Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Windows Phone-ra:

Halo: Spartan Assault 475FT

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
<#puszis>

arty
pedig te egérrel nyomtad, nem? 😄

látod, az se csodaszer 😄

Forza.

Kb. az összes review is kiemeli, hogy PC-n is és Vitán is jobb az irányítás, ezért nem vettem a múltkori akcióban.
Nem lehet vele precízen célozni, vagy csak az auto-aimmel. Az olyan apróságok, mint az ajtókon való túlcsúszás vagy a még élõ embereken való átsétálás, nyilván a gamepadtõl függetlenek, ahogy az is, hogy idõnként még összekeverem a gombokat (mármint a DS3-at már nagyon is megszoktam, de az aktuális kiosztást még nem).

Mondjuk én sosem szerettem a felülnézetes irányítást akciójátékokban sem (múltkor ugye az autósokat említettem), bár a Shadowgrounds nem okozott gondot legnehezebb szinten (bár a végén majdnem kezdhettem újra az utolsó pályát, de megúsztam), a zseniális Crusader: No Remorse meg lassabb tempójú, ehhez képest kalandjáték 😊
zorrobomber
Szerintem múlik rajta, az analóg karral lehetetlen olyan gyorsan célozni mint egérrel. Olyan ismerõsöm is azt mondta az analóg karos célzásra hogy lehetetlen, akinek már oviban is kontroller volt a jele.

zorrobomber
Hm, megnéztem, nekem is megvan, ráadásul elég régen "unlockoltam". Khm 😊

arty
Szerintem nem az irányítóeszközön múlik. A játék elég nehéz.

Végére értem a Bioshock Inf dlcinek, mediumon, de így is durván megszenvedtem a végével. +8-9 órát adtak az ininityhez és ugyan jó volt újra az ismert artot szemlézni, de igazából az se zavart volna, ha sose készül hozzá és megspórolok 40 gb letöltést.

Szingli DLC sok sok hónappal az alapjáték után - sux (alibi az egész mer' a season passosoknak be kell fogni a pofáját, stb).
Szingli DLC 2 héttel az alapjáték után - sux (tuti csak kivágott tartalom).

Ez a modell sz*r mindenhogy, az elsõ jó szingli kiegészítésecske még várat magára (nálam).

Forza.

arty
a kiosztás kissé fura volt, tény, de h szar lett volna gamepaddal?

a "Die 1000 times" acsi is tuti csak valami mug miatt ugrott be <#idiota> - erre az acsimra vagyok a legbüszképp, amióta acsi létezik

Forza.

arty
Kemény. Neutronbombát az egész kontinensre.

Forza.

Fpocok
Ha esetleg van valakinek valami jobb, amit nem használ, akkor szóljon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Aha. Sajnos még a minõségi cuccok is elromolhatnak. 😞
Sir Quno Jedi
Ezé kell márkás, jó minõségû és erõsen túltervezett tápot venni. Pl. én is ezért szerváltam be egy 750-es moduláris chieftec-et (még anno 2010-ben). Szívtam a fogamat, de kipengettem. Azóta nyugodtan alszok. (Chieftec CFT-750W-14CS) Nem egy nagy szám, de bírja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
FSP 400w

wantonly
Codegány? 😄
Fpocok
Tegnap és ma a játékok magától újraindultak, hibaüzenet nélkül és gyenge füstszagot éreztem. Gondoltam megnézem és olyan forró volt a táp belül a teteje, hogy hihetetlen. Aztán visszadugtam, és nem megy a levegõ mögötte... faszom.

Csak akkor ha megy a ventillátor benne....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Srácok, ugye a tápegység mögött érezni kéne kézzel, hogy megy a levegõ? 😄

tomsolo
Ám az segítõkész volt - azzonali segítség - míg a tiéd a szokásos hörcsögtesztoszteronos háddé 2016 majd megveszem két Fortix kártyáért szintû feleslegezés.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Prince23
Indokalatlanul nagy a hype a Titanfall mögött :S

Tinman
A mennyiért volt a lényeg... pont, mint nálad: #203115

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
Beszólni ki mit vesz?<#gonosz1>

tomsolo
Én is üldözöm, vót vmi vmi bundleba ezer százalék de nem igazán jött szembe vmi cserélgetõs ajánlat vagy izé

Eljutok addig,a meddig, élvezem, legfeljebb majd újrakezdem PC-n. egyelõre csak PS3-ra van meg úgyis.
zorrobomber
Ez az igazi nextgen 😊

zorrobomber
Lehetetlen kontrollerrel szerintem végigjátszani. Én egérrel is vért hugyozok a végén, szóval váltanék a helyedben 😊 Amúgy zseniális cucc, negyedjére fekszem neki kb.

Fpocok
Jobb, mint az eredeti. És csak kicsit csúnyább nála 😄

kigyi
Na most kaptam levelet, hogy a 90Ft-os Fable rendelésem teljesült 😊 Ezek szerint valaki átvette, holnap felkutatom merre van a csomag.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Én ma a Hotline Miamiba néztem bele, és akármilyen filléres cucc, marha jónak tûnik, teszek rá, hogy nem AAA. Mondjuk PS3-on kaptam elõfizetéshez, és gamepaddel olyan élmény, hogy "nincs olyan, hogy rossz irányítás" grebbert még Batman is pisztollyal kényszerítené a végigjátszásra. Nem FPS-t szívás játszani konzolon, hanem ezt 😄
zorrobomber
Titanfall recreated in Minecraft

DS, hol vagy, nem nagyon reagáltál egy ideje a témára 😊

Tinman
#203129-ben ezért is írtam :-)

"Mindig azt mondom: Ha azonnal játszanál vele és rágod a körmöd az izgalomtól, hogy tolhasd, akkor a magas ár sem érdekes. De, ha csak beteszed +1 sornak, hogy majd valamikor késõbb tolod, akkor pénzkidobás."

Egyetértünk ám itten úgy látom a kérdésben mindenkivel, csak egy picit más az aspektus.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Jó, de van ami AZONNAL kell. Nem számít az ár. Akkor kénytelen a zenber ügyeskedni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
El vagyunk kényeztetve.

Szinte hetente van már olyan akció, hogy AAA+++ játék bammmm 1.500 Ft-ért már aktiváljuk is.

Aztán jön egy jópofa indei néha drágább nyitóáron, mint a heti "kickassség" és hát nyilván bekapcsol a "hold yer horses" ösztön.

Nálam ezek egyszerûen más ligák. Sok jó indei cucc jön, de még ha csak a javát szeretnénk letolni, még az is kõkemény feladat idõben, így tényleg ráér az ember a jobb darabokat késõbb berántani.

Rengetegszer jártam már így nagyobb címmel is, hogy megvettem drága nyitóáron, jött közbe valami érdekesebb, aztán mire leültem elé, már szinte FB likeért osztogatták. Pedig nem évtizedek teltek el, hanem volt, hogy 3/4-év :-(

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Bocs, Tottinak néztelek.
Tinman
Egyrészt...

...másrészt: #203108

zorrobomber
Ja, és Long Live the Queen-t se láttam sehol még ócsóba, bár tény hogy nem régi cím. Megnéztem, 4.49 EUR volt steam-en amikor vettem(ferbruár 15). Most indítottam el komolyabban tegnap, és le is toltam 1.5 óra alatt egy menetet, csokoládé áldozata lettem 😄 Kissé távoli hasonlat, de egy sztorivonallal ellátott FTL-szerû rogue-like stratégia.

Miért a felkiáltójel? Nekem a jómúltkorában azt mondtad, hogy kerüljem a Manhattan Projectet, mert nagyon rossz.
zorrobomber
Szokás szerint máshogy jön át az írott szó, nyilván megint csak arról van szó hogy te sokalload az árat, ami érthetõ. Nem minden indie cím megy le egyébként kutyába(bundliba), jó példa erre pl. a Democracy 3, amirõl konkrétan olvastam is hogy ellenzi a játékok elértéktelenedését, és nem véletlenül nem szórják utánad.

Tinman
Az a baj az indie címekkel, hogy nagyon gyorsan, nagyon hamar szinte utánad szórják. Van olyan indie cím, ami 6 bundle része volt már. Megjelenése után 1-2 hónappal, de elõfordult már, hogy héttel bundle része volt.

Mindig azt mondom: Ha azonnal játszanál vele és rágod a körmöd az izgalomtól, hogy tolhasd, akkor a magas ár sem érdekes. De, ha csak beteszed +1 sornak, hogy majd valamikor késõbb tolod, akkor pénzkidobás.

Persze én vész üzemmódban gondolkodom jó ideje. Nyilván, ha valaki lennék és érne valamit a munkám, akkor nem szarakodnék pár dolláros játékok árain.

zorrobomber
7 dolcsit sokallni akár több óra szórakozásért? Hátizé. Én legutóbb Long Live the Queen-t vettem hasonló áron, egy pillanatra sem bántam meg. Megjegyzem, Totalbiscuit a visual novel-ek Dark Souls-ának nevezte 😄

Tinman
7 dolcsikért indit venni? Hátizé.

Direkt pécéztem ki õket. Elsõsorban azért, mert polgárháborús állapotok vannak, irtják egymást, és az északi muszlimok be akarják vezetni a saríát. Amúgy meg óvodásokat, iskolásokat mészárolnak halomra, mert ellenség.
ZsZso
Vásárláshoz még nem használtam, de Pandora -t pl. ezen keresztül mûködtetem. Gondom még nem volt vele.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Valakinek dógozni is kell ahelyett, hogy itt fossa a szót ugyebár...<#beka2>. Viccet félretéve 20:15-kor jöttem el a hivatalból.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Vagy ez? Hola Unblocker.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Új PayWUW bundle:
$1:
Steel Storm: Burning Retribution
Frozen Hearth Gold
More than $3.99:
How to Survive

Next PC upgrade: 2022

Rapid81