311803
-
500k ingyen kulcs.
F@szbúk kell hozzá. Meg Twitter... -
Nem, de ettől a 100x lerágott AC csonttól biztos izgalmasabb, szóval jöhet az info!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.08. 18:49:33 -
vannak ám AC vélemények omg xd -
Ingyen CrashTime 2őt vágjátok? :) -
Nem akarok flémet indítani, de én így vagyok vele. Ez az én véleményem. Az első rész élvezhető volt. Friss, új, jó történettel. A második már unalmas volt. A Revelations-ig minddel játszottam. A Revelations-ből kb. 1 órát bírtam, mert az már akkora egy idiótaság volt és olyannyira monotonon, hogy inkább sünt szültem volna helyette... Azóta messzire kerülöm az AC sorozatot...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.10.08. 18:40:36 -
Pont az egy volt a semmitmondó monoton fostenger. 0 sztory-val.
Vagy rohadtul burokban éltél AC ügyileg, vagy flame-et akarsz ezzel indítani. -
Na ezt még ember nem mondta ki így előtted xd
Részemről az egyet végigszenvedtem, mert nem volt jobb dolgom és a városok szépek voltak ott és akkor. A kettő határozottan jobb lett, de ezt is csak zenehalgatás mellé zombi módban bírtam tolni. A bátyókapucninál pedig besokalltam, ebben az életben többet elő nem veszem.
A négyet próbáltam ki egy 15 perc erejéig, mert ekkor lett új vga, de 15 perc után beértem a városba és beflasheltek a régi részek, szóval sikítófrász és shift+del.
Azóta ezt már bármelyik sandbox ubi játék tudja produkálni nálam
Annyira egygombos, egykaptafa cuccok, hogy hihetetlen. -
Az egész AC-ból az első volt az egyetlen jó játék. A többi szimpla fostenger... -
Mire elővennéd 3 új rész jön, abból 2 remake. :D -
Tudom, tudom, de jó látni nem? :) -
Első AC-t kivéve mindegyik jó játék volt. Igaz csak egyszer kijátszós, mert mire elővenném megint jön a következő rész. Ha nem kettő :D -
Ezer éve vannak ilyenek már.Annyi hogy a lemezt már tudják törni a gépet nem :( -
Ezer éve vannak ilyenek már.Annyi hogy a lemezt már tudják törni a gépet nem :( -

-
Ja, szegény AC-t gyalázni! -
"Talán az AC első részével van egy szinten."
Azért ne menjünk át mocskolódásba :D -
Ezt figyeld! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alien.Isolation.PS4-WaYsTeD -
BM-ban is tudtál felmászkálni a házakra? -
Akarod mondani teljesen más irányba fordultak az 1. rész után.
Így jobban belegondolva a legjobb AC a Hitman: Blood Money. -
Amúgy a legjobb ac a 2. rész volt. de mindegy amiben kijavították az első részben lévő sarokat, utána már nem tudtak hová fejlődni. -
Igen ez igaz, én is unom a sablont, mikor egy széria csak látványban fejlődik.
Unity nem csak abban.
Assassins Creed.
Batman.
Dead Space....stb ebbe fáradtam bele, a látvány kicsit változott.
Dead Space-nél nem volt gond (mármint a sablonosággal), a baj azzal volt hogy az ember vérét szívták azzal hogy elpusztíthatatlan ellenfeleket raktak a játékba, majd egyszer hogy ne bassma fel magam , szégyen vagy nem egy csíttel viszem végig a story miatt azt ennyi.
Legyen nehézség, de ne idegesítő legyen.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.08. 17:53:47 -
No, akkor közel jártam :) -
Mordor pro AC-khez képest:
- érdekel a sztori
- Nemezis rendszer(e nélkül csak egy sima grind feszt az összes AC)
- van értelme a lopakodásnak
- Nemezis rendszer
- folyamatosan változó, fejlődő harcrendszer
- Nemezis system
- nincs 5 órás tutorial
És még mindig az első AC-t tartom a legígéretesebbnek, a többi ipari hulladék.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.08. 17:49:57 -
Hát azzal sem, attól még hogy 51235 billio ábilítit lehet fejleszteni, ettől még szerintem a fősál egy falap izé.
A mászokázós részek nem is értem miért vannak a játékban, a lopakodást sem.
Van 2-3 bozot amiben elbújhatsz csak éppen körülötte 2 km kopárság, ahol nem tudsz lopakodni, szerintem a Mordor sokkal jobb lehetett volna. -
OFF - Fpocok: Grumpy cat film plakátja -
Naiv kívülállóként: én azt gondolom, hogy ez a képi hasonlat lefedi azt, amire zorrobomber gondolt:
Ha mindennap rántott húst eszel, két hét múlva a puszta látványától is vérben forog a szemed - ilyenkor egy "friss és hasonló" már felüdülés (mondjuk nem rántott hús, hanem pácolt sülthús).
-
Velem sem kell egyetérteni, én szerintem meg bármelyik rész lepipálja Mordort. Talán az AC első részével van egy szinten. -
azé ne essünk már túlzásokba. -
Az AC(akármelyik) a kanyarba sincs ehhez képest szvsz. De ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni velem. -
Ezzel én is így vagyok. -
Hát.. ha az AC után jelent volna meg, biztos nem játszom vele. Mondjuk úgy hogy kellemes iparosmunka, egynek elment. Elő sosem veszem megint az biztos. -
Még ha rossz játék lenne megérteném de úgy, hogy egy alapvetően jó produkcióról van szó elég hülye húzás, amivel csak maguknak ártottak. -
Rock Paper Shotgun is megírta, hogy azért csúszik a review, mert nem fogadták el a feltételeket, és így nem kaptak tesztelős példányt. :) -
Azoknak, akik eddig (még) nem nézték meg a kapcsolódó videóját:
"Etikátlan promóciót kértek a Middle-earth: Shadow of Mordorhoz
A legendás YouTube-személyiség, az integritásáról és éleslátásáról ismert brit TotalBiscuit hozta nyilvánosságra, majd Jim Sterling is beszélt arról, hogy a Warner Bros. marketinges partnere, a Plaid Social "érdekes" dolgokat követelt meg azoktól a tesztelőktől, akik megjelenés előtt kértek tesztpéldányt a Shadow of Mordorból.
A marketingcég a tesztpéldányért cserébe gyakorlatilag szponzorált tartalmat kért, kizárólag pozitív meglátásokkal. Azok számára, akik ezt elfogadták, a Plain Social csak úgy engedélyezte a játék streamelését, hogy a pozitív meglátások mellé még kikötötték, hogy a streamernek meg kell próbálnia meggyőznie a nézőit, hogy vegyék meg a játékot, ráadásul a stream mellé egy YouTube-videót, egy Facebook-posztot és egy Twitter-üzenetet is kértek, ismét kizárólag csak dicsérettel. Mindezek mellé a marketinges cég még ellenőrizni is akarta a tartalmakat, mielőtt azok kikerülnek.
Mondanunk sem kell, magára valamit is adó kritikusok ezt nem fogadták el." -
Támogatom. -
Humble Store-on Strategy Week!
Unity of Command-al szemezek már egy kis ideje...
videó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.08. 14:29:25 -
Ebben egyetértünk. -
És egymilliárd légy ugyebár nem tévedhet :) -
Mindenkinek kell egy hobbi - van, aki játszik, van, aki fps-t meg felbontást méreget. Van, aki hol ezt, hol azt. Nincs ezzel semmi gond. -
Pedig ,de.
Nézz be bárhova legyen az torrent vagy eredeti warez stb mi az első dolog amiről szó van.Na? Segítek : Ocsmány/szép-e a grafika jól fut/optimalizálatlan szar-e! Minden más csak 3-adlagos.