Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokszor azon kaptam magam, hogy negyed órája az invetoryt túrom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Diablo 2-ben például a karaktereim 50%-a Sorceress volt, még pedig oylan tömegoszlató képességekkel, hogy 40-50 ellenfél sem okozott neki problémát, egyszerre sem...
De, ehhez az úthoz ott és akkor alaposan meg kellett fontolni - haljak többször az elején csak azért, mert megtartom a pontokat, vagy tápoljam türelmesen, és legyen a végefelé csak félisten, és nem teljesen az, de cserébe ne hulljon annyit, ne kelljen backtrackelni annyit a sírkõhöz/hullához, és az elvesztett nyúlból-jövõ-zikszpéért...
Mindegyiket többször is kipróbáltam az évek során.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ez megint az a dilemma, hogy mennyire zárjuk falak közé a játékost, és jobb-e a játék attól, hogy nincs lehetõség benne olyasmire, ami más, hasonló jellegû játékokban megvan (legyen ez nehézségi szint állítás, automap, bárhol használható mentés, és még mindenki tudna sorolni hasonlókat).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1. Biztos azért adtak resetre lehetõséget, mert komolyabban módosították a passzív skilleket. Ez így korrekt ilyen esetben.
2. Skill reset hiánya zavar? Úgy hívják az ilyet, hogy hardcore játék (és ez esetben van egy másik neve is: pénzlehúzás). D1, D2 -ben sem volt ilyen. Egyedi karaktereket szül, nincs ennél szebb szerintem. D3 -ba nekem pl. nem bejövõs, hogy akármelyik pillanatban totál máshogy játszhassz a karival. Ez már ugye ízlés kérdése és abszolút érthetõ az is, ha a D3 mellé teszi le a voksot, csak próbálom egy picit a másik oldalról is megvilágítani a dolgot.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én nem vagyok híve az újraelosztogatásnak, de ahogy itt többször megbeszéltük már, ízlések és...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Így legalább alaposan meg kell gondolni, hogy mire pakol az ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A második képen pedig az látható, hogy nekem van még további 2 lehetõségem arra, hogy visszakapjam az elköltött pontjaimat, és újra elosszam azokat
Az utolso ket pontot.
De mondom, ez nalam kiverte a biztositekot...hadd en dontsem el hanyszor osztom el a skillpontokat. (Persze itt is van reset, az egyszeri ingyenesen kivul is...csak fizesd meg)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Az elsõ képen az olvasható, hogy az új patch által kaptunk egy egyszeri teljes passzív képességfa reset lehetõséget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A második képen pedig az látható, hogy nekem van még további 2 lehetõségem arra, hogy visszakapjam az elköltött pontjaimat, és újra elosszam azokat:

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Nekem és a haveromnak is ez a játék eddig egy nagy csalódás. Nagyon unalmas, kihívásoktól mentes (egyszer sem haltunk meg például), ingerszegény környezetben, egy kaptafára való ellenfelekkel. A passzív skill fát elég hamar kiismertem, legalábbis a karakteremhez mérten. Szinte már nincs semmi ami vinne elõre, mert még normális cuccok sem esnek, de megbeszéltük, hogy normál szinten egyszer végigjátsszuk, hátha lesz valami nagy durranás a végén. Gondolom itt is van "hell" szint, ahol van kihívás, de képtelenség, hogy én ezt még egyszer végigszenvedjem és eljussak odáig.
Van azért benne néhány pozitívum is: a komplex craftolási rendszer, a fejleszthetõ kövek, stb.
Tudom, ez ingyenes, úgy kell nézni. De most már nem értem azokat akik azt mondják, hogy sokkal jobb, mint a Diablo III, mert ez - számomra - minden tekintetben alulmarad vele szemben.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Daylight - Április 29.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Morin also revealed that the most recent Watch Dogs trailer was recorded on an Intel Core i7-3930K with a GeForce Titan IIRC."
Parasite Eve 2, best game EVER!
Daylight a legjobban azt meg is vettem félelmetesen olcsó áron.
Next PC upgrade: 2022
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Egyedül a Wolfenstein érdekel. De nem megyek a Drávának, ha véletlenül nem sikerül mozgásban látnom soha.
Gondolom most.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Murdered: Soul Suspect- ?
Sniper Elite III - várós
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Jó" hír: sikerült megcsinálnom az utolsó két achit Just Cause 2-ben (Complete on Hard&Extreme Diff.), úgyhogy sikerült "kimaxolni"

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Április 15: Max: The Curse of Brotherhood
Április 29: Daylight, The Amazing Spider-Man 2
Április 30: Child of Light
Május 9: Bound by Flame, Killer is Dead
Május 20: Wolfenstein: The New Order
Május 27: Watch Dogs
Június 3: Murdered: Soul Suspect
Június 10: Enemy Front
Júlis 1: Sniper Elite III
Multkor amikor beraktam SSD-t akkor szabaditottam a gépre ilyen figyelõt és az idejét nem tudom milyen õsrégi HDD-mre valami 3x%-ot jelzett.
Ez már évek óta jön velem agyon van torrentezve állandóan 40-50GB-os BD isokat mozgatok rajta stb ,de még bírja az öreg.
Igaz ha virusírtot küldök rá 4 óra után ki kell lõnöm mert esélytelen hogy valaha végigfut olyan lassan pásztázza<#eplus2>#eplus2>
Erre a HDD-re bártam mondom,hogy megszolgálta a pénzét!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
320 gb-s WD az elsõ kettõWD 3200BEKT
WD3200BPVT
250 gb-s Samu az uccsóSamsung HM251HI
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

"Nulla tenaci invia est via"
Beépítõ keretes bõvítést tervezek lassan. Láttam gyári kombót 20000-ért az egy picit sok érte, mikor felébõl is megoldható.
cod4ben pont valóban csak sznájperezés és repülõrõl írtás volt, valóban. könnyû neked, "tegnap" játszottad õket 😛
pacific assaultot anno 2x is megpróbáltam végignyomni, de unalomba fulladt.
bezzeg a két utóbbi, modern mohát lenyomtam... hiába, ez az én világom 😊
Forza.