311803
-
Nem ugyan az "fosták" ki, másrészt 60 fpst hozták egész elmúlt genben mind konzolon mind PCn, ehhez pedig nem lehetett évente új motort írni neki, hanem azt a motort amit tudja ezt minden gépen, azt fejlesztették. Ettől még lehet hogy a Ghost szar PCn, én csak 360on játszottam és nagyon rendben volt az egész, mind a graf, mind a játékélmény ( story, változatosság, csaták, pályák ) szempontjából. -
12:00-nél van a kis kutyusod. :D -
Olyan dolgokról megy a vita, amit ha nem írnának le és nem lenne az ember orrára kötve a büdös életbe nem mondaná meg senki, nem venné észre senki... de felőlem legyen, ezek alatt elavult 10+ éves motorok vannak. Na és?!!!!! -
Lehet te benyeled ezt a PR dumát, de a többség nem. Szarból nem lehet várat építeni. Attól, hogy fejlesztik, még ugyanaz a motor marad, ugyanazokkal a korlátokkal. Elég megnézni a ghostot... fosul néz ki és cserébe szarul fut. Fizikailag rosszul vagyok, ha ránézek, mert látom, hogy már megint ugyanaz a motor, ami 5 vagy ki tudja hány évvel előtte... és ugyanúgy néz ki. Legközelebbi cod akkor fog érdekelni, ha motort váltanak. Nem azért, mert grafika buzi vagyok, hanem mert az lesz a jele, hogy őket is érdekli a franchise és nem csak addig, amíg évente kifossák ugyanazt a játékot.
2perc rentemet olvastátok. -
Csak az a helyzet, hogy a nextgen konzolokon pontosan az Ultra Texture módot is kapja a játék...
"A Middle-earth: Shadow of Mordor esetében az elemzést megnehezíti, hogy egyelőre csak a PC-s portról vannak adatok, de a fejlesztők szerint a PlayStation 4 és az Xbox One változatok bár nem mindig ugyanazokat a textúrákat használják, de ezek felbontása megegyezik a PC-hez elérhető, opcionálisan letölthető textúracsomag által tárolt tartalommal. " -
Nem értelmezed jól:
"amely a legjobb beállításokhoz 6 GB VRAM-ot igényel, és ez csak a Full HD-s felbontásra vonatkozik , tehát 1440p vagy 4K esetén akár 8 GB-nyi VRAM sem árt.
-
Olyan naiv vagy néha, komolyan :) -
Nem tudom, miért tőlem kérded?!
Ha jól értelmezem akkor 1080p felett - 4k-hoz kell 6 GB Vram ( itt kinek van 4K kijelzője és hardwere hozzá?! )
1080p - 3 GB Vram ami ma átlagos mennyiség
Alatta 2 GB Vram -
Evoluti0N #225837 Felesleges. Konzolok esetében kénytelenek úgy csinálni, hogy az adott konfiguráción megfelelően fussanak. PC-n nem kell ilyesmivel foglalkozniuk. Vesznek az emberek 6 gigás kártyát és kész. Egyszerű. -
Ha akkor piaca lenne mint a konzoloknak itt is jelen lett volna,de mivel nem az szarnak bele.
-
És olyan nehéz lett volna beletenni azt a "textúra streaming"-et PC-re is, ha egyszer mindkét(!) konzolcsaládra sikerült?
-
Fejtsd ki. -
Hát persze. -
Lithtech: Jupiter EX engine. Maradjunk annyiban hogy ez a studió saját belsős motorja. Nem a Mordor alatt nem 10 éves motor van... folyamatosan fejlesztették, az adott generációhoz és játékhoz mérve. Mint ahogy COD alatt sem Quake 3 dübörög 2013-14-ben. Mint ahogy Splinter Cell Blacklist alatt sem Unreal 2 motor volt. Valaha abból indultak ki ezek, de teljesen át lettek írva, fejlesztve. módosítvam az évek, generációk folyamán. -
FEAR 1-2-3 motorja van. - Jupiter Engine
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.29. 17:07:17 -
B@sznak normális PC-portot csinálni, ennyi. 10 éves játékmotor?... -
Másik magyarnál 5400. -
Köszi :) -
marossnál 6900ft
Steamtrades-en 10.5 TF2 key ~ 5100ft De van 10-ért is ami ugye ennél is olcsóbb. -
Srácok, hol a legolcsóbb a Ryse? :) -
Régen is ez volt, emlékszem amikor még az s3trioba vettem ramot, hogy nagyobb felbontással menjen a cucc. A kör bezárul. :) -
Evoluti0N #225824 Jó lesz nekem az a medium is. -
Segítek: A SoM-nak a régi motor miatt kell ennyi VRAM PC-n ahhoz a minőséghez, ami a konzolokra megírt textúra streamelés miatt már nem fog kelleni... Tehát: a fejlesztőket kell okolni.
-
Ez a jelige:
Menj házhoz ha pofon kell. -
Aki pc-n játszik tudta mit vállal ennyi. -
"Middle-earth: Shadow of Mordor"-hoz kapcsolódó téma: Prohardver.hu - Vélemény: eljöhet a VRAM-ban gazdag VGA-k ideje?
A lényeg:
"Az új mélypont ebből a szempontból a Middle-earth: Shadow of Mordor című játék lesz, amely a legjobb beállításokhoz 6 GB VRAM-ot igényel, és ez csak a Full HD-s felbontásra vonatkozik, tehát 1440p vagy 4K esetén akár 8 GB-nyi VRAM sem árt. Ehhez persze szükséges egy opcionálisan letölthető textúracsomag, ami nélkül 3-4 GB VRAM-mal rendelkező VGA is elég."
"Információink szerint a Middle-earth: Shadow of Mordor esetében az extrém VRAM igény problémája a program által használt videojáték-motorra vezethető vissza. Ez ugyan ki van egészítve a legújabb technikákkal, így például DirectX 11-et is használ a futtatáshoz, de maga a LithTech Jupiter EX-es alap már majdnem tíz éves. Ennek megfelelően messze nem tud annyit, mint egy modern videojáték-motor, ami magával hozta azt a problémát, hogy a Middle-earth: Shadow of Mordor PC-n nem használ textúra streaming algoritmust. Ez viszont működik a PlayStation 4 és az Xbox One változaton, illetve a később érkező PlayStation 3 és Xbox 360 is megkapja, így megmagyarázható, hogy konzolon miért éri majd be a program jóval kevesebb memóriával."
//Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.29. 15:27:05 -
Egyszerűen olyan fantasztikus eladásokat produkál pc-n,hogy nem merik meglépni a nem kiadást 
Az viszont fáj nagyon hogy ACU nv cím mégse pakolta egyik vga mellé sem nv :( -
Szerintem az tök jól mutat szóval ... :D -
a következő kap egy szép piros jelet a nickképe mellé -
Ahogy néztem még nem volt: Assassin’s Creed Rogue’s PC version appears on Uplay’s Rewards -
Akkor most lesz PC-re? valami infót légyszi! -
AC Rogue sanszos a PC verzió vg247 -
Gamestar: "Assassin's Creed: Rogue - majdnem biztos a PC-s változat"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.29. 13:54:27 -
ipon.hu: "Assassin’s Creed: Rogue - Szinte biztosan jön PC-re is"
-
Bár nekem csak 2500K-m van, de még nem találkoztam olyan játékkal ahol cpu limit lett volna :D Szal akár igazad is lehet.
Asetto Corsa alatt a teljes mezőny azért eszi a procit, de még ott sem futok bele limitbe.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2014.09.29. 09:21:18 -
ratgab #225810 Tegye fel a kezét, akit ez meglep. -
Sosem volt 1 szereplős a processzorpiac... Az, hogy figyelmen kívül hagyod a másikat, attól az még nem szűnik meg létezni...
Akkor feltételezem szerinted amerikában csak IPhone-ja van mindenkinek, mást nem is lehet ott kapni. Itthon meg csak Opelek rohangálnak az úton, mert abból adtak el a legtöbbet, a többi meg is szűnt létezni, amint ez kiderült... -
Ez igaz az előzetes teszte alapján. -
Assassin's Creed Rogue for PC very likely, according to new evidence -
Ilyen a showbiznisz.Sajnos az egy szereplős cpu piacon ahol nincsenek versenytársak el vannak szállva az árakkal :(
De nekik így is jó mert sokan veszik ilyen áron is.
Játékra az ezer éves i5 2600k bőven elég.