311803
  • IMYke2.0.0.0
    Elnézve a videót: érthetetlen, hogy miért nem eleve PC-n kezdte a pályafutását...
  • DarkSector
    Hát akkor vállalj maszek melót :)
  • Evoluti0N
    Hopp! Ezt most hallom először. Jön PC-re az Outland. Remek játék, tessék örülni!
  • MerlinW
    Így van, de az a 3 dlc ami nélkül a játék fél játék +10 ezer ft. Mert ugye az akciózás nem az EA szokása:)
  • MerlinW
    Nemrég próbáltam ki a Firefall-t. Nem néz ki olyan jól, mint a Destiny, de fényévekkel korrektebb (nagyon hasonló játék) tartalmat ad. Ráadásul ingyen (oké lehet, hogy a vége pay2win, csak a szinteztem pár órát egyedül).

Más: tegnap a Neverwinter-t próbáltam ki (kipróbáltam... konkrétan 13 órára szippantott be majdnem szünet nélkül), nagyon korrekt kis MMO lett belőle. Az alapsztori mellett - ami kellemesen D&D-s - van benne skimrish, azaz a játékosok készíthetnek questeket, történeteket, stb, ami zseniális. Gyakorlatilag végtelen lehetőség van benne. A ~15 különböző karakterosztályról, a 20+ különböző játékmódról nem is beszélve. Jó cucc.

Egyetlen hátránya, hogy casual. Leglábbis az elején, lvl15 -ös dungeon-ökben nem igazán volt szerepe a healer/tank osztályoknak, csak aprított mindenki mindent. Persze lehet, hogy az endgame (lvl60) már normális (lehet, hogy ez stratégia, hogy elvezessék odáig az egyszerű játékosokat)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.24. 15:00:13
  • darkling
    Ajándék pálya a Defense Grid 2-höz.
  • DarkSector
    Olvastan én voltam az a 0.5%.
    A 200 emberből. :)
  • DarkSector
    Genndy+Dzsini:

De az alap játék collectors megér ennyit, a dlc-ket megveheted külön.
  • Shep
    DS még mindig érdekel a BloodBorne? :DDDDDD

All we have is a demo to go off of, and it's a demo that has only been available at two conventions so far. However, thanks to Bloodborne producer Masaki Yamagiwa and marketing manager Yasuhiro Kitao, we have some statistics from these conventions to see just how hard it is. Out of the 3,500 people who attempted the demo at PAX Prime, only 20 of them completed it, meaning they defeated the Cleric Beast end boss. At Tokyo Game Show, 40 of the 1,250 people who tried completed the demo.
    In other words, 0.5% of those who tried the demo at PAX were able to survive it, and 3% at TGS were able to do the same. This also suggests that Japanese gamers are far more talented than those in the West, but let's not get bogged down there. These stats suggest that if you were worried that Bloodborne wouldn't be as difficult as Dark Souls or Dark Souls 2, you shouldn't be.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.24. 11:52:02
  • Dzsini
    Mondjuk a plusz történet, háttérinformáció miatt. Pont a 3. résznél a nagy DLC-k olyan dolgokat mesélnek el, olyan dolgok derülnek ki benne ami nélkül az egész sztori féllábú. (és már régebben is kaptunk érte, úgyhogy mélyebben nem megyek bele, mert komoly spoilerezés)
  • genndy
    Ööö, mert jó és hozzátesz a történethez? Nem beszélve az alapjátékból kivágott karakterről...
  • DarkSector
    Minek dlc ?
    Mass effect nem az a 6-7 órás kategória.
  • DarkSector
    Sorry 3 rész. :)

1-et akartam venni a fémtok miatt, de nem volt nálam ennyi pénz. :(

Igényes fémtok.
    És a 3. részt végig sem vittem még.
    Bocs elfelejtettem hogy ez PS3, de a lemezt eladod és beleraksz egy PC lemezt. Ez a csodálatos a fémtokokban, nincs platform ráfestve.

Öon a héten hozattam Tomb Raider fémtokot! És majd veszek bele lemezt ;)
  • Fpocok
    Mass effectből sosem lesz olyan kiadás, ami tartalmazza az összes játékot és az összes DLC-t.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mindegy. A 2. Collectorsban megvan. Az 1. sima első kiadás. A 3. meg egyáltalán nincs meg.
    A DLC-k sztoriját mindenki ismeri.
    Collector's Edition-ökhöz meg nem szokás az össze DLC-t pakolni, dobozos játékoknál. Ráadásul: utólag.
  • Dzsini
    Mindegy, mindegyik DLC-k nélkül érkezik :(
  • IMYke2.0.0.0
    1. rész, vagy 2. rész, vagy 3. rész?
    Nem mindegy :)
  • DarkSector
    Lesz az 1 dolcsis csomagban is.

Jut eszembe.
    VOLTAM PÉCSEN MEDIA MARKT-BAN:
    MASS EFFECT COLLECTORS EDITION --- 6000.-

Ez egy nagy négyzet alakú doboz, benne fémtok meg ilyen apróságok.
  • wantonly
    Aha, az 1500, ez DLC-vel együtt korrekt lenne. :)
  • DarkSector
    Én is pályázom rá.
    Amazon majd.
  • Fpocok
    PC-n rengeteg alternatíva van. Nem hiányzik.
  • Dzsini
    Isthereanydeal szerint Humble Store-ban 5 euro alatt van. Volt már kicsit kevesebb is régebben.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne jöjjön PC-re. Soha.
  • wantonly
    Ez az Outlast lehetne már emberi áron...
  • ZsZso
    Asszem a Destiny kimaxolta a DLC -kben rejlő lehetőségeket. Hihetetlen.
  • DarkSector
    Amúgy ez a gif tanulságos, az életben is ez megy.
  • DarkSector
    Akkor veszek 2-őt.
  • Fpocok
    Azt hittem már nem csinál videókat. A játék meg...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez zavar engem is: nincs testre szabhatóság, ha már annyira "personalized" az egész...
  • PeeTeR
    egyike a legjobb filmeknek :DDD
  • Fpocok
    Eddig is oda volt írva a játék mellé a steam oldalán, hogy milyen minőségű revieweket kapott és csak én nem vettem észre? VAgy most került oda?

MÁS: Nézzétek meg, vicces.

• FEARka
    Resident Evil: Revelations 2 - Gameplay Demo - TGS 2014
  • Sir Quno Jedi
    Inkább csak sajnálni fogunk...

- Főnök! Elkapták az egyik ügynökünket Alaszkán!
    - Kár érte! Kiváló ügynök volt!
    Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.24. 07:52:07
  • MerlinW
    Bagoly... veréb... bagoly... veréb...
  • grebber
    Ha te is hülyeségeket fogsz beszélni akkor ja :)
  • kill3r21
    Zajlik itt az élet, ha én is veszek hamarosan PS4-et engem is kiutáltok? :D
  • Sir Quno Jedi
    Huhh, ahogy egyre jobban beleásom magam, ez egyre szánalmasabb. Faszé nem lehet beállítani melyik ilyen új "feature" kell és melyik nem?!
  • Sir Quno Jedi
    Deee van ahol műxik a címkézés, van ahol meg nem alapból.

És pl. ajánl nekem RPG-ket a balfasz (mert azokkal szeretek szerinte játszani) és semmilyen customizációs lehetőség nincs ott, nemhogy az accountos. És term. olyanokat tesz be amik megvannak, meg olyanokat, amik nem is rpg-k. Mondjuk a besorolásról legalább nem csak ők tehetnek. Azokat a címkéket a balfasz userek teszik rájuk.

No és ezt a hülye queue-zást hol lehetne kikapcsolni, még nem jöttem rá. ne éktelenkedjen már ott ez a nettófaszság?!
  • Rapid81
    Van minden kis keret jobb felső sarkában egy Customize gomb, amire kattintva ki tudod venni a pipát a "Games already in your account" mellől.
  • Sir Quno Jedi
    Ez az új steam felület, ez botrányosan gáz. Simán ajánlgat olyan programokat, AMIK MÁR MEGVANNAK a librarymban és a már megvannak a librarymban címkét sem teszi rájuk, meg semmi. Ez hülye. És a not interested sincs ott, tehát be kell menni, hogy rátoljak. Dehá miért is tolnám rá, hiszen MÁR MEGVAN.