Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Azért még kell neki sok idõ, de ígéretes...
N64 konzol legszórakoztatóbb játéka volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Na, most 90%-on a Sanctum 2 - korábban elszúrták ugye.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azok, az egy kezemen is megszámolható, RTS játékok közé tartozik, amit végigjátszottam. 😊
DarkSector
Ez iszonyúan jó 😄
Nem tudtam hirtelen mi az ami évekig foglalkoztatott hogy vajon egy szaros háttérkép honnan van. 😄

De érdekes azért.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát igen. Mint említettem nekem ehhez kell azért egy kisebb befektetés, hogy játszhassam. Lehet meglépem már a bõvítést. Érik egy ideje.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Hú, hogy szerettem azt a játékot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Praetorians (Steam) - 3.49 euro

Dobozosban kb kétszer ennyi:S Darks souls-t szeretem a kihívás nem gond, ha olyasmi mint a dragon age akkor nekem tökéletes. Szerencsére nekem 500gb van! Ez elvileg a kiegészítõs verzió meg ha jól olvastam tuningolt valamit a grafikán is. No meg ha ehhez is akkora a dlc mint a DaS-hoz, nem lehet olyan rossz vétel!

De emígy ne essék félreértés, szeretem én a nehéz játékokat. Outlandet nagyon bírtam, Heavenly Sword uccsó boss is tök állat volt, satubbi. Azt azonban nem szeretem, amikor egy játék úgy nehéz, hogy nem ad semmi támpontot, mit is kéne csinálni. Azt meg nem szeretem, ha végigjátszásokat kell nézegetnem, hogy érvényesüljek a játékban. Fõleg, h szerencsétlen PS3-on még multitasking sincs. Rakjam magam mellé a laptopot és folyamatosan állítgassam meg a játékot és nézzem, hogy merre kéne menni, mit kéne csinálni? Na, ne már!
Dobozos formában 3600-ot azonnal adnék érte. PSN is jó, csak ahhoz kéne venni egy winyót + HDD keretet (ez az átka az olcsójános 12 gb-s superslimnek, hogy telepíteni azt nemigen tudsz rá... legalábbis nagyobb cuccokat. Mostani eszemmel hozzádobtam volna és veszek egy 500 Gb-s verziót.... na sebaj).)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De emígy tényleg tök jó és hangulatos játék, de úgy tûnik, hogy túl kazuár vagyok hozzá, vagy nem tudom. Egyszerûen nem volt semmi támpont, hogy hova kéne menni, vagy valami és egyfolytában kétméteres ellenségekbe bukkantam, kimérákba és minden más szépségbe, amik megettek vacsorára. Kár.
Cucc mennyiséget nem tudom, csak azt, hog a kieg kapott ilyen feature-t. Utánaolvasgattam én is annó.

És tényleg van. Most néztem utána. Azonban valami cuccokat kell venni és azokkal lehet utazni és elsõ végigjátszásnál csak korlátozott számban van.
Dark Arisenben legjobb tudomásom szerint már van gyorsutazás.

Hm 3650-ért nem kapok dobozos verziót belõle.... Dark Arisenbõl legalábbis biztos nem.

Két baja van: FPS gondok, nagyon nehéz. Olyan Darksouls szerû nehézséget képzelj el. Na, jó, akkor 4 baja van. Még az a baja, hogy nincs gyorsutazás és sokszor nehéz elmenni a térképen. Ha szereted a nehéz játékokat és nem zavarnak az FPS dropok, akkor tetszeni fog.
Ami jó benne: Hatalmas montszták, amiket a rogue kaszttal meg lehet mászni és tök SotC szerû harcokat lenyomni velük; epikus harcok; részletes karaktergenerálás, ahol tudsz magasságot állítani és ami hatással is van a játékmenetre; hangulatos helyszínek és dungik; bazinagy térkép.

Nem tökéletes játék és nem az én stílusom, gyorsan tovább is adtam rajta, de méltatlanul népszerûtlen, mert igazából tök jó.
Dragon's Dogma megér pár ezer forintot psn-en? Hangulatosnak tûnik!

Ezekbõl a kiadványokból könnyû összeszedni 10k értékben. Amúgy meg köszönöm a tanácsot és a linket!

A kiadó honlapján rendelve is kb ilyen árban vannak, ha legalább 10.000 ft értékben vásárolsz.
http://www.deltavision.hu/delta-vision-konyvroham/

Nem vagyok sértõdékeny fajta és nem vettem semmiféle támadásnak a dolgot. Még csak fel sem merült benne, hogy "beszólás" lett volna Dzsini részérõl.
Dishonored credits legördült (elsõ végigjátszás volt) és nagyon tetszett. Szerencsére a High Chaos - Low Chaos nem csak a befejezésre van szerves hatással.

tomsolo
<#eljen>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Olcsó Darksiders kéne 😞

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Amúgy Elaine Cunningham trilógiája is szuper. Azt már olvastam. A varázsló lányától a Széljáróig és most nagyon olcsó. Ennyiért venném is ha nem kéne érte Playit-re menni.

Dárdakrónikák utáni részekre.

zorrobomber
Mire gondolsz új Dragonlance könyvek alatt?

Dzsini
Jogos, máskor volt, hogy odaírtam ilyen kérdésnél, hogy valóban érdekel, mert én tényleg nem tudom a választ az adott kérdésre - most kifelejtettem. Igazad van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maak
Es ha asztalos akkor otot.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sir Quno Jedi
MÉG kettõt, azaz hármat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Az nem V, hanem KETTÕT kérek... érted? Nem egy játékot kér, hanem kettõt, ezért hörcsögöl, ezért hörcsög <#banplz>

/viccel

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Errõl a hsz-rõl jutott eszembe: pici eszmefuttatás flame-rõl, sértõdésrõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na valahol itt van elásva a félreértések meg sértõdések gyökere, amirõl Imy is beszélt valamelyik nap: kevés az információ. Ezt a hsz-t én simán kicsit kötekedõ, "bármit is válaszolsz, én úgyis fölsorolok még 5-öt" jellegûnek éreztem, pedig nem az volt, nem volt gonosz hangulatjel, semmi ilyen, csak egy egyszerû kérdés. A második részébõl ("nem tudom én se") derült csak ki, hogy semmi rosszindulat nem volt benne, csak egy érdeklõdés, hogy mi alapján teszi Evo a kijelentését.
Úgyhogy ha nem teljesen egyértelmû, hogy nem kötekedés a hsz-ünk (fõleg visszakérdezésnél könnyû ezt a másiknak belelátni), felmerül a legkisebb gyanú is hogy félreérthetõ lesz, akkor legyen beszúrva még egy félmondat, amitõl egyértelmû lesz a visszakérdezés oka.
Én is így szoktam egyébként, vagy legalábbis igyekszem, bármilyen hsz kibír még zárójelben pár szót.
Peace (most képzeljétek ide hogy mutatom a V-t mint a fenti hörcsög <#vigyor2>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Settlers6 gfwl cím volt a dobozos, pedig ubi.
grebber
Nekem olyan mindegy ,az 5-ön kívül mindennel amit leírtam tudok játszani<#eplus2>

De belegondolni mindig frankó hogy semmibõl nem tartanak nekik kiadni!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Ms a kiadó xboxon ami egy idõleges exluzivitást von maga után, semmi több.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem lesz pcre forza és a többi.

Totti5
Mi ez megjelent már? Ja nem.

grebber
Elhalasztásról nem tudok átalakításról már annál inkább!
Még akármi lehet, egy biztos dolog van az a halál!

Sir Quno Jedi
csak vicces, hogy elhalasztják a gfwl-t, majd bepofátlankodnak közben mégis

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Amiért a Halo is jött steam-re!

MS visszatér pc-re megmondták! Ennyi<#eljen>

Csak most már valami ütõs cím merülhetne fel!
Gears of War 3 , Halo akármelyik pc-re ki nem adott része, Forza 1-5 bármelyik stb...

Fpocok
Nem az õ döntésük volt, mivel a microsoft megvette a timed exklúzív jogokat. hogy most miért jön pcre? Fignom sincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Below coming on steam

Mi az nem fogy one-on vagy már illatos a pc-s zseton?

IMYke2.0.0.0
Claudia vitte a hátán a sorozatot. Nem is kérdés.
A fõszereplõ alakját az elsõ résztõl utáltam, ellenszenves volt - és a végéig így is maradt.

Dzsini
Nem tudom én se, azért kérdeztem rá, hogy mennyi ilyesmi van, mennyibõl nyert 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mivel nekem GOTY verzió van, így már lejátszom azt is. Zombis témákat szeretem. Majd meglátjuk, hogy milyen lett.
Tinman
Nagyon gyorsan kimaxoltad, nem semmi!

"a legjobb cowboyos játék, amivel játszottam"

Ez pontosan így van. Outlaws, CoJ, Gun, Dead Man's Hand? Árnyékai.

Az Undead Nightmare ellenben egy pénzlehúzós szarság. Komolytalan baromság. Letoltam, de ha kimarad se vesztettem volna semmit. Anno ráadásul nem is volt olcsó, mert elsõ körben külön lemezen, külön kiadásként érkezett ilyen 6-7k körül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nincs túl sok cowboyos játék és így nem is játszottam olyan sokkal. Nézzük: A 3 CoJ, Gun, Desperados 1-2, hmm.... Nem tudom, hogy volt-e még valami. 😄 Ha írsz címet, akkor biztos beugrik, hogy játszottam-e vele.
Dzsini
"a legjobb cowboyos játék, amivel játszottam" - mekkora a merítés?

Az imént játszottam ki 100%-ra a Red Dead Redemptiont. 43 óra 12 perc 24 másodperc volt. 😊 Mégpedig milyen jó 43 óra 12 perc 24 másodperc. Amit negatívumként tudok megemlíteni, az talán csak az, hogy a levadászható állatok "alkatrészei" és az összeszedhetõ növények csak eladásra és kihívás teljesítésére jók és nem lehet semmit se craftolni belõlük. Meg még esetleg az, hogy néha tök logikátlan helyeken nem engedi, illetve engedi lerakni a tábortüzet. Azonban emígy a legjobb cowboyos játék, amivel játszottam. Minden van benne, ami egy cowboyos játékba kell. Az aktivitások cowboyosak, a küldetések cowboyosak, a történet cowboyosak, sõt még a fõszereplõk is cowboyok. Mindez szokásos Rocktar minõségben tálalva.
Most jöhet az Undead Nightmare DLC. Cowboyok és zombik. Érdekes kombinációnak ígérkezik 😄
ZsZso
😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Grebber önmaga paradoxona.<#alien2>