Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Tinman
- Több tétel is szerepel duplán.
- Java része bundle játék.
- Hangosan felröhögtem pl. Giana Sisters árazásán.

Hihetetlen mennyire komolytalanul tudják elõadni magukat...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
STEAM-en megjelentek a weeklong deals.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Dzsizösz

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nemnem... 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
jesszusok, sok a dlc? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Jesszusom. 22 játék az 500-ig! <#wow1>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
21-én este hétkor járna le, ha ma indulna heti. Holnap kiderül, ha lesz midweek, akkor várnunk kell péntekig.
Totti5
Szerintem meg hülyeségeket beszélsz. Itt a Max, ott a Strider mind a kettõ gyönyörû 1080p az utóbbi 60 fps is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
X360 emulátort sem birja a PC, az is szar. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem nem, de árulkodó, hogy nincs weeklong deal. Ez mindig azt jelenti, hogy valami kiemeltebb akció készül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Szerintem ha már az ilyen mobil minõségû játékot sem bír 1080p-ben, az vicces 😄

zorrobomber
Úgy legyen <#taps>

Tényleg. Steamen szokott lenni húsvéti akció? Most így nem ugrik be hirtelen.
Ha 20-án kezdõdne, akkor még lehetne a héten weeklong. Szerintem holnaptól számíthatunk egy húsvéti vásárra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hihetetlenül gyerekes ez a folyamatos Xbox fikázásod.
DarkSector
Sõtt el is fogyott már.

Botond
Mondjuk a 8 az faltól falig, de a lépcsõ belsõ oldalán lesz a tv meg a kanapé is eltart vmennyit, de 6 méter lazán meglesz. 40 coll kevés lesz azt gondolom. Vagy majd betolom a gurulós széket a nappali közepére. 😄
Szerbiából vagyok. Ott van a listán, de amikor rákkatintok a vásárlásra, akkor egy "bocs, de oda nem szállítunk" üzenet fogad.
Totti5
Ennek semmi köze ahhoz.

Rapid81
8 méterre már projektort vegyél ~5m képátlós vetítéssel. Nekünk az egész ház nincs olyan hosszú... <#idiota>

Dj Tommy
Kár hogy lemaradtam a közös rendelésrõl, de ettõl függetlenül én is befogom szerezni a játékot, aztán megnézem meddig bírom majd. 😄

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Botond
Nekem 8 méter lesz a kanapé meg a tv között. Most töprengek, hogy mekkora tv kellene, hogy lássam mit játszok. 😄
zorrobomber
"febr. 20. @ de. 8:24
as far as I know there might be an Easter steam sale which is in 2 months"

davidka003
Mondjuk tudtuk, hogy hardveresen gyengébb lesz az Xbox one.
Amúgy szerintem 2-3 méterrõl nézve nem igazán tûnne fel a különbség.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Steamen nincs weeklong deal? Tán Húsvéti vásár közeleg (mondjuk 7 napos, amelynek 22-én lesz vége)?

Rapid81
7th Guest, 11th Hour, Xotic érdekelne.

Totti5
RedLynx<#levele><#levele><#levele><#levele>

Fpocok
Trials Fusion: PS4 runs at 1080p, Xbox One at 900p after day one patch, all platforms at 60FPS

muhaha

Fpocok
World Of Darkness cancelled by CCP Games

World of Darkness was announced in November 2006 by CCP Games, developers of EVE Online. The game was supposed to be a “a contemporary vampire simulator” and was rumoured to launch in 2010. The development of the game suffered numerous setbacks, including a 20% staff reduction that mostly affected its Atlanta studio.

wantonly
Ezekre vevõ lennék: Stalker, Darkout
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

tegla

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

grebber
Bundlestars Toxic

Valakit érdekel belõle valami közösen nem állunk össze hogy csak "fillérekre" jöjjön ki?
Engem csak a Heroes of Annihilated Empires érdekel.

grebber
Háhá.... Ridge Racer az eddigi legnehezebb arcade autos cucc amivel valaha játszottam.
Mindig elsõnek lenni azért eléggé kabbefa**om ,hogy tovább lehessen jutni<#eplus2>
Ahányszor újrakezdek egy pályát annyiszor már a fél nfs szériát végigvittem volna<#idiota>
Jó vétel volt örülök neki van kihívás rendesen!
Most a maraton mellett ez lett a másik célom amit teljesíteni akarok.

Rapid81
Mióta vársz? Hétköznap gyorsan szokott menni. Hétvégén lassabban. De ha rájuk írsz, hogy mi a f@sz van, akkor gyorsan reagálnak, mert reagálsz, hogy élsz. 😊 Én erre jöttem rá. <#idiota>

mondjuk jó hogy a bioware játékokat emlegeted mert ezek már nagyon jó indulattal szerepjátékok csak, vannak morális döntések, de ebben ki is merül a szerepjátszás
egyébként meg valamilyen szinten igazad van mert ha egy mass effektet vagy egy da2õt nézek teljesen mind1 mire mit teszek, mehet nyugodtan az auto level up

de egy valódi vérbeli szerepjátékban az butaság, meg sokukban nincs is benne

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DarkSector
Dejó Paypal error.

Processed Checkout-nál meg 3.8 font a posta.

lalakov
Bocs, ez most jött:
GreenMan Gaming voucher: 20% off: O3H7FE-D4NFO0-F0LIGK
2014-04-22-ig
lalakov
GreenMan Gaming voucher: 10% off: 3VUROJ-VOU4IC-RHVA7N
2014-04-22-ig
Tikal
Gamefly-on mennyit kell várni mire küldik a kódot? eszem megáll ezen a rendszeren, mi a faszomat kell felülvizsgálni a vásárlásomon? megvettem, küldjék a kódot és kész, mindenhol így megy, ezek meg gondolkoznak odaadják e amit már kifizettem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rapid81
Köszi. Végre ez is megvan.

Az elsõ mondatba nem kell az RPG, máshogy nézett ki eredetileg, rosszul vágtam meg.
Vagy ott a RPG Jagged Alliance 2, melyben alig van kötöttség, muszáj neked irányítanod az összes karaktert, de azok mégis mind készen vannak már, és az exrendõr nem fog ártatlanokra tüzet nyitni, míg a pszichopata igen. Befejezés meg csak egy van. Szóval melyik kalapba tegyük? 😊

Az nem ér, hogy inkább TBS, mert részben RPG is, és értelmezhetõ a mûfaj egy sajátosan kevert modelljeként.
Rapid81
Igen, az. Nekem elõ van rendelve. 😊 Demó után nem tudtam kihagyni.

Én csak Koszovót nem látom a listában. Remélem, hogy most nem buktattam le a személyazonosságodat, az elég kicsi ország, hogy mindenki ismerjen.
Dzsini
Azt írtam is, hogy egy Wizardry (ahol én "találom ki" az összes szereplõmet) teljesen más ilyen szempontból, mint egy Mass Effect vagy Dragon Age, ahol kapsz egy háttértörténetet, egy elõéletet - vagy akár egy Witcher, ahol még sokkal jobban "meg van írva" a fõszereplõ, hiszen sokszoros regényhõsrõl van szó, elég sok részletre kiterjedõ jellemmel, amitõl (nem játszottam vele így nem tudom, de sejtem) nem lehet annyira gyökeresen eltérni, ahogy Sheparddel se lehet elmenni ûrkalóznak, ha már kaptam egy csini hajót 😊 De ez már nem az a téma, hogy mit hagyok rá az AI-ra, ez inkább játékmechanikai kérdés.

A számítógépes szerepjátékok komoly stíluskülönbsége, hogy mennyire vezet egy csõben a játék, mennyire enged szabad döntéseket, eltérést az elõzetesen kitalált fõ (és esetleges mellék-) ágaktól, vagy hány ilyen ágat találnak ki. Skyrimben a kritikus szereplõket egyszerûen nem lehet megölni, pont. Hiába vágod bele X jarlba a legnagyobb bicskádat és égeted szénné az egész házát, õ maximum dülöngél egy kicsit, majd talpraáll. Még nagyon meg se haragszik rád 😊 Egy Final Fantasy VII-ben nem tudod azt mondani egy tennivalóra, hogy "nem", és szóba se kerül az a lehetõség, hogy másfajta befejezése legyen a történetnek, mint amit megírtak. Egy Mass Effect trilógiának van egy bizonyos jellegû kimenete (spoiler, így nem írok róla mert morgás lenne), amitõl még a legnagyobb paragon vagy renegát se tud eltérni, maximum úgy, hogy összeszed egy "Game Over" feliratot. Egy Daggerfallban van sokféle, egymástól egész gyökeresen eltérõ befejezése a történetnek, és senki nincs biztonságban a fõszereplõtõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Nos élõ mesélõnél megtanulja az ember mi az a veszteség. Vasárnap pl. 17ms alatt veszítette el a lovagom mindenét (!), a lovával és vezetéklovával együtt. Deee még él... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

És persze az én balkáni országomba nem szállítanak...