Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
visszakanyarodva: nekem nem kell h betmen öljön, csak lépjünk már tul az ellenségek részrõl részre történõ ismétlésén ... (igen, olvastalak dzsini, csak nehéz ugy reagálnom, hogy nem vagyok tisztában a betmen univerzum terjedelmével és h mennyi antihõs hever még parlagon)
Forza.
Igen.
De itt mi egymásnak elhiszsük ha valaki valamit állít hogy na azt õ érte el, mert ismerjük egymást, nekem ennyi elég. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én például egyedül STEAM-kártyázáshoz használom/tam, mert nincs 120 megabites netem, terabyte kapacitás mellett. Ha lenne, akkor még arra is tojnék, és mindent telepítenék szépen, és kártyázgatnék is, játék közben.
Mármint SAM-mel? <#gonosz1>#gonosz1>
Éne 7 fontnál járok, de sztem elõbb fogom elverni Child of Light preorderre mint kivárjam, hogy egy fillérbe se kerüljön. 😛
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos, volt az életemben 1-2 olyen eset, amikor lementem elmebeteg állatba. Elég komoly a tûrõképességem, nagyon sokáig lehet huzigálni a bajszom, aztán sajna nincs megállás, elvesztem a kontrollt. Anno ált. suli vége felé egy srácnak majdnem annyi lett, mert "picit" betörtem a fejét, egy másiknak a szemüvegjét törtem szét az arcával együtt.
Középiskolában egy hústornyot döntöttem le, mert durván rám szállt. Milyen érdekes egyébként, hogy utána ez a "falu bikája" seggfej, mennyire barátságos lett ^^ Ezek tipikus önvédelmek voltak, ahol elvesztettem a kontrollt. Utána mindegyik esetben szabályosan remegtem. Qrvára nem volt jó érzés :-/
Éppen ezért nagyon biztosra játszom már nagyon régóta. Harcmûvészetet is azért tanultam, hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket és a futás sem éppen haszontalan, ha le kell futni az üldözõid, meg ugye az állóképességre is kiváló hatással van. Mindig figyelem mindenhol a gyanús arcokat, elhúzok/zunk onnan, nem kockáztatok/tunk, átmegyek/gyünk a másik oldalra, páromat is okítom etc.
Ez nem a keménységrõl, vagy macsófaszságról szól, hanem arról, hogy minden emberben benne van a durván rosszra való hajlam. Van akiben alig, van akiben nem túl sok kell ahhoz, hogy átszakadjon a gát. Nem vagyok ezen a téren szerencsés.
Az ember igen könnyen elvesztheti az "ártatlanságát" és akkor azzal utána együtt élni? Nem szeretném megismerni az érzést. No meg hitbeli okok miatt sem szeretnék soha ilyesmit megtapasztalni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Jól esett leírni/elkészíteni. Nekem.
2. Örökség. Egy senki vagyok, egy nulla, semmi értékelhetõm nincs, de gyerekem talán még nekem is lesz és úgy gondolom, hogy majd ha anno annyi idõs lesz, hogy ilyen játékokkal is bepróbálkozzon, akkor talán majd jól fog neki esni, hogy a fater, hogy tolta.
3. Ha valaki arra téved talán sikerül felkeltenem a figyelmét és támogatni fogja From Soft-ot.
Mi a gond?
Az, hogy az elmúlt 2-3 hónapban mocsok sok üzenetet kapok az ügyben, hogy mi van már a DaS 2 végigjátszással?
Holott, ha azt szeretnék, hogy a szívem-lelkem benne legyen, akkor az nem 1-2 hét munkája, hanem 1-2 ÉVSZAKÉ(!). Így sajnos csak azt tudom írni nekik, hogy készülget és sok idõ... (Reminder: DaS 1 wt elkészítése cirka 1k óra volt és még ezernyi dolgot nem tudtam beletenni egyszerûen idõ hiányában.)
Aki úgy készít végigjátszást, hogy -kis túlzással- az utolsó csavart sem ismeri fejbõl a játékba az gáz. Láttam ilyen WT-t. 20 perces videó, part xyz és vagy 32 halál... ok, kösz, ismerd meg a játékot és úgy vedd fel, kit érdekel, mit össze kínlódik? 1-2 halál belefér, még poén is, de van egy határ.
A másik pedig az, hogy "nyomás" alatt nem születnek szívbõl jövõ dolgok... ezért se pénzt, se posztót nem ad senki, ez "örömgaming", és pontosan akkor hatalmasodik el az emberen, amikor eljön annak az ideje... se elõbb, se késõbb.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Forza.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
PSN ID.: Beegabor
Next PC upgrade: 2022
Ha bármelyikük is valóban elkezdené "kihasználni" a teljes hatalmát (fõleg a rosszfiúk), atom-atomon nem maradna körülöttük az univerzumban, nemhogy egy városban.
Kell, szükség van az "emberi" (adott fajjal behelyettesíthetõ) gyarlóságra, a hibákra, a moralitásra - egyrészt, hogy valahogy tudjon hozzá viszonyulni az olvasó, másrészt hogy ne a második oldalon legyen vége a történeteknek.
De ez nem csak a mindenhatókkal van így. Minden "szuperhõs" (még azok is, akik csupán a technológiára és saját fizikumukra támaszkodnak, mint a Vasember, vagy Batman) hibás kell, hogy legyen, különben nincs történet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kill the mutant
Purge the unclean
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"I will destroy their minds and burn their bodies" monda a Librarian.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csak kár hogy random az egész, 5fontot legalább buktam már, hiába csináltam meg sok acsit amit kért..
"Nulla tenaci invia est via"
Kis iskolásan: rád hagytam, hogy legyen igazad, mert nekem elég volt ebbõl mára.
A véleményedrõl, nézetedrõl írtam kritikát, erre te a fentit reagáltad.
Érdekes kérdések egyébként.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem arról szól a beszélgetés, hogy nekem mi a jó, ne vidd el személyes irányba a dolgokat.
Jó, hagyjuk, legyen neked így jó.
Igen, vannak áldozatok, de ugyanúgy áldozat lenne az is, akit õ véglegesen kivon a forgalomból. Azt pedig õ nem engedheti meg magának, hogy valakit elveszettnek tartson.
(van egy másik mitológia, ahol egy bizonyos Jézus hasonlóképpen gondolkodott, még akkor is, amikor épp kivégezték)
"Batman ezért Jó (nagybetûvel), mert õ mindenkinek megadja a következõ esélyt."
Magamtól idézek: Mert így, ilyen jóság mellett bizony folyamatosan hagyja pusztítani a gonosztevõket <élükön a jangját, Jokert>élükön a jangját, Jokert>, hullani az ártatlanokat, és zülleni Gothamet és a kitalált világát.
Batman ezért Jó (nagybetûvel), mert õ mindenkinek megadja a következõ esélyt.
a kérdés az, hogy ezzel lesüllyednék-e az õ szintjére... szerintem távolról sem.
Forza.
Nem akkor végre (!!!) rendet is csinálna, azt, amire önkényesen vállalkozott.
Mert így, ilyen jóság mellett bizony folyamatosan hagyja pusztítani a gonosztevõket <élükön a jangját, Jokert>élükön a jangját, Jokert>, hullani az ártatlanokat, és zülleni Gothamet és a kitalált világát.
Pont.