Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért baj az, hogy pl. a Nokia a fényképezõ funkciók csúcsra járatása mellett ingyenes navival csábít?
Nem tudtok vele versenyezni? Hát ez ilyen "deal with it" szitu. :-/
Garmin Mobile XT-t használtam sokáig, aztán bepróbáltam jó pár éve a Nokia akkor még OVI maps-nek hívott csodáját. Hát mit ne mondjak a kezdeti ígéretes elõjáték után vagy fél évre leírtam, mert annyira gáz volt.
De Nokia csak javította, csak finomította, csak meghallgatta a userek igényeit és azt kell mondjam, hogy kb. 3 éve közel etalon szint. Soha nem gondoltam volna, hogy abból kilépegetõs, béta ízû, erdei utakra terelõ foshalmazból egy mocskos profi navi lesz. Az lett.
A 3 év alatt jó pár környezõ országban használtam és nem 1x vagy 2x, hanem simán heti rendszerességgel használom a mai napig. Legutóbb Bécsben tettünk egy olyan próbát, hogy Volvo RTI + androidon futó IGO + Nokia Maps.
Utóbbit kell kihoznom gyõztesnek, mert egyrészt folyamatosan figyelmeztetett a tényleg trafi veszélyes helyekre másrészt, a Garmin-hoz hasonlóan ez is eléggé tenyerén hordozza a usert, felkészít az élesebb kanyarokra, idõben szól, többször szól és a frissítések? 3 havonta simán jön hozza térképfrissítés (wifin szoktam leszedni), az utolsó friss körforgalomig minden rajta, ahogy kell.
Eskü szidom neked, mihelyst elégedetlen leszek vele, de baxa meg ingyen, offline, hangnavival, Szomália utcaszinten? Hát mit akarunk még? :-)
És jól csinálja a Nokia. Akart a tököm venni Nokiát, aztán most már erõsen le kéne beszélni, hogy ne megint azt vegyek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Miközben az iGO térképekbe nagy nehezen negyed évente bekerülnek a változások. Nem beszélve az "elõfizetésekrõl", aminek hiánya esetén még az alapprogram sem frissül, ha nem csenget az ember, nemhogy a térkép... Na meg persze a már említett SD-kártyás szenvedés a 21. században. Nem, a Primo nem kell, mert semmire nem való, a 8.1-8.3-hoz képest nulla tudású, csicsásnak szánt szemét...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Én csak a magam és környezetem néhány emberének nevében beszélhetek: ha lett volna igo droidra, vszeg évek óta tulajdonosok lennénk. Mindenképpen szerettem volna legális navit, mert pokoli hasznos, ezért hálából nyilván akartam is fizetni érte.
Kollega IGO-ját néztem ifonon, mondta h valami négyezer valamennyiért vette, namondom akkor mondom megyek és én is megveszem droidra... és jött a pofon 😊 Még leveleztem is valami képviselõvel - remélem nem veled, mert elmérgesedett a vita 😄 - hogy ez most komoly-e, hogy nincs... vegyek készüléket, amin van, mondta. Akkoriban Trémobil kínálatában volt is vagy EGY(!) készülék, a már említett sdkártyás megoldással... 😄D
De azé' ne lopjam el, hiszem megvehetõ!!! 😊 Azóta is ki vagyok borulva az üzleti modelltõl. Tehát bizonyos készülékekre jó üzlet, de mennyiséget eladni nem az.... oké. (persze lehet h igy van, mert supportot kéne fenntartani, stb - nemtom pl a galaxys igo problémáit ki kezeli, talán a Té?)
Ma ajánlgattam sokaknak a Sygicet, de mindenki ájgózik - azt mondták, hogy azt megvennék, mert megszokták, de a Sygicet ki se próbálják, mondván van IGOjuk, jóaz, nem kell "új". Még mindig ilyen erõs a brand.
Mondjuk az egykoron ifonos, ma droidos kollega azt mondta: "jó neki a guglmepsz" :/
Szerintem van igény offline navira, bár vszeg egyre kevésbé lesz....
Forza.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az iGO egy törött kerekû lovaskocsi a TGV-k világában...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Btw az ingyenes google nokia akármilyen mapsnek is köszönhetõ többek között, hogy az iGO "menekült" a telefonos platformokról. Éljen a globalizáció. Szóval használjátok nyugodtan ezeket a megoldásokat.
Viszont tuti nem lesz rajta fingóapp... nemtom, hogy élem túl, talán majd felveszem a sajátom -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem örülnék neki, ha ilyen képeket csinálna a telóm... de ezért +60-80ezret ki nem adnék, miközben afriss sygicemrõl is le kéne mondanom <#idiota>#idiota> )
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Engem nem zavar, de Imi lehet, hogy lángcsóvát fúj majd :-)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1. felmásolod
2. telepited az apk-t
3. sys.txt-ben belövöd a felbontást.
Használod. Cirka 5 perces mûvelet.
[merlinw.org]
(ettõl még az alapverza egy szaggató redva, gondolom valami WinCE emuláció felett fut 😄DD )
Forza.
2014:
itunes & google play
kattintok, megveszem, fizetek
kollegám talán másfél éve a csamcsung telójához sd kártyán kapott igo-t. szánalmas banda.
Forza.
Mindig gyõzködöm magam, hogy andoridos jóféle ketyere, esetleg a leolcsósult iPhone4s, de aztán mindig csak a Nokiánál kötök ki.
320x240, 400x240, 480x320, 800x480, 854x480, 960x540, 1024x600, 1024x768, 1280x720, 1280x800, 1920x1200
[merlinw.org]
Dead Effect steam-en!!!!!! <#wow1>#wow1><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#nevetes2>#nevetes2>
Kezdik kapizsgálni végre hogy ezeknek pc-n is van piaca!
Next PC upgrade: 2022
Az írásodból pedig úgy értelmeztem, hogy viszonteladó (vagy ilyesmi) vagy.
Next PC upgrade: 2022
el se merem képzelni, mit érzel, amikor azt mondom: visszatérítõs HITELkártya 😄
nem kell foglalkoznom az egyenlegemmel, nyugodtan kamatozhat a pénzem a takarékszámlán, majd a költések után 2700ft hasznot zsebelek be hónap végén és egyben utalom az összes költés ellenértékét. az évezred üzlete - nekem!
Forza.