Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Megnéztem a Batman 2.5D-t meg a Ninja Gaiden Z-t, mindkettõt olyan gyorsan töröltem a géprõl hogy a telepítésük tovább tartott.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én arra reagáltam, hogy 1000x kivégezték volna. Nem, mert nem beszámítható. (Amerikában van Gotham, nem a nigériai társadalmi mintát követi.) Természetesen neked szíved joga harmadik világbeli jogrendet preferálni, én ezt nem vitatom.
IMYke2.0.0.0
Biztos, hogy elolvastad azt amit írtam? <#puszi>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Aki SAM-et használ, arról van egy véleményem és meg is tartom magamnak. <#puszi>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jah, önkontroll elvesztésekor sokmindent megtörténhet (én ráadásul elég lobbanékony is vagyok), de én még arra gondoltam, h leverted a szerencsétlent és ki kéne végezni... na, az nehéz volna, akár milyen rosszat is tett.

visszakanyarodva: nekem nem kell h betmen öljön, csak lépjünk már tul az ellenségek részrõl részre történõ ismétlésén ... (igen, olvastalak dzsini, csak nehéz ugy reagálnom, hogy nem vagyok tisztában a betmen univerzum terjedelmével és h mennyi antihõs hever még parlagon)

Forza.

Fpocok
<#wow1><#wow1> Nézem is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
"Sajnos, a SAM-nek az lett az átka, hogy az emberek egyszerûen nem hiszik el egymásnak a teljesítményüket 😞"

Igen.

De itt mi egymásnak elhiszsük ha valaki valamit állít hogy na azt õ érte el, mert ismerjük egymást, nekem ennyi elég. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
"még arra is tojnék" természetesen az (Uncle) SAM-re értendõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, a SAM-nek az lett az átka, hogy az emberek egyszerûen nem hiszik el egymásnak a teljesítményüket 😞
Én például egyedül STEAM-kártyázáshoz használom/tam, mert nincs 120 megabites netem, terabyte kapacitás mellett. Ha lenne, akkor még arra is tojnék, és mindent telepítenék szépen, és kártyázgatnék is, játék közben.

tomsolo
"hiába csináltam meg sok acsit amit kért.."

Mármint SAM-mel? <#gonosz1>

Éne 7 fontnál járok, de sztem elõbb fogom elverni Child of Light preorderre mint kivárjam, hogy egy fillérbe se kerüljön. 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Részemrõl én nagyon is könnyen képes lennék ölni, mert ha az ember belegondol abba, hogy teszem azt a párját, akár csak megüti valaki, akkor ott csúnyán elszakad a cérna és nem hiszem, hogy képes lennék emberi méltóságom megõrzésére. Ha a gyerekemrõl lenne szó, akkor meg, még durvább szint. Persze, kizárólag önvédelemre gondolok, de ott nem hiszem, hogy képes lennék leállni, úgy mint Batman :-(

Sajnos, volt az életemben 1-2 olyen eset, amikor lementem elmebeteg állatba. Elég komoly a tûrõképességem, nagyon sokáig lehet huzigálni a bajszom, aztán sajna nincs megállás, elvesztem a kontrollt. Anno ált. suli vége felé egy srácnak majdnem annyi lett, mert "picit" betörtem a fejét, egy másiknak a szemüvegjét törtem szét az arcával együtt.

Középiskolában egy hústornyot döntöttem le, mert durván rám szállt. Milyen érdekes egyébként, hogy utána ez a "falu bikája" seggfej, mennyire barátságos lett ^^ Ezek tipikus önvédelmek voltak, ahol elvesztettem a kontrollt. Utána mindegyik esetben szabályosan remegtem. Qrvára nem volt jó érzés :-/

Éppen ezért nagyon biztosra játszom már nagyon régóta. Harcmûvészetet is azért tanultam, hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket és a futás sem éppen haszontalan, ha le kell futni az üldözõid, meg ugye az állóképességre is kiváló hatással van. Mindig figyelem mindenhol a gyanús arcokat, elhúzok/zunk onnan, nem kockáztatok/tunk, átmegyek/gyünk a másik oldalra, páromat is okítom etc.

Ez nem a keménységrõl, vagy macsófaszságról szól, hanem arról, hogy minden emberben benne van a durván rosszra való hajlam. Van akiben alig, van akiben nem túl sok kell ahhoz, hogy átszakadjon a gát. Nem vagyok ezen a téren szerencsés.

Az ember igen könnyen elvesztheti az "ártatlanságát" és akkor azzal utána együtt élni? Nem szeretném megismerni az érzést. No meg hitbeli okok miatt sem szeretnék soha ilyesmit megtapasztalni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem még nem láttam, de ez nem tudom mennyire jó dolog. Ok, ok rendi a srác meg, tényleg kedves, meg minden, de vagy 10x leírtam már, hogy ha csinálok egy WT-t a tecsõre, irományt a blogra, akkor azt nem azért teszem elsõsorban, hogy csatlakozzak az n+1 hasonló emberkékhez, ne adja ég versenyre kelljek velük, hanem azért mert:

1. Jól esett leírni/elkészíteni. Nekem.

2. Örökség. Egy senki vagyok, egy nulla, semmi értékelhetõm nincs, de gyerekem talán még nekem is lesz és úgy gondolom, hogy majd ha anno annyi idõs lesz, hogy ilyen játékokkal is bepróbálkozzon, akkor talán majd jól fog neki esni, hogy a fater, hogy tolta.

3. Ha valaki arra téved talán sikerül felkeltenem a figyelmét és támogatni fogja From Soft-ot.

Mi a gond?

Az, hogy az elmúlt 2-3 hónapban mocsok sok üzenetet kapok az ügyben, hogy mi van már a DaS 2 végigjátszással?

Holott, ha azt szeretnék, hogy a szívem-lelkem benne legyen, akkor az nem 1-2 hét munkája, hanem 1-2 ÉVSZAKÉ(!). Így sajnos csak azt tudom írni nekik, hogy készülget és sok idõ... (Reminder: DaS 1 wt elkészítése cirka 1k óra volt és még ezernyi dolgot nem tudtam beletenni egyszerûen idõ hiányában.)

Aki úgy készít végigjátszást, hogy -kis túlzással- az utolsó csavart sem ismeri fejbõl a játékba az gáz. Láttam ilyen WT-t. 20 perces videó, part xyz és vagy 32 halál... ok, kösz, ismerd meg a játékot és úgy vedd fel, kit érdekel, mit össze kínlódik? 1-2 halál belefér, még poén is, de van egy határ.

A másik pedig az, hogy "nyomás" alatt nem születnek szívbõl jövõ dolgok... ezért se pénzt, se posztót nem ad senki, ez "örömgaming", és pontosan akkor hatalmasodik el az emberen, amikor eljön annak az ideje... se elõbb, se késõbb.

TBTPumpa
Fákk, akkor ezzel sem tudunk Ultimate grafikai beállításon 50-60 FPS-sel játszani a Tomb Raider-rel. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
amennyi az amd-s mantle grafikonokból - semmi 😄

Forza.

arty
a veszett kutyát is lelõjük... mi a különbség, hogy emberszabású ez a "kutya" ?

Forza.

arty
A mérleg két serpenyõjére kell gondolni 😉 Ehez képest az ártatlanság elvesztése (elvben) nem ár.

Forza.

arty
Az erõszakoskodó apját megölõ kiscsajból alvilági bûnözõ lett?
Ugyan kérlek.

Forza.

DarkSector
biztos. 😄

Sippie
Mivel páran már megvették az Eurotruck2-õt az itteniek közül, ha valakinek megvan a class&quality kártya és cserélné, az írjon már plz 😊
Na ezt este megtesztelem.

IMYke2.0.0.0
Hardver topikok: AMD; GeForce - ezeken a helyeken mehet a driver flame is.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hoppácska!!! 😄

Tinman, ezt biztos láttad már, de ha nem, azonnal nézd meg! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Seth
Folytatást csináljanak inkább . Emlékszem még PS2 húzócímnek készült,aztán nem lett belõle semmi, pedig az alpha képek nagyon ígéretesek voltak

PSN ID.: Beegabor

grebber
Dzsini
Egyébként ez a tipikus dilemma a túl nagy hatalommal rendelkezõ szuperek esetén (Superman, Dr. Manhattan, Molecule Man, a Zöld Lámpások, a Fõnix, Silver Surfer, Thor, Beyonder, stb...), amikor sztorikat írnak köréjük.
Ha bármelyikük is valóban elkezdené "kihasználni" a teljes hatalmát (fõleg a rosszfiúk), atom-atomon nem maradna körülöttük az univerzumban, nemhogy egy városban.

Kell, szükség van az "emberi" (adott fajjal behelyettesíthetõ) gyarlóságra, a hibákra, a moralitásra - egyrészt, hogy valahogy tudjon hozzá viszonyulni az olvasó, másrészt hogy ne a második oldalon legyen vége a történeteknek.
De ez nem csak a mindenhatókkal van így. Minden "szuperhõs" (még azok is, akik csupán a technológiára és saját fizikumukra támaszkodnak, mint a Vasember, vagy Batman) hibás kell, hogy legyen, különben nincs történet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Sir Quno Jedi
Burn the heretic
Kill the mutant
Purge the unclean

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maak
A Császár embereinek nem lenne problema...
"I will destroy their minds and burn their bodies" monda a Librarian.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

lalakov
Köszi. 😊
Dzsini
Sokan meg nem hõst akarnak, hanem hatékony rendõrséget, hogy ne is legyen szükség hõsökre. Egyébként van bõven konfliktus a "nép" és Batman között is a képregényekben, nem mindenki kedvence. Plusz nem véletlen, hogy Bruce Wayne nem is vállalja az identitását (szemben pl. Tony Starkkal, aki nyíltan Vasember, és a Marvel univerzumban van 😊 ), csak egy szûk kör tudja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Én ha Gothamben élnék, egy olyan hõst akarnék, aki tényleg rendet tesz és nem csak rabló-pandúrosat játszik a gyilkosokkal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Halálbüntetés? Izé, Joker és a többi jelmezes idióta nem hivatalosan is elmebeteg (Arkham Asylum). Pontosan melyik jogrend szerint járna nekik halálbüntetés? Biztos vagyok benne, hogy nem tudnál olyan példát felhozni, amivel egyet is értenél.
Sir Quno Jedi
Tény hogy botumanó meg akarja tisztítani Gotham-et, csakhogy ez nem megy ha ugyanazon bûnözõket otthagyja rohadni és újra-meg újra ugyanazon meccseket le kel játszania. Így ez sziszifuszi meló. Vagy örökre és végleg elrettenti a bûnözõket a városból, vagy marad minden a régiben. ÉS õ sem él örökké.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szabi
így van

csak kár hogy random az egész, 5fontot legalább buktam már, hiába csináltam meg sok acsit amit kért..

"Nulla tenaci invia est via"

lalakov
Ami Playfire-ön gyûlik pénz a játékok játszásáért, azt GMG-n le tudom vásárolni? :o
IMYke2.0.0.0
Sajnálom, hogy játszópajtás nélkül maradtál.

Dzsini
<#shakehead>

IMYke2.0.0.0
Mondom, te vetted elõ a kártyát (értsd: elõrántottad és azt mondtad, hogy én használtam), amit idézgetsz azt viszont én nem személyeskedéses felhanggal írtam .
Kis iskolásan: rád hagytam, hogy legyen igazad, mert nekem elég volt ebbõl mára.

Dzsini
Valóban ezt is én írtam: "legyen neked így jó."

A véleményedrõl, nézetedrõl írtam kritikát, erre te a fentit reagáltad.

IMYke2.0.0.0
Te veszed elõ a személyes kártyát - én egyszerûen hagylak tobzódni a meggyõzõdésedben. Érthetõbben: kiszálltam a diskurzusból.

Az elsõ lépés, hogy megöli az ellenségeit. Mi lenne a második lépés? Megöli az üzleti riválisait? Ha nem megy a szekér elmegy bankot rabolni? Ha érdekében áll manipulálja a gazdaságot, háborút robbant ki? Hová vezet az elsõ lépés megtétele? Mivé válik a sötét lovag, ha maffaimódszereket kezd alkalmazni?

Érdekes kérdések egyébként.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Ezt írtad: "folyamatosan hagyja pusztítani" - erre írtam, hogy tévedsz, mert nem hagyja, errõl szól 1939 óta a Batman története.

Nem arról szól a beszélgetés, hogy nekem mi a jó, ne vidd el személyes irányba a dolgokat.

IMYke2.0.0.0
Már megint...
Jó, hagyjuk, legyen neked így jó.

Dzsini
Nem hagyja - ezért dolgozik éjjel-nappal (fõleg éjjel), hogy egyetlen gonosztevõ se pusztíthasson. Ezért szenvedi el azokat a sérüléseket, ezért áldoz a vagyonából arra, hogy élhesse a "másik" életét. Mert meggyõzõdése, hogy mindenki megjavulhat, és minden rossz megelõzhetõ. Persze, egyszerûbb lenne örökre kivonni a forgalomból azt, aki másoknak gondot okoz, de azzal nem adod meg az esélyt neki arra, hogy megtanulja, megismerje a jóságot.
Igen, vannak áldozatok, de ugyanúgy áldozat lenne az is, akit õ véglegesen kivon a forgalomból. Azt pedig õ nem engedheti meg magának, hogy valakit elveszettnek tartson.
(van egy másik mitológia, ahol egy bizonyos Jézus hasonlóképpen gondolkodott, még akkor is, amikor épp kivégezték)

Tinman
Az õ szintjére nem süllyednél le, de nem is tekinthetnéd már magad ártatlannak... és ez az ami mocsok sokat számít.

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, nem akarod megérteni, mire célzok - van ez így, helyette katedra-foglalókat írsz:

"Batman ezért Jó (nagybetûvel), mert õ mindenkinek megadja a következõ esélyt."

Magamtól idézek: Mert így, ilyen jóság mellett bizony folyamatosan hagyja pusztítani a gonosztevõket <élükön a jangját, Jokert>, hullani az ártatlanokat, és zülleni Gothamet és a kitalált világát.

Dzsini
Azért, mert te nem értesz egyet ezzel a nézettel (idézem néhány hozzászólással ezelõttrõl): "Az igaz "jó" megbocsát... 1000x is és hisz a változásban.", még van, aki igen. Még a legrosszabb helyzetben, a leginkább elveszett emberek között is hisz abban, hogy mindenkiben ott van a jó, és mindenki megjavulhat, mert az ember (úgy általában) alapvetõen jó.
Batman ezért Jó (nagybetûvel), mert õ mindenkinek megadja a következõ esélyt.

arty
nem az a kérdés, hogy meg tudnám-e tenni (simán lehet h nem, nem merném nagypofával mondani, h igen)

a kérdés az, hogy ezzel lesüllyednék-e az õ szintjére... szerintem távolról sem.

Forza.

IMYke2.0.0.0
"Ha már ölni is fog, ha úgy érzi jogos, akkor már nem õ lesz a Batman, hanem a Punisher."

Nem akkor végre (!!!) rendet is csinálna, azt, amire önkényesen vállalkozott.
Mert így, ilyen jóság mellett bizony folyamatosan hagyja pusztítani a gonosztevõket <élükön a jangját, Jokert>, hullani az ártatlanokat, és zülleni Gothamet és a kitalált világát.
Pont.