Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Adversus solem ne loquitor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A térképeket onlány szedi. Így "elvileg" naprakész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd tetováltatok egy figyelmeztetést a fejemre, hogy ne baxtass a telóm miatt, jó az nekem.
+ extra, hogy vele futok. Értsd jól, az Adidas micoach app-al mindent mér nekem, lehet grafikonokkal buzulni, edzésterveket letölteni, meg még ezernyi dolgot. Futás közben ki van hangosítva, a karomra van csatolva, néha még talán túl hangos is. Sigh... csak félek, hogy 3 éves, aztán ha tönkremegy akkor nemtom mit veszek, mert most legalább még eltudnám adni, mert semmi baja.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A google navival nem az a baj, hogy netigényes, hanem hogy fosch. És egyre rosszabb és rosszabb és rosszabb...
A win8-as appoktól meg szimplán agyfaszt fog kapni. Nem embernek való az.
>Hát sose lesz droidos telóm? Pedig a hörcsöglés mehetne ott is :-(
Nem lesz szimpatikus amit mondok, pedig vérkomolyan gondolom: vegyél egy jó droidos tabletet. Azon lehet a droidos appokkal buzulni, gémelni bármi. A telefon nem erre van. Én úgy látom, hogy azokra a feladatokra, amire neked kell a mostani telefonod tökéletes, csak szeretnél a droidba belemeríteni. Egy eszközbe ne fogod tudni belezsúfolni, és talán nem is kell.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lényeg: Net nélkül tölti be a már leszedett ország térképeket, offline is perfekt navigál.
Szóval, ha ehhez hozzászokok az ember, akkor elég nehéz ebbõl leadni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sokkoló képek!
Hát sose lesz droidos telóm? Pedig a hörcsöglés mehetne ott is :-(
Rapid:
S3 nekem kissé nagy, meg árban az sem baráti, mondjuk 1020-as se.
Offline navi nagyon fontos nekem melóhoz. Néha olyan helyeken járok, ahol térerõ se nagyon, nem, hogy mobilnet.
Moby:
Pedig nem olyan nagy elvárásaim vannak szvsz :-(
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
> harmadrészt tényleg van olyan, amit nem tudok vele megoldani vagy csak nagyon körülményesen.
Én a helyedben ezt járnám körül a leginkább, hogy ebben _valóban_ lesz-e elõrelépés, mert ha nem, akkor kb mindenben hátralépés lesz. Az ingyenes jól mûködõ navival azonnal kinyírtad a bulit.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Lesz egy meglehetõsen nagyobb magán melóm, jól fizet, minden oké, gondoltam lecserélem majd a régi Nokia N8-as telefonom (eladnám+hozzátennék) valami jobbra(!!!), mert egyrészt 3 éves (perfekt állapotban van mégis), másrészt néhányan már cikiznek vele (leszarnám), harmadrészt tényleg van olyan, amit nem tudok vele megoldani vagy csak nagyon körülményesen.
Mit szeretnék?
- droidos telefon
- minimum az N8-hoz felérõ fotózási minõség
- ingyenes térképek + frissítések + hangnavi melyek GSM háló nélkül is mennek offline módban is
- cseppálló jó volna
- kihangosítva nem halk
- 2 mag 4 mag holt nem érdekel
- tablet méret kösz nem, az a száni kategória
Beleöltem vagy 3 napot a kérdésbe, de nincs ilyen. Nincs számomra használhatóbb telefon a nevetséges 30-40k-t érõ N8-nál? Ez, hogy a 'csába lehetséges? A 130 ezres Xperia Z1 Compact olyan vállalhatatlan fos képeket készít 20 MP-es kamerával, hogy rosszul lettem.
N8:
- 12 MP Carl-Zeiss + Xenon vaku = gyönyörû fotók még sötétben is
- ingyenes nagyon jól használható navi/hangnavi
- emberi méret, fém ház
- alapból belsõ memória 16 GB memória, de azért + 16 GB-os kártya bent van
- kihangosítva kellõen hangos
- FM transzmitter (céges verdába jól jön)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A WD-tõl nem sok jót várok - AC-bõl kiindulva mert bár BF-n jól szórakoztam többet nem kérek belõle, pláne hajók nélkül - talán a Murdered az ami érdekelne, de félek ez is el lesz rontva (kb egyszer játszós lesz).
Ellenben a teljes EA terítéket odadnám, egy okos, értelmes, jó sztorival rendelkezõ squad rts/tbs-ért vagy valami hasonló dologért.
Az Invisible Inc. bízom benne, hogy ilyesmi lesz és már ki is próbálhatnám de 17 dodó azért csak sok earlyként.
Köszi tomsolo!
Én se szívesen veszek most már nem-Steames játékot. Mondjuk nemrég simán bedobtam egy LEGO SW:Complete-t a kosárba amikor boltban vásároltam, mert csak egy ezres volt. Annyit Steam nélkül is bõven megér <#vigyor3>#vigyor3>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Kivéve persze a 20+ ezres dobozos CE-k amik néha elborítják az ember agyát és néha napján becsusszannak!
Amilyen harcot most vívok magammal a Watch Dogs CE (22400ft) miatt az már epikusan monumentális jellegû.
-Kell-e ez nekem? Igen mert jó game lesz,de sok az a +13K egy szoborért meg pár papírét
-Megéri-e nekem? Hát fél év múlva a gamere- szórják majd a-33-40-50-os saleket + ki tudja nem marad-e a galaxisba raktáron és feláért lehet majd hozzájutni<#confused>#confused>
- Miért ne vehetném meg? Megtehetem ,mert se kutyám se macskám nem költök magamra egy fillért se már ezer éve ez a pénz meg max visszajön tõzsdén késõbb.Meg egyszer élünk a fenébe már.
Hajlok a vétele felé rendesen,de még kicsit küzdök belül.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.