Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy jogtalanul lebaszol és én megvédem magam (egy idõ után poénosra vett formában, mert volt bennük smiley is) az egy teljesen jogos dolog úgy érzem.
De ha ennyire nem tudsz mondatokat értelmezni, akkor nem muszáj nekünk kommunikálni egymással (nem vagyok megsértõdve, nem érdekel, hogy melyik táp mennyire megbízható, nem vitatom a hozzáértésedet a témában, sem az általad linkelt oldalét, de hogy olyanért basztál le, amit nem is mondtam azt ki kérem magamnak. És ha ezt nehezedre esik felfogni, akkor nincs mirõl beszélgetnünk, de nem csak táp témában, hanem semmilyenben.
Fölöslegesen nem jártatom a pofám, ha nem vagy képes dekódolni a mondandómat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem írtam, hogy szerintem nem megbízható, hanem azt írtam, hogy nem mernék venni (az meg a lõtéri kutyát nem érdekli én mit vennék és mit nem). Amúgy meg linkeltem a Corsair-t és kérdeztem, hogy esetleg nem-e inkább ezt választani Aullah. Mondta, hogy nem mert másikat már megszokta no problem.
Utána jöttél, hogy én mit beszélek itt az FSP-rõl és a Chieftecrõl is hogy szar (ilyet én nem írtam azóta sem ezt nem tudom honnan szülted).
Én semmit nem fújtam fel olvass már vissza kérlek alássan, hogy honnan indulat a dolog. A te felháborodott válaszodból, melyen ki kérted magadnak milyen jogon ajánlok (semmit sem ajánlottam, csak linkeltem egy másik terméket és mondtam én ahhoz a márkához vagyok hû és én azt venném) én bármit 1000-2000 db-os szerelési tapaszatalt nélkül.
Te támadtál le, hogy milyen jogon szarozom a többit. Nézzél már magadba ember néha miket írsz!
Befejeztük igen... tegnap. Te válaszoltál rá ma kioktató módon (ott a személyeskedés benne: hozzád hasonló ügyfél és társai).
Readonly-ból válts át néha értelmezõ üzemmódba is és olvasd vissza kérlek mit írtam.
Lebaszol utána még szép hogy basztatlak egy kicsit mindenféle komolyság nélkül. Ez a minimum, fõleg ha még igazad se volt az alapdologban (mert, hogy még csak hasonlót sem tettem, mint ami a szemed szúrta).
Olyanért basztál le, amit el se követtem ez az én bajom.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még nekem is sikerült nem egyszer megorrolnom rá a stílusa miatt <állandóan elõvesz engem ugye a magyarítási tempóm miatt például>állandóan elõvesz engem ugye a magyarítási tempóm miatt például>, de amikor kihûlt kézzel elkezdek írni egy most-jól-megmondom-neki-a-magamét hozzászólást, ráébredek arra, amit lejjebb írtam: így, 200 km-rõl ennek semmi értelme.
Ha a szomszéd utcában lakna, átgurulnék hozzá bicajjal, lehívnám az emeletrõl
Mert azt talán mondanom sem kell: így, digitálisan, a kommunikáció eléggé korlátozott ahhoz, hogy hatalmas tévedésekben éljünk egymással kapcsolatban.
Mondom úgy, hogy a napok óta hiányolt Sheppel is sikerült rendesen összekapnom párszor, és Veled is voltak porkavarások ugye - miközben, ha kellõen szimpatikusak lennénk egymásnak, akkor élõben frankón tisztulnának az ellentétek, és rögzülne, hogy az egész csak arctalan bohóság.
Grebber nem fog megváltozni miattunk, értünk, idegenekért.
Nem megtûrt személy, hanem már része a topiknak. Mint mindannyian.
A WRZ téma elõ fog még kerülni az elkövetkezõ években vele, nélküle, nélkülem, nélkülünk is... ha õt ki is zárnánk innen, lenne más, aki elmondaná, leírná, hogy X játékra 1 Ft-ot is sajnál(t), és a végigdemózás után rá se néz többé.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ma már kevesebb a minõségi cím. Bár ugye a játékosréteg is "megváltozott".
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy most jelent meg a Titanfall és 13-14ért lehet venni X1re. Persze nem a boltba kell 18ért. Lehet külföldrõl és mástól is. Szinte minden beszerezhetõ bontatlanul olyan áron mint PS3-360 játékok.
Grebber ha nem lenne, ki kellene találni - Õ a klasszikus kocka gamer, aki bevallottan ennek szentelte az életét. Õ a kemény mag. Ezt remélem senki sem vitatja.
Hogy warezpista is? Az. Le tudjuk nevelni róla, hogy megnézze elõre, mit vesz meg késõbb? Nem.
Ér valamit, ha idõszakonként
Jogunk van kiutálni ezért? Volna, de akkor még egy bizonyos Tinman fórumtársunk sem írhatna ide
Az 18 000 Ft alsó hangon. Murva drága összeg egy mûanyag tokért és lemezért. Ennyi pénzért már CE járna!
//Rég volt CE-kép.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érhetõ, ha akad aki ugrik erre... engem csak néha zavar.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Este majd lesz kép😊
Olvass vissza... felfújni te fújtad fel, mert nem tetszett a megalapozott tapasztalat. Linkeltem abban a hsz-ben egy megbízható oldalt és felháborodásomat fejeztem ki. Kb. olyan volt a hsz-ed számomra, mint a Honda árusnak ecsetelgetni, hogy szerinted nem megbízható amit árulnak.
Amúgy miért rágódsz még ezen? Befejeztük, de csak újra elõrángattad. Tõlem játszhatjuk ezt egészen addig, míg Imi nem ad 1 hét pihenõt, vagy Dzsini pár felkiáltójelet.
"Utána már csak azért is piszkáltalak"
Hát ha ebben örömed leled, rajta, ne fogd vissza magad. Melóidõben szívesen elfirkálgatok ide.
Hol is személyeskedtem?
Ha meg nem tûröm meg Õt vagy téged, és kitaszítom / kitaszítalak, akkor elõveszi / elõveszed az "önkényeskedõ" kártyát. Érted? Érzed?
Tanúsíts legalább annyi toleranciát, mint amennyit Mi (többiek) tanúsítunk a te ámokfutásaidkor például...
Amit az idealisztikus trailerekben látunk, az nagy részt még a haverokkal sem megvalósítható - mert nincs biztosíték arra, hogy ne gurulna el annak/azoknak se a gyógyszere egy-egy félig átdolgozott nap után, Jägermeisterrel a jobb kéz közelében...
...és akkor persze lehet röhigcsélni voice chat-en, vagy egymás mellett ülve a kanapén a controllert markolászva, osztott képernyõt bámulva, csak a nagybetûs élmény ilyenkor a szobaajtón kívül vár bebocsátásra... az idõ meg pereg...
A csíterekrõl meg már írtam lejjebb...
Nem gond.
Én úgy vagyok beállítódva, hogy EGYEDÜL szeretek játszani, a magam tempójában, a magam idõbeosztásában, a magam szórakoztatására és nem csíterkisfütyijóskák kénye-kedvétõl függve, ha fel tudok keveredni a netre [mert nekem sem gyors, sem lassú, sem saját internetem nincs - velkám-tu-dö-riöliti-of-hungárise-borderlájn].
Játszottam eleget multiban ahhoz, hogy tudjam, mennyire nem olyan az "élmény", ahogy ezekben a reklám anyagokban hitetik.
Ahelyett hogy értelmes single player lenne!
Next PC upgrade: 2022
2014be a legtöbb embernek van otthon internetje, a legtöbb helyen nem is lassú..
ez egy MMORG, ennyi erõvel az MMO játékok azért sz*rok, mert túl sok bennük a "szósül"... -.-"
"Nulla tenaci invia est via"
Hát, ha úgy, mint a Need For Speed-ek esetében, akkor még mindig magasra tartom a "kösz, ingyen sem kell" kártyát.
És a reklámanyagok alapján, még a NFS-eknél is erõsebb benne a "szósül"...
"Megint multiplayerre kiélezett valami"
igen, multyra van kitalálva, de végigjátszható az egész offline is...
"Nulla tenaci invia est via"
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
De mivel nem kell semmit trükközni így nem lesz megtorlás se.
A paraszt odatéved a saját acc-jával, látja, hogy ingyenes és megveszi.
Ebben semmi büntetendõ nincs. Nem kell VPN nem kell kínai acc stb
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Okoskodás egy gramm nem volt. Utána már csak azért is piszkáltalak, mert láttam, hogy ugrassz rá.
Ui.: És az utolsó hsz-ben is te személyekedsz.
Nagyon köszi!
FSP HEXA 500 W: jól megy - csendes, erõs, és otthon kiválóan megy.
Régi gépemben
Márkátlan hulladék Codegen halt meg egyedül a közelemben - mégpedig ebben, a könyvtári gépben. Cserélve lett Mercury 400 W-osra
A Chiectec minden megerõltetés nélkül, csendben dolgozik.
Hangosabb a Sapphire HD 4870 Vapor-X
Ha már egyszer tápot veszünk vegyünk minõségit és jót 😄
Így, hogy szinte multi only****, rohadtul nem izgat.
**** = újkori NFS-ek is ilyenek.
Next PC upgrade: 2022