311803
-
Azt PC-n próbáltam, de nem tetszett. Időhúzós tower defense. Nempálya :D -
Azt pl. jobb mint PC-n. -
Talán mert nagyobb az esélyed kevesebb résztvevővel?:D
Én is nyertem pár nyilvánosat (talán kettőt a 16 nyereményemből), mondjuk hozzá kell tenni, hogy 2-3 havonta egyszer ha jelentkezem bármire is. -
Attól függ, mire gondoltak.
A jó játékokra, vagy a népszerűekre?
Mert az első a telefon a második az asztali kategória. :D -
PvsZ 1-2? -
Igen, lehet nyerni! 16 nyilvános, 20 group-os, 2 privát. Összesen 38 jött be eddig.
Nyilvánosak:
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising: 132-ből,
The Inner World: 793-ból,
Papo & Yo: 367-ből,
Saira: 212-ből,
Men of War: Assault Squad - MP Supply Pack Alpha: Ez 12-ből jött be, de nyilvános,
STCC The Game 2 Expansion Pack for RACE 07: 101-ből,
Beatbuddy: Tale of the Guardians: 103-ból,
Bridge Constructor: 367-ból,
Supreme Commander: 239-ből,
Nightmares from the Deep: The Cursed Heart: 193-ból,
Future Wars: 226-ból,
Crysis 2 - Maximum Edition: 435-ből (igaz ez 3 copy-s volt),
Earth 2160: 269-ből,
Dear Esther: 326-ból,
Defy Gravity Extended: 110-ből,
Deponia: 818-ból (ez volt a legtöbb amiből eddig bejött)
Pl. az is érdekes, ha megfigyelitek, hogy a nyilvánosak viszonylag kevésből jöttek be. Szinte egytől-egyig.
-
Oks, Zorrobomber rendes ember (máramikor :D)
Ja igen amúgy telefonra csak jó gémek vannak.
PvsZ2 meg annak az első része. :D -
Ezért van igaza zorrobombernek - az is játék.
Sőt, a fejlesztők külön platformnak is tekintik.
Emellett, nem szabad elmenni az Nvidia kijelentése mellett sem, amikor ők a mobilban látták a jövőt - nyilván, nekik mostanában savanyú a szőlő, de "van igazságuk". -
Biztos van, régen is voltak jó kvarcjátékok:) Egyetlen játék sincs a telefonomon (oké, egyszer kipróbáltam az angry birds-öt). Tabletem meg nincs, mert fogalmam sincs mire tudnám használni:) Jászani biztos nem játszanék semmilyen tapis cuccon. -
Légy szíves, ne trollkodj - nem kell a topikba a feszültség.
zorrobomber is normálisan fórumozik, ne te legyél most az ügyeletes bolond a topikban.
Ez kérés és felszólítás is volt.
//Szerk.: Épp ezért nem láttál felkiáltójelet sem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.30. 18:29:52 -
Ja meg ez a szar is megjött!
-
Nincs. :) -
Pedig játék, ezen nincs sok vitatkozni való :) Az hogy neked, nekem vagy akárkinek nem tetszik, az már egy másik történet. És ráadásul káros is ilyeneket kijelenteni, mert még sokan azt hinnék hogy tabletre, telefonra nincs jó játék. Van! -
Harcrendszer alapján a neve lehetett volna:
Batman of Mordor -
Yé egy kéz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tavaly is jött 2 AC játék mobilra, tavaly előtt is volt 2. Tehát ezzel az erővel mondhatjuk, hogy minden évben legalább 3 AC játék jön. Mondjuk én nem sorolnám ezeket a mobilhülyeségeket játékok közé.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 18:09:25 -
Kipróbáltam Mordort-t, nem tetszik. Spóroltam sok időt és pénzt. Yeah:) -
ezt nem én irtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nesze neked skyrim:
-
Igen, ellenben a Skirim animációkban és fizikában lekvár ehhez képest.
De ne nekem mondj köszönetet nem én fényképeztem.
Azért én a játékot élőben megnézném a helyedben mielőtt kimondanád egyöntetűen hogy a Skyrim szebb.
Csak én ilyen szar témába már nem megyek bele hogy mi szebb mitől.
Tőlem hihet mindenki amit akar, nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.30. 17:44:08 -
Skyrim modokkal szebb. És akkor ugyanígy gépzabáló. Ja, és az még sandbox is. Köszi, csá.
Rony94: ha még úgyse játszanál vele, akkor várj még és a LE-t vedd meg a Skyrimből. Egyrészt a DLC-k adnak hozzá annyi tartalmat hogy érdemes velük játszani, másrészt meg a modokat is már inkább az LE-hez igazították.
A nyílt világ meg ne zavarjon, csináld akkor a főküldit, vagy lépj be valamelyik céhhez, és csináld végig a szálát. Fejlődni mindenképpen fogsz, és így azért "vezetve" is vagy. Aztán közben is lehet melléküldiket csinálna ha ahhoz szottyan kedved (és abból lesz dögivel, beszélgess csak pár emberrel a városokban). -
Morder-nál nem értem a warez-t, van egy 35 GB-os alapjáték, meg egy HD textúra csomag ami +10 GB. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.30. 17:26:10 -
3? Lóf*aszt... 4 szaros AC játék is van idén. Ez a negyedik. -
Rony94 #226025 Skyrim-al amúgy sem most kezdenék el játszani. Főleg amíg ki nem játszom előtte legalább az Oblivion-t Itt porosodik a polcon, pedig többször is elkezdtem már. Ördögi kör hogy élvezem az Oblivion játékmenetét, de túlságosan elengedi a kezemet és rögtön bedob a mélyvízbe hogy nesze, itt egy hatalmas világ, már az elején arra mész amerre akarsz. Ez engem egy picit zavar. Tudom, tudom white people problem. -
Jut eszembe. Totál kergehörcsög voltam tegnap! Bedobtam a zsákba pár Shogun 2 DLC-t, megjött hozzá a kedvem. Kiválogattam azokat amik plusz egységeket adnak hozzá, meg a Rise of the Samurai kampányt, meg.... igen, bár korábban - ha jól olvastam cikkekben - ingyenes volt, de most valami 30 centet legomboltak rólam a vér effekt csomagért.
Feature-ök:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Lefejezés és végtaglevágás
- Véreffektek az egységmodelleken, felszerelésen és a földön
- Fröccsenő vér lövedék- és fegyvertalálatkor
- Új hangok a csonkításhoz és fröcskölő vérhez
- Vérfröccsenés-effekt a kamerán
Elsőre pont sikerült az utolsó "feature"-be belefutni, hát mit mondjak, nagyon tré :) Persze csak magamat hibáztathatom, és igazából nincs is tanulsága a történetnek, csupán érdekességképp osztottam meg. Nem tudom ki találta ki hogy fizetős legyen, de csak gratulálni tudok hozzá :)
Ja, és csak pozitív kritika van hozzá :D
"Best $2 I ever spent."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.30. 16:53:57 -
ratgab #226023 Így van ahogy írja Zorro is írja. Ez így nem jó. Adott időpontban készült kép kéne. Amúgy Med és High közt szinte észrevehetetlen a különbség.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.30. 16:45:56 -
Skyrimmal én várnék. 3,74 euró szokott lenni leárazáskor újabban. -
Rony94 #226021 Dead Island Franchise Pack-on (6.60 euro) és a sima Skyrim-en (4.99 euro) gondolkodom. Eh, nem tudok választani. :-\ -
Más a napszak és az időjárás. Az elsőn jól láthatóan esik az eső.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.30. 16:40:55 -
Szerintem egy sweetfx sokkal többre képes, mint az a HD textúra pakknak csúfolt valami ami ráadásul + 9,7 giga -
Evoluti0N #226018 A szín viszi az FPS-t. Fekete-fehérben kell játszani. Úgy fut a legjobban. -
ratgab #226017 Pár jóság a G2A-ról
Teljesség igénye nélkül Wasteland 2 11 euróért
Fallout 3 és New Vegas 6-6 euró
Diablo 3 18 euró
Starcraft heart of the swarm 11 euró
Bioshock inf buriel at sea 1 és 2 4,5-4,5 euróért
Borderlands 2 goty 10 euróért
Van itt még Skyrim és néhány Cod is... -
Evoluti0N #226016 Jó lesz nekem az a high is. Sőt, ez előrelépés, mivel tegnap azt írtam, hogy jó lesz a medium is. Azóta páran leírták, hogy eldöcög nekik high-on is, szal most örülök. :D -
Rony94 #226015 Tehát ha ezek hiteles képek, akkor ultrán lesznek színek, míg high-on csak fosbarna szín lesz. Nekem így jött le az egész, mert hogy olyan nagy különbséget nem látok, az is biztos. Talán a látótávolság a legfeltűnőbb. -
Egyik csúnyább, mint a másik :) -
THX a választ, asszem találtam is képeket a 2 modhoz, itt azért van némi látványbeli eltérés, nem csak icipici. -
Na találtam asszem 2 képet válaszképpen!
Hát nem mindegy! :D
(már ha ez nem kamu)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!High
Ultra -
Middle-Earth: Shadow Of Mordor: The Kotaku Review -
Feltelepíted, és a grafikai opciókban Ultrát választasz. Ennyi.
Csak legyen brutál géped is hozzá. -
Rony94 #226009 Elvileg le kell majd külön tölteni. Gondolom mint anno a Crysis 2-höz a Dx11-es textúrákat. -
Még annyit hogy ezt az Ultra szart külön kell letölteni vagy opsönszben kell rákapcsolni mondjuk High-ról Ultra-ra?
Mert akkor gondolom engedni fogja ezt 1GB-al is csak az fps lesz kevés. :D
Ja és ez látványban mekkora eltérést jelent amúgy?
Kédezem én mint SOM analfabéta.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.30. 16:06:55