Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
kár, h nem te vagy a HG 😞(
Forza.
Codemasters haverod - aki a cég nevében jár ide beszélni - szintén rendben van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hülye konzolos vagy, nem érted a quicksave lényegét! mer' a mazter race nem használja lépten nyomon, csak amikor KELL! és akkor milyen jó, hogy ott a lehetõség! 😛PP
Forza.
viszont ha vele értesz egyet, megúszod eme "büntetést", én megértõbb vagyok, el tudom fogadni, ha két ember esetleg hasonlóan lát valamit 😉
Forza.
Ennél jobb nincs a világon tényleg... ja de van, egy jól átgondolt checkpoint rendszer ami mindig akkor és ott ment ahol kell.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Unalmas már másfél napja a veszekedéseteket olvasni, abbahagyhatnátok.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
lv9999
Cég nevében veled szemben beszéltem, mert én legalább ismerem az álláspontjukat és nem csak habzó szájjal vergõdtem a belsõ nézet hiányán...
(valakivel attól félek keversz egyébként, mert én ide statot nem copypásztéltem, de tõled ilyen apróságokon már nem is akadok fenn)
Az "idõ válasza", hogy ha már készen vannak a kocsik, pályák, engine (grid1-2-dlc-kbõl), akkor az érdemi munka helyetti új játékká mixelgetés mellett beleférhet a belsõ nézet elkészítése is - mégis látszódjon már valami plusz tartalom, fejlõdés, hiszen a végén még nem vennék meg... (nem elegen).
Utolsó soraidra érdemben nem reagálnék, ott már teljesen elvette az eszed a paranoia 😊)
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"az 1986-os Sub Mission, amiben két embert kellett megmenteni egy ûrlény karmaiból mindenféle tengeralattjárós pályákon. Ha a játékos kudarcot vallott, a program törölte a lemezrõl az egyik embert. Ha megint kudarcot vallott, akkor a másikat is, így többet nem lehetett játszani a programmal." (forrás: IDDQD blog - igen, olvasom, Tinman ne forgasd a szemedet <#ravasz1>#ravasz1>)
Nem sikerült a rábeszélés, helyette megtámadott az illetõ, aki ráadásul fontos lett volna valami küldi szempontjából ? Így jártál, élj vele.
Nem ám pánikszerû quicksave-->quickload
PSN ID.: Beegabor
Parasite Eve 2, best game EVER!
Majd fog érdekelni, amikor a fél pályán keresztül vonszolod a lábadba akadt hullát és nem tudsz tõle kombózni <#eplus2>#eplus2>
Elég negatívra sikerült a hsz-em, legyen jó a játék, ti fogtok neki a legjobban örülni (én nem, mert nem fogok vele játszani, nem fog meg a h&s), csak nem is tudom hogy hány ígéretes játék után (amiket remegve várt mindenki) olvastam már pont ilyeneket pont itt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"1. - 1-2 éven belül be is fejezik a játékot...
2. - aztán még fél évig mennek a szerverek, és...
3. - bumm, lelövik õket, mert kiadják a következõ félkész játékot:
4. - Titanfall 2., és kezdõdik minden elölrõl.
Igen, ez minden játék(sorozat)ra igaz."
(amúgy Darkszósz kettõ)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha csak fele olyan jó lesz mint az elsõ rész, már jól jártam.
"szar a grafika"
Nem nagyon érdekel, kb. olyan lesz mint az elsõ rész grafikája ami szerintem teljesen rendben van, itt-ott a textúrák talán el vannak nagyolva, de összességében a látvány páratlan.
"szar a fizika"
Ez egy akció-RPG, kit érdekel a fizika?
"szar az irányítás"
Van Xbox 360 kontrollerem, innentõl fogva nem érdekel hogy milyen szar az irányítás egérrel.
PRAISE THE SUN!!!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R