Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bárhol vagy meg tudsz vele nézni amit csak akarsz (persze csak ha van vétel )
Az meg hogy lehet játszani is az egy jó dolog ,de játszani otthon az ágyba fekve tableten szoktam.
Next PC upgrade: 2022
Még fél éve sincs, hogy lecseréltem a fapados telefonom egy okosabbra, de elsõsorban azért, mert sajnos már nem volt alkalmas a legalapvetõbb dolgokra sem. Rosszat fogtam ki vagy nem tudom, de egy idõ után mindegyik telefonom átment használhatatlanba, az akku bírta egy napig, holott már hozzá se értem. Mire elhasználódik az akku, addigra pont érdemes is venni egy újat. A márka maradt (Nokia).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sparkle 2 Evo
000000000000000000000001000000000000
000000000100000000000000000000000000
100010000000000000000000000001000000
010000000000000000000000000000000010
010001000000000000000000000000000000
000001000000000000000000000000000000
000000000000000000000000000010000000
000010000000000000000000000001100000
010000000000000000000000000000000000
reverse -6
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nekem csörögjön, meg tudjak róla sms-ezni. Ha meglátnátok a telefonom a lentebb leírtak alapján sírva röhögnétek annyira fapados, még csak nem is okos (jöhet a gazdája sem beszólás, mert úgyse bírjátok ki....<#nevetes1>#nevetes1>)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ugyan ez kéne: ô
Csak "û" megoldásban :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én rühellem a legkisebb szelet is, amikor kerékpározok, hát még az esõt! Amúgy is rendkívül gyenge a lábam, és tetézi még a szél, esõ, hó is.
Sosem hittem volna, hogy szükségem lesz rá, de 5 évvel ezelõtt kénytelen voltam rendszeresíteni egy komplett esõkabát-nadrág szettet, mert embertelenül sokszor bõrig áztam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A zsebemben például mindig ott a vékony kesztyû - a vérkeringésem sem a régi, így a végtagjaim elég gyorsan kihûlnek. Ezen a kerékpározás sem segít már sajna.
Cserébe, kapom a frankó szelet az arcomba, mindegy milyen irányban haladok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De jó lenne már tekerni egyet, de én 25 fok alatt megfagyok a biciklin.
Itt Baranyában még jó az idõ - az erõs szél miatt persze "élvezet" volt a napi kerékpártúrám...
Sebaj, majd amikor 1990 Ft-ért meg tudom venni a Diablo III All In One-t, akkor megtudom, mi is ez, a gyakorlatban - Google, és fanoldalak nem izgatnak, és 90%-ban spoileresek is.
Adversus solem ne loquitor
Ismeros mondta, kerdeztem tole, hogy mire fel a kulonbsegek statban, : "Neked két rozsdás ajtószeged van, nekem meg egy interkontinentális rakétám." Holott az alapertekek egy kivetelevel nalam voltak jobbak...na jo, o nem hagyta abba es paragon lvl-ben 300folott jar, en meg kb 20-on voltam akkor.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Esetleg alkalmi felhasználásra turista idõszakban, idegen településeken 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gyengébbek kedvéért a Desuranal rosszabb nincs.
Adversus solem ne loquitor
Igazából android alatt van nagyon szar, kevésbé szar meg drága, ráadásul elkezdték erõltetni a KNOX-ot is ami a világ legpofátlanabb dolga miután csesznek updatelni a szarjaikat, valami nem lehet macera nélkül letörölni sok bloated szarjukat.
Mivel egyik telót sem használom másra mint telefonálásra meg könyvolvasásra kb ennyit várok el ettõl az érától. Nagyon ritkán használom a gps-t is, ha gyalog vagyok vhol de autóba nem valók ezek.