Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
N64 konzol legszórakoztatóbb játéka volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudtam hirtelen mi az ami évekig foglalkoztatott hogy vajon egy szaros háttérkép honnan van. 😄
De érdekes azért.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ami jó benne: Hatalmas montszták, amiket a rogue kaszttal meg lehet mászni és tök SotC szerû harcokat lenyomni velük; epikus harcok; részletes karaktergenerálás, ahol tudsz magasságot állítani és ami hatással is van a játékmenetre; hangulatos helyszínek és dungik; bazinagy térkép.
Nem tökéletes játék és nem az én stílusom, gyorsan tovább is adtam rajta, de méltatlanul népszerûtlen, mert igazából tök jó.
http://www.deltavision.hu/delta-vision-konyvroham/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
/viccel
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgyhogy ha nem teljesen egyértelmû, hogy nem kötekedés a hsz-ünk (fõleg visszakérdezésnél könnyû ezt a másiknak belelátni), felmerül a legkisebb gyanú is hogy félreérthetõ lesz, akkor legyen beszúrva még egy félmondat, amitõl egyértelmû lesz a visszakérdezés oka.
Én is így szoktam egyébként, vagy legalábbis igyekszem, bármilyen hsz kibír még zárójelben pár szót.
Peace (most képzeljétek ide hogy mutatom a V-t mint a fenti hörcsög <#vigyor2>#vigyor2>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De belegondolni mindig frankó hogy semmibõl nem tartanak nekik kiadni!<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Még akármi lehet, egy biztos dolog van az a halál!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
MS visszatér pc-re megmondták! Ennyi<#eljen>#eljen>
Csak most már valami ütõs cím merülhetne fel!
Gears of War 3 , Halo akármelyik pc-re ki nem adott része, Forza 1-5 bármelyik stb...
Parasite Eve 2, best game EVER!
A fõszereplõ alakját az elsõ résztõl utáltam, ellenszenves volt - és a végéig így is maradt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"a legjobb cowboyos játék, amivel játszottam"
Ez pontosan így van. Outlaws, CoJ, Gun, Dead Man's Hand? Árnyékai.
Az Undead Nightmare ellenben egy pénzlehúzós szarság. Komolytalan baromság. Letoltam, de ha kimarad se vesztettem volna semmit. Anno ráadásul nem is volt olcsó, mert elsõ körben külön lemezen, külön kiadásként érkezett ilyen 6-7k körül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most jöhet az Undead Nightmare DLC. Cowboyok és zombik. Érdekes kombinációnak ígérkezik 😄