Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk én sosem szerettem a felülnézetes irányítást akciójátékokban sem (múltkor ugye az autósokat említettem), bár a Shadowgrounds nem okozott gondot legnehezebb szinten (bár a végén majdnem kezdhettem újra az utolsó pályát, de megúsztam), a zseniális Crusader: No Remorse meg lassabb tempójú, ehhez képest kalandjáték 😊
Végére értem a Bioshock Inf dlcinek, mediumon, de így is durván megszenvedtem a végével. +8-9 órát adtak az ininityhez és ugyan jó volt újra az ismert artot szemlézni, de igazából az se zavart volna, ha sose készül hozzá és megspórolok 40 gb letöltést.
Szingli DLC sok sok hónappal az alapjáték után - sux (alibi az egész mer' a season passosoknak be kell fogni a pofáját, stb).
Szingli DLC 2 héttel az alapjáték után - sux (tuti csak kivágott tartalom).
Ez a modell sz*r mindenhogy, az elsõ jó szingli kiegészítésecske még várat magára (nálam).
Forza.
a "Die 1000 times" acsi is tuti csak valami mug miatt ugrott be <#idiota>#idiota> - erre az acsimra vagyok a legbüszképp, amióta acsi létezik
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Mindig azt mondom: Ha azonnal játszanál vele és rágod a körmöd az izgalomtól, hogy tolhasd, akkor a magas ár sem érdekes. De, ha csak beteszed +1 sornak, hogy majd valamikor késõbb tolod, akkor pénzkidobás."
Egyetértünk ám itten úgy látom a kérdésben mindenkivel, csak egy picit más az aspektus.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szinte hetente van már olyan akció, hogy AAA+++ játék bammmm 1.500 Ft-ért már aktiváljuk is.
Aztán jön egy jópofa indei néha drágább nyitóáron, mint a heti "kickassség" és hát nyilván bekapcsol a "hold yer horses" ösztön.
Nálam ezek egyszerûen más ligák. Sok jó indei cucc jön, de még ha csak a javát szeretnénk letolni, még az is kõkemény feladat idõben, így tényleg ráér az ember a jobb darabokat késõbb berántani.
Rengetegszer jártam már így nagyobb címmel is, hogy megvettem drága nyitóáron, jött közbe valami érdekesebb, aztán mire leültem elé, már szinte FB likeért osztogatták. Pedig nem évtizedek teltek el, hanem volt, hogy 3/4-év :-(
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mindig azt mondom: Ha azonnal játszanál vele és rágod a körmöd az izgalomtól, hogy tolhasd, akkor a magas ár sem érdekes. De, ha csak beteszed +1 sornak, hogy majd valamikor késõbb tolod, akkor pénzkidobás.
Persze én vész üzemmódban gondolkodom jó ideje. Nyilván, ha valaki lennék és érne valamit a munkám, akkor nem szarakodnék pár dolláros játékok árain.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
$1:
Steel Storm: Burning Retribution
Frozen Hearth Gold
More than $3.99:
How to Survive
Next PC upgrade: 2022