddal és folyamatosan rászállsz a házigazdára, és személyekre a topikban.
    Beláthatnád végre, tanult (?) emberként, hogy nem vagy ide való.
  • ratgab
    Fő platformom a pc én meg ott azt látom, hogy még azt is kihozzák, ami eddig konzol exluzív volt. Engem ez örömmel tölt el és a legkevésbé sem aggodalommal.
  • Totti5
    Amíg ÉN megtalálom a számításom addig az aggódók nem érdekelnek, annyira sem h hosszú cikkeket olvassak ilyenről. Géming rohan előre, ontják a fejlesztők, platformok a játékokat ( elmúlt genben ami az igényes inidie/letöltős vonalon is kialakult az brutális ). Úgy megy el az ember 1 generáció gépe és játékai mellett hogy hozzá sem szagolt. ( számomra pl a Wii-WiiU ) Ez borzasztó, pedig mennyi remek játékról maradunk így.
  • Troger911
    Elég sz@r egy kis kihagyás után arra benézni, hogy megy a veszekedés és egymás csesztetése... Hétfőn kötik a netet az új lakásba, utána már leszek rendesen!
  • V43 1105
    Fejezd már be.
  • zorrobomber
    Milyen trollkodás? Jelzem a többieknek, a büntetőpontok indokai:
    "Indoklás:
    utoljara szolok hogy ne."
    Nem tudom hogy intézted el, de gratulálok hozzá, ez már megy :)

Gondolom ha tanár lennél te is tartanád az unalmasabbnál unalmasabb órákat, közben meg ütnéd a gyereket(ja már nem lehet, akkor adnád a fekete pontokat), ahelyett hogy készülnél az órára.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.18. 16:48:47
  • zorrobomber
    Pont ez a baj, hogy más érdekes nem történik. Bedobtam egy érdekes cikket, erre elkezdtetek vitatkozni arról hogy DS-nek milyen gépe van, meg hogy a nextgen grafikája, meg a...kit érdekel? Könyörgöm, hadd örüljön már szegény gyerek az új konzoljának. Ehelyett szeretnék itt látni sok vitaindító cikket,
    - szavazásokat
    - hét achievmentje, aki megszerzi kitűzőt, buksisimogatást, akármit kap
    - hónap árkád jellegű játéka, pontszámverseny, stb(ha van valami flash szar amiben pontszámot lehet szerezni, egyből mindenki posztolja az eredményét ide).
  • ratgab
    Akartam egy hosszabbat írni, de meggondoltam.

Szummázva: Szerintem túl borúlátó. Sok indiefejlesztőt majd kirostálja szépen a piac.... keresletcsökkenéstől nem kell tartani. Minőségi romlás aggodalomra adhat okot, de ezt is majd idővel orvosolja a piac önműködtető folyamata (kicsit ezen a ponton bevillan a véngamer szindróma, aki visszasírja a régi időket... ráfogja, hogy szarok az új játékok, csak azt a faktort nem veszi figyelembe, hogy már sokat látott vén róka és nem lehet neki újat mutatni, valamint már nem ő a célcsoportja a játékoknak).

Gamer sajtó elkurvulásával egyetértek, a többi meg színtiszta találgatás (minőségellenőrzést elvégzi a piac úgyis, amiatt nem aggódom).
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.18. 16:42:07
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nem állandóan a Házigazdával foglalkoznál, akkor nem lenne akkora baj veled. De mivel olyan vagy amilyen... ne csodálkozz.
    Persze, változni nem fogsz. Csak trollkodsz tovább.

" semmit nem teszel a topik jobbá tételéért"

Bárcsak tehetnék azzal, hogy kitilthatnálak innen. Nagy lenne a béke itt. Sőt, Tinman is itt lenne még.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.18. 16:37:00
  • zorrobomber
    Ja, mert ez nem személyeskedés hogy többnyire én személyeskedek(ami marhára nem igaz)? :D Abban mi a személyeskedés hogy semmit nem teszel a topik jobbá tételéért, ellenben előszeretettel vitatkozol, megsértődsz, és törölgetsz posztokat? Ezek szomorú tények.
  • IMYke2.0.0.0
    Az én gépeimen is elfut(na) pár új játék - már amelyik nem 4 magot, 8 GB RAM-ot és DX11 VGA-t két 1-4 VRAM-mal -, de attól még nem "full maxon", ahogy anno ez szóvá lett téve BF3-nál, Metal Gear Solidnál, emlékeim szerint.
  • Fpocok
    Szerintem ő sokkal jobban tudja, mi fut rajta... végülis az ő gépe.
  • DarkSector
    Nekem mondta hogy más baj is volt , nem veletek, csak a széthuzás, nem lehet ugy beszélni a témába vágóan hogy ne legyen vita.

Off meg nem vezet vitához, csak az alpon baj szokott lenni, mindegy hagyjuk mára. Nem idegesitem magam.
  • grebber
    Te hibád is minek fújod fel. Nem egyezik a véleményetek, minek próbálod meggyőzni a saját igazadról úgy se fog sikerülni.