311803
-
Ha fizetnének se játszanék ilyen játékmóddal. Sportjátékot csak egyenlő feltételekkel érdemes játszani(azon kívül hogy a csapatok között van különbség). A legnagyobb óriási kihagyott ziccere lett mostanában a Fifa sorozatnak a karrier mód és a be a pro mód hanyagolása. Az engine-el valóban nincs nagy baj. És a fű is jó :D -
Igen, végignéztem a meccset is, meg az ollózást is meglestem :)
Nyilván, könnyen beszélek, mert én csak néző voltam, de nekem így - ránézésre, elnézve, ahogy a gyakorlottak fociztak - tetszik a FIFA '15. -
Nem, akkor nem baj. -
Pl? -
Igen... mert simán lehetne másik játék része. -
Jó de ha a gameplay ötletes és élvezetes lesz akkor ez annyira nagy baj? :D -
Ééééés együtt kedves barátom!
Apa kezdődik!!!!!!!!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Middle.Earth.Shadow.of.Mordor-CODEX/////35GB!!!
Buy IT!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.30. 08:33:30 -
Ez nagyon gáz. Gyakorlatilag kivágtak egy részt a van helsingből és csináltak másik játékot. -
Deathtrap
Biztos érdekes játék lesz, nem mindegy hogy oldod meg a csapdákat gondolom. :D -
Igen ezt miből szűrted le amúgy? :D -
Destiny PC-re! -
:D -
Amúgy jó kis eljárás, akkor ezt mutogatták nemrég a hirekben nem?
A kérdésem hogy ebben a rombolhatóságot mennyire tudják megoldani?
-
Evoluti0N #225914 Ez egy fa. -
Továbbmegyek. EGY FENYŐFA!
Bocs EZ EGY ZÖLD FENYŐFA.
Ja mégsem, EZ EGY ZÖLD TŰLEVELŰ FENYŐFA ........ :D -
Ennyi biztos,hogy jót néz ki ez az eljárás
Ennél durvább lesz a Get Even ami minden földi jóságot kihasznál majd,de közel hasonló. -
Evoluti0N #225911 Ez egy fa, ez egy fa, ez egy fa, ez egy fa, ez egy faAaAa!! -
:O (ez egy fa, nem fához hasonlitó deszka, hanem egy FA)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.29. 22:13:29 -
Igen, erre céloztam én is.
Persze ez a játékok lényege, ez a játék mivel ilyen nyomozos téma, simán megengedheti magának hogy a lényegre koncentrálja az engine erejét, és ezt szépen példaszerűen alkalmazták.
Alan Wake 2 , jöhetsz! -
Nem arra céloztam hanem a grafika stílusa.
Ez a plasztikusság inkább a CryEngine, vagy max Frostbite 2.
Unreal 3 meg sokkalta tisztább grafikát szokott mutatni, most ezt nem rosszértelemben mondom, hanem jellegzetes szokott lenni a stilus. -
Valóban szép, és nagyon látványos is a környezet! De azért nem kell AI-kat, lüktető effekparádét tempósan mozgatnia. -
Már a 1 percbe kiderült volna hogy Cryengine mert 5-10 fps lett volna maxon nem 30-60. -
:)
Jó azért tegyük hozzá, hogy a képernyőn a nagy mozgolódás meg az interakció messze nem egyezik a töbi AAA címmel, vagyis valahol azért ez megmagyarázható...amolyan Amnesia szerű játék ez, azon a szinten is kell kezelni.
Az tény hogy ezt inkább hinném CryEngine 2-3 motornak mintsem Unreal-nak. -
Ezt már mindenki tudja isteni az optimalizáció.Csillagos 5-ös. Hallhatatlanok csarnokában van a team helye az biztos. -
"The Vanishing of Ethan Carter"
Teszt:
1080p
Maxon minden opció (kivéve az élsimítás FXAA)
20-40FPS-el fut a játék.
Ezt elhiszed vagy küldjek fraps felvételt? :D -
Év, 2-3 év. -
1. Semmiféle playfire kliens nem kell felesleges.
2. Van hogy 2-3 nap után írja jóvá a pénzt!
3. Türelem!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.29. 21:40:37 -
lord rayder #225900 Aki használ Playfire-t! Ma regiszráltam és a Nosgoth című játék első játszása után kapnom kéne az 1.05fontos rewardot. Játszottam elsőre simán, steamen, majd utána leszedtem a playfire kliensét és azzal is. De nem kaptam meg. A reg+feliratkozás működött azonnal, ez nem akar. Esetleg rosszul csináltam valamit? -
:))) Ollózás ezzel a következő fél évre letudva. Nagyon nagy mák volt hogy így rá tudott mozdulni az ember.
Amúgy rettenet ez a Fifa is. Ha nem játszod nap mint nap akkor esélyed sincs. Amikor az ellen 10 méteren 15üt ver rád az már nem vicces. Amikor a lövőereje, szerelése nekem 70, neki 90 pontos. Ezek a perk, fejlődés meg kutyadárdája hihetetlen módon rombolja a játékélményt. Egyszerűen az van előnyben aki eleve többet tud játszani ( nem dolgozik, mindig ráér stb... ) és még előnyben is van a játékmechanika szempontjából.
Nekünk, 10szer több energiát kell fektetni egy meccsbe mint nekik...
Ja de most nézem a teljes meccset nézted :))) állat volt tegnap, már transzba toltuk, átlag 3 gólt pakoltunk mindenkinek, ma meg... szenvedtünk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.29. 21:27:13 -
steampunk golf kolibrivel
-
ratgab #225897 Mivel konzol only volt sokat nem tudok róla. De ha tetszik a koncepció jöhet. -
A 2. rész volt a csúcs, onnan meg löfelé ívelnek. -
Örli ákszessz játékok leárazva. -
Egy fos rész volt az első ,de az szerencsére rég elmúlt.Azóta várunk mindent ami AC.
És most hogy hamarosan kész a Brotherhood és a Revelations magyarítása lehet újból végigtolni őket a 2-vel kezdődően!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.29. 20:11:32 -
Tyűha nem tudom mi hiányzott még, még egy AC amit nem inditok el még warezban sem.
Tegye már fel a kezét aki azon kivül hogy az összes AC fosrész megjelenéséért csak addig aggódik mig be nem jelentik pc-re? -
Értelek én, még ha nem is ....:D -
Akit érdekelnek az AC játékok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Értem, akkor kicsit továbbgondoltam a témát, sebaj :) Valószínűleg sikeres lesz, minden értelemben. -
"mit jelent az hogy sikeres, mert itt szerintem sok ember nem lát túl az AAA játékokon, miközben napjaink egyik legsikeresebb motorja a Unity"
Sikerességet most a vita alapján a vizuális minőségre értelmezném. -
"A nextgen és a Free 2 Play UT sokat nyomhat ebből a szempontól a latba."
Valószínűleg ennél még jobban számít, hogy milyen az engine használhatósága a fejlesztők szempontjából. Minél egyszerűbben kezelhető legyen, emellett pedig minél testreszabhatóbb. Mivel a kettő tényező valamennyire egymás ellen dolgozik, így egy tökéletes elegyet kell alkotni ahhoz hogy igazán sikeres legyen. Ráadásul azt is el kell választani, hogy mit jelent az hogy sikeres, mert itt szerintem sok ember nem lát túl az AAA játékokon, miközben napjaink egyik legsikeresebb motorja a Unity, ami elsősorban mobil platformon használt, de PC-n is erősen jelen van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kerbal Space Program
Gone Home
Might & Magic X: Legacy
Hearthstone
Wasteland 2
Pillars of Eternity
stb.
Azért fontos az egyszerű kezelés, mert napjaink egyik legdrágább nyersanyaga a fejlesztő. Lehet hogy régen az ászok csináltak egyedül játékokat, de ma ez már nem elég. Ma az ász megcsinálja az engine-t, a "sima" középvonalas egyetemista fejlesztőpalánták pedig játékot kalapálnak belőlük a közvéleménykutatások, statisztikák és trendek alapján. Livin' the dream :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.29. 19:49:12