Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Leírtam én is ( #204517 ), és Zorro is, hogy nem is igazán akarnak versenyezni. Több éve átnyergeltek az autókba beépített rendszerekbe, és ott jól elvannak. Nézd meg a honlapjukat is, azt reklámozzák, az az elsõdleges piac.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Hát igazából a mozinak egyetlen elõnye maradt, mégpedig az ,hogy premierkor láthatod a filmet, na jó, meg nagy a vászon 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sippie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a trafipaxot hogy jelzik? Gondolom offline módban az nem megy (a fixen kívül persze), vagy frissítsem utazás elõtt, aztán bízzak abban hogy még 6 óra múlva is ugyanott a trafi és nem máshol? 😄
Tinman
Nem igazán értelek.

Miért baj az, hogy pl. a Nokia a fényképezõ funkciók csúcsra járatása mellett ingyenes navival csábít?

Nem tudtok vele versenyezni? Hát ez ilyen "deal with it" szitu. :-/

Garmin Mobile XT-t használtam sokáig, aztán bepróbáltam jó pár éve a Nokia akkor még OVI maps-nek hívott csodáját. Hát mit ne mondjak a kezdeti ígéretes elõjáték után vagy fél évre leírtam, mert annyira gáz volt.

De Nokia csak javította, csak finomította, csak meghallgatta a userek igényeit és azt kell mondjam, hogy kb. 3 éve közel etalon szint. Soha nem gondoltam volna, hogy abból kilépegetõs, béta ízû, erdei utakra terelõ foshalmazból egy mocskos profi navi lesz. Az lett.

A 3 év alatt jó pár környezõ országban használtam és nem 1x vagy 2x, hanem simán heti rendszerességgel használom a mai napig. Legutóbb Bécsben tettünk egy olyan próbát, hogy Volvo RTI + androidon futó IGO + Nokia Maps.

Utóbbit kell kihoznom gyõztesnek, mert egyrészt folyamatosan figyelmeztetett a tényleg trafi veszélyes helyekre másrészt, a Garmin-hoz hasonlóan ez is eléggé tenyerén hordozza a usert, felkészít az élesebb kanyarokra, idõben szól, többször szól és a frissítések? 3 havonta simán jön hozza térképfrissítés (wifin szoktam leszedni), az utolsó friss körforgalomig minden rajta, ahogy kell.

Eskü szidom neked, mihelyst elégedetlen leszek vele, de baxa meg ingyen, offline, hangnavival, Szomália utcaszinten? Hát mit akarunk még? :-)

És jól csinálja a Nokia. Akart a tököm venni Nokiát, aztán most már erõsen le kéne beszélni, hogy ne megint azt vegyek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Olvass utána. A Waze az egyik legnaprakészebb térképpel rendelkezik VILÁGSZINTEN. Gond nélkül eljuthatsz vele Pekingbõl Párizsba is, ha arra tartja kedved. Közben eldöntheted, hogy autópályán vagy nem fizetõs úton közlekedj, a leggyorsabb/legrövidebb úton, a rendszer által a lezárásokat, dugókat, baleseteket automatikusan elkerülve. Meg trafipaxba sem futsz bele, mert a fix trafik alapból, az ideiglenesek pedig a közösség által jelentve folyamatosan benne vannak.

Miközben az iGO térképekbe nagy nehezen negyed évente bekerülnek a változások. Nem beszélve az "elõfizetésekrõl", aminek hiánya esetén még az alapprogram sem frissül, ha nem csenget az ember, nemhogy a térkép... Na meg persze a már említett SD-kártyás szenvedés a 21. században. Nem, a Primo nem kell, mert semmire nem való, a 8.1-8.3-hoz képest nulla tudású, csicsásnak szánt szemét...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
star wars _MEGINT NEM_ 😞((

'nyád, lucasarc 😞

Forza.

arty

Én csak a magam és környezetem néhány emberének nevében beszélhetek: ha lett volna igo droidra, vszeg évek óta tulajdonosok lennénk. Mindenképpen szerettem volna legális navit, mert pokoli hasznos, ezért hálából nyilván akartam is fizetni érte.
Kollega IGO-ját néztem ifonon, mondta h valami négyezer valamennyiért vette, namondom akkor mondom megyek és én is megveszem droidra... és jött a pofon 😊 Még leveleztem is valami képviselõvel - remélem nem veled, mert elmérgesedett a vita 😄 - hogy ez most komoly-e, hogy nincs... vegyek készüléket, amin van, mondta. Akkoriban Trémobil kínálatában volt is vagy EGY(!) készülék, a már említett sdkártyás megoldással... 😄D
De azé' ne lopjam el, hiszem megvehetõ!!! 😊 Azóta is ki vagyok borulva az üzleti modelltõl. Tehát bizonyos készülékekre jó üzlet, de mennyiséget eladni nem az.... oké. (persze lehet h igy van, mert supportot kéne fenntartani, stb - nemtom pl a galaxys igo problémáit ki kezeli, talán a Té?)

Ma ajánlgattam sokaknak a Sygicet, de mindenki ájgózik - azt mondták, hogy azt megvennék, mert megszokták, de a Sygicet ki se próbálják, mondván van IGOjuk, jóaz, nem kell "új". Még mindig ilyen erõs a brand.
Mondjuk az egykoron ifonos, ma droidos kollega azt mondta: "jó neki a guglmepsz" :/

Szerintem van igény offline navira, bár vszeg egyre kevésbé lesz....

Forza.

zorrobomber
Tévedsz ha azt hiszed, hogy a térképek árán kaszálunk 😊 Alapvetõen különbözik a két modell(közösségi vs. profi térkép), lehet hogy a közösségi mûködik Bp.-en, de megnézném elindulnál -e vele mondjuk Dél-Spanyolországba.

Dzsini
Steamen LEGO akciók, 5 euro darabja: Marvel Super Heroes, Batman, Batman 2, Lord of The Rings, Harry Potter 1-4, 5-7

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Neked úgyis tökmindegy. Felrakod a pócra a konzolos verziók mellé hisz akkora rajongó vagy....<#beka3>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én még a 3-nál tartok...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hallod te túlságosan is ráérsz az a bajod...<#nevetes1>

Rapid81
Talán a nagy ritkán ökör árért frissített térképek is sokaknál hozzájárulhattak az iGO hanyagolásához... Én 3 éve a Waze-t használom. Folyamatosan, a felhasználók által frissített naprakész térképek és percrekész "közösségi" információk például trafiról, balesetrõl, terelésrõl, stb.

Az iGO egy törött kerekû lovaskocsi a TGV-k világában...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sippie
akkor marad bundleba, kuponnal <#idiota>
Botond
Ez gonosz volt!
Házibarkácsolni kell, hogy a legális játékod feature-eit kihasználd...Szép dolog.

Shep
Hát figyelj ha csalódás lesz neked a film akkor az eddigiek alapján nagyon félre ismertelek így látatlanban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez nem az a film 😊 Engem amúgy inkább a 13-as, vagy Hill ügynök jobban érdekeltek volna, de mint mondtam itt errõl volt szó 😊

Dzsini
Mások 100 játékot szednek össze bundlekból, hogy ennyi pénzt elkölthessenek, õk megadják a lehetõséget, hogy ezt egy kattintással elintézd 😊

zorrobomber
Fifa 14 - 20 dollár

Fpocok
What the actual fukk?

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
holnap megyünk moziba reá, most tulzott elvárásaim lesznek

kösz 😞(( 😉

Forza.

zorrobomber
Az elõzõ erre ment.

zorrobomber
Pont ha rákattintasz a linkre akkor láthatod hogy kattintasz, megveszed és használod. iPhone detto.

Btw az ingyenes google nokia akármilyen mapsnek is köszönhetõ többek között, hogy az iGO "menekült" a telefonos platformokról. Éljen a globalizáció. Szóval használjátok nyugodtan ezeket a megoldásokat.

Lehet itt azért videókártya probléma is. Nem szereti az aktuális driver-t például.

Sippie
ne offoljá!
<#idiota>

egyébként Scarlett Johansson vetkõzik?
Rapid81

Shep
Hát gyerekek Amerika Kapitány 2 egy 10/10-es szórakozás, az egyik legjobb akcióhõsös film amit eddig láttam, nem tudnám megmondani, hogy ez, vagy a Bosszú Angyalai a jobb. Olyan akciókat hoztak össze, hogy csak néztünk, ráadásul igen komoly mondanivalója és aktualitása is van a filmnek ami egy szuperhõsös filmtõl igen nagy plusz részemrõl. Mint film nem 10/10 ez egyértelmû de a szórakoztatási faktor az üti a 10-est, de jó legyen csak 9,8 😊

Tinman
Fényképezõ + GPS és futó buzi! Így a helyes :-)

Viszont tuti nem lesz rajta fingóapp... nemtom, hogy élem túl, talán majd felveszem a sajátom -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
fényképezõvuzi! <#idiota>

(ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem örülnék neki, ha ilyen képeket csinálna a telóm... de ezért +60-80ezret ki nem adnék, miközben afriss sygicemrõl is le kéne mondanom <#idiota> )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Helyénvaló volna, ha a telefon-navigátor-warez-melyik-jobb-telefon-OS témát a telefon topikok egyikében bontakoztatnátok tovább.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Imi helybõl nem köp lángcsóvát, de a warezt tényleg nem kéne túlságosan erõltetni a topikban (amibe benézve azt hittem, hogy eltévedtem...)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Eddig nem hittem a digitális(!) zoomba se... sok dolgot újraértékelek én is a már ÁLTALAM is leírt Nokia kapcsán. Asszem szerelembe este Lumia 1020-al :-(

Tinman
Legjobb helyen :-D

Engem nem zavar, de Imi lehet, hogy lángcsóvát fúj majd :-)

Totti5
Nekem nem ment, biztos bennem van a hiba, de minek szopassam magam gánnyal? annyit nem ér, csupán csak a múlt árnyai miatt volt hogy zsigerbõl IGO kell az új telómra ( hisz volt GPSem amikor ezek bejöttek a magyar piacra és IGO volt rajta és jó volt ), csak azóta eltelt nagyon sok év. Hát tévedtem, most már számomra az IGO semmi, és még csak ne is júzer barát. Váltottam boldog vagyok és elégedett. Ahogy írta Arty 2 kattintás és minden OK.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
az biztos, hogy igen hasznos tulajdonsága a nokiáknak!

Forza.

MerlinW
Warez IGO Androidra:

1. felmásolod
2. telepited az apk-t
3. sys.txt-ben belövöd a felbontást.

Használod. Cirka 5 perces mûvelet.

[merlinw.org]

arty
bazinagy herce hurca lehet, ha a torrentoldalak hõsei is képesek a készülékek nagyrészén mûködgetõ* verzát is összebarkácsolni... 😊

(ettõl még az alapverza egy szaggató redva, gondolom valami WinCE emuláció felett fut 😄DD )

Forza.

arty
Még1x kérdezem - ezek hol élnek? A marson?

2014:
itunes & google play
kattintok, megveszem, fizetek

kollegám talán másfél éve a csamcsung telójához sd kártyán kapott igo-t. szánalmas banda.

Forza.

Tinman
Eközben Nokiáéknál példaértékû ingyenes, offline navi van.

Mindig gyõzködöm magam, hogy andoridos jóféle ketyere, esetleg a leolcsósult iPhone4s, de aztán mindig csak a Nokiánál kötök ki.

arty
pedig a pna/pda korszakban nem volt az rossz, jó térképpel....

Forza.

arty
jövõbe 😄DDDD

10 év, talán igaz lett volna. talán!

Forza.

arty
Tégy ellene .... javárj, ahoz meg lusta(???) vagy 😛PPP

Forza.

MerlinW
Én minden droidra fel tudtam tenni (ismerõsök rendszeresen járnak hozzám ezzel) mindenféle warez IGO-t. A készülék tipusa, márkája lényegtelen, az OS verzió az max ami variálást vonhat maga után. A Primo pedig mindig is támogatta az 1080p-t.

320x240, 400x240, 480x320, 800x480, 854x480, 960x540, 1024x600, 1024x768, 1280x720, 1280x800, 1920x1200

[merlinw.org]

arty
Ha nem tudod, akkor szerintem te ájfonos vagy 😉

Forza.

grebber
ÁÁÁ ez az így kell ezt csinálni. Minden fórumot telesírok az androidos game-ekkel hogy jöjjenek pc-re mert kellenek és meghallgatásra találnak az imáim.

Dead Effect steam-en!!!!!! <#wow1><#taps><#eljen><#nevetes2>

Kezdik kapizsgálni végre hogy ezeknek pc-n is van piaca!

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Sorry, nem tudtam!
Az írásodból pedig úgy értelmeztem, hogy viszonteladó (vagy ilyesmi) vagy.

grebber
arty

el se merem képzelni, mit érzel, amikor azt mondom: visszatérítõs HITELkártya 😄

nem kell foglalkoznom az egyenlegemmel, nyugodtan kamatozhat a pénzem a takarékszámlán, majd a költések után 2700ft hasznot zsebelek be hónap végén és egyben utalom az összes költés ellenértékét. az évezred üzlete - nekem!

Forza.

zorrobomber
Öö, ezt írtam én is más szavakkal. Amúgy nem, nem házibarkácsok, de eleget fecsegtem már... Kösz hogy belinktelted az oldalukat, lassan 7 éve dolgozok itt 😊