Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(máig nem nagyon értem, hogy a második rész végét hogy sikerült keresztülverniük a DC-n, hacsak nem tudnak valamit, amit mi még nem)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert nekem is tele volt a púpom az Arkham Asylum alatt például az õrültek batuménre ugrálgatásakor
Joker feküdne mondjuk egy Apache-rakétától és kész.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem értem az ajánlatot.
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem, hogy szeretnétek modernizációt (kütyükkel, spec ruhákkal ez meg is történik rendre), de az alappillért egyetlen író sem fogja kirúgni.
Batman nem öl. Pont.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az mondjuk igaz, hogy nem túl jó a security recordjuk...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgyse szuperbiztosak, mert egy képregény cselekményénél nem igazán jó fõszál a "ma megint elsózták a konyhán a kávét" 😊
Inkább egy szuperbiztos börtönkomplexumot (és börtönpszichiátriát) építene supervillain-eknek gebinbe. Pénze van rá és simán kapna rá koncessziós szerzõdést az államtól. Na ott aztán nem lehetne ugrabugrálni. Mindenki megy a jégre. Nomeg ott a homloklebenymûtétek sora...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Batman SOHA nem öl. Így vagy a szabadon levõket üldözi, vagy az éppen kiszabadultakat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyakorlatilag olyan érzése volt az embernek, hogy Batman nem csinál lófaszt se, mert csak leveri Harley Quinn-t de az folyton elmenekült.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez a betmen játék biztosan kiváló szórakozást nyújt majd!
Forza.
Szép idõk voltak azok, hajaj! De gyjó is vót akkoriba élni-e, mmmm!
- New Game
- Egy városban ébredsz
- Megfertõzõdtél
- 2-7 napon belül meghalsz, közben vért hánysz, lázas vagy és tele lesz a tested kelésekkel
- Game Over
Kicsit indie-hangulata lenne 😊
Nem csak write onlynak kéne lenni<#banplz>#banplz><#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Van benne gameplay. Ahogy egy csapással kettõ vág vagy három zombit 😄
Sajnos még nagyon messze van.
Az SM vs CSM mindig is hálás téma volt, könyvben is ütött, de a Chaos Gate is részben annak köszönheti kvázi kultstátuszát.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az újabb utorrentek egy fosok. Szedd le és rakd fel a 2.0.4-et.
válaszokat pm-be vagy abba a topikba kérem. Köszönöm!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Igaz csak egy délutános a gameplay de egy percig sem untam.
Ilyen game-eket onthatnának mobilra is, mert ezt a látványt bírják már rég.
És persze a döntéseid folyamatosan okozhatnak korrupciót és szép lassan a saját embereid is káosz merinekké válhatnak, a megfelelõ powákkal együtt. (bár én igyekszem nem átállni) Szal. a káosz mindenkit megérint, aki harcol vele/ellen azt is.
Nomeg term. áruló is van a rendünkben, naná, ahogy kell. Jó kis játék ez. Filmben is megnézném.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Elnézést, hogy ez számomra releváns, és ezért kérdezni mertem.
Nekem nem hiányzik most ebbe senki sem. Barátaim már nem nagyon játszanak, mást meg honnan szerváljak, aki pont akkor ér rá, mikor én?!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amúgy én se sokkal többet, max 2 nulla annak a számnak a végére, amit mondtál, és kb annyi. Esetleg még szorozva 2-3al. 😄
<#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition
Mocskosul megérte az árát.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mindenesetre ez idõ alatt nem éreztem, hogy a túl nagyok a taktikai lehetõségek, mindig egyértelmûnek tûnt, hogy mi az ideális. Vereségektõl mondjuk nem kellett tartanom, mert agresszív tengeri nagyhatalomként csak ott és azzal csatáztam, akivel én akartam. (Vicces volt, amikor azzal kerültem nyeregbe, hogy egyszerre elfogtam a legnagyobb, papíron nálam is erõsebb tengeri riválisom 180 hajóját rakományostól 😄)