Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
És akkor (minimum) ketté válna a konzol piac is --- a gazdagabbak és a hétköznapi igényűek táborára... és persze, mindkettőnek meg kellene csinálni ugyanazt a Gád o Vart...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Nemtudom mennyire tudati dolog a tolerancia. Nem vagyok értője a témának. Nemtudom mennyire akarásból fakad, hogy én ezt mostanra teljesen tudom tolerálni. Nem az akarással indult mindenesetre, hanem a tapasztalással.
Azt mindenesetre én is támogatom, hogy lehetNE opció más igények kiszolgálása is, mégha én akkor is a szebbet választanám. De lehetne. Költségoldalon sem hiszem, hogy a nemléte indokolható. Inkább az alacsony igény az. Azt is értem, hogy ez az, ami kétségbeejtő. Absz. értem.

Adversus solem ne loquitor

Atisz
Azt meg lehet csinálni többféle befejezésnél, de egy olyan játéknál, ami fejezetenkénti más-más döntést veszi latba a végkimenetnél (és egyébként az epizódok meg- vagy nemléte is függ ettől), nos, ott finoman szólva is necces az ilyesmi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
A normális YT-erek mindig elkészítik az alternatív döntések felvételeit is...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Persze, hogy nem, de nincs az az alapos kritika ami negyedórányi egybefüggő játékmenettel felérjen, ha arról van szó, hogy eldöntsd: szeretnél-e az adott játékkal játszani avagy sem. A döntéshozós cuccok esetében pont, hogy rosszabb a helyzet, hiszen kicsi a valószínűsége, hogy azokat a döntéseket hoznád, amiket a felvételt készítő, így mindenképpen érdemes neked, magadnak végigjátszanod.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Írtad, hogy a te idegrendszered abs. eltolerálja. Ez egy olyan képesség, mint Superman-nek a mindig kemény, golyóálló dákó. Irigyellek, komolyan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha most szűz lennék, ez durván átszakított volna bennem valamit.

De komolyan... ez így leírva, kimondva, rohadtul kétségbeejtő számomra(!).

IMYke2.0.0.0
(Egyelőre PC-n) Én ha érzékelek ilyesmit, akkor sem hányok tőle, és nem akarok senkit sem kardélre hányni érte...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezek után direkt ki fogom próbálni, csak a kíváncsiság miatt, de van egy olyan érzésem, hogy fel se fog tűnni. Most épp Bloodborne-ozok és ott se érzékelek semmi problémát se szerencsére.

Why so serious?

Moby
Ennyire iszonyatos elbaszott félretervezett hűtése a világon nincs még egy masinának. A frame meg nem a fakéz pozitív...olyan 6-8 perc lenne gondolom fordítással együtt, hogy jobb frame legyen. Az lett a prioritás, hogy szebb legyen. Ez lett a standard prioritás. Az sony vásárolók nagyrészét nem érdekli a frame, ez konzolokon soha nem volt különösebben téma. Pl, a nagy előd gow3 sem volt stabil frame. Még ennyire sem. Soha-soha nem volt erről/ebből seholsemmi. Szó nincs itt ilyenről, hogy nem bírja a pró. Ha kétszer ennyi tranyő lenne benne, akkor azon lenne olyan graf, hogy azon nyígjon a frame. Az architektúrából kitaposható/kicsavarható maximális látvány a target, valamilyen konzolos mércével elfogadható frémmel. Mindig is ez volt, mindig is ez lesz. Ez egy darabig prioritás volt itt-ott, naughtynál, stb, de már seho sem az. Elengedték ők is. A vásárlóik többsége nem ezt várja el.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Detroit rajta van a beszerzési listámon feltétlenül.

Tinman
YT soha nem képes visszaadni azt a közvetlen élményt, mintha te tolnád a cuccot. A döntéshozós cuccok esetében viszont valóban működhet, mert ott igazából gaming nem történik, csak a kar előretolása és a szöveg kiválasztása. Autoplay.

Condemned 1 nekem jobban megmaradt, a 2-öt úgy éltem meg, hogy egynek teljesen okés, de újra nem tolnám.

A Manhunt nekem azért jött be kegyetlenül, mert nem adtak a kezembe lézerfegyvereket, hanem nagyon is tétje volt a dolgoknak, észnél kellett lenni és abs. érthető volt, hogy a karim miért is akarja túlélni az elmebeteg rohadékok hadát. Kimondom: Remekül beleéltem magam, mert gyilkosokat eltenni láb alól az valahogy sose érintett mélyen...

A döntéshozós játéknál sajna a fő csapásirány mindig ugyan az, bár az UD eléggé igyekszik más lenni és többé kevésbé ez sikerült is neki, hiszen itt azért nem TWD-féle "úgyse/úgyis meghal" kimenetelek vannak, hanem tényleg pár rossz döntés és megy a kari a levesbe.

RatBaG
skoda-horror! <#taps>
még csak egy free demo, de nagyon tetszik. simán játszódhatna magyarországon is, az utaknak, falvaknak ugyanolyan a hangulata. és jönnek a zsigulis rossz arcok. hardcore ötvös csöpi!

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Nekem még soha nem volt szín gondom frissítés után a PS4-el, de én az a fajta vagyok, akinek ha a pofájába tolnak egy update-et, akkor ha lehet 1 hónapig elnyomogatom, mert nem fizetnek nekem a béta tesztért. Telómon csinálom most ezt... cseszeget pár napja a 8-as droiddal én meg járok röhögni a sok nyomin a megfelelő topikba, hogy a frissítés ezt is elszabta, meg azt, meg amazt. Sosenemtanulnak. Sose.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.16. 20:39:04

Tinman
Tudom... performance módban elviselhetőbb nekem a durva droppok ellenére is. Eskü próbáltam quality mellett is és viccen kívül nem akartam elhinni amit látok. Ki a fxm képes azt úgy tolni??? A kamera forgatásakor gyakorlatilag szétesik a kép, darabos borzalom, az agyam meg leolvad. Komolyan beteg lennék tőle, hogy úgy kellett volna volna végigtolnom.

Tök jó, hogy a GoW a gen egyik legszebb címe, de hát nem bírja a Pro. Nem bírja. És tudod közben milyen hangja van a konzolnak? Félelmetes. Ezek után a Be Quiet, meg Strix cuccok után az a kifejezés, hogy "paraszt", nem képes eléggé jól leírni, hogy mennyire igénytelen. És nem szedhetem szét, mert még garos, élvezhetem a turbinát -.-

Atisz
A vége is látszik, ahol az elágazások egybeérnek 😉

3Error
A Manhunt game-ek jók voltak bizony. <#vigyor1>

A Detroit-ot én sem látom "sokkal komolyabbnak", mint a többi "interaktív filmet", egyébként. Nagyon szép, nagyon jó a világa, de azért a "játékos szabadság" ugyanúgy le van kötve a sztori oltárán. (bár a chapter-ek végén látszik, hogy mennyi mást is választhatott volna a játékos - valóban több, mint a régebbiekben - hogy a végére mennyit számít az adott vonal, azt nem tudom)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Azért nézz meg a Detroit-ból pár epizódot, tényleg szinte kizárt a 2 ugyanolyan játék, remekül meg vannak csinálva a kulcsfontosságú döntések és QTE-ek sikeres abszolválásán múló elágazások, rengeteg lehetőséggel 1-1 karaktert illetően. Biztos meg fog változni a véleményed erre vonatkozóan (az Until Dawn és a Heavy Rain egyáltalán nem ennyire részletes és szerteágazó).

Atisz
Youtube let's play-ek világában elég határozott véleményed lehet valamiről úgy is, hogy nem játszottál vele, nem kell már csalódott játékújságírók savanyú véleményére alapoznia senkinek... a choice & conseqence játékok persze ez alól (is) kivételek.

A Condemned 2-ben volt sztori és extrémebb volt az 1. résznél, ami egy extremitásra épülő játéknál nem hátrány. A Manhunt nekem viszont túl elmebeteg volt, nem érdekelt.

Az Until Dawn és Detroit nekem pont azért tetszik, mert érdekelnek az elágazások. Ezeknél a játékoknál nem foglalkozok vele, hogy x óra, csak az, hogy mi lett volna ha... ez nem afféle akkor is "megcsinálom 1 hp-vel 2 perc alatt azt a szintet" féle fachievement vadászat, meg játszd újra végig NGX+ módban a játékot, hanem tényleg egy érdekfeszítő, gyakorlatilag új tartalommal teli kaland.

Voltan
"mert a PS3 bekapcsolása előtt nemcsak a késeket kell előlem elzárni, de a cipőfűzőket is."

😄😄😄😄😄😄😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A minap a PS3 viccelt meg. Tudom prevgen, de azért megmosolyogtatott. Bekapcsoltam, és a hang a tévéből csak a dashboardon jött, játék közben nem. Miért? Mert múltkor néztem, hogy fülessel használható-e annyira, mint a PC (troubleshooting után a megfejtés: muhaha, dehogy!), de utána visszaállítottam HDMI-re. Mit kellett csinálnom? A jól beállított konzolt újra beállítani ugyanúgy, ahogy addig is volt.

Egyébiránt a PC-s limited RGB-beállítást simán nyomja alapból ez is, HDMI-kábel esetében át kell állítani, ha jobb színeket szeretne az ember. A PS4 is ilyen? A frissítések nem nem veszik el itt is a színeket, ugye?

De legalább játékok ratgabtempósak: addig tart eljutni a főmenüig, amíg Steamről lejön 10 GB. Egyszer tényleg azért fogok venni PS4-en, hogy megtapasztaljam, lemásztak-e a Sonynál már a fáról, mert a PS3 bekapcsolása előtt nemcsak a késeket kell előlem elzárni, de a cipőfűzőket is.

Plagendpléj!
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.06.16. 11:21:27
benőmenő
"Alap, hogy a konzol ára nem léphet túl egy lélektani határt."
Ezzel semmi probléma nincs, de könyörgöm fix hw-nél 2018-ban a 1080@beton30 még egy base konzolnál is létminimum. Amit a gow produkál prőn az bármilyen szélben lengedező, indirekt megvilágított szakállnál is fakéz pozitív.
Tinman
"Alap, hogy a konzol ára nem léphet túl egy lélektani határt."

Szerintem ezen kellene változtatni a gyártók fejében. 100%, hogy lenne igény a komolyabb kiadásokra durvább árcédulával. Ha már ennyire gúzsba kötik az exclu címeket, hadd tolhassa már aki akarja szebb felállásban. Valahol ez lett volna a Pro, meg a skorpinyó', de előbbinek egyértelműen nem jött össze. Jó persze... a kisebbik szar.

"Tehát, be akarod dugni a játékot, nyomsz egy startot, és játszol."

Ez az előretelepített Win10-ek korában már PC-n sincs másképp. Tőlünk nyugatabbra sokkal jellemzőbb az "egybegépek" vásárlása. Bemész a boltba veszel egy Ci7-es asztali Dell-t, bekapcsolod, 10 perc múlva teljesen használatra kész... leszámítva persze a Win10 update-et. Erre egy Steam Big Picture módban és tényleg hülyebiztos az egész és a játékok durván olcsóbbak, mint konzolon. Ez idővel elég komoly kompenzálás. Tény, hogy a konzolos játékok árai is egyre gyakrabban nyaldosnak alacsony partokat, de még így is magasabbak, mint amikor PC-re ezeröté' veszel 3 db. AAA címet.

A történelem ismétli önmagát. Mindig az volt a jellemző, hogy a konzolok Day1 megközelítik egy korrekt gamer PC szintjét. Aztán telnek az évek és a PC brutál módon elhúz mindig. Majd jön egy nextgen konzol és megint egész vonzónak tűnik techno szempontból egy konzol (nem a Bitch nyilván).

"PC ami HW ügyileg mocsok drága"

Itt azesgén' milliószor lerágott csont ez már, hogy éppen milyen szintet képvisel egy PC vs. konzol. Ha a BTC patkánykodás nem történt volna, nem állnánk ilyen csehül ezen a téren... ja és a memóriák árai is rég megbolondultak. (16 GB 3000 MHz-es DDR4-et vettem anno 31k körül, most 65k. Gyönyörű -.-)

"bajlódni a PC-vel, drivereket frissíteni, karbantartani"

Elvileg a Win10 pont erre lenne válasz, de egyelőre nem nagyon jön neki össze... nem mondom, gyakran a user is vastagon hibás, de nem ez a jellemző.

Tinman
Fura, hogy a Condemned 2-ről ennyire határozott benyomásod van, amikor elvileg nem toltad végig. Én igen és finomabb a meglátásom vele kapcsolatban. Szerintem az 1. rész jobb volt.

Ebben a stílusban nálam a Manhunt 1-2 a nyerő. Évekkel később toltam le, mint kijöttek, de hugh... azok nagyon odavágtak összhatásban nálam. Szó szerint hiányzik a piacról a stílusa.

Ezek az Until és tsai cuccok egy patronosok. Igen, végig lehet őket tolni még 1x megnézve egy másik utat, de nekem erre ezeknél sosem volt ingerenciám a Fahrenheit kivételével. Ezek tényleg csak filmek, de annyi időm azért nincs, hogy újra 7-8 órát elvegyenek az életemből.

Hmmm... közben eszembe jutott, hogy a The Walkind Dead S1-et is 2x toltam végig, de igazából felesleges volt. Csak arra világított rá, hogy a döntéseimnek igazából nincs nagy súlya és ezen a Telltale a többi játékban csak még tovább rontott.

Voltan
Nem tudom,volt-e már,de Originen a Titanfall 2. 7.5 Eur. Már csal a single kampány miatt is megéri, én nagyon élvezem!

Tinman

Persze messze nem tökéletes játék, fél oldalnyi hiba van róla a fejemben, de így is etalon lett.

A Witcher 1-et (nem EE) anno letoltam Day1 vettem, eléggé tetszett. Sajnos itt véget is ért a pályafutásom, mert a final save elkeveredett és így nem folytattam a 2. résszel. Tervben van az 1. rész (immáron EE) letolása és majd utána a 2. rész és majd utána a 3. rész GOTY. Szóval ez nem holnap lesz.

Dzsini
<#eljen>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Prince23
Ja már okés, ki kell offolni a szinkront.

Dzsini
Ez egész internetről lekapcsolódós dolgot végigcsináltad? a reset az az alaphelyzet, a szövege alapján egyértelmű.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Prince23
Itt lenne a pontos leirás

és nekem nincs ilyenem. csak sima alapérlelmezett alapbeállítás. Mentés kéne reset

nem tudsz olyat,mint a steamben?..offline indítod el új játék,aztán majd azt felszinkronizálja a felhőben átírva a régit?
Prince23
Nem talált, szinkronizálás után ismét a régi mentés használható. reset kéne ami a youtube vidókon is látható. annak felül kell elhelyezkednie.

Dzsini
"Alaphelyzet" a neve, keresd ki az alkalmazások között, ott klikk a "speciális beállítások"-ra, és azon belül találod meg.

Prince23
A Forza Horizon 3 mentéseit szeretném resetelni, de nekem sehol sincs olyan opcio hogy RESET.
Apps szóra a keresőben

Dzsini
ha elkezded a startba beírni angolul (apps), a neki megfelelő magyar találatokat is megkapod - "alkalmazások és szolgáltatások"

IMYke2.0.0.0
Mondjuk "Alkalmazások és összetevők"?

//Szerk.:
Angol Windows 7-esen: "Programs and Features"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.06.15. 20:09:57

Prince23
Windows 10-nél az Apps & features magyar megfelelője mi? A keresőben hogy keressem ki ezt? Magyar windoes van, és angolul kéne ezt kikeresnem...

Hehe, ahogy te vagy a God of War-al, úgy vagyok én a Witcher 3-al. És most, hogy a Cyberpunk-ig is már csak 1-2 év van hátra.....hát ilyenkor örülök hogy a kockaság a szenvedélyem. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Na ja, a PS3-as felhasználói élmény a macerák miatt is PC-re visszaűzős szint. Nyilván embere válogatja, és aki már a konzolos hülyeségeket megszokta, annak utána az idegenebb PC-s nagyon összetett, ahogy fordítva is nehezebb megszokni a helyi sonys sajátosságokat.

A kényelem rengeteg különböző szempontot takar eleve, szubjektív, hogy kinek melyik mennyire fontos.
benőmenő
Plug&play élmény úgy a ps2, gamecube környékén volt utoljára. <#wave>
Atisz
Így van. Ebben is jobb volt a 2. rész.

Szerintem a Condemnedben a harcon kívül a játékmenet körülbelül interaktív film szintjén van. Kiírta, hogy nyomd meg a gombot, és elővette az aktuális nyomozókütyüt, neked maximum fényképezni kellett vagy irányítania sugarat, és ettől marha jó detektív lettél.
Voltan
Erről nekem az az elméletem - ami könnyen lehet, hogy nem helyes, hiszen csak box360-am van, meg egy kevés tapasztalat egyéb, újabb konzolokkal (értsd, nekem nincs 😊 ) - hogy régóta valahogy egymást kötik béklyóba a konzolok és a PC. Az utóbbi mindig erősebb, és jobb, ideális esetben, az előzőnél pedig kompromisszumokat kell kötni. Alap, hogy a konzol ára nem léphet túl egy lélektani határt. Ezt erősen karcolgatják már az új Boxszal, de arról inkább nem is mondok semmit. A lényeg, hogy a piac már rég, és belátható ideig végig az átlag, kvázi casual játékosra lesz belőve. Tehát, be akarod dugni a játékot, nyomsz egy startot, és játszol. Az elvárások, és a technika viszont az utóbbi időben óriásit ugrott, és ahhoz, hogy a konzol olyan legyen, ami elviszi a kívánt szinten a dolgot, kompromisszum nélkül, ahhoz vagy brutál árú gép kell, ami már messze túlmegy az átlag felhasználó lélektani anyagi küszöbén, vagy pedig a játékok ára fogja verdesni a 40-50 ezer Ft-os szintet, ami szintén nem opció.

Alternatívaként persze van a PC, ami HW ügyileg mocsok drága, és bár sokkal univerzálisabb, mint bármely konzol, de ez sem a mainstream járható út az iparágban. Arról nem is beszélve, hogy az átlag felhasználó nem lez hajlandó bajlódni a PC-vel, drivereket frissíteni, karbantartani,stb. Ő "dug-és katt" élményt akar, ami plug and play ide-vagy oda, PC-n nincs meg. Ez nagyon sokakat eltántorít, az anyagi vonzaton felül is.

Szóval jelenleg itt tartunk. Maradéktalanul senki sem boldog.

Atisz
Hiába egyszerű rail shooter (vagyis magyarul nem irányítjuk a karakter mozgását, csak a célkeresztet) a Dead Space: Extraction (az hittem hogy Wii exkluzív, de tényleg rajta van a PlayStation Network-ön), rengeteg bónusz információt elárul a Dead Space univerzumról (többet, mint a 2 játék - a harmadikat direkt nem említem - és a 2 rajzfilm együttvéve), ráadásul baromi jól el vannak találva a karakterek és remekül bele vannak szőve az szegmensek (a járvány kitörése az Aegis VII-ön, az Ishimura elérése) a játékokból megismert események közé. Annyiban hasonlít az Until Dawnra és a Detroitra egyébként, hogy itt is más-más szereplőt irányítunk epizódonként.

A Condemned egy nesze semmi fogd meg jól játék, elképesztően nyomasztó hangulattal és izgalmas játékmenettel (annak ellenére, hogy az egyoldalú közelharc miatt olykor-olykor monotonná válik). A 2. rész egy tökéletes folytatás: minden nagyobbat szól, jobb a nyomozás megvalósítása, a próbababa áruház helyett egy horrorisztikus babagyárba látogathatunk el, ott a medvetámadás, arról nem is beszélve, hogy végre értelmet nyer a sztori és szól is valamiről a játék az 1. rész semmitmondó sorozatgyilkosokra vadászó gyilkosos humbugja után).

Az Until Dawn és a Detroit valóban nem hagyományos kalandjátékok, hanem inkább interaktív film-kaland keverék. Tárgyhasználat nem is nagyon van: nyomozás, párbeszéd, keresgélés és a QTE-k. Nekem tetszik mindez, ha a sztori jó és mind2 cím esetében az (mondom ezt úgy, hogy a Detroitnál egyértelmű butaságok vannak, amit némiképp enyhít az elágazások elképesztően magas számának ténye, illetve maga ez a "az android is ember, csak egy kicsit más" alapkoncepció 😊).

Nem tudok róla, hogy a Dead Space: Extraction-ről vagy a Condemned 2 elérhető lenne PS Now-n.
Tinman
DS:E tényleg nem éri meg a fejfájást... a Condemned 2-öt én anno eléggé élveztem, de szerintem az 1. rész jobb volt. A TLoU tényleg must play cím, főleg a remastered. Az Until Dawn-ról vegyesek az érzéseim. Idén pergett le, alapvetően jó volt, de rémesen egygombos, told a kart előre cucc volt ez is, ráadásul szombat d.e. nekiestem, d.u.-ra pergett a credits. Mondhatnám úgy is, hogy a hülyék kalandjátéka. Én értem, hogy ez most az új irány és a jövő 3.14-nája amúgy is a (Koenig)segg, de én már csak ilyen konzervatív vagyok és szeretnék egy picit gondolkodni egy kalandjátékban.

A Detroit-ot még nem toltam, biztos jó, de ez is csak egy újabb film. Nemtom... ez a qrva God of War olyan magasra nyomta fel a lécet, hogy nem egyszerű visszatérni a Földre. Mert a God of War: Játék. JÁTÉK! (Elnézést érte.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.14. 21:26:47

grebber
Egyik sem kell... PSNow és levan a gond mindenről<#hawaii>

(Nem mellesleg a Dead Space: Extraction-ért egy tetrist se vennék az valami igazi hulladék.. Mobilon különbet fosnak a cégek.)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.14. 20:54:11

Next PC upgrade: 2022

Sovány vigasz de a PS3 és a PS4 lefedné mind az ötöt.
Atisz
Hát igen. Így maradtam le a Dead Space: Extraction-ről, a Condemned 2-ről, a Last of Us-ról és az Until Dawn-ról. A Detroittal együtt ez "már" 5 cím, ami édeskevés ahhoz, hogy meggyőzzön arról, hogy bármikor is bárminemű konzolt vásároljak - tekintve, hogy ez az 5 játék kb. 3 különböző platformra jelent meg.

Tinman
Ez inkább a játékipar szégyene.

Semmi szükséges ezekre a retek konzolokra. Az a hang is ami a PS4-ből kijön az vállalhatatlan. Kitolják a jobbnál jobb címeket, olyan kompromisszumokkal a gyenge hardver miatt, hogy a fal adja a másikat. És nincs választásod. Nem teheted meg, hogy jó, akkor én veszem a PS4 Pro Pro Plus-t mert nincs. Van a fos PS4, meg van a kevésbé fos, de attól még rakat szar Pro is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.14. 19:24:24