Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Baldur's Gate, Planescape Torment. Ha szeretsz molyolni, imádni fogod õket.

Sokszor azon kaptam magam, hogy negyed órája az invetoryt túrom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én hosszú percekig képes vagyok elmolyolni nem egy képesség leírása felett, amikor pontelosztásról van szó - összes "RPG"(szerû) játékban, mert magamra veszem a dolgot - elképzelem, hogy ÉN milyen képességet használnék szívesen adott környezetben, térben és idõben.

A Diablo 2-ben például a karaktereim 50%-a Sorceress volt, még pedig oylan tömegoszlató képességekkel, hogy 40-50 ellenfél sem okozott neki problémát, egyszerre sem...
De, ehhez az úthoz ott és akkor alaposan meg kellett fontolni - haljak többször az elején csak azért, mert megtartom a pontokat, vagy tápoljam türelmesen, és legyen a végefelé csak félisten, és nem teljesen az, de cserébe ne hulljon annyit, ne kelljen backtrackelni annyit a sírkõhöz/hullához, és az elvesztett nyúlból-jövõ-zikszpéért...

Mindegyiket többször is kipróbáltam az évek során.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sippie
a D3-hoz nem tudom hasonlítani, de a D2-höz sincs sehol a PoE... ha elkezdek diablo2-vel játszani, a minimum hogy vévigviszem act5-ig, és utána még hellen is. Nightmaren szoktam általában elakadni, 70+ szinten. PoE-t kb 1 óra után meguntam, egyszerûen semmilyen késztetést nem éreztem, hogy játszak vele. Haverral coopba elvittük egy darabig, azóta is áll a kari... unalmas, nudli
Dzsini
Mondjuk az is igaz, hogy beletenni a lehetõséget és utána a játékos részérõl úgy dönteni, hogy ezt nem használom korrektebb eljárás, mint nem beletenni, és akkor van, akinek hiányzik.

De ez megint az a dilemma, hogy mennyire zárjuk falak közé a játékost, és jobb-e a játék attól, hogy nincs lehetõség benne olyasmire, ami más, hasonló jellegû játékokban megvan (legyen ez nehézségi szint állítás, automap, bárhol használható mentés, és még mindenki tudna sorolni hasonlókat).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ZsZso
Nekem se jött be a Path of Exile (nem is játszottam vele sokat ás lehet még próbálkozom vele), de

1. Biztos azért adtak resetre lehetõséget, mert komolyabban módosították a passzív skilleket. Ez így korrekt ilyen esetben.

2. Skill reset hiánya zavar? Úgy hívják az ilyet, hogy hardcore játék (és ez esetben van egy másik neve is: pénzlehúzás). D1, D2 -ben sem volt ilyen. Egyedi karaktereket szül, nincs ennél szebb szerintem. D3 -ba nekem pl. nem bejövõs, hogy akármelyik pillanatban totál máshogy játszhassz a karival. Ez már ugye ízlés kérdése és abszolút érthetõ az is, ha a D3 mellé teszi le a voksot, csak próbálom egy picit a másik oldalról is megvilágítani a dolgot.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Az nem zavar, hogy nem lehet resetelni, az sokkal inkább, hogy nem igazán hoznak látványos változást ezek a passzív skillek. Kapok ide-oda pár %-ot és ennyi. Nálam is van alapból két lehetõség a visszavonásra + lehet találni olyan tárgyakat is, ami visszaad egy-egy pontot. Amúgy a Diablo II-ben volt, hogy 70-80-as szinten félrenyomtam egy skill-t vagy mégsem tetszett, onnantól kukáztam a karaktert, annyira maximalista voltam ilyen szempontból. A D3 meghozta a kényelmet, hogy mindent vissza lehet vonni, ami nem feltétlenül jó.
Dzsini
"Idáig értettem a tûzgolyók dobálásához, most azt gyorsan elfelejtem, és helyette kardozni tudok jól. Holnap majd villámokat szórok."

Én nem vagyok híve az újraelosztogatásnak, de ahogy itt többször megbeszéltük már, ízlések és...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Abs. elismerem, hogy a PoE egy kibecseszett jó játék, hiszen imádják az emberek, metán is 85/100-on áll... csak nekem ne kelljen vele többet játszanom. Mondjuk pénzért megfontolnám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem, de miért is baj az "ami ragad, az tapad" elv?

Így legalább alaposan meg kell gondolni, hogy mire pakol az ember.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Hat ez valami uj, gondolom sokan reklamaltak miatta.

A második képen pedig az látható, hogy nekem van még további 2 lehetõségem arra, hogy visszakapjam az elköltött pontjaimat, és újra elosszam azokat

Az utolso ket pontot.

De mondom, ez nalam kiverte a biztositekot...hadd en dontsem el hanyszor osztom el a skillpontokat. (Persze itt is van reset, az egyszeri ingyenesen kivul is...csak fizesd meg)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Nem szorul védelemre a "Path of Exile" - egyéni ízlés kérdése, hogy ki mennyire találja szórakoztatónak ezt, vagy más játékot -, de azért két beszédes saját képet beszúrnék:

Az elsõ képen az olvasható, hogy az új patch által kaptunk egy egyszeri teljes passzív képességfa reset lehetõséget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A második képen pedig az látható, hogy nekem van még további 2 lehetõségem arra, hogy visszakapjam az elköltött pontjaimat, és újra elosszam azokat:

Maak
Meghajlok elotted, hogy addig birtad, komolyan...en akkor toroltem le mikor kiderult, hogy ami kepessegpontot elkoltottel az nem annyira lehet resetelni...huzzak uj karit ha masra epitenem...ahahaha...na nem...de amugy unalmas is ja...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
Haverommal elkezdtük coop-ban a Path of Exile-t, eddig Act 2 vége felé vagyunk, 30-as szinten. Kivesézõs játékstílusban, tehát mindent bejárunk, figyelünk a történetre.

Nekem és a haveromnak is ez a játék eddig egy nagy csalódás. Nagyon unalmas, kihívásoktól mentes (egyszer sem haltunk meg például), ingerszegény környezetben, egy kaptafára való ellenfelekkel. A passzív skill fát elég hamar kiismertem, legalábbis a karakteremhez mérten. Szinte már nincs semmi ami vinne elõre, mert még normális cuccok sem esnek, de megbeszéltük, hogy normál szinten egyszer végigjátsszuk, hátha lesz valami nagy durranás a végén. Gondolom itt is van "hell" szint, ahol van kihívás, de képtelenség, hogy én ezt még egyszer végigszenvedjem és eljussak odáig.

Van azért benne néhány pozitívum is: a komplex craftolási rendszer, a fejleszthetõ kövek, stb.

Tudom, ez ingyenes, úgy kell nézni. De most már nem értem azokat akik azt mondják, hogy sokkal jobb, mint a Diablo III, mert ez - számomra - minden tekintetben alulmarad vele szemben.

Maak
En ezt varom grebber listajarol meg...<#nemtudom>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Többi nem érdekel. Majd a Mirror's Edge 2.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Life Goes On - Április 17.
Daylight - Április 29.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
“We expect a lot of different specs to run the game at a high,” Morin said via Twitter. “But here are the ultra specs for the few who have them and ask for it. Ultra specs: Intel Core i7-4770K with a GeForce 780.”

Morin also revealed that the most recent Watch Dogs trailer was recorded on an Intel Core i7-3930K with a GeForce Titan IIRC."

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Engem a berakott listából mindegyik érdekel.
Daylight a legjobban azt meg is vettem félelmetesen olcsó áron.

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Nekem 85%-ot ír ki egy winyómra amióta megvettem. 500GB-os seagate kb 7 éves 😊 A problémát én okoztam egy kontakthibás tápcsatlakozóval és ezt zokon vette azóta is írja, hogy problémák voltak a lemez felpörgéssel 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ha feleolyan nagy és feleolyan hosszú lesz, akkor a feleakkora ár nem lesz sok érte. Ilyen árért ha 7-8 óra hosszú meglesz, az nekem bõven meg fog felelni.
IMYke2.0.0.0
Engem sem izgat semmi a címek közül úgy, ahogy egy igazi vérhörcsögöt kellene.

Egyedül a Wolfenstein érdekel. De nem megyek a Drávának, ha véletlenül nem sikerül mozgásban látnom soha.
Gondolom most.

Dzsini
Lehet, és amint pár hét múlva megjelenik kiderül, hogy mi lett belõle - én itt is, ahogy a topicjában is írtam (és ehhez hozzájárul az is, hogy 10 euro körül meg lehet venni) úgy érzem, hogy ez inkább egy kis játék lesz.

Totti5
Optimalizálás? Kevesebb audio anyag és millió más dolog lehet. Legendsben ne feledd az origins is benne van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Itt ugyanarról az enginerõl és ugyanannak a kiadónak ugyanolyan mûvészeti stílusban készült két játékáról van szó. Szerintem nem almát hasonlítottam körtéhez.

Totti5
Skyrim meg 4gb. Tényleg méret alapján állapítjuk meg a tartalmat és a hosszt?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Nekem a topicjában is leírtak hatására - 3 giga az egész, újonnan tizenpár euroért adják (ezzel szemben a Rayman Legends ugyanezzel az engine-el 6 giga és 30 euro): az az érzésem, hogy egy rövidke kaland lesz.

Fpocok
Bound by flame jön pcre? Nem is tudtam. Zsír. Tök úgy néz ki, mint egy darkosabb kingdom of amalur.

tomsolo
Egyébként 5 napja ETS2-zök, és már van egy németországi csak nõbõl álló kamionsofõr brigádom akik billenccsel öntik a garázs elé a pénzt <#idiota>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Child of Light - elõrendeltem
Murdered: Soul Suspect- ?
Sniper Elite III - várós

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Engem is a Child of Light. Minek a hatására csökkent a lelkesedésed?
zorrobomber
Child of Light (bár már csökkent a lelkesedésem, azért még reménykedem)
és Wolfie 😊

genndy
Nem ünneprontásként, de: semelyik sem. És ezt igazából nem is bánom.

"Jó" hír: sikerült megcsinálnom az utolsó két achit Just Cause 2-ben (Complete on Hard&Extreme Diff.), úgyhogy sikerült "kimaxolni"

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Máj 9 (bound by flame), máj 20, júl 1, ami ezekbõl engem foglalkoztat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Egy kis emlékeztetõ:

Április 15: Max: The Curse of Brotherhood
Április 29: Daylight, The Amazing Spider-Man 2
Április 30: Child of Light
Május 9: Bound by Flame, Killer is Dead
Május 20: Wolfenstein: The New Order
Május 27: Watch Dogs
Június 3: Murdered: Soul Suspect
Június 10: Enemy Front
Júlis 1: Sniper Elite III

grebber
Én nem szoktam soha figyelni HDD-nél ilyen százalékokat ha meghal majd a HDD úgyis észreveszem minek figyelgessem<#idiota>
Multkor amikor beraktam SSD-t akkor szabaditottam a gépre ilyen figyelõt és az idejét nem tudom milyen õsrégi HDD-mre valami 3x%-ot jelzett.
Ez már évek óta jön velem agyon van torrentezve állandóan 40-50GB-os BD isokat mozgatok rajta stb ,de még bírja az öreg.
Igaz ha virusírtot küldök rá 4 óra után ki kell lõnöm mert esélytelen hogy valaha végigfut olyan lassan pásztázza<#eplus2>
Erre a HDD-re bártam mondom,hogy megszolgálta a pénzét!

Ha PSN+-t is akarok használni, akkor nem árt. Amúgy meg árban nincs nagy különbség már ilyen kis HDD-knél.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Miért kell ilyen nagy? Kisebb nem jó?

2,5" hdd off. Ti melyiket vennétek PS3-ba témakör.

Ti melyiket vinnétek?
320 gb-s WD az elsõ kettõWD 3200BEKT
WD3200BPVT
250 gb-s Samu az uccsóSamsung HM251HI

bon
Viccnek jó. Az említett winyom pont egy 1tb-os WD black és a rajta lévõ adatok 90%-a 10gb-nál nagyobb. Nincs semmi gond, ja és tele van a winyó.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Rapid81
Én ilyet nem tudok. Sosem jártam még Ferihegyen. <#vigyor5>

Szabi
én szeretem a felhõs eget, bár tény hogy én mást szoktam fotózni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Rapid81
Kár, hogy felhõs az ég...

Szabi
ez sokmindent megmagyaráz 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Neked írtam külön steamen is... <#nevetes1>

arty
végre!

Forza.

Ha valaki lát ps3-ba való 2,5"-os HDD-t olcsón az legyen oly kedves szóljon már. Elõre is köszönöm. 250-500 gb között nekem bõven elég lenne. Mostani 9 gb helyhez képest minden elõrelépés.

Beépítõ keretes bõvítést tervezek lassan. Láttam gyári kombót 20000-ért az egy picit sok érte, mikor felébõl is megoldható.

Éppen azt írtam, hogy míg a CoD 4-et "tegnap", a CoD 2-t megjelenéskor játszottam 😉
arty
asszem leejteném és küldeném gariba....

Forza.

arty
jogos - én ugy emlékeztem a tankcsata még a cod1 kiegben volt és az is csak egy utcácskányi...
cod4ben pont valóban csak sznájperezés és repülõrõl írtás volt, valóban. könnyû neked, "tegnap" játszottad õket 😛

pacific assaultot anno 2x is megpróbáltam végignyomni, de unalomba fulladt.
bezzeg a két utóbbi, modern mohát lenyomtam... hiába, ez az én világom 😊

Forza.

Sippie
na én XP-re, Sata2-re dugnám ugyanazt<#vigyor>