Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
//Amúgy sem lenne képem átmenni, hidd el. Inkább tűrném a turbinát 😊
Adversus solem ne loquitor
Szomszédban laknál, vinném hozzád az enyémet is (ha lesz) átépíteni 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért rohadt hangos a ps4, mert olyan balfasz módon van megépítve, hogy a motherboard egyik oldalán van az APU, viszont a ramok és a vrm a másikon, és csak egyetlen bloweres hűtés van rajta... Az egész rendszer úgy van kitalálva sajnos, hogy a venti egyszerűen ne kapjon elég levegőt a beomlő oldalon, így ilyen picsányi lukakon kénytelen legyen levegőt áthúzni a mainboard másik oldaláról, hogy le legyen hűtve az eszcájg odaát. A tervezési balfaszság az egész. A venti nagyrészt vákuumban pörög, mint a befogott szívócsövű porszívónál. Ott a OneX. Ugyanez a bél kb, és olyan csendes, hogy nemigaz. Na ott egyoldalon van minden, van egy baszomnagy vaporchamberes common cooling plate, azt hűti a blower.
Az enyém át van építve úgy, hogy ez a balfaaszság fel van oldva. Ehhez persze át kellett alakítanom.
Most ilyen.
Meg ilyen.
Ja meg egy mocsadék a paszta, ami a procira van kenve. Már attól kb a felére esett vissza a hangja, hogy conductonautra cseréltem.
És így ezt tudja.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.20. 11:10:11
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy csak érdekesség, hogy millió noti jár nálam, múltkor benyaltam egy AMD-vel, off-ban is (s)írtam is róla. Hamar kaptam másikat garba, de ez is turbina. U.i. teljesítményű i3 kussol, vagy csak akkor hallod, ha tényleg indokolt. Ez alapból kis turbina, terheléskor nagy turbina. Icc éjemdé. Pathetic.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
June 18, 2018
Rumours posit that the PS5 will come out in 2020 and will feature an AMD graphics processor.
Citing anonymous sources “familiar with the entire situation”, hardware site WCCFtech claimed that the PS5 is set for a 2020 release and will use AMD’s upcoming Navi GPU architecture as well as and AMD Zen-based CPU. Little is known about the upcoming Navi chip, although it is thought that it will be based on 7 nanometre process technology, but will not be designed to compete in the high-end PC market; some journalists have even theorised that the architecture is being designed with the PS5 in mind.
The suggestion that the PS5 will come in 2020 is in direct contradiction to a claim made by Tsuyoshi Kodera last month, in which he said that the PS5 was three years away."
Btw, vettem egy Fifa 18-at Originen direktben (hajrá akárki a vébén), úgyhogy most megint nincs vásárlás egy darabig (euro árfolyam <#levele>#levele>). Meanwhile a (második) PS Vitám átalakult Stardew Valley géppé. Kb. ennyi a gaming most 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.06.19. 13:49:30
Az EA Originen nincs régiókorlát.
Így van, szerintem nem lehet egyetlen más interaktív film/kalandjátékhoz hasonlítani, mert elég sok az elágazás. Ha pedig valamit elrontasz/rossz döntést hozol, az adott karakter meghalhat és onnantól fogva az a rész ki van lőve (tehát lemaradsz az ő történetét bemutató szegmensekről - persze csak a következő végigjátszásig).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha vicces/rage bemutatóra vágysz új és retro játékokról egyaránt, akkor Tyrannicon.
Ha őrült de azért aranyos csatorna megtekintésére támad kedved csak és kizárólag új játékokkal, akkor 8 Bites.
Hirtelen ennyi.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Forza Horizon 3-ban a 60 fps-t úgy tudom elérni, ha bekapcsolom a V-sync-et. Ez volt a gond. a Kékhalálozás oka, de hogy miért, nem vágom, mióta kikapcsoltam semmi gondja nincs a gépnek. 30 fps-sel, Unlocked frame-mel nem csinál kékhalált, ez azért krvára érdekes ám.... most vagy a játék bugos de nagyon, vagy a gépem alkatrészei nem kompatibillisek.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.18. 16:06:12
Ha nincs OC a kártyán/gépen, akkor valszeg haldoklik a VRAM, de a fenti linkkel letesztelhetsz mindent.
[merlinw.org]
Annak idején 2003-ban is közröhej tárgya volt a játék, és mindenhol ezt hozták fel negatív példaként évekkel a megjelenés után is. Igazi szemét a cucc.
Értem én, hogy retro láz van, de hát könyörgöm. Csak azért hoztam fel, mert a Steam a képembe tolta a főoldalon a játékot. Nem értem, nem értem.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.06.18. 10:19:59
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.18. 00:09:36
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A videókkal nekem a spoileresség is bajom, jobb szeretem átélni magam, és ennyiből a cikkek nagy átlagban biztonságosabbak, ráadásul éppen ezért is próbálnak átfogóbbak lenni. De mindkét médiumban lehet ezt jól űzni, kiegészíteni egymást. Egy játékról, amiről fogalmam sincs, abból már nehezebb 15 percnyi jó videót kiragadni, nekem gyakran egy 1 órás demó sem hozza meg a lelkesedésemet, de kellően átfogó és mégsem spoileres videót lehet, ha van rá szándék.
Egyébiránt tudsz említeni ajánlott youtubert név szerint? Esetleg ajánlott videót? Lehet, hogy pár ismert játéknál megnézném magamnak egyet-egyet.
Azt azonban nagyon kevés újságíró tudja pótolni, amit az a kb. 5 db youtuber - akit figyelemmel kísérek - 1-1 videóval el tud érni, tehát, hogy eldöntsem: érdekel-e az anyag vagy sem. A Dark Souls-szal pl. "nem jártam volna meg", ha megnézek pár videót (bár igazad van, negyed óra alapján arról pl. nagyon nehéz véleményt alkotni - az ömlengő és dicshimnuszokat zengő cikkek meg konkrétan megtévesztőek szerintem, bár tény, hogy páran szóvá tették, hogy nem a sztori dominál).
A Baldur's Gate-nél még internet is alig volt és nem is lett volna lehetőségem megnézni, de ahogy megláttam a részletes karaktergenerálást máris szerelmes lettem belé. A Detroit-ból a kezdő 5 perc elég volt ahhoz, hogy szintén rákattanjak (ez sajnos azonban úgy tűnik viszonzatlan szerelem marad, mivel nem úgy tűnik, hogy PC-re valaha is kiadják), most 2 youtuber csatornáján követem a homlokegyenest eltérő végigjátszásokat.
Azért örülök, hogy te is elismered, hogy olykor te is "pár percből szoktad belőni" 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy simán mennek rajta nálam NES-esek, DOS-osok is, és még be is jönnek látványra.
Hasznosak a játékmenet-videók, ne érts félre, ha nagyon nem vagy kompatibilis velük, az kiderülhet, meg az is, ha magával ragad, de én nem ezt érzem a legmegfelelőbb iránytűnek. Stimulálásnak nyilván kifejezetten jó egy videó, hiszen manapság elvárt a mozgóképanyagos tartalom az olvasás helyett*, és ez a videojátékoknál a legkevésbé sem meglepő.
Mondjuk én pár percből szoktam belőni, mire számítsak <#buck>#buck> De ha vannak releváns vélemények, azok segítenek belőni a további irányokat. Persze egy mai AAA-játéknál kb. már a logótól okosnak lehet lenni.
*Nem rád értem, de általában jellemző napjaink tartalomfogyasztására. Nálam ez vegyes, van, ami videón kell, másból viszont örülök, ha inkább a kőtáblára vésett verziót olvashatom.
Ezzel az a gond, hogy nekem ezt biztos van aki betudja műhisztinek, hiszen ő jóval kevésbé veszi észre, hogy az agya át van toszva, mint az enyém. (Hogy ez abból fakad-e, hogy életemben nem ittam egy csepp alkoholt, ki sem próbáltam a cigit, kávét soha nem iszok, ahogy energiaitalt se, gyógyszert még betegen se szedek (ha egy mód van rá) azt nem tudom. Szemüveges sem vagyok.)
Eskü ez történt: A GoW elején megnéztem 2 percet a quality módból, 2 percet a performance módból és rögtön eldöntöttem, hogy melyiket fogom jobban bírni. Bejött, mert a 60-ról 48-ra leeső frém bár rohadtul zavaró, de az idegrendszerem nem piszkálja, a 48 frém még mindig "relatív" folyamatosnak tűnik, nem potyog szét a kép a szemeim előtt.
A quality móddal 3x is tettem próbát, főleg azután, hogy RatGábor szerint elképzelése sincs arról, hogy valaki miért akarná NEM quality módban tolni a GoW-ot. Mind a 3 alkalommal nem, hogy perceket, de alig fél percet bírtam. Egy esetben egy zárt kisebb téren néztem körül, de világos volt. Az amit ott láttam, azt a halálos ágyamon az unokámnak fogom merni csak elmondani. Legyen elég annyi, hogy: "ezt mégis, hogy a faszba képzelték?". Ja és mindezt FHD-ben, nem ám 4k-ban... négy kában... négyben...
Akkor elmagyarázom: nem a PS4 Slim vs. Pro, és nem a One vs. S közti különbségről írtam.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.17. 01:19:16
Next PC upgrade: 2022
Azt a 90%-ot javítsuk mondjuk 5%-ra. Van talán egy, max két tucat játék, amiben van ilyen.
Biztos én nem értem, amikor maguk a konzol gyártók hívják így a cuccaikat, meg a prő változatok 90%-ában is ott a performance és a grafribi mód is.
Ma már azért messze nem arról szól ez, hogy két külön asset csomag legyen egy lemezen, vagy egy előző generációs vas miatt bele kell férni 32 MB RAM-ba. Egyszerűen csak visszább kéne nyesni pár effektet, lod fázist máshogy belőni, vagy szimplán aggersszívabban használni dinamikus felbontást, de a legtöbben nem teszik, mert belesz@rnak, úgyis fogyni fog. Szó nincs kétszer lefejlesztett játékról, mert mindig a base hw limitációit figyelembe készül minden, különben a Sony/MS nem engedi megjelentetni a hardverén.