Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nekem és szerintem a legtöbb okostelefonos embenek az internet miatt kell ilyen telefon.

Bárhol vagy meg tudsz vele nézni amit csak akarsz (persze csak ha van vétel )

Az meg hogy lehet játszani is az egy jó dolog ,de játszani otthon az ágyba fekve tableten szoktam.

Next PC upgrade: 2022

Megértelek. Szeretem a modern technológiát és szívesen vásárolok új technikai eszközöket, de csak olyanokat, amik számomra hasznosak is és kihasználom a funkcióit a mindennapi életben. Jelenleg egy ilyen mobilom van 😄 Az érintõképernyõ meg a 21 század egyik elcseszettebb és leghasznavehetetlenebb technikája.
wantonly
A minap a kezembe fogtam a régi bunkofonom, hát... Megszokjuk a jót. 😊

Még fél éve sincs, hogy lecseréltem a fapados telefonom egy okosabbra, de elsõsorban azért, mert sajnos már nem volt alkalmas a legalapvetõbb dolgokra sem. Rosszat fogtam ki vagy nem tudom, de egy idõ után mindegyik telefonom átment használhatatlanba, az akku bírta egy napig, holott már hozzá se értem. Mire elhasználódik az akku, addigra pont érdemes is venni egy újat. A márka maradt (Nokia).
lalakov
Amikor megvettem az elsõ okostelefonomat, azt földi halandóként vettem meg. 😊 De azóta kiderült, hogy a munkában is nagy segítség. Én már nem szívesen lennék meg nélküle.
<#beka3>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Köszi! Bár még mindig nem tudom, de legalább innen kimásoltam :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo

Sparkle 2 Evo

000000000000000000000001000000000000
000000000100000000000000000000000000
100010000000000000000000000001000000
010000000000000000000000000000000010
010001000000000000000000000000000000
000001000000000000000000000000000000
000000000000000000000000000010000000
000010000000000000000000000001100000
010000000000000000000000000000000000

reverse -6

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Botond
Azért a gazdájánal mindenképpen okosabb, azt így látatlanba megmondja bárki. 😄
Botond
Szerintem az alt+szám kombinációt keresi, de azt én se találom, wordbõl vettem ki szimbólum beszúrásnál, és az okostelefonok/tabletek karakterei között is van úgy tudom. De alt+vmiszám, az nemtommi.
Sose értettem ezt a telefonmániát (más akinek kell a gps és egyéb nyalánkságok pl munkához, de földi halandónak ezek minek).

Nekem csörögjön, meg tudjak róla sms-ezni. Ha meglátnátok a telefonom a lentebb leírtak alapján sírva röhögnétek annyira fapados, még csak nem is okos (jöhet a gazdája sem beszólás, mert úgyse bírjátok ki....<#nevetes1>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Ûû
wantonly
Kikeresed a karaktertáblában. ȗ
zorrobomber
û

Tinman
Öööö... hogy tudok olyan "û" betût írni, ami "u" alapú, csak kis sátras kalapja van?

Ugyan ez kéne: ô

Csak "û" megoldásban :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Kb., de légkondi nélkül. :-D
Tinman
Reagálni se mertem rá...

IMYke2.0.0.0
Hát igen.
Én rühellem a legkisebb szelet is, amikor kerékpározok, hát még az esõt! Amúgy is rendkívül gyenge a lábam, és tetézi még a szél, esõ, hó is.
Sosem hittem volna, hogy szükségem lesz rá, de 5 évvel ezelõtt kénytelen voltam rendszeresíteni egy komplett esõkabát-nadrág szettet, mert embertelenül sokszor bõrig áztam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Na végre igazi gémer téma! Szar idõben bent kell játszani a lakásban a fûtés mellett. Jó idõben meg bent kell játszani a lakásban a klíma mellett! Köztes idõben meg célszerû bent játszani, amíg kiderül, hogy jó idõ, vagy rossz idõ lesz, és akkor annak megfelelõen!
arty
"de autóba nem valók ezek."

Na, most hogy ezt tudom, többet nem használom ott.

kösz! 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én is "nyári gyerek" vagyok - 30 fok környékén kezdem jól érezni magam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Ahogy egy futár ismerõs mondta: A kerékpáros szereti az esõt. Azért szereti, mert ha nem szeretné, az akkor is esne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lalakov
Még a gondolatától is fázom. 😞 A szelet csak 35 fokban szeretem.
IMYke2.0.0.0
http://www.met.hu szerint sem - sajnos. 😞

IMYke2.0.0.0
Én meg ugye mindennap kerékpározok , és nagyon fázós lettem általa az elmúlt évek folyamán.
A zsebemben például mindig ott a vékony kesztyû - a vérkeringésem sem a régi, így a végtagjaim elég gyorsan kihûlnek. Ezen a kerékpározás sem segít már sajna.
Cserébe, kapom a frankó szelet az arcomba, mindegy milyen irányban haladok .

lalakov
A radarkép szerint nem kell addig várnotok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lalakov
Nem, sajnos esik pár helyen az országban jég.

De jó lenne már tekerni egyet, de én 25 fok alatt megfagyok a biciklin.
IMYke2.0.0.0
Amúgy, az idõjárás elõrejelzés szerint, mi este kapjuk meg a nem kevés esõt... 😞

IMYke2.0.0.0
Miskolci vagy?
Itt Baranyában még jó az idõ - az erõs szél miatt persze "élvezet" volt a napi kerékpártúrám...

Tinman
Reggel kapartam a jeget a szélvédõrõl :-/

lalakov
Jégesõ, ez nem hiányzott. 😞(
IMYke2.0.0.0
Én már ott elvesztem, hogy létezik Paragon Level.
Sebaj, majd amikor 1990 Ft-ért meg tudom venni a Diablo III All In One-t, akkor megtudom, mi is ez, a gyakorlatban - Google, és fanoldalak nem izgatnak, és 90%-ban spoileresek is.

Moby
Nálam ugyanez van: van egy telefonom, ami a _kommunikátor_, nem mellesleg jóval személyesebb is, mint bármelyik eszközöm, és van egy tabletem, ami eddig egy ipad volt, most n7_2 lett. Na az van kb minden másra, ami már sokkal kevésbé személyes, stb.

Adversus solem ne loquitor

Maak
Kisiskolas meg <#szomoru1>

Ismeros mondta, kerdeztem tole, hogy mire fel a kulonbsegek statban, : "Neked két rozsdás ajtószeged van, nekem meg egy interkontinentális rakétám." Holott az alapertekek egy kivetelevel nalam voltak jobbak...na jo, o nem hagyta abba es paragon lvl-ben 300folott jar, en meg kb 20-on voltam akkor.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

de, van regelve steamn, kijátszva 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
Nekem volt, de tegnap utánanéztem és sajna elajándékoztam már.

tomsolo
Tényleg nincs senkinek egy Hotline Miami-ja? 😞

Botond
Most éppen andriodos telefont adott a cég. Telefonálni, sms-t küldeni szuper. Saját pénzbõl meg ipadet vettem, mert azon van a legtöbb komoly játék, szóval az nekem plusz egy játékplatform.
Botond
Passz, én papír térképet használok a mai napig. Ha új helyre megyek, elõre kinézem a térképen, megjegyzem hol kell lefordulni, utána hanyadik utca jobbra, majd hanyadik balra, és ott is vagyok. Ha nagy gebasz van megállok és megkérdezem. Elmúlt 15 évben egyszer kellett kérdezõsködni, és még sehonnan nem késtem el. A GPS szerintem elbutít, plusz elvonja a figyelmed a tájról/városról, ami többnyire az értelme az utazásnak.
Botond
Tudom, de a mai telefonokon az ingyenes térkép az netes.
IMYke2.0.0.0
Nem kicsiben játszol 😊))

Maak
Eleg sovanyka meg a barbim, mondjuk az a kard allat ingame, akkora mint a karakter. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Aha, nem is keves...mondjuk en a set/legendary itemeket kutatom most, annyi, hogy ezek miatt kenytelen az ember farmolni, de ha mindezt bounty-nak alcazva kell tenni, amiert jar jutalom, na az mar egeszen mas tema mint a farmolj a semmiert.

Dzsini
Ajánlott életkor: egyetemista, szorgalmi idõszakban 😊

Esetleg alkalmi felhasználásra turista idõszakban, idegen településeken 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nem okozna gondot - 10+ évig évente elõkerült a Diablo 2...

tomsolo
A Uplay a Desurahoz képest egy Steam.

Gyengébbek kedvéért a Desuranal rosszabb nincs.

Moby
Ha kitalálnék végre valamit, ami nélkülem is termeli a lóvét, én ezt nyomatnám feszt 😄 Bár érzékelem benne, hogy ezekbe azért bele lehet hülyülni rendesen.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Akkor készülj fel 1 évnyi Diablozásra. Vagy 4x toltam végig, 100 órányi idõt beletéve achik kb. 20%-a lett meg.

IMYke2.0.0.0
Van öcsi Diablo 3-ban?... na, ha nekem meglenne a játék, nem nyugodnék addig, míg az összes meg nem lenne!

tomsolo
Nekem egy galaxy s1-em van meg egy hero one-m - utóbbit úgy kaptam, nekem a galaxy is elég lenne még most is, bár azon muszájból már CM muzsikál.

Igazából android alatt van nagyon szar, kevésbé szar meg drága, ráadásul elkezdték erõltetni a KNOX-ot is ami a világ legpofátlanabb dolga miután csesznek updatelni a szarjaikat, valami nem lehet macera nélkül letörölni sok bloated szarjukat.

Mivel egyik telót sem használom másra mint telefonálásra meg könyvolvasásra kb ennyit várok el ettõl az érától. Nagyon ritkán használom a gps-t is, ha gyalog vagyok vhol de autóba nem valók ezek.