Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szólhattál volna. Most elolvastam 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Akrham Cityben Joker megpurcan, bár nem szándékosan. Azért kattan be Harley Quinn is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
Azért a Batman "mitológia" nem a Rocksteady-féle Arkham sorozattal kezdõdött, és a tulajdonosa nem fogja megengedni, hogy több, mint 50 éves alapelveket felrugdossanak egy játék kedvéért.

(máig nem nagyon értem, hogy a második rész végét hogy sikerült keresztülverniük a DC-n, hacsak nem tudnak valamit, amit mi még nem)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Super Mario!
IMYke2.0.0.0
Pedig jó lenne, ha ölne már.
Mert nekem is tele volt a púpom az Arkham Asylum alatt például az õrültek batuménre ugrálgatásakor - milyen szép lenne: bumm a fejbe és jó éccakát.
Joker feküdne mondjuk egy Apache-rakétától és kész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Van még másik, hasonlóan színvonalasak kivitelezett szuperhõsös játék?

Nem értem az ajánlatot.

Forza.

Tinman
1939 óta így van. Keress más szuperhõst.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez a Batman elvek egyik alappillére.
Értem, hogy szeretnétek modernizációt (kütyükkel, spec ruhákkal ez meg is történik rendre), de az alappillért egyetlen író sem fogja kirúgni.

Batman nem öl. Pont.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Tehát mindig ugyan azt a kettõt-hármat.

Izgi!

Forza.

Dzsini
Hát, azért az Arkham Asylum (vagy a játékban a City) nem sima mezei állami intézmény 😊

Az mondjuk igaz, hogy nem túl jó a security recordjuk...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
És szerintem ez elég gáz. Nem öli meg a rosszfiúkat, azok kijönnek, megölnek pár embert, becci elkapja õket, lecsukja, folyt köv. Visszaesõk megölése jó lenne... 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
Hogyne, Avengers soriban is szívtak vele (többször is). Csakhogy botumanó a sima mezei "állami" intézményekbe dugja a durva bûnözõket, ahol egyértelmûen nem tudnak rájuk megfelelõen vigyázni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Vótmá, a DC és a Marvel univerzum is lefutott néhány kört a "szuperbiztos börtönkomplexum" sztorikkal 😊

Úgyse szuperbiztosak, mert egy képregény cselekményénél nem igazán jó fõszál a "ma megint elsózták a konyhán a kávét" 😊

Sir Quno Jedi
Jaja. Tök hülye. Mer ha az ember nem öl, akkor legalább gyõzõdjön meg arról, hogy nem tudnak könnyedén kiszabadulni a páciensei. Ámde mivel mindenki korrupt (ezt bati is tudja), azért MINDIG kilógnak.

Inkább egy szuperbiztos börtönkomplexumot (és börtönpszichiátriát) építene supervillain-eknek gebinbe. Pénze van rá és simán kapna rá koncessziós szerzõdést az államtól. Na ott aztán nem lehetne ugrabugrálni. Mindenki megy a jégre. Nomeg ott a homloklebenymûtétek sora...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Ti eddig hol voltatok? A Holdon?

Batman SOHA nem öl. Így vagy a szabadon levõket üldözi, vagy az éppen kiszabadultakat.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Passzív vagy. Tûzfal. DMZ. Port forwarding. Hajrá.

davidka003
Az annyira nevetséges volt Arkham Asylum-ban.
Gyakorlatilag olyan érzése volt az embernek, hogy Batman nem csinál lófaszt se, mert csak leveri Harley Quinn-t de az folyton elmenekült.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
Harley Quinn!! Jajdejó lesz 764x is lecsapni (hogy utána MEGINT elmeneküljön és legyen lehetõség a 765. harcra is)!

Ez a betmen játék biztosan kiváló szórakozást nyújt majd!

Forza.

Sir Quno Jedi
Nem kell ahhoz pestis, tbc, fekete himlõ, vagy malária stb. Elég ha iszol a vízbõl (vérhas, tífusz, kolera stb.), vagy véletlenül megsérülsz valahol, a legkisebb seb is lehet halálos, vérmérgezés, vagy eszel a fertõzött, vagy férges élelmiszerbõl, de egy sima vakbélgyulladás is halálos...

Szép idõk voltak azok, hajaj! De gyjó is vót akkoriba élni-e, mmmm!

Dzsini
Pestis-játék?

- New Game
- Egy városban ébredsz
- Megfertõzõdtél
- 2-7 napon belül meghalsz, közben vért hánysz, lázas vagy és tele lesz a tested kelésekkel
- Game Over

Kicsit indie-hangulata lenne 😊

grebber
Votmá merre jártál!
Nem csak write onlynak kéne lenni<#banplz><#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
A neve lemaradt: Dead Crusade.

Fpocok
A Medieval Co-Op Horror game powered by Unreal Engine 4, set in real world 14th century Europe during the Black Death pandemic.

Van benne gameplay. Ahogy egy csapással kettõ vág vagy három zombit 😄
Sajnos még nagyon messze van.

zorrobomber
Bocs, benéztem, 27 dollár.

zorrobomber
Valakit nem érdekelne Reaper of Souls 20 dollárért?

Régen megvettem volna, már, ha nem mocskos Live-os lenne, és nem lettek volna amiatt negatív tapasztalataim az alapjátékkal is 😞

Az SM vs CSM mindig is hálás téma volt, könyvben is ütött, de a Chaos Gate is részben annak köszönheti kvázi kultstátuszát.
DarkSector
Látom ez is fent van:

Batman Arkham Knight

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Nem a neted a gond?
Az újabb utorrentek egy fosok. Szedd le és rakd fel a 2.0.4-et.

DarkSector
/ ha valaki közületek tud segíteni az kérem szóljon!

válaszokat pm-be vagy abba a topikba kérem. Köszönöm!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ez az oldalnézetes Batman Blackgate jó volt.
Igaz csak egy délutános a gameplay de egy percig sem untam.
Ilyen game-eket onthatnának mobilra is, mert ezt a látványt bírják már rég.

Sir Quno Jedi
Amúgy pont azt hozzák fel hibának sokan a dow2 chaos rising ellen, hogy túl scriptelt és olyan, mintha egy filmet tolnál végig (én meg ezt szeretem). Sõt itt már a kariknak van külön mondanivalójuk, amiket külön meghallgathatsz küldik között, még a force commandered is tud kérdezõsködni adott küldinél pl. stb. Szal. élõbbek lettek a karik. Iszonyat csatákba beletolnak, ahol rajtunk kívül nagyon sokan harcolnak még, mondván ezen a szinten már bírni kéne. Ja... Itt az ember megtanulja, hogy az emberi élet rövid(ke). 😄DD

És persze a döntéseid folyamatosan okozhatnak korrupciót és szép lassan a saját embereid is káosz merinekké válhatnak, a megfelelõ powákkal együtt. (bár én igyekszem nem átállni) Szal. a káosz mindenkit megérint, aki harcol vele/ellen azt is.

Nomeg term. áruló is van a rendünkben, naná, ahogy kell. Jó kis játék ez. Filmben is megnézném.

Sir Quno Jedi
noprob

Dj Tommy
Lehet csak az idõ szépítette meg az emlékeket. 😄

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

A DoW1 vagy a CoH ütõs single-ben (konkrétan a mûfaj legjobbjai közé tartoznak) a DoW2 alapjáték pedig langyos lábvíz, viszont a co-op jó, és annak idején a multi is tetszett. Ergo azért kérdeztem, mert egyedül játszós RTS-nek (vagy inkább RTS-Diablónak) nem nagy szám, leszámítva a grafikát és a WH40k-t.

Elnézést, hogy ez számomra releváns, és ezért kérdezni mertem.
Az irányítás, a nézet és általában a csata játékmenetének az alapjai azokhoz hasonlítható, csak minimális lehetõséggel (a több lehetõséggel máshol van, bár az Imperialism nem azért jó, mert annyira sok mindent lehet csinálni, mint a Civilizationben vagy a Paradox játékaiban, inkább azt a viszonylag keveset lehet jól, jobban csinálni benne). Ebbõl kiderül, hogy milyen, de ha azt mondom, hogy olyan, mint a TW, csak amúgy marhára mégse, abból nem 😊
Sir Quno Jedi
Saztán? Borderlandsot is letoltam szingliben. Coopban sokkal jobb volt, de szingliben meg jobban tud figyelni az embere a sztorira és az apró finomságokra.

Nekem nem hiányzik most ebbe senki sem. Barátaim már nem nagyon játszanak, mást meg honnan szerváljak, aki pont akkor ér rá, mikor én?!

tomsolo
1190-ért azért behúztam a Euro Truck 2 Goldot

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
hááát.

Botond
Hát hõs az nincs, se spéci skillek/varázslatok, csak az egységek, szóval inkább TW, de az meg ugye realtime csata nem körökre osztott, szóval leginkább egyik se. Mindegy, ezek közül (beleértve civet is) nekem messze imperialism1-2 a kedvencem.
A Broken Age Act I lemaradt. Nagyon szuper volt. Intrónak. Várom a játékot is.
Én nem a Total Warhoz hasonlítanám a csatáit, hanem mondjuk a Heroes of Might and Magichez vagy a King's Bountyhoz (de ez utóbbi ugye nem birodalomépítõs). Azokhoz képest nagyon lehetõségmentes, de a nézet,a hexák, az egyénenkénti egységirányítás rájuk hajaz.
Botond
Mentségemre szóljon, hogy jan-febr hónapokban esténként meló után nem játszottam, hanem újra végig néztem az elnök emberei 7 évadát. 😄
Botond
Van benne taktikai lehetõség. Nyilván nem annyi, mint egy total warban, de számomra pont elég. Ugyanazok a trükkök amúgy, lõtávon táncolás, koncentrált támadás, stb. Legjobb cucc a világon!

Amúgy én se sokkal többet, max 2 nulla annak a számnak a végére, amit mondtál, és kb annyi. Esetleg még szorozva 2-3al. 😄
Fpocok
Megint kettesem lett az ötösön. Beszarok.

<#falbav><#idiota>

Rapid81
Ez a játék iszonyatosan jó, gyerekök!
Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition

Mocskosul megérte az árát.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Én is ezért kérdem, mert csak egyedül toltam és tervbe volt véve a coop 😞

Tinman
Thx a listákat, tanulságos volt. :-)

Én nem játszottam vele szerintem 20 óránál többet, csak tavaly próbáltam ki, de aztán feszítõvassal leválasztottam magam róla, mert hajnalokig elõtte ragadtam. (Crusader Kings dettó, azt is erõszakkal kellett abbahagyni.)

Mindenesetre ez idõ alatt nem éreztem, hogy a túl nagyok a taktikai lehetõségek, mindig egyértelmûnek tûnt, hogy mi az ideális. Vereségektõl mondjuk nem kellett tartanom, mert agresszív tengeri nagyhatalomként csak ott és azzal csatáztam, akivel én akartam. (Vicces volt, amikor azzal kerültem nyeregbe, hogy egyszerre elfogtam a legnagyobb, papíron nálam is erõsebb tengeri riválisom 180 hajóját rakományostól 😄)
Botond
Imperialismban van harc, és ha ötszörös túlerõt nem is, de 2-3x nagyobb haderõt simán szét lehet kapni. Meg ott a blokád flottával. Nem egy totalwar valóban, de én meg pl azt nem szeretem.
grebber