Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
0% THM-re már 2x is vettem cuccot (persze megbízható, nem 2 éve létezõ helyrõl), 10 HÓ lejárati idõvel, egyik esetben full online ügyintézéssel.

Azt kell mondjam bejött!

Az árgép legolcsóbb találatához képest 1-2k-val magasabb árak voltak, fel se kellett kelnem a gép elõl, futár hozott mindent, a szükséges papírokat csatolva, mailben küldtem el. Semmi rejtett költség nem volt, minden oké volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Nem is fogok, abban biztos lehetsz.
Egyébként meg azért írtam, hogy valamit úgyis kitalálnak, te jól nem járhatsz, úgyis többet fogsz visszafizetni bármit is számolsz.
Különben is én már belevettem a pénz egy évvel késõbbi valódi vásárlóértékét <#bee1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Miért pörögtök ezen még? Felesleges ez miatt egymásnak ugrani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
... és?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
"Mennyi pénzt fogsz összesen visszafizetni a banknak?"

Heló mi?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
Nem írta Tinman az eredetiben, hogy THM 24%, hanem hogy a hitel éves kamata annyi.

A THM jelen esetben 14% alatt van (ami 2,6%-os jegybanki alapkamatnál még mindig nem rossz).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Igen, de ez csak a kamat.

THM esetében a kamat csak egy eleme a teljes törlesztési folyamatnak így pusztán a kamat mértékébõl nem lehet megállapítani a visszafizetendõ végösszeget - ha csak minden mást bele nem építettek, de igazából ilyenkor imho úgy számolnak hogy 20%-os a kamat, 4%-ot meg rávernek a költségekre. 😊

Tinman
<#eljen>

Thx!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Változó a módszer, az a szerzõdésben foglaltak alapján mûködik. De az, hogy kevesebb mint a teljes összeg plusz kamat%, az azt sejteti, hogy ilyesmi törlesztési mód van mögötte.

elsõ hónapban a 100000 24%-nak 1/12-ed részével növekszik a hitelérték (éves kamat egy hónapra esõ része) - 2000 forint, és befizet 9456 forintot - marad 92544 forint tartozás. Következõ hónapban a 92544 24%-nak 1/12-ed részével növekszik (1850.88 forint), és befizet megint 9456-ot, marad 84938.88.... és így tovább. Nem számolom végig, lehet, hogy kijön.

tomsolo
Kivéve deviza 😄

tomsolo
Bármi lehet, mert hitelnél mindig a THM-et nézzük és nemcsak a kamatot - ami az esetek 99.99% mindig annyi lesz amit mondanak max ha támogatott, de akkor meg miért mondanának kevesebbet? 😄

KTG meg lehet kezelési költség, folyósítási jutalék, Magyarország adóságcsökkentõ számla utalás, dolgozói-nõnapi extra pénz vagyis bármi, amit elfogadsz és aláírsz.

Dzsini
Ahogy törlesztesz folyamatosan fogy a kintlévõ hitelállomány, így egyre kevesebb az az összeg, amire az éves kamat arra a hónapra esõ részét számítják, egyenletes törlesztés mellett.

MerlinW
"200 ezer. Minimum."

Hát te ne is vegyél fel ilyen matematikus képességekkel😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem is "csak" 396 DLC-m van 561 játék mellett.

[merlinw.org]

Tinman

Tinman
Na jó, de ezek az állatok, azt nem tették bele :-D

tomsolo
Imho 20% önrésszel (~1300 a KTG)

w77d
miva? nekem van itt a legtöbb vásárolt DLC-m? kövezzetek meg!!! XD

DarkSector
PS3-ra cserélne egy tag Heavy Rain-t (M. E.-változat) Metal Gear Solid 4-re.
Szerintetek cseréljem el?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Túl kevés.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kérdések 90%-ra jól válaszoltam, erre egyszerûen 124k-t gondoltam logikusnak, de szerinte nem jó, mert:

"Havi 9456 forintot törlesztõ részlettel számolva összesen 113 472 forintot kell összesen visszafizetni."

tomsolo
Kamat + KTG.

DarkSector
picurit ironizáltam. 😄

Amúgy ja, elsõ rész játszható volt, annyira nem voltam odáig, 2.rész kicsit intenzívebb volt ott szanaszét gyaktam mindenkit. 2. résznél jó voltam multiban.

Amúgy akartam játszani Ghost Recon Online-al, de lófaszt nem lehet, mert az is akad minimumon, és látványt megintcsak nem indoloja a gépigény.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
boltba felvett hitel, vagy banknál ?

ha boltba, akkor a bolt nyeli le azt a 10ezer ft-ot, csak vidd már el a készüléket 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tinman
Nem értem.

Becs szó, nézek, mint a vett malac. Ez, hogy jött ki? Rácsaptak a hasukra?

Felveszek 100k-t, azt mondják 24%-os kamat van rá 1 évre, hogy a 'csába lett abból csak 13472 Ft-os haszna a banknak?

IMYke2.0.0.0
De akkor ennek most "örülünk", nem?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
STEAM után szabadon a Gamersgate is "frankó", "kihagyhatatlan" és "nagyszerû" leárazásokkal ajándékoz meg minket.

Kép (bal oldali játék leárazását nézd):

genndy
200 ezer. Minimum.
Tök mindegy, úgyis rátesznek valami plusz összeget valami indokkal és át leszel verve. Megoldás: SOHA ne vegyél fel hitelt.

Tinman

"Havi 9456 forintot törlesztõ részlettel számolva összesen 113 472 forintot kell összesen visszafizetni."

Jó, hülye vagyok... de én ezt most akkor sem értem.

Dzsini
Hacsak nem peccselik meg, központilag, hogy kiiktassák a GameSpy-t, ahogy pl. a Live-ot is néhány esetben.

IMYke2.0.0.0
Egyszer majd brutálisan olcsón megveszem és ránézek.
A STEAM oldalán a vélemények lesújtóak.

Sippie
<#wilting> ez... tré... nagyon tré.
Maak
How to Survive hidegen hagy benneteket? Kerdezem mert ugy latom csoportbol 5 fo rendelkezik vele.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Volt bizony. FPS Józsi barátom annak idején rengeteg órát bele is "tolt" - sokat mesélte, milyen meccseket játszott cheaterek ellen stb.

genndy
Multihoz mindenképpen be kell jelentkezni a GameSpy fiókba, ha LAN, akkor is. Border1 is ilyen. Ez megszûnik = no more multi.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, 130+ ezer.

Maak
Gondolom ha sima szorzat lenne akkor nem irod be ide. <#whatever>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Volt multi? 😄

IMYke2.0.0.0
Több mint 10 percnyi akciózás, menüben turkálás, után:

1. kép: Ezt a mentést töltöttem be - jól látható, hogy mennyi játékidõ volt eddig, és alatta a stopper.

2. kép: Az akciózások s egyebek után, felülírva a mentés, bizonyítandó, hogy 10+ percig gond nélkül:

A prezentáció célja az volt, hogy bizonyításra kerüljön, hogy Overlay mellett sincs gond.

Tinman
Szerintetek erre mi a helyes válasz?

Tegyük fel, hogy 100 ezer Ft hitelt vettél fel valamilyen cikk megvásárlására. A hitel éves kamata 24%. A hitelt egy év alatt, havi törlesztéssel fizeted vissza. (A kamaton kívül más költség nincsen.)

Mennyi pénzt fogsz összesen visszafizetni a banknak?

Sippie
ezt nem teljesen értem. a játékosok saját maguk nem indíthatnak szervert? Half life-nál lassan 16 éve mûködik az a módszer, és a kiadónak egy centjébe sem kerül.
IMYke2.0.0.0
Leáll a Crysis 1-2 multiplayer módja a GameSpy megszûnésével

Az egyjátékos részek továbbra is tökéletesen mûködnek majd, illetve a Crysis 2 konzolos változatainak multiplayer módjai is elérhetõek maradnak. A Crytek megköszönte mindenkinek a támogatást és elnézést kért a "most már kicsi, de elkötelezett PC-s rajongói tábortól".

Csak csúnya szavak jutnak eszembe így hirtelen ezen utolsó mondat olvastán. Maradjunk is ennyiben.

Ha végiggondolod egyszer azt a pénzt, amiért a te kártyádat megvették valaki beletette a rendszerbe (steam wallet feltöltés), ergó ez is a valódi pénz virtualizált formája.

Persze az elv világos, hogy olyan dologért kaptál valamit, amiért alapvetõen nem szoktak adni semmit (pl. dobozos alapkiadáú játék mellé).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amúgy nekem nem elindítással volt gondom, hanem pár perc után CTD-m volt. Menüben böngészve, safehouseba, úton szaladgálva, gyakorlatilag bárhol bármikor. Jah és az autosave meg totálisan nem mûködött.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Helyi fájlokat ellenõrizhettem, attól még kidobott ugyanúgy. Overlay kikapcsolva megoldotta. Windows ugyanaz, mint neked.

IMYke2.0.0.0
Minden megoldódott a helyi fájlok ellenõrzésével.

Windows 7 Ultimate, 64 bit - Overlay egyszer bekapcsolva, és egyszer kikapcsolva is elindítva: a játék elindul és betöltve a régi mentésem:

Kép:

Tinman
Igazából saját magam megnyugtatására csináltam. Abs. megnyugodtam... ez a teljes PC-s életpályám alatti összeg PC-s DLC-kre.

A kártyapénzt miért gondolod a rendszer támogatásának?

Veszek egy játékot, sokszor szó szerint fajlagosan 0.3 Euro-ra jön ki az ára. Elindítom itt cégben, leteszem tálcára, közben melózok. Kidob 3-5 kártyát, darabját elviszik 0.1 Euroért. A befolyt összegbõl teljes játékot veszek Steam akciókor vagy DLC-t szintén akciókor.

Ha ebbõl ez a rendszer képes megélni, hát egye fene nem sajnálom tõlük :-D

IMYke2.0.0.0
Azt a kutya mindenit!

Nekem sem bekapcsolt, sem kikapcsolt overlay mellett sem indul el!
Sem DirectX 10 & 11, sem DirectX 9 esetében.

Beindul, fekete képernyõ, majd vissza az Asztalra 😞((

IMYke2.0.0.0
Köszi a tanácsot.
Most meg is nézem, hogy 64 bit alatt hogyan muzsikál. Ugyanis utoljára még a 32 bites Windows 7 alatt került elindításra, mindenféle gond nélkül.

Akinek esetleg crash gondjai lennének Saints Row 3-al (ha netalántán most kapna hozzá valaki kedvet) Steam átfedést nyomjátok ki a játékra jobb gombbal kattintva a tulajdonságok közül. Elõtte 4-bõl 5x crashelt pár percen belül. Ezt megtettem és simán tudtam 20 percet játszani (ha jól láttam az autosave-be kavar bele valahogy).