Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj. Az indiegala oldala nem jön be (SSL kapcsolódási hiba). Töröltem már a sütiket, a Temporary Internet Files-t és semmi. Újratettem a böngészõt is, az se segített.
DarkSector
postáznak magyarországra?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha valaki japán kiadást szeretne: Metal Gear Rising Revengeance 730 yen ~1.500 Ft.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Sir Quno Jedi
bent van wishlisten, meg a csótányos is és a gomo, alcatraz még drága.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rabbitost vedd meg. Garantálom nem fogsz csalódni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Mindegyik jó, csak mind megvan nekem is, van a mék többször is, van amék gg-n. A kicsik nincsenek meg a rabbitos, meg a másik két idiótaság.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wantonly
Darksiders II 90% OFF 1,99€
Húhúúú... Kedvemre való akció: Whispered World, Chaos on Deponia, Alcatraz lehet vevõs. És akkor már csak a Harvey-k hiányoznak a Daedalic gyûjteménybõl (Breakout-ot játszottam nem jött be, sõt talán az is megvan, Journey of a Roach viszonylag komolytalan, ahogy a Gomo is).

Deponia-k, Rabbit és Memoria kifejezetten ajánlott (utóbbi kettõ tetszett a legjobban!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

szép gyûjtemény, bár engem sose vonzott annyira a játékgyûjtés, ezért is favolom a digit distribet, jah és kevesebb warezt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Botond
Nájsz! Így néz ki egy pro gamer fal!
Botond
Totti5
<#eljen> a fickó ürölt, de õrült is a helyzet amibe keveredett, persze van egy stílusa. Claudia pedig no1.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én nagyon szerettem, Claudia Black pedig örök szerelmem.
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sippie
thx
Fabio Capello
Sippie
link? 😛
IMYke2.0.0.0
Pedig az nagyon felejthetõ sorozat volt a számomra - a fõszereplõ miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Durván nyomod - ezt eddig is tudtuk 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
van.

IMYke2.0.0.0

Sippie
az a kérdés van-e state of decay 15 dolcsinál olcsóbbér, többi mehet hardverapróra vagy steamgiftsre 😄
Sippie
jól néz ki, én is gondolkodtam hasonlón 😊
wantonly
Ez igen! Ez aztán a szentély! <#worship>

Nekem az összes eredeti lemezem elfér az asztalon a monitor mellett, gyûjtõim sincsenek, a digitális játékokat meg nem lehet a polcra tenni.
lalakov
Nem nagy szám.
Humble Weekly
Totti5
Utólag, de még csak az elsõ fázis😄

Sippie
na lol 😄
Sippie
ugyanilyen szekrénysorom van 😄 a kék ledek utólag lettek berakva?
DarkSector
😄
Én kibaszott igényes vagyok, egyedileg legyártott méretes szekrények meg állvány, stb
nem csak ugy boltból vett mindenféle szar
😄

Amúgy most nézem anyámék szobájában van ilyen szekrény!!!!
Bazd kicsi a világ, minden Eredeti-s családjában van 1 ilyen szekrény? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
One , Ps , Tv , Játékok (van ami nekem is van!)nélül hogy pontosak legyünk. 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Játékok nélkül. 😄

Renjike
Pontosan ugyan ilyen szekrénysorom van ! 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hú, azért a Farscape-ért leütnélek egy sikátorban.
Totti5
Kérésre:

Tinman meg ne lássa ( Xperia Z csudakamerája ugye, ami csak nappal az utcán napsütésben mûködik, de akkor nagyon szép, más esetben nem az.... )

1-2 közelebbi. 360ra már nem veszek semmit, tehát ennyivel zárom a generációt, ezeket megtartom ( meg még van amihez hozzá sem nyúltam )

Gyûjtõi kiadások

Filmes sorozat + 1-2 limited DVD + blúréj gyûjtõi

X360 + PS3

PC + Vita + X1

Blúréj sarok

Jobbra és a TV alatt még 4 sor DVD ( scifi, horror 90%ban ), de azzal nem fárasztok senkit.

Hogy ontopik is legyek, ma érkezett😊

Kingdom Hearts HD 1.5 Remix

kigyi
Én 3800 acsi pontnál tartok az pont 52% 😊

Most 2 HC karakterem van egy crusader és egy wizard. Mindkettõ 70-es a crusader 540k dmg-el és 835k HP-val futkos most már T1-en. A wizard 440k körüli dmg és és talán 5-600k hp birtokában van õt még nem vittem T1-re, de nagyon OP jelenleg a wiz így menne szerintem, de a HC miatt nem merem 😄 Azért itt van rizikó. SC karakterembõl van barbár, wizard, Monk, és még egy kicsi DH is, de õket hanyagolom még egyik sincs 70-es csak 60 vagy feletti.
HC 70-es barbárom megboldogult sajnos 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

tomsolo
Növeljétek meg az inventoryt, sajna nevetségesen kicsi van a játékban - kimaxolva is kicsi.

IMYke2.0.0.0
Én évekre vagyok ennek a megtapasztalásától, így nem is fájdítom a szívem azzal, hogy belegondoljak...

IMYke2.0.0.0

TBTPumpa
Nálam több lenne, de mindig akkor vettem elõ a játékot, amikor volt XP bónusz. Tehát így rövidebb idõ alatt értem el a 60-as szintet.
A 70-es szint pedig lazán összejön a Reaper of Souls alatt, mert rettentõ hosszú a kiegészítõ és nehéz, baromi sok event és küldetés van benne, ami adja is szép számmal az XP-t. Bár a végsõ bossharc-hoz kelleni is fog a 70-es szint. Nem kicsit odabaszós az a rész + az a Boss. Már-már vért izzadtam vele, mire legyûrtem (lélekben egy imát is elmormoltam utána). Elképesztõ volt, tiszta Dark Souls szint. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Én még mindig élvezem ezt a játékot.
Most ráadásul kifejezetten billentyûzettel játszom , és nem olyan vészes.
Direkt a mellékküldetéseket ûzöm elõbb, és mint a marcipándíszt a tortáról, a végére hagyom a fõsztorit ahol csak lehet.

2 hét múlva 3 nap szabin leszek. Lehet ideje lenne legálban nekifogni.

IMYke2.0.0.0
Én Diablo III-híján most megint ráálltam - mint Micimackó az anyagra - a "Kingdoms of Amalur: Reckoning"-ra.
Elölrõl kezdtem el, immáron ugye net mellett.

13 és fél óra - 10-es szint. Most ugye gyorsabb vagyok, mint elsõ alkalommal, mert a korábbi 74 óra azért még rémlik 😊

TBTPumpa
Van benne, nem is kevés. Illetve a StarCraft 2 is tele van acsikkal, de nem az a fontos. Achievmentek mellett mást is kapsz, StarCraft 2-nél profilképeket ad a játék, Diablo 3-nál pedig logókat, mellyel a személyes "zászlód" módosítható. Nem nagy cucc, de aranyos, hogy még így is díjaz a játék.
Diablo 3-mmal jelenleg így állok:
Demon Hunter - 80 óra (ebben már benne van a Reaper of Souls is)
Wizard - 60 óra (csak az alapjáték)

Több karakterem nincs. Elõször ezeket akarom feltápolni (Torment 1 szint legalább és 4-500k DMG).
Utána jöhet a Crusader és a Barbár. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dj Tommy
Jó képek nagyon, én mondjuk nem vártam meg a 1020-t, hanem beneveztem egy 808-ra, ami a szegény ember 1020-a.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

10 percet "utazom" melóhelyig. Az ilyet nem használnám ki.

Amúgy amikor 1,5 óra volt ez az út ,akkor reggel inkább aludtam a vonaton, délután meg inkább zenét hallgattam. Így is épp eleget kockul az egyszerû gémer, nem kell ezt még utazás közben is mûvelni szerintem. Persze aki idõhiányban van és így pótolja a játékidõt azt meg tudom érteni.

tomsolo
ugyanaz mint a hossz Û,û - alt + 219 a nagy és alt + 251 a kicsi - csak állítsd angolra a billentyûzetet

Dzsini
A billentyûzeten a felsõ számgomboknál vannak kis ékezet-jelek. Azok között ha megtalálod a neked megfelelõ jelet (nekem itthon német billentyûzetes laptop van, így nem vagyok biztos benne melyik melyik), akkor lenyomod az altGr+azt a számot (ekkor nem jelenik meg semmi), majd altGr nélkül azt a betût, amihez kapcsolni szeretnéd.
Ha olyan jelre van szükséged amit így nem érsz el, akkor marad a karaktertábla / wikipedia, nem érhetõ el minden karakter egyszerûen 😊

pl: altGr+6 és 'e' = ê

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
<#idiota>