Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt mindenesetre én is támogatom, hogy lehetNE opció más igények kiszolgálása is, mégha én akkor is a szebbet választanám. De lehetne. Költségoldalon sem hiszem, hogy a nemléte indokolható. Inkább az alacsony igény az. Azt is értem, hogy ez az, ami kétségbeejtő. Absz. értem.
Adversus solem ne loquitor
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De komolyan... ez így leírva, kimondva, rohadtul kétségbeejtő számomra(!).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Adversus solem ne loquitor
Condemned 1 nekem jobban megmaradt, a 2-öt úgy éltem meg, hogy egynek teljesen okés, de újra nem tolnám.
A Manhunt nekem azért jött be kegyetlenül, mert nem adtak a kezembe lézerfegyvereket, hanem nagyon is tétje volt a dolgoknak, észnél kellett lenni és abs. érthető volt, hogy a karim miért is akarja túlélni az elmebeteg rohadékok hadát. Kimondom: Remekül beleéltem magam, mert gyilkosokat eltenni láb alól az valahogy sose érintett mélyen...
A döntéshozós játéknál sajna a fő csapásirány mindig ugyan az, bár az UD eléggé igyekszik más lenni és többé kevésbé ez sikerült is neki, hiszen itt azért nem TWD-féle "úgyse/úgyis meghal" kimenetelek vannak, hanem tényleg pár rossz döntés és megy a kari a levesbe.
még csak egy free demo, de nagyon tetszik. simán játszódhatna magyarországon is, az utaknak, falvaknak ugyanolyan a hangulata. és jönnek a zsigulis rossz arcok. hardcore ötvös csöpi!
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.16. 20:39:04
Tök jó, hogy a GoW a gen egyik legszebb címe, de hát nem bírja a Pro. Nem bírja. És tudod közben milyen hangja van a konzolnak? Félelmetes. Ezek után a Be Quiet, meg Strix cuccok után az a kifejezés, hogy "paraszt", nem képes eléggé jól leírni, hogy mennyire igénytelen. És nem szedhetem szét, mert még garos, élvezhetem a turbinát -.-
A Detroit-ot én sem látom "sokkal komolyabbnak", mint a többi "interaktív filmet", egyébként. Nagyon szép, nagyon jó a világa, de azért a "játékos szabadság" ugyanúgy le van kötve a sztori oltárán. (bár a chapter-ek végén látszik, hogy mennyi mást is választhatott volna a játékos - valóban több, mint a régebbiekben - hogy a végére mennyit számít az adott vonal, azt nem tudom)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A Condemned 2-ben volt sztori és extrémebb volt az 1. résznél, ami egy extremitásra épülő játéknál nem hátrány. A Manhunt nekem viszont túl elmebeteg volt, nem érdekelt.
Az Until Dawn és Detroit nekem pont azért tetszik, mert érdekelnek az elágazások. Ezeknél a játékoknál nem foglalkozok vele, hogy x óra, csak az, hogy mi lett volna ha... ez nem afféle akkor is "megcsinálom 1 hp-vel 2 perc alatt azt a szintet" féle fachievement vadászat, meg játszd újra végig NGX+ módban a játékot, hanem tényleg egy érdekfeszítő, gyakorlatilag új tartalommal teli kaland.
😄😄😄😄😄😄😄😄😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyébiránt a PC-s limited RGB-beállítást simán nyomja alapból ez is, HDMI-kábel esetében át kell állítani, ha jobb színeket szeretne az ember. A PS4 is ilyen? A frissítések nem nem veszik el itt is a színeket, ugye?
De legalább játékok ratgabtempósak: addig tart eljutni a főmenüig, amíg Steamről lejön 10 GB. Egyszer tényleg azért fogok venni PS4-en, hogy megtapasztaljam, lemásztak-e a Sonynál már a fáról, mert a PS3 bekapcsolása előtt nemcsak a késeket kell előlem elzárni, de a cipőfűzőket is.
Plagendpléj!
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.06.16. 11:21:27
Ezzel semmi probléma nincs, de könyörgöm fix hw-nél 2018-ban a 1080@beton30 még egy base konzolnál is létminimum. Amit a gow produkál prőn az bármilyen szélben lengedező, indirekt megvilágított szakállnál is fakéz pozitív.
Szerintem ezen kellene változtatni a gyártók fejében. 100%, hogy lenne igény a komolyabb kiadásokra durvább árcédulával. Ha már ennyire gúzsba kötik az exclu címeket, hadd tolhassa már aki akarja szebb felállásban. Valahol ez lett volna a Pro, meg a skorpinyó', de előbbinek egyértelműen nem jött össze. Jó persze... a kisebbik szar.
"Tehát, be akarod dugni a játékot, nyomsz egy startot, és játszol."
Ez az előretelepített Win10-ek korában már PC-n sincs másképp. Tőlünk nyugatabbra sokkal jellemzőbb az "egybegépek" vásárlása. Bemész a boltba veszel egy Ci7-es asztali Dell-t, bekapcsolod, 10 perc múlva teljesen használatra kész... leszámítva persze a Win10 update-et. Erre egy Steam Big Picture módban és tényleg hülyebiztos az egész és a játékok durván olcsóbbak, mint konzolon. Ez idővel elég komoly kompenzálás. Tény, hogy a konzolos játékok árai is egyre gyakrabban nyaldosnak alacsony partokat, de még így is magasabbak, mint amikor PC-re ezeröté' veszel 3 db. AAA címet.
A történelem ismétli önmagát. Mindig az volt a jellemző, hogy a konzolok Day1 megközelítik egy korrekt gamer PC szintjét. Aztán telnek az évek és a PC brutál módon elhúz mindig. Majd jön egy nextgen konzol és megint egész vonzónak tűnik techno szempontból egy konzol (nem a Bitch nyilván).
"PC ami HW ügyileg mocsok drága"
Itt azesgén' milliószor lerágott csont ez már, hogy éppen milyen szintet képvisel egy PC vs. konzol. Ha a BTC patkánykodás nem történt volna, nem állnánk ilyen csehül ezen a téren... ja és a memóriák árai is rég megbolondultak. (16 GB 3000 MHz-es DDR4-et vettem anno 31k körül, most 65k. Gyönyörű -.-)
"bajlódni a PC-vel, drivereket frissíteni, karbantartani"
Elvileg a Win10 pont erre lenne válasz, de egyelőre nem nagyon jön neki össze... nem mondom, gyakran a user is vastagon hibás, de nem ez a jellemző.
Ebben a stílusban nálam a Manhunt 1-2 a nyerő. Évekkel később toltam le, mint kijöttek, de hugh... azok nagyon odavágtak összhatásban nálam. Szó szerint hiányzik a piacról a stílusa.
Ezek az Until és tsai cuccok egy patronosok. Igen, végig lehet őket tolni még 1x megnézve egy másik utat, de nekem erre ezeknél sosem volt ingerenciám a Fahrenheit kivételével. Ezek tényleg csak filmek, de annyi időm azért nincs, hogy újra 7-8 órát elvegyenek az életemből.
Hmmm... közben eszembe jutott, hogy a The Walkind Dead S1-et is 2x toltam végig, de igazából felesleges volt. Csak arra világított rá, hogy a döntéseimnek igazából nincs nagy súlya és ezen a Telltale a többi játékban csak még tovább rontott.
Persze messze nem tökéletes játék, fél oldalnyi hiba van róla a fejemben, de így is etalon lett.
A Witcher 1-et (nem EE) anno letoltam Day1 vettem, eléggé tetszett. Sajnos itt véget is ért a pályafutásom, mert a final save elkeveredett és így nem folytattam a 2. résszel. Tervben van az 1. rész (immáron EE) letolása és majd utána a 2. rész és majd utána a 3. rész GOTY. Szóval ez nem holnap lesz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
és nekem nincs ilyenem. csak sima alapérlelmezett alapbeállítás. Mentés kéne reset
Apps szóra a keresőben
//Szerk.:
Angol Windows 7-esen: "Programs and Features"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.06.15. 20:09:57
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A kényelem rengeteg különböző szempontot takar eleve, szubjektív, hogy kinek melyik mennyire fontos.
Alternatívaként persze van a PC, ami HW ügyileg mocsok drága, és bár sokkal univerzálisabb, mint bármely konzol, de ez sem a mainstream járható út az iparágban. Arról nem is beszélve, hogy az átlag felhasználó nem lez hajlandó bajlódni a PC-vel, drivereket frissíteni, karbantartani,stb. Ő "dug-és katt" élményt akar, ami plug and play ide-vagy oda, PC-n nincs meg. Ez nagyon sokakat eltántorít, az anyagi vonzaton felül is.
Szóval jelenleg itt tartunk. Maradéktalanul senki sem boldog.
A Condemned egy nesze semmi fogd meg jól játék, elképesztően nyomasztó hangulattal és izgalmas játékmenettel (annak ellenére, hogy az egyoldalú közelharc miatt olykor-olykor monotonná válik). A 2. rész egy tökéletes folytatás: minden nagyobbat szól, jobb a nyomozás megvalósítása, a próbababa áruház helyett egy horrorisztikus babagyárba látogathatunk el, ott a medvetámadás, arról nem is beszélve, hogy végre értelmet nyer a sztori és szól is valamiről a játék az 1. rész semmitmondó sorozatgyilkosokra vadászó gyilkosos humbugja után).
Az Until Dawn és a Detroit valóban nem hagyományos kalandjátékok, hanem inkább interaktív film-kaland keverék. Tárgyhasználat nem is nagyon van: nyomozás, párbeszéd, keresgélés és a QTE-k. Nekem tetszik mindez, ha a sztori jó és mind2 cím esetében az (mondom ezt úgy, hogy a Detroitnál egyértelmű butaságok vannak, amit némiképp enyhít az elágazások elképesztően magas számának ténye, illetve maga ez a "az android is ember, csak egy kicsit más" alapkoncepció 😊).
A Detroit-ot még nem toltam, biztos jó, de ez is csak egy újabb film. Nemtom... ez a qrva God of War olyan magasra nyomta fel a lécet, hogy nem egyszerű visszatérni a Földre. Mert a God of War: Játék. JÁTÉK! (Elnézést érte.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.14. 21:26:47
(Nem mellesleg a Dead Space: Extraction-ért egy tetrist se vennék az valami igazi hulladék.. Mobilon különbet fosnak a cégek.)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.14. 20:54:11
Next PC upgrade: 2022
Semmi szükséges ezekre a retek konzolokra. Az a hang is ami a PS4-ből kijön az vállalhatatlan. Kitolják a jobbnál jobb címeket, olyan kompromisszumokkal a gyenge hardver miatt, hogy a fal adja a másikat. És nincs választásod. Nem teheted meg, hogy jó, akkor én veszem a PS4 Pro Pro Plus-t mert nincs. Van a fos PS4, meg van a kevésbé fos, de attól még rakat szar Pro is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.14. 19:24:24