Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ez személyeskedés volt? Hm, akkor mégis csak van olyan hogy "zorrobomberes" - még pedig pejoratív értelemben. Jó ezt tudni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
"Egy szóval: zorrobomberes volt a válasza."

Na EZ a személyeskedés 😊 Amúgy kösz, nem érdekel, keress más ellenfelet a napi bokszmeccsedhez, nekem nincs annyi türelmem mint Zó-nak 😊

IMYke2.0.0.0
* = hogyan és honnan is tudták mindezt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Még mindig nem értjük egymást - nem baj ez, azért van a fórum -, és nem megy át neked sem: azzal van a baj, hogy ez a cég hangoztatta nagy mellénnyel, hogy a közvélemény kutatásuk* szerint nincs szükség belsõ nézetre - ki is adtak pár játékot így - és most, hogy vizes lett a pelus, totálisan új feature-ként --- --- nagyobb DLC-nek tûnõ játékban visszakoznak.
S ha valaki ezt le meri írni, az a múltban él?

IMYke2.0.0.0
Azért személyeskedés, mert nem-eléggé-elítélhetõ-módon azt feltételezi rólam, hogy a hõbõrgõk társaságába tartozom, holott most csakis a véleményemet közöltem a maketingrõl, a Codemasters-rõl <és ráadásul, semmiféle jelzõvel>, nem pedig vérét követeltem azoknak, akik igenlik ezt az "új" feature-t-
Egy szóval: zorrobomberes volt a válasza.

Sir Quno Jedi
Én nekem a Bioware gammákkal egy bajom van, mégpediglen, hogy mindig várni kell az újakra! Sokat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
zorrobomber
aha ümm oké, látom átment

tomsolo
"Ja, hogy sokkal jobb kutyázni a cégeket, mert így azt a visszaigazolást kapod, hogy te okosabb vagy még egy ilyen mammutcégnél is mint a Codemasters. "

Nyugodt szívvel tartom õket kreténnek emiatt, és kicsit se izgat mi motiválta õket arra, hogy egy autós játékban ne legyen belsõ nézet.
Kéziféket is rettentõ kevés játékos használ, minek az?
Távolsági fényszórót meg senki. Ja hogy az nem is volt implementálva.

Rettentõ nagy innovációk ezek, kb mint az TDU2-ben nem lehet lekapcsolni a motort, vészvillogót használni, ülést állítani etc...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zorrobomber
Csak õszinte voltam, nem rosszindulatból írtam, pont ellenkezõleg. Élj kicsit többet a jelenben, mert a gondolkozásmódod arra utal, hogy sokat matekolsz a múlton. Nincs értelme.

Totti5
Játékmenetet ebbe nem láttam. A graf nagyon szép, látványos és hangulatos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Ebben semmi személyeskedés nem volt. Mindemellett teljesen igaza van😊 Persze nem csak rád vonatkozik, lehetett volna címezni azt a hsz-t a játékos fórumközösség 90%-nak.

[merlinw.org]

Totti5
Simán biztos nem, meg amúgy sem. DLC tartalom bõvítés, itt új játékról van, ami mechanikában is más. Vezetési élmény, fizika is más lesz ( hisz azt írták ) és más a koncepció is.

Igen az alapja vagyis a tartalom java az GRID 2, minden más meg át lett szabva olyanra hogy sikeres legyen, mert láthatóan a Grid 2 annyira nem volt az, mint szerették volna.

DLC nagyon jó dolog, de Fifánál sem mûködött pl az EB játék esetében. Nem volt jó vagyis gyenge, tartalmatlan, semmmi újdonság. Ezt a hibát nem követik el megint, a Brzail VB játékba minden beleadtak és külön játékként jön, ami látszik is rajta.

Fpocok
Még töltöm az alapjátékot, de úgy látom, még nincs. Gondolom majd este, de majd írok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Már megint személyeskedsz. Hihetetlen gyerekes ám ez.

zorrobomber
Szabi
akarni akarok, de simán jöhetett volna Grid2 dlc-nek is az eddig látottak alapján..

Grid2 után nemvalószínû, hogy ezt 2-3ezernért többért megvegyem majd..

hasznos frissítés nemigazán volt megjelenés után, csak túlárazott dlc-k, erre most rekordidõ alatt itt egy új játék.. nem is foglalkoztak a javításokkal, egybõl inkább új játékot csináltak mert az újra hoz majd valamennyi bevételt, aztán jövõre jöhet majd megint egy új félkész játék.. és ígytovább

"Nulla tenaci invia est via"

zorrobomber
Te nem érted. Ez a múltban volt, már megtörtént. Most a jelenben vagyunk. Azért vették ki, mert úgy döntöttek. Nem úgy hívják õket, hogy Imy Játékainak Faragója, hanem Codemasters. Nem jótékonysági szervezet, illetve nem is közszolgálat, hanem egy profit alapú cég. Megnézték, a játékosok nagy része nem használja, kivették. A hozzád hasonlók elkezdtek hõbörögni, erre visszarakták, mert nem akartak rossz sajtót. Ennyi. Miért nem tudsz annak örülni hogy most lesz belsõ nézet? Ja, hogy sokkal jobb kutyázni a cégeket, mert így azt a visszaigazolást kapod, hogy te okosabb vagy még egy ilyen mammutcégnél is mint a Codemasters. Oké.

zorrobomber
Nem feltétlenül az a normális, mert ez egy játék. Majd ha ugyanannyi visszajelzést kapsz a játékban az autó viselkedésérõl, mint a való életben akkor nagyobb értelme lesz a belsõ nézetnek, esetleg körbe tudsz nézni(anélkül hogy 60ezerért vennél IR trackert) addig marad a hardcore szimeseknek. Dirt-ben a ralli pályákat nyomtam belsõ nézetbõl, mert ott hadovál melletted a másodpilóta.

IMYke2.0.0.0
Nem érted?
Eleve miért vették ki, amikor a sorozataik nagy újítása volt évekkel korábban a belsõ nézet?

Shep
Aki megvette a Batman Origins Season passt, már tölti neki a DLC-t?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
A DLC-zésrõl nem beszéltem, azt egyébként is nyilván a számokból döntik el hogy jó -e nekik. Amitõl még persze nem lesz jó dolog, de valahol megértem.

A hsz-ed második részére csak azt tudom mondani, hogy kétlem hogy hazudnak, simán elhiszem hogy az emberek nagyobb hányada külsõ nézetbõl GRID-ezik, konkrétan én is... Illetve még mindig nem értem hol a gond? Csak ismételni tudom magam: akarsz belsõ nézetet vagy nem? Akarsz, itt van, akkor mi a gond?

kigyi
Azért gáz egy autót motorháztetõrõl meg az autó mögül kell vezetni...... Nem az a normális, ha benne ülsz? Én ezt sohasem értettem meg. Még egy NFS-ben elmegy, mert az pont erre lett kitalálva gyorsan kell menni tele hibával és nem törik össze a gép sem 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
dragon age 3 megjelenés dátum és játékmenet videó.
Bárcsak közelebb lenne a csapat managment a ME sorozathoz, talán még én is tudnám játszani.

IMYke2.0.0.0
A baj csak a marketingjükkel van - biztos elfelejtetted, de a Codemasters volt az a cég, aki/ami kijelentette, hogy a feldarabolt játékoknak van létjogosultsága...
...és ugyanez a cég mondta nagy mellénnyel , hogy a játékosok nagy számban nem is használják a belsõ nézetet, ergo nincs is szükség rá.

Most meg egyenesen feature-ként reklámozzák.

zorrobomber
Ez mondjuk speciel tipikus kössünk bele valamibe hozzáállás. Akarsz belsõ nézetet vagy nem? Akarsz, itt van, akkor mi a gond? Az hogy tanulnak a saját hibájukból?

Shep
Tárgytalan, Pixelvision.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mindig elfelejtem de mi is az a steam skin amit Rapid használ?

IMYke2.0.0.0
Bumm, ott a pont 😊

Szabi
ráadásul Grid2-bõl direkt kihagyták a belsõnézet, így most azzal prómozhatnak hogy itt van belsõnézet <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Így van - s vélhetõen, amit a videón láttunk, annak a fele külön DLC-s lesz... <#eplus2><#wilting>

Szabi
Grid 2.5

IMYke2.0.0.0
Háááát...

zorrobomber
Grid Autosport
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Heheh - a "Mini Motor EVO"-ban a 2 multplayeres öcsi teljesíthetõ local match alatt, egyedül is 😊

Nekem nagyon nagy csalódás volt az elsõ rész, nem vártam egy Baldur's gate, vagy Planescape színvonalat, de a DA története, és a helyszínek, karakterek szerintem nagyon sablonosak, és unalmasak voltak.

A 2. részt valamiért sokan nem szeretik, pedig szerintem jobb lett, az legalább nem sablonra épült.

Shep
Mármint ugyanazt a hibát dobja. Úgy érzem nem szarakodok én itt tovább, ghostolok egy rendszert az max 15 perc ez bohóckodás a steammel meg ki tudja meddig tartana még.

Shep
Hát ez ugyanaz

Shep
Ja, közben én is rájöttem 😊

genndy
Te, ez a leírás MacOS-hez van ám...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Mert a kettõt nem lehet egyszerre? Értem.

tomsolo

IMYke2.0.0.0
Nézd végig, rendben?

Totti5
Azért játszott vele meg MMO fan és érdekli a TES, vagy azért, mert egy hálás és népszerû téma most, ami sok pénzt hoz majd yutubon neki.

Én sejtem melyik, ezért sem veszem ezeket komolyan, mert nem komolyak.

IMYke2.0.0.0
Ja, és folyamatosan PVP-znek - Angry Army...
Szóval, bocs Totti5, de én hiszek neki.

tomsolo
Tipikus hörcsögfalka szöveg.

Annyi, de annyi jó játék van... na persze mikor néha a kalózöböl se elég, hogy az ember találjon egy neki tetszõt - értsd amihez lenne éppen hangulata, nem ám pénze.

Ha nehéz az analógiát felfogni, érdemes helyettesíteni a játékot, filmmel.

IMYke2.0.0.0
Végignéztem.
Joe nem öt percet játszott vele, az biztos.

Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Totti5
Nyilván az, amikor arra megy rá hogy szar legyen.

Meg kell hallagatni a másik oldalt is ( nem olvastam róla hogy szar lenne ), leghihetetlenebb esetben pedig ki kell próblni ha érdekel.

Vagy meg lehet nézni egy fikavideót és konstatálni, hogy amit vártál??? az szar. Ez is egy megoldás.

Metacritic 78% az bárhonnan nézve közelében sincs a szarnak.

Shep
Jó most már el sem indul ez a retek, ezt írja ki steam needs to be online to update. please confirm your network connection and try again

Találtam rá egy megoldást de marhára nem értem mit kellene csinálnom

Nevertheless this advice will not help the people with this First-Time-Install-Issue because there is no folder like "/Users//Library/Application Support/Steam/" at this point of the installation process.

Anyway I got the problem solved for my case doing the following:

Open up your Finder, Applications, Utilities, Terminal.
Terminal should launch – if you're not familiar with it, don't worry, do exactly whats written down here and you should be fine.

Type:

cd /
cd Applications
cd Steam.app
cd Contents
cd MacOS
./steam.sh

Sir Quno Jedi
Nekem is százával állnak a játékok itt halomban. DE a DA3, W3 stb. elsõbbséget élvez. Azonnal játszandó, minden más eldobandó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3