Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Deponia-k, Rabbit és Memoria kifejezetten ajánlott (utóbbi kettõ tetszett a legjobban!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem az összes eredeti lemezem elfér az asztalon a monitor mellett, gyûjtõim sincsenek, a digitális játékokat meg nem lehet a polcra tenni.
Humble Weekly
Én kibaszott igényes vagyok, egyedileg legyártott méretes szekrények meg állvány, stb
nem csak ugy boltból vett mindenféle szar
😄
Amúgy most nézem anyámék szobájában van ilyen szekrény!!!!
Bazd kicsi a világ, minden Eredeti-s családjában van 1 ilyen szekrény? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Tinman meg ne lássa ( Xperia Z csudakamerája ugye, ami csak nappal az utcán napsütésben mûködik, de akkor nagyon szép, más esetben nem az.... )
1-2 közelebbi. 360ra már nem veszek semmit, tehát ennyivel zárom a generációt, ezeket megtartom ( meg még van amihez hozzá sem nyúltam )
Gyûjtõi kiadások
Filmes sorozat + 1-2 limited DVD + blúréj gyûjtõi
X360 + PS3
PC + Vita + X1
Blúréj sarok
Jobbra és a TV alatt még 4 sor DVD ( scifi, horror 90%ban ), de azzal nem fárasztok senkit.
Hogy ontopik is legyek, ma érkezett😊
Kingdom Hearts HD 1.5 Remix

Most 2 HC karakterem van egy crusader és egy wizard. Mindkettõ 70-es a crusader 540k dmg-el és 835k HP-val futkos most már T1-en. A wizard 440k körüli dmg és és talán 5-600k hp birtokában van õt még nem vittem T1-re, de nagyon OP jelenleg a wiz így menne szerintem, de a HC miatt nem merem 😄 Azért itt van rizikó. SC karakterembõl van barbár, wizard, Monk, és még egy kicsi DH is, de õket hanyagolom még egyik sincs 70-es csak 60 vagy feletti.
HC 70-es barbárom megboldogult sajnos 😞
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A 70-es szint pedig lazán összejön a Reaper of Souls alatt, mert rettentõ hosszú a kiegészítõ és nehéz, baromi sok event és küldetés van benne, ami adja is szép számmal az XP-t. Bár a végsõ bossharc-hoz kelleni is fog a 70-es szint. Nem kicsit odabaszós az a rész + az a Boss. Már-már vért izzadtam vele, mire legyûrtem (lélekben egy imát is elmormoltam utána). Elképesztõ volt, tiszta Dark Souls szint. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Most ráadásul kifejezetten billentyûzettel játszom
Direkt a mellékküldetéseket ûzöm elõbb, és mint a marcipándíszt a tortáról, a végére hagyom a fõsztorit ahol csak lehet.
Elölrõl kezdtem el, immáron ugye net mellett.
13 és fél óra - 10-es szint. Most ugye gyorsabb vagyok, mint elsõ alkalommal, mert a korábbi 74 óra azért még rémlik 😊
Diablo 3-mmal jelenleg így állok:
Demon Hunter - 80 óra (ebben már benne van a Reaper of Souls is)
Wizard - 60 óra (csak az alapjáték)
Több karakterem nincs. Elõször ezeket akarom feltápolni (Torment 1 szint legalább és 4-500k DMG).
Utána jöhet a Crusader és a Barbár. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Amúgy amikor 1,5 óra volt ez az út ,akkor reggel inkább aludtam a vonaton, délután meg inkább zenét hallgattam. Így is épp eleget kockul az egyszerû gémer, nem kell ezt még utazás közben is mûvelni szerintem. Persze aki idõhiányban van és így pótolja a játékidõt azt meg tudom érteni.
Ha olyan jelre van szükséged amit így nem érsz el, akkor marad a karaktertábla / wikipedia, nem érhetõ el minden karakter egyszerûen 😊
pl: altGr+6 és 'e' = ê
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.