Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
M$ termékek + olcsóság hát....

Next PC upgrade: 2022

Vannak ám. Van egy csomó, ami szó szerint csak walking. Ebben a legwalkingabb egyértelműen az Everybody's Gone to the Rapture meg az Old City Leviathan. A többit, amit játszottam, azokban azért volt valamennyi interakció, minimális gameplay.
Szerk: Ez az interakció a Firewatchban abban valósul meg, h kiválaszthatjuk, h mit mondunk a szereplővel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.06.23. 00:03:33
Voltan
Köszönöm, akkor ennyiért még passzolom, főleg, hogy a Walking Simulator lényegével még nem vagyok tisztában. 😊 Azt hittem, hogy a E.Carter az, de ezek szerint még passzívabb dolgok is vannak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nekem az Ethan Carter jobban tetszett. Az érdekesebb és abban csinálni is kell valamit. A Firewatch szó szerint walking simulator. Szal semmi más nincs benne. Most, h neked ér-e 5 eurót, azt nem tudom. Nem a legrosszabb walking simulator, de nem voltam elszállva tőle. Egy erdőőrrel mászkálsz, közben rádión keresztül beszélgetsz egy diszpécserrel és egy rejtély is előkerül, ami megoldásra vár. Többet nem akarok lelőni. A stílus etalonja még mindig a What Remains of Edit Finch, na meg az Ethan Carter, ha azt is walking simulatornak vesszük.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.06.22. 23:28:55
Prince23
Olcsó Gears of War UE kiadást nem tudtok, ami a Win Store-ban mukodik? PC-re kéne ASAP

Voltan
A Firewatch ér 5 Eur-t? Az Ethan Cartert minden zsenialitása ellenére annyira eluntam félúton, hogy abbahagytam. Ugyanakkor nem írnám le a stílust feltétlenül.

darkSectorxxx
Félrement, sorry. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Ezt nem nekem szántad sztem 😊 De bár igaza lenne a hírnek 😊

Tinman
Firewatch 5 €, Dex 2 €, Prince of Persia-k 3.39 €, Vampire - Redemption 1.49 €, Virginia 0.99 € (9.99€-ról).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Én most leginkább ezekkel szemezek:
Volgarr the Viking - 1,99€
Darkwood - 8,39€
Adam Wolfe - 2,99€
Killer Instinct - 9,24€
HuniePop - 2,49€
Eon Altar: Episode 1 - 1,69€
Distrust - 4,19€
Tooth and Tail - 8,99€
Axiom Verge - 8,99€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.06.22. 18:21:29

Pár játék becsúszott eddig sale-ben. Főleg indie cuccok: Celeste, Night in the Woods, Treasure Adventure World, OneShot, meg melléjük még a Vanquish, ami nem indie. Őszintén, némelyik nem kapott olyan nagy leárazást, de nem sok cuccot tervezek venni, szal kib@ssza. Van valami indie, vagy nem indie gyöngyszem jóáron, amit esetleg tudnátok ajánlani?
darkSectorxxx
Nem jön, hanem LEHET hogy jön! 😄
Nem erősítette meg senki, csak hírverés egyelőre.
De amúgy ja, mendemondák terjengenek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.22. 17:42:00

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄

Ők is külföldi siteokról veszik át a híreket. Persze valszeg ilyen "gamer Blikk" színvonalú újságoktól, akik ilyen "infokból" dolgoznak, hogy "a vezető fejlesztő bal szemöldöke feljebb állt mint a jobb ezért jön a játék PCre".

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
"Update 2: The programmer has now removed mention of PC from their LinkedIn profile, likely prompted by the attention it’s been getting."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Max a Gémsztàr írta.... Ők azota is portolják Mazur lol

Vagy nem. Az elsőről is 14 helyen megírták anno, azóta se emlékszem, hogy játszottam volna...

Why so serious?

Prince23
Voltan
Persze, a gép attól még kihajtja magából, amit bír, akkor is, ha a monitor nem tudja megjeleníteni. Arról nem is beszélve, hogy egy 60 Hz-es moncsin nagyon szarul néz ki minden afölötti FPS érték. Mindenképpen érdemes belőni a natív FPS-re, vagy az alá, ha muszáj.

/Ja, bocs az offért.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.06.22. 08:58:04

IMYke2.0.0.0
Még mindig OFF topik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Elég egyértelmű.. A 60 fps-hez kevesebb erő kell mint a 120-150 eléréséhez.

Prince23
Srácok, az tényleg igaz, ha V-sync-kel és 60 fps vagy 30 fps-sel játszunk, akkor sokkal teljesítmény kímélőek vagyunk a PC-nkkel, főleg a procival és a vga-val?
Mint mondjuk Vsync OFF, és 120-250 közötti az fps? Egy 60 hertzes monitoron értve.
?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.22. 02:34:24

zorrobomber
Srácok, nem vágom, látom hogy lehet valamiféle tallérokat venni Killer Instinct-hez, zavarni fog az engem single player/local multiban?

Prince23
Nemrég játszottam végig a Gears 4-et, és hát a Gears 2, és talán még az első rész minőségét sem tudta felülmúlni, de még így is epic volt, és valahogy egyedi. A kampány rész teljes mértékben moziszerű, és viszonylag rövid, normalon 8 óra volt a végigjátszás. és most éppen hc-n tolom coopban, még jobb élmény így egy picit, de csak egy kicsit. A Gyps dangeres Tűzgyűrűs jelenet nagyon adta 😊) Ha értékelnem kéne 85%

ui: a robotos részek nagyon eröltetettek voltak, és uncsiak. Tudom egy kis váltazotasság, de ez most nem jött be.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.21. 20:42:51

Moby
Picit túl lett ez gondolva. Alapvetően onnan indultunk, hogy a OneX sokkal jobb minőségű, mint a ps4 pro. Pedig nem sokkal drágább. Aki megvette a prót így is, hogy üvölt mint sakál, azt a minimál felárat még simán megadta volna érte, hogy egy ettől is jobb gépet kapjon. Marha nagy mázli, hogy csak keveseknek van otthon mindkettő, így csak kevesen látják/hallják a kettő közti különbséget. Mindezt úgy, hogy a oneX árába még belefért az éppen jobb hardver, ami még éppen elég arra is, hogy pl. a DaS remasztert a konzolok közül egyedüliként vigye fix60 fps@4k mellett.
Persze sajnos mindezzel együtt sincs miért megvenni, de az azért egy sokkal jobb leosztás lehetne, hogy az a gép lenne jobb minőségű, amit még érdemes is megvenni. Gondolom.

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Igen, pontosan.

Dzsini
Meg ki fejlesztene külön változatot annak az öt embernek, aki megvette?

Már most az XoneX és a Ps4Pro esetén is látszik, hogy sokan elslendriánkodják a dolgot...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Azért jócskán túlárazod a csúcskonzolt, de simán kerülhetne 2000 dollár környéki árba. Amit viszont tényleg csak egy szűk réteg vásárolna meg, ergo nem éri meg a gyártóknak.

IMYke2.0.0.0
Így van.
Ha az MS és a Sony nagyon azt akarná --- nyilván, minden pénzügyi és önös érdek ellen direkt szembeszállva ---, hogy egy igazi csúcskonzolt értékesíthessenek DRÁGÁN az igazán TEHETŐSEKNEK (vagy elvetemülteknek), akkor meg tudnák tenni...
De akkor a konzolok nem is 399-499-599 dollárral indulnának, hanem 3999-4999-5999 dollárral...

benőmenő
Nyilván aközött semmi korreláció nincs, hogy a gyártók olcsó konzolokat akartak az AMD meg olcsó cuccokkal kénytelen házalni. 😄
Egyszerűen annyi szólt mögöttük, hogy az APU technológia ott volt a polcon, míg másnak ilyen-olyan okok miatt nincs.
3Error
Nekem még AMD-m van a jáccós gépben, nVidiával. Klíma kell. (mondjuk Intel mellé is kéne, sőt, még ha lenne Nintendo Switch-em, amellé is kéne <#vigyor3>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Moby
Ezt én is így látom. Annyira alapjaiban más az elképzelésünk róla, hogy az én gépemben intel és nvidia van, ezzel szemben a tiédben...nos a tiédben is 😄
Ez a távolról risk és effortmentes AMD nyalogatás kicsit olyan mint a vallás. Templomba nem járunk, nem imádkozunk, nem gyónunk de a húsvét és a karácsony az fasza, az azért jöhet!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.21. 07:44:36

grebber
Elég más fogalmunk van a szar kifejezésről. Bármelyik cég szeretne olyan szar lenni ,hogy a világ 2 legjobb konzoljában ott lehessen.....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.21. 04:14:44

benőmenő
Az a baj, hogy ha tudnának mást akkor azt csinálnák. De a Polaris a Pascal mellett egy nagyobb fing volt, míg a Vegával meg addig erőlködtek, amíg rendesen össze nem rondították a gatyát. A Navival sem vennék mérget, hogy 2020-ra kész lesznek, márpedig addig új konzolgen sem érkezik mivel a ződeknek nincs x86, az Intel meg addig jó, ha eljut odaáig gpu-ban, ami most is van a pro-ban, vagy az X-ben.
A Ryzen az biztatóbb, de egy szálon még mindig tetemes a lemaradás (főleg hogy nekik nem vesz el értékes helyet gpu a lapkán) és még nem láttuk abból a valódi második generációjával mit tudnak előre lépni, mert a magok duplázása az nem lesz elég.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.06.21. 00:08:05
Moby
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, itt egy egy elég jó cikk arról, hogy miért nincs pénze az AMD-nek.
Röviden: mert olcsó szart gyártanak főleg, jót, jó drágán meg nemigazán.

Moby
"Ja már értem"
Ezt erősen kétlem. Szerintem te ebből az egészből nem értesz lószart sem. Nem érted hogy működnek a cégek, nem érted hogy működik az üzlet, a világ körülötted, vagy az emberek. Te pusztán azonos idősíkban létezel ezekkel a dolgokkal. Na, az még nem értés.

Voltan
Ó, ez nem rossz. Köszi a tippet!

grebber
"Ami ha drágább, akkor nem nekik drágább, hanem a vevőknek" Ja már értem az amd nek akkor miért nincs pénze ,mert a jobb cuccokat ugyannyiért adják mint a szarabbat... Aha kérlek mesélj még.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.20. 22:07:02

Moby
De legalábbis az olcsónszartgyártók ezzel az ökörséggel mentik fel magukat.
Mindeközben a világban azért kapható mindenből szar, meg jó. És még csak nem is feltétlenül az árán múlik.
Nekik azért van jobb gépük(pro), mert van egy gyártó, aki törte magát, hogy legyen drágább/jobb. Az, hogy ők ehhez a magukét nem teszik hozzá, meg igénynélküliség. Eleve egy drágább és jobb gépről beszélünk. Ami ha drágább, akkor nem nekik drágább, hanem a vevőknek. Az olcsónszar az nem profitmaximalizálás, csak olcsó meg szar. A legtöbbször minimális profittal.

grebber
Ha valamin nincs semmi kb buksz rajta illetve rohadt minimális a hasznod te se törnéd magad drágább/jobb anyaghasználatra.

Kongy
Még a Slim is sokkal csendesebb a PS4-nél.... de nyilván ez mit sem ér a már említett exkluzívok nélkül. Nekem pl Uncharted, God of War all-time favorite játékok, semmiért nem cserélném le a zajos ps4-emet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Ja nem, nem ilyen szempontból jó. Nem a hw ami benne van. Az egész minősége. Olyan kettő kategóriával a ps4-ek felett. Meg van tervezve tisztességesen, és jó cuccokból összepakolva. A sonynál a szargyártás megy nagyüzemben. Sajnos szinte minden szinten (nem csak ps4, és nem csak a konzumer részlegen).

Az új slimek konkrétan a gigalol kategória a sonynál. Már csavarok sincsenek benne. A fröcsiműanyagba vannak belenövesztve a műanyag csapok, amibe felfűzik az egészet, majd a műanyag csap tetejét megolvasztják, és ellapítják...
Simán a hatvanas évek szovjet iparának minőségét produkálják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.20. 20:07:56

benőmenő
A Skorpiő tényleg jó gép lenne (nyilván minden relatív, de a natív 4k@beton60 Forza 7 az magáért beszél), csak nincs exkluzív játék, ami miatt bárki is rákényszerülne.
De a régi VHS magnó Xbonet is jóval csendesebbnek mondták a ps4-nél.
3Error
Öhh... Ez a mondat kicsit ütött...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
Indie Legends 8 Bundle

Among the Sleep - Enhanced Edition
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
Convoy
Train Valley
Organ Trail: Complete Edition
Zombie Driver HD Complete Edition
Action Henk
Broken Sword Trilogy

Moby
Nyugi, a ps5 már jó lesz. Az ms megmutatta ezeknek a félkegyelmű japóknak, hogy kell gépet építeni.

Kongy
Amúgy simán lehetne szabadalmaztatni, PS4 Moby Edition

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
Ez a mod érdekelné az AMD mérnökeit is a laptopjaiknál...

#Mégicsakvelükvanabaj.

Rohadt neopc ez a PS4, abból is a 2 pálcás -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.20. 17:43:04

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Köszi, Apu! <#vigyor1>

Moby
Nemeladó. Gyerekélesz. 😊