311803
-
Nevezd támogatásnak.
Megvesztegetés.
Lekenyerezés.
Kifizetés.
Felbérlés.
Bárminek hivjuk naz lesz nekem a végeredmény. :DDDDDDD -
Totti5: Smeagol FC - ez ütött :)))
A Knockout Gödör se semmi :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.29. 19:44:08 -
Szerény véleményem szerint: igen, sikeres lesz. A nextgen és a Free 2 Play UT sokat nyomhat ebből a szempontól a latba.
Az, hogy több új és erős [meg hardver igényes] engine között kell finomodnia, az csak nekünk jó.
A prevgen gyakorlatilag az Unreal Engine 3-é volt, ami az elterjedtséget, használhatóságot stb. illeti. -
Shadow of Mordor szezonbérlet részletek -
Köszönöm.Összekevertem a quake engine-el.
Amúgy vajon ez az UE4 engine lesz akkora siker,elterjed,befutott mint elődje? -
Unreal, Unreal Return to Napali, Unreal Tournament (1999) = Unreal Engine
Unreal 2, Unreal Tournament 2003, Unreal Tournament 2004 = Unreal Engine 2
Unreal Tournament III = Unreal Engine 3
A Star Wars: Jedi Knight = Quake III Engine
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.29. 19:25:28 -
Melyik Unreal motor volt az ami olyan olt mint a mostani Ue3engine,hogy minden azt használta?Ugyebár a JEdi Knight -
Csak érdekességképpen, az Unreal-játékok, képeken (saját összeállítás): Unreal_tortenelem.jpg -
Amúgy sem fogadnék el pénzt érte - ha támogatni akarnál, az más lenne :) -, de a lényeg, hogy meg sincs a játék, és amúgy is van mivel elütnöm az időmet, ha fordítani támad kedvem.
Borderlands 2 és a többi, titkos ill. kevésbé titkos projektem várja a befejezést.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.29. 18:47:47 -
Ja hogy büdös neked az én pénzem...oké. :D -
Jó kb azt mutatja....:D -
Majd lostprophet megcsinálja ezt is :) -
Ne legyél butuska már, hogy egy randa rajongó skinnel égeted magad :)
-
"The Vanishing of Ethan Carter"
Imike drága fizetek a magyar feliratért. :D -
Jah ezaz nemhogy sorozatszám után változik de közte is, bár a közte lévőknél inkébb a fejlesztők keze munkája befolyásolhatja. -
Ahogy olvasom szanaszerteszéjjel a neten sokan csak mentek előre és csak néztek "hogy ez most csak végig sétálni kell,vagy lesz valami ellenség is,mit kell csinálni" .
Elbutultunk na :(
Bevallva a frankót az összes ügy közül 1 azaz 1 db-ot oldottam meg saját magam a bányában a lifteset mert az volt a legkönnyebb. (Jó az időrendi tagelést én csináltam ,de a felvezetést a youtube támogatásával csináltam) Fog a tököm gondolkodni ha YT fél perc és megmutatja.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.29. 18:25:16 -
Evoluti0N #225871 Azért motoron belül is lehetne összehasonlítani játékokat. Ott van a Mass Effect 1 és a The Vanishing of Ethan Carter. Mindkettő Unreal 3 és azért van egy "kis" különbség grafikailag. :) -
Jah elég bénán nyomja én a látványt és a hangulatot próbáltam nézni ebben a videóban. Nem baj, hogy nem játszik vele rendesen legalább nem zavar bele a saját végigjátszásomba, ha egyszer meg lesz a játék :) Ezt előbb vagy utóbb be kell szereznem nagyon tetszik az a világ amit a játékmester teremtett. -
Evoluti0N #225869 Nem tudom, hogy ki ez a csávó, de beletekergettem a videóba és konkrétan végigmegy a játék elején anélkül, hogy a gyilkosságot megoldaná, valamint a "mellékszálakat" megtalálná és megcsinálná. :D -
Annak nem tudtam hogy Unreal motoron megy. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.29. 18:18:48 -
3. képnek lehetett volna a csúcs a Batman Arkham Knight -
Unreal Motor fejlődése, csak érdekességképpen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lehetséges, hogy az embereket a konzolok felé próbálják terelni. Nem tudom csak sejtem, hogy a PC verzióknál nagyobb a kalózkodás, ezért a konzolos verziókkal többet foglalkoznak, hogy jó legyen. Néhány konzolra egyszerűbb optimalizálni mint a sok ezer fajta PC gépre. Nem biztos, hogy igazam van csak hangosan gondolkodok.:) -
Vr Jani játszik a The Vanishing of Ethan Carter-el. Nagyon jónak tűnik.
És, ha már itt megy a motoros téma ez Unreal Engine 3-al készült ha jól tudom és mégis észveszejtően durva grafika és a játék fejlesztőjének gratula, mert nagyon jól hangulatosan csinálta meg.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2014.09.29. 18:13:20 -
Mutass már egy új motoros játékot aminek 10Gb ram kell...
A 6Gb verte ki a biztosítékot a PC-seknél, mert ilyen eddig nem volt.
Egyébként: az új motoron sokkal többet lehet csiszolni, mert az alapjai legalább már újak. Amikor a prevgenre megírták az akkor új motorokat, azok se tudtak olyan észveszejtően sokat, de az évek alatt szépen kihozták belőlük amit lehetett (most mondjuk az ME-szériára gondolok, mindegyik része UE-s, mégis egyre szebb). Tehát új motornak legalább az alapja új lesz, és nem egy régi motort kell úgy obrákolni, hogy már az is baromi régi és elavult amire épül. -
Az ilyen fejlesztők el is tűnhetnek a süllyesztőbe a warezra fogásukkal együtt.
Vannak és lesznek mások akiket nem H ipar fellendülés érdekel hanem a játékuk fogadtatása amit csinálnak. Itt van pl a The Astronauts amit látvány/gépigény terén letettek az asztalra (DX9-el) fenomenális. Várom is a következő játékuk bejelentését. -
Jah meg vannak az új motorok amikkel ugyanúgy szarul néz ki a játék, de legalább az illúzió megvan mert 10Gb ram kell neki. :D -
Nem tőled kérdeztem, csak a hsz mondanivalóját folytattam egy kérdéssel.
Nem zavar, ha régi motorral futnak a játékok, amit hozzáigazgatnak a fejlesztésekhez (UE3 pl.), de 10 éves játékmotoron azért már nehéz csiszolni, annak az alapja is mára elavult, illik újat írni. Az zavar, hogy már előre látom hogy mi lesz: az emberek NEM fognak 6GB-s kártyákat venni csak ez miatt a játék miatt, még kevesebb lesz az eladás PC-re, és még ratyibb portokat kapunk. Persze az egészet ráfogják a warezre, megy majd a rinya. Ez zavar, hogy nem képesek egy kicsit több munkával kiszolgálni a PC-seket is (még ha jóval kisebb vásárlóerő is, ezt mondjuk tudomásul veszem), de ettől még zavar.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.29. 18:04:21 -
ratgab #225858 Holnap majd megnézem milyen beállításokon hogy fut, addig én maradok inkább skeptikus. -
Pontosan. Erről szól a cikk is, és erről szól a kifakadásunk itt [az enyém biztosan]. -
Ne az engine-t szidjuk konzolon is tökéletes és a kinézet is parádés ha belegondolunk miből lett.
Akit szidni kell azok a pc-s portot végző emberkék ,hogy szartak bele.
id Tech 5 is kb ilyen hogy konzolon atomraj, pc-re meg másodszorra se tették bele amit kellett volna hogy jó legyen.
Ha az Evil Whithin-be sem lesz benne akkor meg egyenes epic fail lesz. -
Igen. Minden fos volt, ahogy most is minden szar.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.29. 17:51:13 -
Senki nem mondta, hogy évente írjanak új motort, de már rég nem azt kéne használni, amit 5-6 éve. -
Nem olvastad, vagy nem értetted, amit írtam? -
Elmúlt genben szarul futottak a COD-ok? szarabbul mint a BFek? szarul futott a Splinter Cell?! -
South Park 18x01. A Kickstarterről szól.
-
Mi a probléma?
Én tudom a megoldást: Crysis! -
Kiderül ha lesznek összehasonlító képek. Addig úgy sem jutunk előrébb. -
" Na és?!!!!!"
Érthető, hogy kakilsz másokra, de legalább ne tennéd ilyen látványosan...
Sajnálattal kell közölnöm veled, ha magadtól nem tudnád, hogy olyan világban élünk, ahol a játék hobbira költő emberkék rohadt nagy többsége nem engedhet meg magának állandóan naprakész hardvereket, és konzolokat, hogy az élmény fakotra maximális legyen és lehessen - és ezen túlnyomó többséget képviselő játékosoknak [rettentő széles kor palettáról] kinyílik a bicska a zsebében, amikor megtud ilyesmiket...
Pl, hogy egy játék motorja a teljes betöltött játék tér alatt számolja a tenge hullámzását, annak fizikájával és textúrájával,
Pl, hogy 12-14 éves engine-ek miatt kell szívnia, amikor hadrver igényről esik szó PC fronton.
-
Van a kis kutyusod.
KB sehogy. Nem is mondtam hogy köze van.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.29. 17:44:44