Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is ezt mondtam a Civre, csak ezt nem szeretem. Az rendben van persze, hogy a birodalom menedzselése háttérbe szorulhat, ha a harctéren könnyen ellensúlyozhatod az ottani hiányosságaidat (lásd Total War, ahol a harctéren szétkapod az ötszörös túlerõt real-time, oszt csókolom😊. De ettõl függetlenül a beleszólás hiánya, a bõdületes mázlifaktor, a mindig áruló szövetségesek marha idegesítõek együtt.

Az Imperialism ugyanazt csinálta (hadiipar dönt, ha harcolni akarsz), de egyszerre máshogy és jobban. A diplomáciát leginkább talán a Paradox grand strategy játékaiban bírom, a Crusader Kings sok szempontból fapados elsõ részében pedig nem csupán nemzetközi szinten tetszik, de szinte lenyûgöz a hûbéri rendszer kezelése.
Botond
Civ1-2-3-4ben nem az a harc, és taktika, hogy odavonszolod a hadsereget és jobbról vagy balról támadsz, hanem ahogy a hadsereggel szükséges ipart és taktikát elõteremted.

Imperialism más liga. Mai napig heti szinten játszok mindkét részével. Ha vki csinálna egy HD remaket win8 vagy iOS érintõképernyõsre, akkor szerintem többet nem is játszanék mással.
Én utálom a harcot a Civ IV-ben. Az a minden egységet egy mezõn tologatás borzalmas, ráadásul amellett, hogy nyilván a hadiipar dönt, az alapvetõ taktikai gyengeségei miatt azonos erõknél a szerencse a legfõbb faktor (ugye a pikás legyûrheti a tankot stílusban).

Félreértés ne essék, kiegészítõkkel a Civ IV minden idõk egyik legjobb játéka, de a Civ V-öt nagyon vártam a hexák miatt. (Idõ nem volt rá, és jobb PC sem ártana.)

Egyébként az Imperalism sokkal jobb harcot mutat fel, mint a Civ IV, bár valójában átverés benne, mert a gyakorlatban szinte csak fix eredményeket lehet elérni, csak látszólag van több lépési lehetõség. (Kivéve ha fõvárost ostromolsz, és sok kör alatt nagy veszteségekkel gyöngítgeted, hogy végül bevehesd.)
Botond
Júliusig van gfwl.
Most még van GfWL, nem? Amúgy meg rohadjanak meg, hogy az drága pénzen elõrendelt játékom feature-jei ugranak ezért! Mondjuk én csak az alapjátékkal játszottam, de ugye SQJ is csak most vágott bele a kiegészítõbe (ami állítólag jobb), azért kérdeztem.

Szerencsére a Retribution már sosem volt Live-os, de a Chaos Risingot egyszer még jó lenne végigjátszani mással.
Deus Ex: Human Revolution (ennek mára végéhez közeledtem, de azóta újrajátszásban vagyok)+ The Missing Link - fasza
Spectromancer - én bírom az ilyesmit
Catherine - hááát, nem volt rossz, de elcserélném Imyvel a vele töltött idõt, mondjuk DarkSector hozzászólásainak törölgetésére
Dante's Inferno - középszar talán megvan
The Legend of Kyrandia - középszar
DarkSiders - korrekt, csak kissé unalmas, a kamera meg alja
God of War III - fasza
God of War: Ghost of Sparta - elment
inFamous 2 (kétszer) + inFamous: Festival of Blood - korrekt volt, de kihagyható

Szignifikáns idõt töltöttem még el a Left 4 Dead 2-vel (nyilván nem egyedül, úgy élvezhetetlen) és a Crusader Kings Complete-tel.
zorrobomber
GFWL híján van még multi egyáltalán?

Egyedül játszod? Mert nagyon co-opra van kitalálva. Konkrétan nehezebb is úgy legnehezebb szinten is, össze kell dolgozni. DoW 2-t egyedül játszani olyan, mint Diablót játszani... egyedül. Bár a Left 4 Dead vagy a Borderlands még találóbb lehetne.
Sir Quno Jedi
Na, átimportáltam erõsen level 20-as dow2 partimat a chaos rising-ba. Jól le is gatyásodott a csapat. 😄 De már kezdem jól felhúzni õket. Azé itt vannak epic fightok már elsõ tucat küldiben is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Igen, bocs elfelejtettem odaírni!!!! Igen használtak!
El kell olvasni a játék oldalán az ár gomb alatt sárga vagy piros felirattal van vagy szokott lenni, hogy a játék mondjuk nem tartalmaz Contenteket.

Mondjuk nekem volt Uncharted 2-3-nál multi reedem code mind a 4 példányban, de jobb ha ugy számolsz hogy nincs.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sippie
használtak?
DarkSector
Game.co.uk-n olcsó játékok!

1-4 font-ért, sok fasza játék 1 fontért már vehetõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gears 2 Steelbook, nem gyengén fogyott el. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tikal
Egyelõre kifagy a játék, most már el sem tudom inditani sehogysem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem nagyon akarok offolni, de egyébként a képregényekkel ki hogy van? Én pár éve annyira rábuzultam hogy egy idegen sráctól megvettem vagy 4-5 darab Batman és 1 darab Pókember képregényt. Meg elõfizettem a Hihetetlen Pókemberre egy-párszor (abból is van vagy 6 szám). Azóta én leálltam, egy az hogy a lelkesedés elszállt egy kicsit, meg ugye pénzem is alig és a képregények eléggé drágák. De így most jobban belegondolva a képregények engem érdekelnek. A jövõben lehet hogy elkezdem majd durvábban gyûjteni õket. Régebbi kiadásokat is szeretnék majd beszerezni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Bizony.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Peter Parker is meghalt vagy 2 éve.

A képregényes sztorik már csak ilyenek. A gonoszok nem nagyon halnak meg, maximum a jófiúk. Mint pl. Robin az 1990/3-as számban (vagy 4-es számban, nekem ez van meg magyar kiadásban, de ez már rögtön az elején azzal nyit hogy Robin halott).

DarkSector
A Steam ugyanúgy szar marad de nekem jobb lesz. 😄

Tinman
Én meg közben elélveztem Planescape-tõl, elismerõen bólogattam Type: Rider végén és most a The Swapper (20. orb körül) húzott be, de rendesen. Hát mennyire mocskosul jó sci-fi/logikai játék ez? Remek hangulat, iszonyú jó és bizony helyenként kõkemény puzzle platforming és még jó kis sztori is van...

35 leszek nemsoká' :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
arty
Az én emlékeimben határ szutyokként él 😊)

Forza.

arty
fúdejó, csak nem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

harmadszor is kibelezhetjük jokert? alig várom! tök izgi, hogy mindig lenyomjuk és mindig visszajön!

annyira felnõttes!

Forza.

Elég sok esetében magamra ismerek és nem a végén a konzolwar engem hidegen hagy... Vén vagyok mint a Mátra...<#nevetes1>

23 jel, mely alapján felnõtt gémerek vagyunk

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Nyilván nincs egy konkrét... de most már nekem ez lesz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha már bullet time: El Matador megjelent steamen. Emlékeim szerint az se volt éppen rossz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
A Total Overdose jàtékkal is milyen régen jàtszottam màr, emlékeim szerint, nem volt rossz jàték.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Mondogasd: "Nincs vele gond!" és akkor tényleg nem lesz gondod a postással, a Steam-el persze továbbra is...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Azért az is változik, néhányszor már újragondolták a történetet. Ezek a szuperhõsös világok már csak ilyenek 😊

"Though many have been related, a definitive history of the Joker has never been established in the comics"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én csak most fedeztem fel, meg most ugye le is van árazva.

Küldjed a repjegyet és már megyek is...<#beka3>

Fpocok
GYanítom nem egyre gondolunk. Én leginkább a miért-re gondolok.

Sir Quno Jedi
Most nem mondod komolyan, ogy eddig nem tudtad és az elmúlt évtizedeket homályban tévelyegve jártad?!??!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
A sok idegeskedés ellenére folytattam a Batman-t és holy shit... nem bántam meg. A mitológiában egy hatalmas ûr lett most betömve számomra. Aki esetleg nem tudja, mire gondolok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Batman-Joker kapcsolata hogy kezdõdött, miért ennyire megszállt Joker
😊

lostprophet
Öhm, már tavaly óta fent van GOG-on a játék (az értékelések alapján tavaly február óta).

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Sir Quno Jedi
Nnna eltoltam 50%-ig a Broken Sword 5-öt, itt a vége az elsõ epizódnak. Már csak pár óra tán és megjön az epizód 2, háhá. Nem is rossz ez a játék, sõt! A legszebb klasszikus kalandjáték, amit valaha láttam. Nagyon durva nagyfelbontásúak a hátterek, így gyönyörûen skálázódik. Kb. ez a szint eévárható 2014-ben szvsz. A karakterek is profik, még ha 3D-sek is.

Sippie
van 3 darab 0,05 értékû... az ha elmegy 1-2 másodperc alatt, akkor lesz 0,15 eurom... hinnye 😄
Persze, hogy ferdítettek, mert muszáj volt de a lényeget visszaadja és szerintem elég jól, és ez a lényeg, meg ha nem így lenne a Disney sem bólintott volna rá és szerencsére ott nem ilyen youtube huszárok bólintanak rá a dolgokra 😊

DarkSector
Basszus, feltettem CS GO kártyákat, 3 darabot, és minden egyes kártyát ahogy feltettem eladásra market-en 1-2 másodperc (de szó szerint 1-2 másodperc!!!) alatt el is vittek, mekkora kereslet lehet rá 😄

DarkSector
Nem tudom, de nem csodálkoznék. 😄

wantonly
Legalább fel van darabolva 99 .rar fájlra? 😊
DarkSector
Ezt a steam-et meg kibaszom minnyá a picsába.

DarkSector

Nem. Szerintem az összes thai férfi és osztódással szaporodnak.
Malakai
Elég sokat ferdítettek, ezt max akkor nem hallod, ha nem érted az eredetit. De a szinkron (!) fordítás elég nehéz dolog, több összetevõs, mint simán csak 1:1 áthozni a jelentést, dalnál meg aztán különösen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zorrobomber
Ne idegesíts fel, gyere akkor ide helyettem és hallgasd te az egész napos makogást! 😄

Olvasom a magyar verzió alatt a kommenteket, hogy nem jó, meg nem is arról szól, mint az angol. Hát nem tudom, szerintem pont, hogy jó lett és pont azt adja vissza amit az eredeti is mondani akart, aki szerint nem az biztos szövegértelmezési gondokkal küszködik.

grebber
Nuuvem:

Hitman 3 és Mini Ninjas is csak 800ft (Steam-esek)

Next PC upgrade: 2022

Tikal
köszi, kipróbálom

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fpocok
JJ-vel nagyon mellélõni nem lehet.