311803
-
Értékeléseket eddig is mutatta a játékoknál, az hogy megvan, az meg kiderült amint rákattintottál, ugyanis ott azt is jelezte szép nagy betűkkel. -
Mert nem volt még nagy értékű cucc mondjuk a CS:GO inventorydban. Akárhányszor valami értékes cuccot rakok fel a marketre hirtelen 15-20 jelölés érkezik oroszoktól meg egyéb kétes accokról, ahol érdekes módon nincsenek játékok max a CS meg a TF. -
Sohasem jelölt be egyetlen idegen kuncsorgó sem. -
ESteam nem integrálódott a kliensbe, külön böngészőben kell most is zümmögni vele - azért csak kényelmesebb, ha rögtön kéznél van sok funkció, beépítve. -
Enhanced Steam már tudta nagyrészét. Ne mondd, hogy eddig nem használtad! :) Ha nem próbáltad még, akkor tedd fel, teszteld le. Megéri. -
Ezért írtam, hogy "mondjuk egy kapcsolóval, hogy megengedem -e, hogy bárki üzenjen nekem".
Nekem amúgy nem jönnek az invite -ok. Egyébként egy invite mennyivel jobb mint egy üzenet? (költői kérdés volt) -
PCGamert én is bejelöltem. -
Hogy érted, hogy mutatja, hogy mi van a könyvtáradban? Inventoryra gondolsz?
Tárgytalan, már látom mire gondolsz.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.09.23. 08:29:19 -
ratgab #225235 Gyerekek láttátok a steamen az új árúházat? Először nézem, hogy mi a fene ez.
Aztán egy picit jobban nézegettem: Mutatja, hogy mid van a könyvtárban (hörcsögök előnyben ugye... hányszor fordult elő, hogy valamiről nem tudtuk, hogy már megvan) és ami még jobban tetszik mutatja, hogy milyen értékelései vannak az adott játéknak, ami meg hihetetlen hasznos én úgy érzem. -
" -beköltözhetnek a youtube nagyságok. Ez pl k*rvára nem hiányzott. "
Ha nem követed őket, fel sem fognak neked tűnni, hogy ott vannak.
Én is mindösszesen 2-t kattintottam be. A PC Gamer-t, akiket amúgy is olvasok, meg követek fércen, meg a Cinikus britet. -
100 millió aktív Steam fiók. De persze a PC-s játékpiac nem is létezik, meg haldoklik, meg csak warezolnak, bla, bla, bla... -
Mert akkor 1 percen belül kapnál 1500 csereajánlatot, meg scammer üzenetet... Pl azért. Így is folyamatosan jönnek a botok, meg scammerek barát felkérései... -
Méééé nem lehet beletenni, hogy ne csak barátoknak lehessen üzenni?! (mondjuk egy kapcsolóval, hogy megengedem -e, hogy bárki üzenjen nekem) -
Érkezik a BioShock Infinite: The Complete Edition -
Triad Wars F2P MMOTPS NO THANKS -
+Tetszik a kék szín
+jó ez a discovery. Olyan, mint a greenlightnál volt
+Végre megint a frissen megjelent játékok vannak a főoldalon és nem top sellers
-beköltözhetnek a youtube nagyságok. Ez pl k*rvára nem hiányzott. -
Kapott a STEAM egy jó nagy fejlesztést, átalakult. -
Én inkább így módosítanám: ne légy önzően szemét, mert kirúgnak a bandából.
Az még talán ok és el lehet fölötte nézni, hogy valaki aktiválja a másik kódját, a sajátját pedig elsózza, na de hogy a kimondottan ittenieknek szánt kódokat más fórumban osztogassa, az már nonszensz. Nem akartam én ebbe belekeveredni és szólni, de ilyen húzás után nehogy már a kirúgást kezdeményező legyen a szemétláda... -
Eddig is tudtuk, de hogy még büszke is rá az már nonszensz. -
Kösz, hogy ajánlottátok tegnap a csgo kieg küldetését, esett valami brutál fegyver életemben először egy használható :) -
Csokiturmix #225223 Akkor a mai tanulságot levonhatjuk. Ne légy őszinte, mert kirúgnak a bandából! :) -
-
Ettől még így van! -
Gratulálok. Az SG.hu csoporttól elbúcsúzhatsz. -
Igen, ez kifejezettten undorító lépés volt, még az ő mércéjével is. -
1 ajró a wawes steamen -
Kösz a lehetőséget, kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a játék. :) -
Rony94 #225216 És hamarosan jön a Killing Floor 2 is. Én már alig várom! :) -
De azért mégis sikerült a Signature-t linkelned, ezért nekem be sem hozta az oldalt... 
Na várj, segítek:
lostprophet felajánlása EJ-tagoknak, még 6 napig.
Köszönjük
-
A fejlesztők jóvoltából vasárnapig megy a sorsolás.
Sajnos a signature-t nem jeleníti meg valamiért, ezért simán linkelem:
Dead Effect Steamgifts sorsolás
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2014.09.22. 19:52:24 -
A helyzet az, hogy bár sokat ajánl fel (szó sincs róla, hogy egy leecher tag lenne), én is támogatom. Szerintem nem közösségbe való, ahhoz ugyanis némi empatikus készségre lenne szükség.
Nem érdekel se a warez, se az, hogy hogy fikáz másokat, mert nem bántani akar (nehéz volt ezt elfogadni). Igaz, azzal se akar senkinek bajt, hogy elhappolja fölöslegesen mások elől a játékokat, de az, hogy erre büszke is, az nálam is kiveri a biztit (az előbbi is és a nem egyszer előferdült "jelentkezek a játékra, de majd csak évek múlva fogok vele játszani mert kicsi a gépem" gondolkodásmód is - hiszen akkor már lehet bundliban fillérekért bárki beszerezheti és lett volna másik 10 ember aki MOST szivesen tolta volna...). Biztos van 100 másik jó tulajdonsága, de akkor is úgy hiszem, hogy az együttérzés - valamilyen szinten - must-have, de nála ez a béka popóját se éri el. -
Kitartást w77d! Point and click kalandjátékokból az elmúlt pár évben jó példányok jöttek ki. Letoltsz párat belőlük is! -
S ez milyen igaz. Fura dolgokra képes az Öreg (Úr/Hölgy) :) -
Köszi :)
Hiszem, hogy a felsőbb hatalom vigyáz rám és így világított rá egy komoly problémára :) Bár jobb lett volna, ha egy ajtót csapat rá inkább csak a kezemre :D De hát Isten útjai kifürkészhetetlenek :D -
Ilyen drágán nem csodálkozom. Marossnál bontásban 600 ft a 4pack ha összeállnak az emberek 4-en! -
Erre a játékra senki em figyelt fel?: "Gas Guzzlers Extreme"
Senki sem vette meg, senkinek nincs a kívánságlistáján. -
Hú, ez tényleg szerencse a szerencsétlenségben. 
Az altatás piskóta [bár, amikor maszkkal altattak, akkor fóbiám lett, és az aneszteziológus résnyire hagyott "szabad" levegőt is, mert látta, hogy pánikolok, de 10-ig nem is tudtam utána elszámolni... :)].
Ami engem zavarna, az az, hogy nem nyúlhatok két kézzel dolgokért.
Kitartást! Előre is. -
Részben annak köszönhetem de szó szerint. Akkor a röntgenezésnél vették észre, hogy kezdetleges csontdaganatom van, ami most még operálható. Mivel egyébként nem nézettem volna meg, könnyen végzetessé is válhatott volna.
Csak a qva műtét ami kiborít. OK hogy altatás, de akkor is kibontják a bal kézfejem és csontot furkálnak, töltenek és utána visszaszerelik az egész hóbelebancot :( -
A Mercedes-es ütközés miatt?
-
Csodálatos. Újra és újra el tudok csodálkozni hogy egy-egy mondatoddal vagy cselekedeteddel micsoda közösségrombolást tudsz végrehajtani.

szerk.: és most látom, bedobtad a PH! ninja topikba is. Nem a sajátodat - w77d kódjait!
Indítványozom grebber kirúgását a csoportból. Ezért, és a folyamatos warezos megnyilvánulásai miatt is. Ja, meg Tinman játékfelajánlásaira való fikázó beszólása is maradandó élmény volt.