311803
  • DarkSector
    Nekem 2.rész is meg a 3. is pár pályán 480p-ben. :D

1080p alatt én ablakmódba szoktam játszani a natív kép végett.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.19. 16:40:26
  • DarkSector
    Jah nem, csak mondom én mindössze annyit néztem a játékon hogy megállva a textúrák mennyire vannak egyöntetűen kidolgozva, a Crysis bármilyen iszonyat mozgásban, ahogy a többi játéknál el vannak nagyolva persze ésszerű helyeken dolgok, amik nem baj hogy olyanok, én rajtam kivül lehet msának eszébe nem jut megnézni, csak mondtam hogy az Infában meg ahogy néztem a Killzone-t, tökmindegy mit nézek a sarokban eldugva egy kis rongyot vagy a levegőben a hullo falevelet, mindegy minden a lehető legjobb, és ezért az öszkép jobban egyben van.

Van ellenpélda is.

Dark Souls, vagy Metal Gear Rising, vagy nemtudom miket láttál, a karakter kemény, de a pálya elüt minőségben tőle...pl ezeket nem annyira tartom szimpinek.

Borderlands, meg hasonló cell-nek az a jó hogy a környezet és a fegyók PASSZOLNAK és ettől érzi faszának az ember az összképet.

Nekem nem egetverően fontos ez, csak megemlitettem az infamous kapcsán hogy azt hittem csak saccperkb lesz kidolgozva a cucc, lévén hogy egy launch játék...nem olyan amit azért ráérősebben fejlesztenek.
  • grebber
    Ezeket látva mindenki sírva rohan kb ps4-et venni.Nagyon rossz képek ez a max grafika? Eljárt felette az idő nagyon.
  • IMYke2.0.0.0
    A 3. résznél - tudtommal - már nem kaptunk talaj textúra alatt végtelenül hullámzó tengert. Cserébe több gépigényes mást.
    A 2. rész nálam királyul futott, 1080-ban.
  • IMYke2.0.0.0
    Az elején nálam bírta az ósdi VGA, de a füves területeken nem akarta az igazat, 720-ban sem.
    Később megint jó lett, amikor erdőben, fák, víz, épületek voltak. Továbbra is csak 720-ban, medium-low mellett.

Ezért írom, hogy azért az nem mindegy, hogy végig fullon...
  • DarkSector
    :PPPPPPPPPP

Igen ez igaz, de én amikor mutogattam a képeket azt mondtam hogy álló helyzetben odalépek mondjuk egy épülethez vagy bármihez egy székhez vagy fához és keményen ki van dolgozva minden, még ha trükkökkel is, nem értek hozzá, de látványos, nincs az mint egy Rage izéba hogy odamész és egy paca.

Az más maire te gondolsz, de a BF3 -BF4-Crysis 1-2-3 már megy nálam rendesen, folyamatosana, csak a játék bizonyos területein nem.
    Szóval bizonyos részeket nyomtam maxon, a végefelé visszavettem ahol éppen szükséges volt.
    De látni láttam, pl a Cry 3-ban ment faszán a gátas résznél is.
  • Csokiturmix
    Látom még mindig megy ez a ps4 textúra téma. Pár Crysis 2 kép csak úgy viszonyítási alapnak, mivel az is meg volt itt említve. Aztán el lehet dönteni kinek van igaza.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért egy játékot végig "full maxon" játszani egészen más, mint pl. a Crysis 3 esetében álló helyzet mellett feltolni mindent, amit a gép bír, és körbeforogni, csoszogni keveset [csináltam ezt például a videó készítése előtt].
  • zorrobomber
    Úgy kellett volna fogalmaznom, hogy a szabadidőmet :) PS4-re kijött már összesen 20 játék? oO :D
  • DarkSector
    Nekem a munka köti le az időmet, 20 játék vár még amit végig kéne vinnem, csak megvettem őket azt ennyi.
  • zorrobomber
    Nem csupán ez lehet mérvadó, erre mondtam hogy mindenkinek más, saját objektív érvei lehetnek, nekem viszont itt a PC ami maximálisan leköti jelenleg az időmet. Este Civ 5 multi! :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.19. 15:59:31
  • DarkSector
    Persze modernebb, jobb látni egy játékot, folyamatos sebességen, de textúrákat látom ha akad, csak meg kell állnom egy helyben, amit mozgásban látsz jobban, az minden a textúrán kívül:

Bloom, HDR, Post Process, MLAA, SSAA meg a kutyafüle
    De én arra értettem a maxot, hogy texturákban max.

Én így szoktam, kíváncsiságból felrakom játszogatok, nézelődők, azt ennyi, vissza low vagy med-re a grafikát, és uzsgyi játszani rendesen amikor már nem a látvány érdekel.
  • IMYke2.0.0.0
    BF3-ból elég volt FPS Józsi barátom gépénél - modernebb gépe van, mint nekünk, kettőnknek együtt véve.
    A BF4-ről még én is azonnal megállapítottam, hogy valami nem igazán van rendben. Igaz, sokat nyomott a latba, hogy Józsi barátom beszámolójára többet adok, és ő bizony azért a 4. epizódnak is adott pár száz órányi esélyt.
  • DarkSector
    Köszönöm.
    Falloutból max az utcsó lenne jó eredetibe, de annak szerintem a multija döglött már.
  • DarkSector
    Most nem azért mutattam a képeket ps4-ről hogy akinek nincs gecsiskedjek itt, hanem aki kíváncsi az lássa felhasználói oldalról is, ne csak hivatalos anyagokból, meg azok mit mondanak mert a felhasználok látják szubjektivebben a dolgokat.
    Most nem egetverőek ezek a dolgok, hogy tud felvenni videót, vagy egy a kontrolleren lévő fülessel felvételre hanganyagot rögzíteni, meg a joy tapipadja, meg hangszórója, meg érzékelője, meg rezgése, meg ilyenek.

Ja a kontroller. Van egy szoftver pc-re, elinditod és azonnal érzékeli a kontrollert x360-as kontrollerként!
    Ami extra, hogy ilyenkor a tapipad felváltja az egeredet! minha egy laptop lenne, a tapipad az egér, a bal egérgomb a finoman hozzáérsz a padhoz, 1x vagy 2x, és maga a jobb egér gomb, ha az egész padot lenyomod.

HANEM mint konzol és fixen célirányosan egyben az egész érdekes, mert ERRE tervezték, 1-2 gombnyomásra elérhetsz minden, és ez érdekes...nem a hogy ezt pc-n lehet-e vagy nem.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.19. 15:50:16
  • IMYke2.0.0.0
    834-ben ott van az infó.
    Ami megvan a csomagból, abból kapsz egy plusz példányt. De legalábbis a Flatout 2-ből biztosan.
  • DarkSector
    Én bárkit aki mohácson jár sg-ről szivesen látok, haverokat is, tudom sokan játszanának ezekkel, még ha durcáskodnak is.

Imikét meg Rapidot is szivesen látnám.
    Főleg Imit hogy élőben leültetném a gépem elég BF3-azni amig ki nem folyik a szeme. :D

De nem tehetem meg mert nem laktok errefelé.
    Haverjaimnak is szoktam így segíteni úgymond, eljöhetnek játszani bármikor. Ha itthon vagyok.
    én közbe pc-n hallgatok zenét vagy böngészek.
  • DarkSector
    mi?
  • Totti5
    Konzol leszólására írtam... szerinted még hány évig kellett volna X360-on játszanom hogy megérje Xbox One-t venni?
  • grebber

Külön respect annak aki összeállította a csomagot és "beállította",mert ami már megvolt steam-en (az én esetember a gift tárgya) megkaptam az invertorymba
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.19. 15:37:05
  • Fpocok
    Amerika Kapitány filmek a legjobb szuperhősős filmek, amik most a piacon vannak!
  • zorrobomber
    Írtad hogy nincs értelme Fpocok kijelentésének, az előző hsz végén leírtam miért van. Egyébként ha nem érdekel a Deadpool, akkor miért kellett beszólni? Ja, közben rájöttem, a sértődés a konzolos részre szólt. Figy, ez sima trollkodás, ne vedd fel. Egyébként az én véleményem is az, hogy korai még nextgen konzolt venni, de mindenki maga dönti el hogy mire vágyik, DS PS4 vásárlását is csak támogattam, és minden beszámolónak örülök a részedről is, mert érdekel és valamilyen szinten irigy is vagyok(mint ahogy kimondva, vagy kimondatlanul de valószínűleg mások is itt), mindezt úgy, hogy közben a saját magam által felállított objektív mércék szerint nekem még nem kell ilyen játékszer.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
    Én naponta felnézek hozzájuk. Igaz, eddig Pay Pal-lel fizettem náluk.
  • Totti5
    Fogalmam sincs miről beszélsz. Deadpool? engem annyira sem érdekel hogy a nevét leírjam.

Captain America filmeket viszont nagyon kedvelem és Xbox One-t is.

De nem erről volt szó...
  • kigyi
    Köszi behúztam már régóta fenem rájuk a fogam, de ennyiért a packot még sehol sem láttam :) Első vásárlásom ezen az oldalon hát volt fejvakarás, hogy mit ír :D
  • zorrobomber
    Most teljesen függetlenül az aktuális témától, te tényleg minden ilyen konzumer cuccot megzabálsz? Xbox One, Amerika kapitány, PG-13 Deadpool, minden jöhet, csak jó nagy legyen a költségvetés? Láttam én már mindenféle iróniától mentes Steven Seagal rajongót is(élőben!), szóval nem annyira meglepő, és tudom azt is hogy a kritikának is kell legyen határa, de azért fura. Nem véletlen hogy a Deadpool játék besorolása ilyen: Blood and Gore, Intense Violence, Mature Humor, Sexual Content, Strong Language, és ha ezt eldobja a film, akkor akár csinálhattak volna Aquaman filmet is, szóval szerintem most van értelme Fpocok kijelentésének.
  • Totti5
    Akárcsak ez a megállapítás!
  • MerlinW
    Jónak néz ki.
  • DarkSector
    Fasza kis trailer! :D
  • DarkSector
    Vagyis olcsó, megéri. :D
  • DarkSector
    Mohács, bármikor nyitva előttetek az ajtóm, csak nem utánfutóval. :D
  • DarkSector
    Tökös gyerek leszek az elsőt fogom meghekkelni. :D
  • DarkSector
    Kössz az kuvanehéz. :D
  • Fpocok
    Van ÚJ Nvidia driver: 344.11
  • zorrobomber
    Battleborn(aka. "Borderlands 3") coop gameplay
  • Fpocok
    PG13 Deadpool film olyan, mint most current gen konzolt venni: Értelmetlen.
  • zorrobomber
    A Deadpool film miatt eltolták az Assassins Creed mozit
  • zorrobomber
    1 milliót adtak el a Crusader Kings 2-ből, és a userek átlagban valamivel több mint 99 órát játszanak vele.
  • Kisponyi
    Es vmiert a smileyk se mennek at lol.
  • Kisponyi
    Jogos a 2 pont.