Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi olyat nem írtam eddig sem és ezután sem, ami miatt mackósajtot vagy bann-t érdemelnék.

Az, hogy jogtalanul lebaszol és én megvédem magam (egy idõ után poénosra vett formában, mert volt bennük smiley is) az egy teljesen jogos dolog úgy érzem.

De ha ennyire nem tudsz mondatokat értelmezni, akkor nem muszáj nekünk kommunikálni egymással (nem vagyok megsértõdve, nem érdekel, hogy melyik táp mennyire megbízható, nem vitatom a hozzáértésedet a témában, sem az általad linkelt oldalét, de hogy olyanért basztál le, amit nem is mondtam azt ki kérem magamnak. És ha ezt nehezedre esik felfogni, akkor nincs mirõl beszélgetnünk, de nem csak táp témában, hanem semmilyenben.

Fölöslegesen nem jártatom a pofám, ha nem vagy képes dekódolni a mondandómat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Random belekötöttél. Durvaságokat mondtál neki. Ezt azért nem kellene még ha igazad akkor se.
zorrobomber
Nem az a baj, hogy warezol, hanem hogy ideológiát gyárt mögé, és ezt reklámozza. Asszem egy warnt megérdemelne minden ilyen beszólása, engem nem érdekel hogy otthon mit csinál, de én nem vagyok hajlandó egy olyan topikban részt venni ami megtûri az ilyen hozzáállást. És mivel nem szeretnék távolságot tartani, ezért szeretném megkérni a házigazdát hogy gyomlálja ki az "Eredeti Játékaink" topikból azon hozzászólásokat, amik azt propagálják, hogy játékot venni nem szabad, el kell lopni!

Felháborít, hogy én nem mernék bizonyos dolgokat venni? Kedves vagy, hogy így szíveden viseled a választásaimat.

Nem írtam, hogy szerintem nem megbízható, hanem azt írtam, hogy nem mernék venni (az meg a lõtéri kutyát nem érdekli én mit vennék és mit nem). Amúgy meg linkeltem a Corsair-t és kérdeztem, hogy esetleg nem-e inkább ezt választani Aullah. Mondta, hogy nem mert másikat már megszokta no problem.

Utána jöttél, hogy én mit beszélek itt az FSP-rõl és a Chieftecrõl is hogy szar (ilyet én nem írtam azóta sem ezt nem tudom honnan szülted).

Én semmit nem fújtam fel olvass már vissza kérlek alássan, hogy honnan indulat a dolog. A te felháborodott válaszodból, melyen ki kérted magadnak milyen jogon ajánlok (semmit sem ajánlottam, csak linkeltem egy másik terméket és mondtam én ahhoz a márkához vagyok hû és én azt venném) én bármit 1000-2000 db-os szerelési tapaszatalt nélkül.

Te támadtál le, hogy milyen jogon szarozom a többit. Nézzél már magadba ember néha miket írsz!

Befejeztük igen... tegnap. Te válaszoltál rá ma kioktató módon (ott a személyeskedés benne: hozzád hasonló ügyfél és társai).

Readonly-ból válts át néha értelmezõ üzemmódba is és olvasd vissza kérlek mit írtam.

Lebaszol utána még szép hogy basztatlak egy kicsit mindenféle komolyság nélkül. Ez a minimum, fõleg ha még igazad se volt az alapdologban (mert, hogy még csak hasonlót sem tettem, mint ami a szemed szúrta).

Olyanért basztál le, amit el se követtem ez az én bajom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Te nem szóltál még be senkinek aki felbosszantott? Nem volt ámokfutásod soha? Akkor ezen logika alapján azt is szó nélkül kéne tûrni ha valaki rendszeresen beszólogat a topikban. Kikérem magamnak a bánásmódot, megint kurvára nem egyenlõ a mérce, és csak azért mert kocka.

IMYke2.0.0.0
Most látom, hogy következetesen nagy g-betûvel írom grebber nevét... reflex. Bocs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ismerem Petit , és tudom, hogy kemény dió - de jó srác.
Még nekem is sikerült nem egyszer megorrolnom rá a stílusa miatt <állandóan elõvesz engem ugye a magyarítási tempóm miatt például>, de amikor kihûlt kézzel elkezdek írni egy most-jól-megmondom-neki-a-magamét hozzászólást, ráébredek arra, amit lejjebb írtam: így, 200 km-rõl ennek semmi értelme.
Ha a szomszéd utcában lakna, átgurulnék hozzá bicajjal, lehívnám az emeletrõl és elhülyéskednénk, megvitatnánk ilyenkor a dolgokat.

Mert azt talán mondanom sem kell: így, digitálisan, a kommunikáció eléggé korlátozott ahhoz, hogy hatalmas tévedésekben éljünk egymással kapcsolatban.
Mondom úgy, hogy a napok óta hiányolt Sheppel is sikerült rendesen összekapnom párszor, és Veled is voltak porkavarások ugye - miközben, ha kellõen szimpatikusak lennénk egymásnak, akkor élõben frankón tisztulnának az ellentétek, és rögzülne, hogy az egész csak arctalan bohóság.

Grebber nem fog megváltozni miattunk, értünk, idegenekért.

Nem megtûrt személy, hanem már része a topiknak. Mint mindannyian.

A WRZ téma elõ fog még kerülni az elkövetkezõ években vele, nélküle, nélkülem, nélkülünk is... ha õt ki is zárnánk innen, lenne más, aki elmondaná, leírná, hogy X játékra 1 Ft-ot is sajnál(t), és a végigdemózás után rá se néz többé.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ez a hivatalos ára, ennyi volt a PS3-360 is 2005-2006ban. Majd lemegy idõvel, de mint mondtam nem kell 17ért venni, van sokkal olcsóbban is. DLC kicsit túl van értékelve. Álltalában nagyon rövidek és nem adnak maradandó élmény, eltörpülnek hangulatban az alapjáték mellett. Persze biztos, hogy a GTA5 DLC 10 órás lesz, de az más szint mint ahogy az RPGk is ( pl Skyrim DLCk ) átlag 10 órás játékokhoz 1.5-max 3 óra szokott jönni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Igaz, bár kicsit brutális árazása van az X1, PS4 játékoknak. Bár lehet, anno a PS3, Xbox360-as címek is ilyen árban voltak kezdetben. Már nem emlékszem azokra az idõkre, nem is nagyon érdekeltek akkor a konzolok, mert akkor még PC-re is bõven volt minõségi (és DLC mentes) játék.
Ma már kevesebb a minõségi cím. Bár ugye a játékosréteg is "megváltozott".

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Két hét... én azt sem tudom, mi volt 2 napja... ne viccelj... az a két hét egy örökkévalóság néha...

Totti5
Nem kell megvenni azonnal.

Amúgy most jelent meg a Titanfall és 13-14ért lehet venni X1re. Persze nem a boltba kell 18ért. Lehet külföldrõl és mástól is. Szinte minden beszerezhetõ bontatlanul olyan áron mint PS3-360 játékok.

IMYke2.0.0.0
Én belátom. De nem lehetek önkényes. Így is, amikor megpróbálok erélyes lenni , akkor kapom a savazást, hogy már megint rossz napom van, hadúr stb. Holott, épp a rend be- és megtartásán ügyködöm...

Grebber ha nem lenne, ki kellene találni - Õ a klasszikus kocka gamer, aki bevallottan ennek szentelte az életét. Õ a kemény mag. Ezt remélem senki sem vitatja.
Hogy warezpista is? Az. Le tudjuk nevelni róla, hogy megnézze elõre, mit vesz meg késõbb? Nem.
Ér valamit, ha idõszakonként elõvesszük, és megcsócsáljuk? Nem.
Jogunk van kiutálni ezért? Volna, de akkor még egy bizonyos Tinman fórumtársunk sem írhatna ide , mert már Õ is warezolt életében...

zorrobomber
Volt egy ámokfutásom, õ pedig folyamatosan itt rontja a levegõt, következetesen reklámozva a warezt, a szarabbnál szarabb játékokat, ráadásul mindezt olyan hangnemben, mintha csak és egyedül õ birtokolná az igaz tudást. Ha megfigyeled sose teszi oda a mondatai elé azt, hogy véleményem szerint, szerintem, stb, neem ehelyett többes szám elsõ személy. Emlékeim szerint én nem sírtam a warn miatt, sõt, utólag meg is beszéltem mindent azzal a személlyel akivel összetûztem. Grebber viszont nem tanul a szép szóból, nem lehet megbeszélni vele semmit, mert értetlen, és párbeszédre képtelen lény. Hadd ne részletezzem, ismered.

Totti5
Fanok meg fogják venni, s simán lehet nagyon jó is. A motor adott, a 100 milliós géppark adott, minden adott, csak tartalmat kell kreálni, az meg így már megy gyorsan = profit. Én a Borderlands 2 VITA verziót nem értem, az tényleg teljesen értelmetlen...

TBTPumpa
60 dollár az felénk 60 euró lenne igaz?
Az 18 000 Ft alsó hangon. Murva drága összeg egy mûanyag tokért és lemezért. Ennyi pénzért már CE járna!

TBTPumpa
Rég volt CE kép? Hazudol! Március 25.-én volt utoljára, az nem volt olyan rég! <#idiota>

Totti5
Konzol ex.

IMYke2.0.0.0
PC-s vagy konzolos lesz?

//Rég volt CE-kép.

Tinman
+1 de lusta vagyok fényképezni, DaS 2 kiadások is csak henyélnek itten.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Lássuk be... Grebber néha tényleg mintha direkt tolná az orrunk alá a warez kártyát.

Érhetõ, ha akad aki ugrik erre... engem csak néha zavar.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Hú gyerekek milyen kollektors edisönt sikerült szerezni pofátlan jó áron! Cirka 5 éve vágyok rá.

Este majd lesz kép😊

Tinman
Abba a véleménybe már csak szakmai szempontból is köteles vagyok belekötni, mely pár gépes tapasztalatokon nyugszik. Félrevezetõ. Vélemény, de félrevezetõ. Pontosan olyan, mint amikor a 16 éves cikkíró kalandjátékot tesztel... hiteltelen.

Olvass vissza... felfújni te fújtad fel, mert nem tetszett a megalapozott tapasztalat. Linkeltem abban a hsz-ben egy megbízható oldalt és felháborodásomat fejeztem ki. Kb. olyan volt a hsz-ed számomra, mint a Honda árusnak ecsetelgetni, hogy szerinted nem megbízható amit árulnak.

Amúgy miért rágódsz még ezen? Befejeztük, de csak újra elõrángattad. Tõlem játszhatjuk ezt egészen addig, míg Imi nem ad 1 hét pihenõt, vagy Dzsini pár felkiáltójelet.

"Utána már csak azért is piszkáltalak"

Hát ha ebben örömed leled, rajta, ne fogd vissza magad. Melóidõben szívesen elfirkálgatok ide.

Hol is személyeskedtem?

IMYke2.0.0.0
"és szégyen a topikra nézve hogy megtûröd itt."

Ha meg nem tûröm meg Õt vagy téged, és kitaszítom / kitaszítalak, akkor elõveszi / elõveszed az "önkényeskedõ" kártyát. Érted? Érzed?
Tanúsíts legalább annyi toleranciát, mint amennyit Mi (többiek) tanúsítunk a te ámokfutásaidkor például...

IMYke2.0.0.0
Így van.
Amit az idealisztikus trailerekben látunk, az nagy részt még a haverokkal sem megvalósítható - mert nincs biztosíték arra, hogy ne gurulna el annak/azoknak se a gyógyszere egy-egy félig átdolgozott nap után, Jägermeisterrel a jobb kéz közelében...
...és akkor persze lehet röhigcsélni voice chat-en, vagy egymás mellett ülve a kanapén a controllert markolászva, osztott képernyõt bámulva, csak a nagybetûs élmény ilyenkor a szobaajtón kívül vár bebocsátásra... az idõ meg pereg...

A csíterekrõl meg már írtam lejjebb...

zorrobomber
Ha normális házigazda lennél akkor nem fajulnának idáig a dolgok. Nem tehetek róla, irritál ez a warezszökevény, és szégyen a topikra nézve hogy megtûröd itt.

Totti5
Miben? én még nem éreztem át. MMOs multis, fészbukos izé. Aztán ott már remeg bal szemem amikor a kátyún is fennakadó 50 milliós hyper-szuperautó hírtelen offroad dagonyaszaggatóvá válik. Miért??????

IMYke2.0.0.0
Senkit sem agyagedényezhetsz le ebben a topikban... jó lenne, ha ezt bevésnéd a kisnaplódba.

IMYke2.0.0.0
"nem értem, hogy ezzel mi a baj.."

Nem gond.
Én úgy vagyok beállítódva, hogy EGYEDÜL szeretek játszani, a magam tempójában, a magam idõbeosztásában, a magam szórakoztatására és nem csíterkisfütyijóskák kénye-kedvétõl függve, ha fel tudok keveredni a netre [mert nekem sem gyors, sem lassú, sem saját internetem nincs - velkám-tu-dö-riöliti-of-hungárise-borderlájn].

Játszottam eleget multiban ahhoz, hogy tudjam, mennyire nem olyan az "élmény", ahogy ezekben a reklám anyagokban hitetik.

zorrobomber
A magad nevében beszélj kis agyagedény.

grebber
Utáljuk is az mmokat nyugodj meg!
Ahelyett hogy értelmes single player lenne!

Next PC upgrade: 2022

Szabi
nem értem, hogy ezzel mi a baj..

2014be a legtöbb embernek van otthon internetje, a legtöbb helyen nem is lassú..

ez egy MMORG, ennyi erõvel az MMO játékok azért sz*rok, mert túl sok bennük a "szósül"... -.-"

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
"igen, multyra van kitalálva, de végigjátszható az egész offline is..."

Hát, ha úgy, mint a Need For Speed-ek esetében, akkor még mindig magasra tartom a "kösz, ingyen sem kell" kártyát.

És a reklámanyagok alapján, még a NFS-eknél is erõsebb benne a "szósül"...

Szabi
engem pl. egyáltalán nem érdekel egyik Borderlands se, viszont a The Crew még csak azért nincs elõrendelve, mert még nem lehet 😄

"Megint multiplayerre kiélezett valami"

igen, multyra van kitalálva, de végigjátszható az egész offline is...

"Nulla tenaci invia est via"

zorrobomber
Nyilván nem lesz, én se gondoltam ezt, csak érdekességképp megjegyeztem.

Dj Tommy
Pedig a The Crew igen jónak tûnik. <#finom>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

davidka003
Persze, hogy bug.
De mivel nem kell semmit trükközni így nem lesz megtorlás se.

A paraszt odatéved a saját acc-jával, látja, hogy ingyenes és megveszi.
Ebben semmi büntetendõ nincs. Nem kell VPN nem kell kínai acc stb

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wantonly
Ismét a "sose nyerek semmit" kolléga nyert. 😊
zorrobomber
Höhö! Nagyon úgy tûnik nekem hogy ez bug! 😊

zorrobomber
Van választási lehetõség mert mind a kettõ jön! 😊

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Megint visszatérnék ahhoz, hogy a véleményembe kötöttél bele, ami annyiból állt, hogy én nem vennék olyan tápot (és nem is indokoltam, csak annyival, hogy én nem bízok benne és kész... tehát még szarozás se volt). Ezt te szépen felfújtad ahogy kell. Ezen gondolkodj el légyszives vagy olvass vissza.

Okoskodás egy gramm nem volt. Utána már csak azért is piszkáltalak, mert láttam, hogy ugrassz rá.

Ui.: És az utolsó hsz-ben is te személyekedsz.

IMYke2.0.0.0
Ha éhen pusztulok, akkor is megveszem!

zorrobomber
Én inkább csak azt mondanám hogy semmi extra, semmilyen érzelmet nem vált ki belõlem. Imynek jó lesz 😊

Tinman
Nap hsz-e!

Nagyon köszi!

IMYke2.0.0.0
Chieftec 550 W: jól megy - most ebben a gépben van. Megvéve: 2008 június
FSP HEXA 500 W: jól megy - csendes, erõs, és otthon kiválóan megy.

Régi gépemben a Feel IV-ház beépített (saját) tápegysége még mindig megy - megvéve: 2000. február.

Márkátlan hulladék Codegen halt meg egyedül a közelemben - mégpedig ebben, a könyvtári gépben. Cserélve lett Mercury 400 W-osra , és abban a venti döglött be.
A Chiectec minden megerõltetés nélkül, csendben dolgozik.
Hangosabb a Sapphire HD 4870 Vapor-X hûtõje, mint a táp 😊

wesker24
Jah finom de jó drága is volt mindegy a minõséget meg kell fizetni ! 😄

Ha már egyszer tápot veszünk vegyünk minõségit és jót 😄
Fpocok
Már ettõl a videótól a rosszul lét kerülget.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ha olyan jó lenne, és Single Player: érdekelne.
Így, hogy szinte multi only****, rohadtul nem izgat.

**** = újkori NFS-ek is ilyenek.

MerlinW
Jaja, Enermax finom 😊

[merlinw.org]

grebber