Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos én is felültem a hype vonatra, igaz nem KS alapon, de az már szinte mindegy. Ez van, így jártunk.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Év csalódására esélyes lehet ez a polgárt pukkasztani akaró early access szökevény.
Utolsó eset, hogy KS-en bármire is adok pénzt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban azt a topikjában érdemes feltenni, vagy itt a következő módon: "AC: Origins kérdésem lenne, tudnátok segíteni? Spoilerbe teszem, mert aki nem játszotta, azt zavarhatja."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit teszel az ignorancia. Érthetetlen. De igazából nem is akarom megérteni... vannak emberek akik egyszerűen ilyenek és nyilván még ők érzik magukat megsértve, hogy lett nekik szólva. Kb. az a szint, mint amikor kiszólok a kerékpárosnak, hogy a gyalogos-átkelőhely nevében benne van, hogy kell rajta áthaladni, erre kikéri magának, pedig nincs ott a kerékpáros tábla, biciklis út a közelbe se. Vagy amikor a piroson előttem átgrasszál az ürge, majd jelzem neki, hogy ez az életébe is kerülhetett volna, erre jön a "mivanköcsög?"
Új grafikus motort kapnak TTG játékai
Emlékszem, réges régen, épp ebszültük, mennyire jó állna a TTG játékoknak egy CryEngine vagy UE motor... hát végül mást kapott...
ui: nem tudok linkelni...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.25. 17:42:48
Annyit kérdeztem tőletek, remélem nem lesz lesz végig minden második jelenet során, hogy nyalipapipiznak állandóan. De hihetetlen hogy ebből mi jött ki itt, hogy rám álltatok keten 😄 Te is már az esetet a vélemény-review féle megoldás felé terelted.....
Aki a játék megvásárlása előtt kicsit is utána néz Bayek háttértörténetéről.... na mindegy.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.25. 15:12:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The Walking Dead - New Frontier lepergett hétvégén.
+ Számomra eddig ez a legszebb Telltale cím, bár még a Border, MC, Baman' egyelőre várat magára, többi megvolt.
+ A sztori annak ellenére bejött, hogy az első percben a főhőst leírtam és közöltem, hogy
+ A hangulat most is megvan.
+ Van kari fejlődés, vannak váratlan és meglepő húzások.
+ Környezeti hangok + szinkron eléggé rendben van!
- Szép dolog abba az illúzióba ringatni magunk, hogy a döntéseinknek súlya van. Továbbra is csak látszólagos/átmeneti és csak ritkán olyan, hogy a köv. szezonra is hatással van valamennyire. De ha van is... a köv. szezonban tesznek róla, hogy az adott karit kiírják. Mehhh.
A legalja példa a ránk erőltetett döntésre az a rész,
- Fogalmam sincs van-e lejjebb non-game fronton. Ez már anyám szint... fogalma sincs a videojátékokról, de ezt ő is lazán végigvinné. Mint játék, már tényleg nem értékelhető. Ezeknek már egy ideje az IMDB-n lenne a helyük. Pedig anno a TWD S1-ben még egész pofás kalandjátékos húzások voltak benne, de ezeket mára szinte teljesen elhagyták és ez nem jó.
- A szokásos putri script trap szindróma! Elmész x irányba, y objekt mellett. Az x triggerel valamit, átvezető és ha nem is zárják le y objekt helyét már csak úgy tudsz visszamenni, ha újra elkezded az EGÉSZ epizódot előröl. Ez olyan szinten irreális, hogy ha nincs "válaszfal", akkor moonwalkingot tolsz egyhelyben a láthatatlan kerítés tövében, mert egyszerűen a "játék" azt mondja, hogy arra már nincs visszaút.
- A párbeszédek színvonala úgy érzem egyre csökken. Lassan tényleg eljutunk arra a szintre, hogy ezekben a játékokban már nem csak true gaming elem nem lesz, de beszéd se nagyon. Na de akkor mi fog maradni? Autoplay animáció? Demo?
- A jó k. anyját annak a baromnak, amelyik azt képzeli áll játékként, hogy "PRESS A to pick up the barrel"! Az van, hogy nem egyszer van egy átvezető aminek a végén cselekvést vár el a progi... de mit? Döntést? Nem. Cselekvést. Nyomd meg az "A"-t és továbbmegy a történet. Miért nem teszik ezeket bele az átvezetőbe? Ki az a barom aki szerint az gaming, hogy meghúz egyetlen 1 kart, amit fullscreenbe betolnak elé mindenféle egyéb opció nélkül???
- Nem nagyon emlékszem zenékre.
- Nem értem miért kell minden fejezet végén a Telltale saját REKLÁMJAIT elkattintanom!? Megvettem a játékot nem kell reklám! Meg annyi esze sincs, hogy olyan játékot tol a pofámba, amit már rég megvettem/letoltam. Pfff.
- Teljes árat fizetni ezekért teljesen felesleges. Nagyon lassú tempóban is kb. 7 max 8 óra a teljes szezon, de lehet ez simán 6-is, ha nem elmélkedsz közben, mint ahogy én tettem.
Játékként egy rakás szar, továbbra sem lehet értékelni semmilyen szinten. Se kihívás, se egyedi megoldások, se ügyességet igénylő részek. Az egyetlen meglepetést az okozza, amikor belebambulsz a percekig tartó dumába/átvezetőbe, majd 0.5 mp-re kidob eléd egy balra nyilat, hogy akkor most avatkozz közbe, mert ha nem akkor instant death. Ez nem gaming. Köze nincs hozzá. Semmi. Zéró. Nulla.
Rajzfilmként szerintem továbbra is egész jó és örülök neki, hogy némi frissítés is történt
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.25. 11:05:44
Aztán, jött egyfajta szemléletváltás, mind több és több hozzászólás érkezett, hogy feleslegesen erőltetem, és különben is, mi egy kis közösség vagyunk stb.
Eltűntek az írott szabályok...
A többi már a jelen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már csak azt nem értem, ha ennyire www.leszarjuk.com a másikat, akkor minek osszuk meg vele a mondókánkat? Vagy annyi pszichológiailag elég, hogy kiírod magadból és kész. De hát erre való a blog, nekem is van, javaslom másnak is. Mikor komolyan foglalkoztam vele, 2000-es olvasottságot is elért 1-1 firkálmányom és ott bármi megengedhető, sőt maga a blogger a moderátor.
De ez továbbra is egy kis közösség, ahol figyelembe vesszük a másik szórakozását, ne adja ég a kérdéseit is. Ha nem így teszünk nem közösség.
Tőlem így is lehet, szavazza meg a nép és nem lesz semmiféle rinya többet se off, se spoiler, se ánuszlinkelés miatt.
"jogom van kitárgyalni a játékot a megfelelo topikban"
Felhívnám a figyelmet a topik címére, a benne lakó emberekre, és arra, hogy kezdesz már idegesítő lenni.
Jogod van kitárgyalni a játékot a másikakra való tekintettel, főleg azokra figyelve, akik még esetleg nem játszottak a játékkal. Az, hogy leírod, hogy
Az önbíráskodás és a szabályok be nem tartása utáni szankció közötti km-es szakadékot remélem nem kell fejtegetni senkinek.
Az EJ topik továbbra sem az AC: Origins topik! Ezért is tesszük spoiler tag mögé tenni a történetet, cselekményt és egyéb lényeges, más számára ismeretlen elemeket.
Döbbenet, hogy ezt felnőtt embereknek magyarázni kell 11 évnyi regidő után.
Ebben a topikban évek óta úgy beszélgetnek a régi motorosok, és igyekeznek arra kérni az újoncokat is, hogy legyünk tekintettel egymásra játékosként és emberként egyaránt.
Sok évig a bannerben is ott volt, hogy tessék azt a rohadt spoiler-gombot használni válasz/hozzászólás írásakor (megnyomva megkönnyíti a lusta emberek életét ám!), és a tag-ek között kifejteni egy-egy játékkal kapcsolatos véleményét, különösen akkor, ha -- hozzád hasonlóan -- úgy érzi, hogy muszáj neki bizonygatnia, hogy tényleg játszott/játszik a játékkal és/vagy olyan élménye van, amit egyszerűen nem tud magában tartani.
Spoilerre érzékenyeknek ugyanis ilyenkor lehetősége van arra, hogy ne olvassa el azt.
Ha magasról teszel erre a sok éves hagyományra, és emberek / játékosok közt evidenciára, akkor ne csodálkozz, ha "támadásban" részesülsz.
Mert, ha teszem azt, kéz felemelve kihátráltál volna a dologból, és elnézést kértél volna mondjuk Tinmantől, aki óvatlanul elolvasta egy nem régi játékkal kapcsolatos spoilered, akkor békésen záródhatott volna ez az epizód.
A gyerekes visszatámadás és siránkozás nem segített.
Ráadásul, ha figyelnél is az emberekre, akik között írogatsz, akkor tudnád, hogy vagyunk itt jó páran, akik direkt nem is olvasgatunk, nézegetünk sem trailereket orrba-szájba, sem nézegetünk stream-eket (még DarkSector-ét is csak feltételesen szoktuk).
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.24. 21:55:11
Menthetetlen vagy.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.24. 21:43:29
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Eléggé érdekes lehetett az a nyelvtan óra, amit neked tartottak...
Foci topikba kéretik a kolumbia-lengyel állást 😄 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.24. 21:41:49
Ne legyél már ennyire ignoráns.
//Amúgy jó a kedvem, mert
Kolumbia 3:0 Lengyelország.
Az elmúlt alig 1 hónapban egyébként legalább 3 olyan esetre emlékszem, amikor világosan meg lett kérve a nép, hogy a hardver off-al az OFF-ba fáradjon. Zéró foganatja volt.
Ezt pont olyan, mint amikor a saját unokatestvéremnek felajánlottam levélben a sport órám, hogy a 24 órás focimeccsen amire a fia megy, lemérhesse, hogy mennyit fut/tesz meg. (Nyilván az esemény előtt napokkal szóltam.)
2 levéllel később meg megírta, hogy milyen kár, hogy nem szóltam neki, mert jó lett volna. Amikor beollóztam neki a levelet amiben többek között arról is írtam, eltűnt és hetekig nem szólt semmit.
Vagy a másik, akinek pénzes munkát ajánlottam, ami teljesen a szakmájába vág és a mai napig le sem tojt a válasszal, amit amúgy 10000%, hogy megkapott.
Fordítok: Baszik(nak) rá, hogy mit ír az ember. El se olvassák, vagy csak a nagyját. Write only-ban tolják és magasról szarnak a másikra.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.24. 21:24:07
miért törölted a kommentemet? Ahelyett inkább akkor beraktad volna spoilerbe, ha annyira zavar titeket."
1. Tisztelj meg, ha már évek (?) óta ismerjük egymást, hogy legalább helyesen írod le az internetes becenevemet (Imy). De ha nem jut eszedbe, akkor: Imi
2. Nem vagyok Moderátor, csak egy mezei házigazda. Ebből kifolyólag eltakarítani tudok hozzászólásokat, módosítani nem.
3. Tekintettel arra, hogy évek (?) óta jársz ide, bátorkodtam feltételezni azt, hogy ismered a -- most már fejlécben nem szereplő -- házi szabályainkat. Tévedtem.
Ezért: ha Moderátor lennék, akkor is töröltem volna.
Ymi:
miért törölted a kommentemet? Ahelyett inkább akkor beraktad volna spoilerbe, ha annyira zavar titeket. Ráadásul nem is main storyt spoireleztem, szó se esett a main bossokrol sem. Az hogy mennyire halott a fia, ez a játék elso negyedorjában kiderult, amit akár streamben is láthattatok, vagy közleményben is írhatták, milyen Bayek háttere. Ennyi. khm
Meg ha már itt tartunk, ne nézzen senki trailereket, elözeteseket!!!
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.24. 21:00:02
<#gun>#gun> Logan
Az Odyssey már tuti nem fog ekkorát robbanni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.24. 20:02:25
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Bár az Instant Gaming-en 8.22€. Még így is csak 2672 Ft. 600 pínzzel drágább.