Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
DLC-kre gondoltam ofc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az én 380 darabomból is szerintem 2-3 darab van, amiért 10k körül fizettem. 4-5 darab, amiért 5-6k-t. A többi 2-3000 Ft volt, 50 %-a meg 1000 alatti (Van nekem is pár bundle-m ami röktön 10-esével adja hozzá a listához a játékokat).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Tehát az eredeti játékokat vásárlók miatt tartunk itt? Ilyet pont az EJ topikban? <#ijedt>
Amúgy igazad van, csak ha nem lennének a játékokat vásárlók (akik megveszik az õket érdeklõ játékokat, bármilyen üzleti modellben is tolják eléjük), akkor nem lenne játékipar. Viszont tényleg pont az itteniekre jellemzõ az olcsón, GOTY-t, bundléban,... tehát a kimondottan nem 0-day+DLC-k külön, drágán vásárlás.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Ez így igaz.

Ebbõl nekem simán a 3/4-e bundle cucc, simán 200 db. free vagy cserélt portéka.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hõ nem igazán ha darabszámolunk, mert én fenyomathatnám ezerre is, belépek itt meg ph-n elkéregetem az ingyé osztogatott kis csira indie-ket és akkor lesz darabszám, azért jó kicsit különbséget tenni a 10-15 euro-s és 30-60 euro-s nagyobb játékok közt ha már statisztika nem?

Mármint kiváncsíságképpen.
Mondjuk nem elszámoltatás, mert engem nem izgat amúgy, csak érdekességbõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amúgy, ha ennyire elítéled az itteniek tevékenységét, akkor minek jársz ide (komoly kérdés nem szarkazmus)?

Én nem járkálok azok közé, akiket utálok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Hát én szerintem az évek alatt ha 50-60 ezeré vehettem, de az is mindennel együtt, mármint hogy a sok gifttel együtt.
Ettõl többért kizárt, a többi játék csak manipuláció volt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Nem mindegy? Játék-játék.

Pont azoknak mondod, akik tudatosan lehetõleg mindig olcsón vásárolnak többnyire és a legtöbben utálják a DLC-t. Aki nem az is max olcsón veszi. Ez így nettó hülyeség már ne is haragudj.

Tinman
Ebbõl velem ugyan nem lesz flame. Az egész Steam accom ér a calculator szerint 2.5 milkát, valójában pontosan a tizedét.

3.5 év alatt 250k-t vertem el rá.

Ergo évente csak ~72.000 Ft-ot költöttem a hobbimra (havonta 6000 Ft!), ami kb. lófax.

1 éve futok, de arra már elköltöttem most 100k-t és kéne még 1 terep cipõ, kéne kulacstartó, kulacs, minõségibb armband, kéne járnom keresztedzésként úszni (15k/hó alsó hangon!), kéne a telefon helyett egy normálisabb mérõ eszköz (87k), és persze tavaszi, nyári, téli ruházat full szett, mert ami most van abban tocsogok az izzadságba. Ja meg a Sony-nak az a vízhatlan fülese, amiben lehet esõben is futni és közben zenét hallgatni.

Amiket így leírtam ez kb. 300k.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
nem, én arcade-ra értem, minden ami ilyen könnyed 2d-s valami. 😄

Dzsini
Ez jó móka lesz, nem gondoltam volna, hogy már 9 óra elõtt lesz valaki, aki feldob egy témát, amire ennyien ugorhatnak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
A képeden 15 dollárok vannak.

Tudod mikor veszek én 15 dollárért játékot DaS 2-ön kívül PC-re?

On neverday little tuesday. <#banplz>

Fpocok

Dzsini
Afrikában éheznek, az óceánok szennyezettek, tele van ûrszeméttel körülöttünk az égbolt...

és már a sárga gumikacsákat se gyártják olyan tartósra, mint régen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Hol? :-D

Fpocok
Erre ne legyetek büszkék... ezért tartunk itt...

Tinman
Jó kis péniszméregetés? :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

indie

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DarkSector
Azé tegyünk már különbséget, és számoljátok már meg nekem hány árkád játék van ebbõl a 4xx játékból, mert szerintem legalább 200 vagy 250.

zorrobomber
Secret World amazon - 10 dollár

w77d
Le vagyok maradva 😄

bocsánat, goldsource, én is szeretek kötekedni de látom te mégjobban 😊
én q3ban guggolás nélkül bunnieztam, de a videón amit Merlin linkelt te látom hogy nyomná a guggolást

wantonly
Ember, hol volt még a HL1 idejében a source engine? <#vigyor>

A GoldSrc zakatolt alatta és van benne guggolás.
ez nem a 486 era hogy ki kellett kapcsolni a házon a turbot 😊

gondolom csak szoptattad darkot :-)

meg abban valszeg igaza van darknak hogy nem biztos hogy alapból engedélyezett a bunnie hlben, fõleg hogy source engine, lehet hogy kellett konzolba pár parancs

guggolás az nincs :-)

Sippie
mer elõre gombbal nem mûködik
MerlinW
Ilyen volt az engine, nem direkt, hanem amolyan glitch ami annyira jól jött ki, hogy mind a fejlesztõk, mind a szakma elfogadott. A futva oldalazás lendülettel indul a Quake-ben, ezzel adva meg a mozgásanimáció dinamikáját és ezt a lendületet használjuk fel löketnek. Egyébként a bunny hop profi használata rengeteg gyakorlást igényel. Ilyen még a félköríves ugrás is.

[merlinw.org]

Jééé, téged is látni? Isten hozott újra köztünk.

genndy
Az oldalazás miért kell?
Egyébként ezért nem tetszenek a Quake meccsek még videón sem, egyszerûen annyira szürreális ahogy pattognak a levegõben, meg lövik maguk alá a rakétát. (Oké, nem ragaszkodom a tökéletes élethûséghez, de ez nekem már sok, nem tudom élvezni az ennyire elrugaszkodott multis lövöldét. Titanfallban viszont érdekes módon tetszik, bár ott meg azért erõsen parkour, ami meg létezõ dolog).

DarkSector
én ebbõl kimaradtam

DarkSector
az szép.

Az meg egy másik dolog, hogy én is úgy tudtam nincs install, aztán meg van. Ez azért eléggé átírja a dolgokat. Na mindegy. Nem szeretek szorongani, ennyit meg megér nekem a dolog. Lemezzúgás szétidegel, jó lesz az a HDD install PSN-rõl.

Gyakorlatilag 12000 Ft-ból megvagyok és többet nincs helykérdés kapcsán gondom.

Amúgy helyhiány miatt nem mertem a GTA 5-öt bevállalni. :-)

wantonly
Na igen! Látszik, hogy egy korosztály vagyunk, mert ez még nekem is élénken él az emlékeimben.

Anno próbáltam én is utánozni a nagyokat multiban, de nekem sosem ment olyan könnyedén. 😊
És már föl se fér a kettõ a gépre... :-)

MerlinW
Ó ti nagyon fiatalok😊 Fals és fals😊 Nem cheat, nem gyors gép, hanem a jó öreg "Bunny hop". Futás + ugrás+guggolás+oldalazás. Quake 1 hozta a technikát és mások is átvették (UT, HL).

Bunny nélkül Q/UT bajnokságokra be sem juthattál😊

[merlinw.org]

Shep
Nincs benne semmi csalás, ma gyors gépeken ha futás be van kapcsolva ilyen, meg az egész fel van gyorsulva, pont emiatt pl. 2 pillanat alatt le is lõnek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Hát ezaz.

Fpocok
Ennek így mi értelme? Semmi. Jó, legyen speedrun, de nem csaljanak.

DarkSector
Splinter pont ráfér a flash-re
ha letörlöm a mentéseimet. 😄

Totti5
Splinter 8 gb, Heavy 4.5

Sony részérõl miért? van két-három modell, neked kell tudnod mit akarsz kezdeni vele. Nekem bõven elég a 12GB, nem is akartam egy fillérrel többet sem költeni rá, hisz nem töltök le, nem fizetek elõ. Hiába akarta az eladó rámtukmálni az 250est, és nem volt képes felfogni, hogy nem kell... már majdnem kirohantam a boltból, mert irritált hogy õ jobban tudja mint én.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Drakula! <#eljen>

DarkSector
Half-Life Speedrin (~20 perc)

Ez jó rövid játék 😄

Hogy lehet benne így futni? Én nem hinném hogy ez a játékban normál mod. 😄

250 alattit nem akartam, azok meg 6000-nél kezdõdnek. 500-ast elvileg 9000-ért megkapom és vadiúj.

Amúgy így hogy lesz tárhely akár lehet PSN+-olni és storeolni is mert miért ne. Ne pörögjön az a lemez ha nem muszáj.

Ps3-on azért mostanában már van install: Dragon Dogma 5 gb-t rak fel, GTa 5 8 gb-t (12 gb-s slimen alapból 9 gb szabad hely van, tehát ebben már a javítások nem férnek bele), új Splinter cell 12 gb-t rak fel, Heavy Rain se fér el állítólag 9 gb-n.

Összességében 12 gb lófasz (amibõl 9 gb ami szabad kapacitás) sajnos. Átgondolatlan döntés a Sony részérõl úgy érzem (meg részemrõl is, mert vehettem volna nagyobbat is akkor amikor vettem.

Totti5
Ha mindent letöltõsbe akarsz venni, akkor ( is ) bõven elég, ha lemez az elsõdleges akkor totál felesleg hisz nincs install PS3on, amiket meg ha véletlen is feltesz az jelentéktelen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
az szép grat.

Na végül csak 500 Gb-s winyót veszek úgy néz ki a ps3-ba. Sokkal nem volt drágább, mint a kisebbek és még állítólag új is. Majd azért bevizsgáljuk.

zorrobomber