311803
-
Assassins Creed? Van máásik :)
Assassin's Creed Identity (iPad only)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Raptr pontokat erre gyűjtöm. :) Még 7500! -
Volt amazonon egy Banner Saga elárazás, vagy csak kifogytak a kulcsokból, mindenesetre elvileg akciós, akit érdekel annak lehet megéri néha rápillantani. -
Szívesen :)
Nekem minden drága mostanában, csak fillérekért vásárolok, így a Diablo 3 még egy ideig kimarad - de tényleg alakul... -
ratgab #226003 TF2 kulcsot csak venni lehet. Vannak ugye a játékban ládák, melyeket csak ilyenekkel lehet kinyitni. Az évek során egyfajta steames pénznemmé nőtte ki magát. Vannak akik viszonylag olcsón árulják (2 dolcsi /db) és általuk véve lehet játékokat kapni őket akár 0 day is.
Sokszor sokkal olcsóbban lehet így vásárolni, mint akár tradertől. -
ratgab #226002 Alakul ez.... Kettőért 20 eurót már nem sajnálnék... -
Na! Erre vártam. Csak érjek haza! Kösz az infót! -
Elolvasod és megtudod. -
Igen, de tudsz venni is kulcsot, játékon kívül. Szóval gyakorlatilag egyfajta váltópénzként működik.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.30. 15:22:42 -
Piaci jellegzetesség ez a "kis foltozgatás, más témába áthelyezés, új főszereplő modell, textúrák stb., de igazából meg-nem-szakadás"... Ezek a folytatások.
-
Evoluti0N #225997 Akkor most magyarázza el valaki nekem, úgy mintha egy óvodás lennék, hogy mi az a TF2 kulcs. :D Tudom, hogy mi az a TF2, játszottam is valami 1-2 órát. Azonban ez a kulcsos dolog nem világos. Láttam már itt százszor leírva, de eddig nem érdekelt a dolog, szóval nem kérdeztem rá. A játékban lehet valami kulcsokat szerezni, amik mit tudom én mire jók és azokat oda tudod más embereknek adni és azok meg adnak érte játékot? -
Digitális leárazás "Diablo III"-ból - tiszta forrásból:
ratgab #225995 Unity-ban már heggesztettek valamit a sunnyogáson és a mozgás is kicsit fel lett turbózva. -
Túl gyorsan jönnek az AC-k... én nem sok változásban reménykednék a helyedben. -
ratgab #225993 Nagyon remélem, hogy AC unity ezen nagyon keményen változtatni fog. Legalábbis reménykedem benne. -
ratgab #225992 Törött karddal nyitom a sört... haverok besírnának a gyönyörűségtől...
-
Ne igyunk előre a medve bőrére. Igazából szerintem az AC is csak a témákban rejlő lehetőségekhez, és a konkurenciához(nem a stíluson belül, hanem alles zusamme játékok terén) képest vérzik el nálam.
Nemrég valamelyik késő este elkezdtem a Dante's Inferno-t és eskü tetszett, de aztán amikor ott volt előttem a rengeteg idő(hétvége), akkor végül csak a Fifa-Civ 5 páros előtt rohadtam tizenórákat.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.30. 15:17:12 -
Igen, erős a gyanúm, hogy ezzel a nem maximalisták nem szembesülnek :)
zorrobomber: aranyos sörnyitó :) -
ratgab #225989 Jajj, de kéne nekem egy ilyen... 
Srácok aki lát ilyen sörnyitót, meg olyan mordor-os kulcstartót ami korábban linkelve lett az szóljon legyen olyan kedves. Mindkettő kellene nekem!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.30. 15:14:28 -
ratgab #225988 Okosban talán 12 tf2 kulcsért, ha jól emlékszem. 16-ért már van premium edition is, melyben alapból megtalálható a szezonbérlet is.
Zorro: Tedd azt, de oszt meg légyszives a meglátásaidat. Kíváncsi lennék. Tippem, hogy neked nem fog bejönni. Túlságosan AC-s. -
Shadow of Mordor sörnyitó(nem tudom melyik verzióhoz adják):
ratgab #225986 Szerencsére ez akkor Medium-High beállításokon nem megjelenő jelenség. -
Nem egyesek, hanem teszterek - Az elérhető maximális beállítások mellett, de UHDTP nélkül, ~40 percenként meg-megáll a játék és kiüríti a 3-4 GB VRAM-ot.
De ezt írtam a topikjában is. S természetesen, ezt megspékeli majd az említett textúra csomag is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.30. 15:09:36 -
Lehet betesztelem a napokban/hétvégén.
-
Evoluti0N #225983 Hol vetted és mennyiért? -
Szerintem arraértik ha ultra texturát nyomod kis vrammal -
ratgab #225981 Olyan 1,5 órát toltam most zsinórban (alt-taboltam is egyszer-kétszer)...Nem tudom milyen 40 percekről beszéltek egyesek, de én semmi ilyet nem tapasztaltam. -
ratgab #225980 Többfajta kombó van, normális sunnyogás és kivégzéssel (blokkolás is van egyébként) és nem csak a hegyesvölgyes mordor vidék van, hanem asszem 4 térkép is, melyből a második már kicsit zöldebb.
Zorro: Nem nyomokban tartalmaz Lotro feelinget, hanem átjárja keményen (első 30 percben összefutottam gollummal is). -
Téged ezért szeretünk, ha nem löksz valami jót akkor azt hinnénk lebetegedtél vagy mi. :D -
40perc? nem is játszok egyhuzamban annyit. :DDDD -
Evoluti0N #225977 Az eddigi vélemények alapján jó. Jaj, drága lesz nekem ez az ősz! -
darkling #225976 1. nyerésem egy Torchlight volt 2137 jelentkezőből.
Whispered World 1243-ból
FTL 1357-ből
Sniper GW2 1398-ból
Final Fantasy VII 1414-ből - ennek örültem a legjobban
Alpha Protocol 2862-ből
+ jónéhány pár száz jelentkezőből, legutóbb egy Grid 2 Reloaded 375-ből -
Evoluti0N #225975 A Távol-Kelet nem kompatibilis az Xboxszal. -
Most leöregezted Imit? :D -
Europa Universalis IV - 9.99$ -
Én csak abbban reménykedem, hogy LotR hangulatot nyomokban tartalmaz. Bundleszökevény lesz ez, de max 10 dollár :) -
lammaer #225971 Nekem az alábbi egysoros steamreview tetszett: "Assasin's Creed: Shadow of Mordor" - sztem tökéletesen megfogja a játék lényegét.
Sajnos mivel az AC nem igazán jött be, tartok tőle hogy ez sem lesz bejövős - ahogy elnéztem a harcrendszer simán csak a balgomb nyomkodásából áll, nincsenek kombók, player által vezérelhető speckó mozdulatok - a gép néha sorsol hogy most éppen milyen lesz a kivégézés azt annyi. A világ meg ugye gyönyőrű de nem változatos, unalmasnak tűnik (végig ez a hegyesvölgyes mordor feeling az egész).
De ha esetleg idővel lesz benne legalább vmi minimális variáció (gyenge ütés, erős ütés, blokkolás - kb darksiders szintű harcrendszer, bár ott ugye a világ sokkal változatosabb) akkor nekem is jó lehet. -
Report: Xbox One Is Struggling in South Korea
PES 2015 is 1080p on PS4, 720p on Xbox One, both run at 60fps
Napi fikám :) Ha már a SoM-ot nem tudom. -
Én elhiszem neki, még ha halvány aggályaim is vannak, de őszintén: mi előnye származna egy ilyen kijelentésből?
A múltban is tett efféle kijelentéseket már, és azt hiszem, elhihető neki, hogy nem akar korrumpálódni.
Egyrészt, nem szorul anyagilag rá, másrészt a teszt példányokat eddig is ingyen kapta. -
ratgab #225968 Pedig Cinikus Brit haverunk direkt visszautasította a kódot, ha csak áradozhat rajta. Én most ezt elhiszem neki, aztán lehet ez is csak marketing fogás volt.