Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ártottam én neked :-)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

lostprophet
Kaptam 4 Dead Island: Epidemic giftet, szóljon valaki, ha kell.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

arty
akkor örülök, hogy van még esgés accom!

Forza.

genndy
Rosszabb, nem HG, moderátor <#hehe>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tomsolo
Látod, mindenkinek megvan a maga helye. Meg se merem kérdezni melyik prospektusból sikerült ezt kiollózni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

arty
még jó, hogy itt vagy nekünk te, hogy helyreigazíts, amiko kell

kár, h nem te vagy a HG 😞(

Forza.

tomsolo
Nyilván én is az internethez fordulnék segítségért, miután az ordas nagy oltásom után kiderülne, hogy fogalom nélkül hadoválok másoknak.

Codemasters haverod - aki a cég nevében jár ide beszélni - szintén rendben van.

Shep
Mondjuk én nem is tudom értelmezni ezt a mondatot 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
😄

hülye konzolos vagy, nem érted a quicksave lényegét! mer' a mazter race nem használja lépten nyomon, csak amikor KELL! és akkor milyen jó, hogy ott a lehetõség! 😛PP

Forza.

arty
Megsértõdött, mert felszoptam.

Forza.

arty
van az a beletett óraszám, amikor az összes rpg-s megalkuszik 😉)))

Forza.

arty
az enyémet nem ajánlom, mert akkor lefelszopózik ez a kretén 😊)

viszont ha vele értesz egyet, megúszod eme "büntetést", én megértõbb vagyok, el tudom fogadni, ha két ember esetleg hasonlóan lát valamit 😉

Forza.

Totti5
Jaja, a világ legjobb mentési módszere hogy ha tüsszent a karakter akkor azonnal F6 és mentés. Boss elõtt azonnal F6 és mentés, 2 db ütés a Bossba F6 és mentés, 10 ütés a Bossba F6 mentés.

Ennél jobb nincs a világon tényleg... ja de van, egy jól átgondolt checkpoint rendszer ami mindig akkor és ott ment ahol kell.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tomsolo
...mondta álmodozva a telivér kazuár, aki új fogalmakkal ismerkedett meg az elmúlt napokban.

Azért vicces ez a nagyhalál, amit elõad. Konfliktusba keveredtem elmegyek remetének hozzáállás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én inkább 1,5 napos fingfûrészelésnek nevezném, de ha ez nektek jól esik, akkor nyugodtan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Mondta nemrég: hanyagolja a topikot, inkább játszik.

Shep
Nem érdekli a kollégák bohóckodása, attól meg több esze van, mint ,hogy beleszóljon. (de lehet csak jobb dolga is van)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igazi RPG-s nem tölt vissza! Akkor sem ha meghal!(irónia off)

Alap...

zorrobomber
zorrobomber
Nem veszekedés volt csak alaposan ki lett tárgyalva 😄

zorrobomber
Btw, a belsõ nézetet azért is vették ki, hogy a külsõ nézet nagyobb prioritást kaphasson, és így részletesebb lehessen, elsõsorban a konzolok korlátait figyelembe véve. Azon meg nem kell manapság meglepõdni hogy a PC le van szarva. EOS

zorrobomber
szerintem meg tomsolo-ét, az övé túrósabb

lalakov
Ma én is kaptam Dead Island Epidemicet. Kipróbáltam. Nagyon sajnálom, hogy ilyen irányba vitték el a játékot, ez sajnos egyáltalán nem jött be. 😞 Míg az elsõ részébe már 115 órát tettem.
genndy
Egyikét se.
Unalmas már másfél napja a veszekedéseteket olvasni, abbahagyhatnátok.

tomsolo
Arty-ét, mert cserébe megtanít prospektusokat és sajtóközleményeket hirdetni.

most azon gondolkozom hogy tomsolo vagy arty faszát szopjam fel 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tomsolo
> Cég nevében veled szemben beszéltem, mert én legalább ismerem az álláspontjukat

lv9999

arty
+1

egy mentés a halálok miatt azért jó, ha van 😊

Forza.

arty
Ha szórakoztatna, szmájlit írtál volna - világosan látszik, hogy bánt, hogy valaki rávilágított mély ostobaságodra 😊)
Cég nevében veled szemben beszéltem, mert én legalább ismerem az álláspontjukat és nem csak habzó szájjal vergõdtem a belsõ nézet hiányán...

(valakivel attól félek keversz egyébként, mert én ide statot nem copypásztéltem, de tõled ilyen apróságokon már nem is akadok fenn)
Az "idõ válasza", hogy ha már készen vannak a kocsik, pályák, engine (grid1-2-dlc-kbõl), akkor az érdemi munka helyetti új játékká mixelgetés mellett beleférhet a belsõ nézet elkészítése is - mégis látszódjon már valami plusz tartalom, fejlõdés, hiszen a végén még nem vennék meg... (nem elegen).

Utolsó soraidra érdemben nem reagálnék, ott már teljesen elvette az eszed a paranoia 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Tinmannel mi van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Volt ilyen:
"az 1986-os Sub Mission, amiben két embert kellett megmenteni egy ûrlény karmaiból mindenféle tengeralattjárós pályákon. Ha a játékos kudarcot vallott, a program törölte a lemezrõl az egyik embert. Ha megint kudarcot vallott, akkor a másikat is, így többet nem lehetett játszani a programmal." (forrás: IDDQD blog - igen, olvasom, Tinman ne forgasd a szemedet <#ravasz1>)

tomsolo
Sõt, olyan kéne hogyha meghal a karakter akkor visszavonják a serialt. 😛

Seth
Én meg az összes RPG-bõl kivenném a manuális mentést 😄 Hadd lássa az ember a tettei következményét 😄
Nem sikerült a rábeszélés, helyette megtámadott az illetõ, aki ráadásul fontos lett volna valami küldi szempontjából ? Így jártál, élj vele.
Nem ám pánikszerû quicksave-->quickload

PSN ID.: Beegabor

Érdekes, hogy van egy csomó másik ratyi konzol játék, amiben van manuális mentés.
Fpocok
Az azért van, mert ratyi konzol játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezen akadtam ki a legjobban. Egy RPG, amiben nincs manuális mentés, ráadásul az automatikusból is csak egy van, amit folyamatosan felülír. Hát lol.
Fpocok
Már oda lett adva annak a csávónak, aki megjavította az elsõ részt és azt mondta jó port. Grafika meg olyan, amilyen...

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
"Ez egy akció-RPG, kit érdekel a fizika?"
Majd fog érdekelni, amikor a fél pályán keresztül vonszolod a lábadba akadt hullát és nem tudsz tõle kombózni <#eplus2>

Elég negatívra sikerült a hsz-em, legyen jó a játék, ti fogtok neki a legjobban örülni (én nem, mert nem fogok vele játszani, nem fog meg a h&s), csak nem is tudom hogy hány ígéretes játék után (amiket remegve várt mindenki) olvastam már pont ilyeneket pont itt.

Sir Quno Jedi
Jaaaaaaaaaaaaa... jó, az tényleg fos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én máshová írtam, de bekopizom (mert kapcsolódik a megindított gondolatmenethez).

"1. - 1-2 éven belül be is fejezik a játékot...
2. - aztán még fél évig mennek a szerverek, és...
3. - bumm, lelövik õket, mert kiadják a következõ félkész játékot:
4. - Titanfall 2., és kezdõdik minden elölrõl.

Igen, ez minden játék(sorozat)ra igaz."

Dzsini
bármelyik 😊

(amúgy Darkszósz kettõ)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Minecraft

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sir Quno Jedi
Most melyik gammáról van szó?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"középszar"
Ha csak fele olyan jó lesz mint az elsõ rész, már jól jártam.

"szar a grafika"
Nem nagyon érdekel, kb. olyan lesz mint az elsõ rész grafikája ami szerintem teljesen rendben van, itt-ott a textúrák talán el vannak nagyolva, de összességében a látvány páratlan.

"szar a fizika"
Ez egy akció-RPG, kit érdekel a fizika?

"szar az irányítás"
Van Xbox 360 kontrollerem, innentõl fogva nem érdekel hogy milyen szar az irányítás egérrel.

PRAISE THE SUN!!!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

genndy
Ja, kimaradt a legfontosabb: "fos konzolport".

Dzsini
Magasról kezdve lehet még magasabbra szállni és nagyot esni is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.