Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Még egy játék fellép a No Man´s Sky mellé. Vagyis azért nem teljesen, mert ez utóbbit legalább fejleszgetik tovább, és már kezd egészen használható formát ölteni, ahogy olvasom mostanság. Az Agony meg csak egy borzalmas nagy tévedés, ami még viccnek is rossz.

Sajnos én is felültem a hype vonatra, igaz nem KS alapon, de az már szinte mindegy. Ez van, így jártunk.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Ugyan már, ne mondd, hogy ez meglep téged ennyi év után. Grebbernek nem számít a játék minősége, soha nem is számított. Sőt.

Kijött a The Awesome Adventures of Captain Spirit, ami egy ingyenes bevezető a Life is Strange 2. részéhez. Aranyos és egyben szomorú sztorit kapunk, amit a 9 éves Chrisen keresztül tapasztalunk meg. Hangulatban és minőségben simán hozza az első LiS szintjét.
Nem baj, h szar, lényeg, h olcsó?
grebber
Yes. Ez az!!! Nagyon hamar bundlezva lesz érzem <#eljen><#taps><#nyes>

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
Most akartam linkelni, hogy jól felültettek a hullámvasútra.
Év csalódására esélyes lehet ez a polgárt pukkasztani akaró early access szökevény.
Tinman
"We regret to inform you that our company is currently struggling with financial problems. Due to technical and legal reasons, Madmind must cancel the development of Agony Unrated."

Utolsó eset, hogy KS-en bármire is adok pénzt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Teljesen jogos... egyre inkább hajlok arra, hogy a következő részt nem várom be jó áron, hanem megnézem YT-on. Sok különbség nem lesz. Van no commentary wt is, az bőven jó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Bármit emelj ki bátran, erre való a topik, de ha a cselekményt érinti használd a spoiler tag-et. Tök egyszerű. Neked 1 mp, cserébe másoknak sem "ártasz" vele.

Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban azt a topikjában érdemes feltenni, vagy itt a következő módon: "AC: Origins kérdésem lenne, tudnátok segíteni? Spoilerbe teszem, mert aki nem játszotta, azt zavarhatja."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ide jön a kérdés.

Amit teszel az ignorancia. Érthetetlen. De igazából nem is akarom megérteni... vannak emberek akik egyszerűen ilyenek és nyilván még ők érzik magukat megsértve, hogy lett nekik szólva. Kb. az a szint, mint amikor kiszólok a kerékpárosnak, hogy a gyalogos-átkelőhely nevében benne van, hogy kell rajta áthaladni, erre kikéri magának, pedig nincs ott a kerékpáros tábla, biciklis út a közelbe se. Vagy amikor a piroson előttem átgrasszál az ürge, majd jelzem neki, hogy ez az életébe is kerülhetett volna, erre jön a "mivanköcsög?"

Ezeket a játékokat youtubeon kéne forgalmazni! Minden döntésednél, másik ablakba dobna! Biztos van aki így töltötte fel a végigjátszást😄

Prince23
TTG graf motor

Új grafikus motort kapnak TTG játékai
Emlékszem, réges régen, épp ebszültük, mennyire jó állna a TTG játékoknak egy CryEngine vagy UE motor... hát végül mást kapott...

ui: nem tudok linkelni...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.25. 17:42:48

zorrobomber
Nemrég olvastam egy kifejezetten jó végkicsengésű review-t alábbi cuccról, és nem nagyon láttam még itt(ettől persze még simán lehetett 😊 ) emlegetve. Nekem annyira nem kenyerem a stílus, de másnak talán jobban bejöhet:

Prince23
Én egy negatív hatású élményt emeltem ki az AC-ból (írtam is, hogy csak 16 órám, van benne és lassan haladok), nem pedig leírtam a véleményemet és szét spoilereztem a végét, ráadásul végig se játszottam az AC-t. Egy adott pillanatot emeltem ki Bayek és a ribanc Aya között, hogy mennyire életszerűtlen a kapcsolatuk. Hozzáteszem Szerintem! Pont te tudhatnád, hogy az milyen, amikor úgy alkotunk véleményt, ha végig sem játszottuk. Ne tereld a vélemény írás felé a tegnapi esetet, mert marhára csak egy részt, egy kis szösszenetet emeltem ki. Igaz, hogy több jelenet erejéig nyalták falták egymást, miközben ugye : Kiakadás ON
a fiúk már nem él

Annyit kérdeztem tőletek, remélem nem lesz lesz végig minden második jelenet során, hogy nyalipapipiznak állandóan. De hihetetlen hogy ebből mi jött ki itt, hogy rám álltatok keten 😄 Te is már az esetet a vélemény-review féle megoldás felé terelted.....
Aki a játék megvásárlása előtt kicsit is utána néz Bayek háttértörténetéről.... na mindegy.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.25. 15:12:35

IMYke2.0.0.0
Képzelheted Tinman Zsolti és az én döbbenetemet is a monitorjaink előtt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Olvastam, persze. Csak elképedtem kicsit.

Tinman
Prince23-nak mutatnám, hogy kell úgy írni valamiről, hogy az ne rombolja más szórakozását... talán tanul belőle, talán nem, talán ezt is leszarja.

The Walking Dead - New Frontier lepergett hétvégén.

+ Számomra eddig ez a legszebb Telltale cím, bár még a Border, MC, Baman' egyelőre várat magára, többi megvolt.
+ A sztori annak ellenére bejött, hogy az első percben a főhőst leírtam és közöltem, hogy
én Clem-et akarom. Persze részben megkaptam később őt is.

+ A hangulat most is megvan.
+ Van kari fejlődés, vannak váratlan és meglepő húzások.
+ Környezeti hangok + szinkron eléggé rendben van!

- Szép dolog abba az illúzióba ringatni magunk, hogy a döntéseinknek súlya van. Továbbra is csak látszólagos/átmeneti és csak ritkán olyan, hogy a köv. szezonra is hatással van valamennyire. De ha van is... a köv. szezonban tesznek róla, hogy az adott karit kiírják. Mehhh.
A legalja példa a ránk erőltetett döntésre az a rész,
ahol rádión keresztül adunk utasítást xy-nak. Bármit is nyomsz, a játék úgy tereli a történetet, hogy úgyis az történjen ami.

- Fogalmam sincs van-e lejjebb non-game fronton. Ez már anyám szint... fogalma sincs a videojátékokról, de ezt ő is lazán végigvinné. Mint játék, már tényleg nem értékelhető. Ezeknek már egy ideje az IMDB-n lenne a helyük. Pedig anno a TWD S1-ben még egész pofás kalandjátékos húzások voltak benne, de ezeket mára szinte teljesen elhagyták és ez nem jó.
- A szokásos putri script trap szindróma! Elmész x irányba, y objekt mellett. Az x triggerel valamit, átvezető és ha nem is zárják le y objekt helyét már csak úgy tudsz visszamenni, ha újra elkezded az EGÉSZ epizódot előröl. Ez olyan szinten irreális, hogy ha nincs "válaszfal", akkor moonwalkingot tolsz egyhelyben a láthatatlan kerítés tövében, mert egyszerűen a "játék" azt mondja, hogy arra már nincs visszaút.
- A párbeszédek színvonala úgy érzem egyre csökken. Lassan tényleg eljutunk arra a szintre, hogy ezekben a játékokban már nem csak true gaming elem nem lesz, de beszéd se nagyon. Na de akkor mi fog maradni? Autoplay animáció? Demo?
- A jó k. anyját annak a baromnak, amelyik azt képzeli áll játékként, hogy "PRESS A to pick up the barrel"! Az van, hogy nem egyszer van egy átvezető aminek a végén cselekvést vár el a progi... de mit? Döntést? Nem. Cselekvést. Nyomd meg az "A"-t és továbbmegy a történet. Miért nem teszik ezeket bele az átvezetőbe? Ki az a barom aki szerint az gaming, hogy meghúz egyetlen 1 kart, amit fullscreenbe betolnak elé mindenféle egyéb opció nélkül???
- Nem nagyon emlékszem zenékre.
- Nem értem miért kell minden fejezet végén a Telltale saját REKLÁMJAIT elkattintanom!? Megvettem a játékot nem kell reklám! Meg annyi esze sincs, hogy olyan játékot tol a pofámba, amit már rég megvettem/letoltam. Pfff.
- Teljes árat fizetni ezekért teljesen felesleges. Nagyon lassú tempóban is kb. 7 max 8 óra a teljes szezon, de lehet ez simán 6-is, ha nem elmélkedsz közben, mint ahogy én tettem.

Játékként egy rakás szar, továbbra sem lehet értékelni semmilyen szinten. Se kihívás, se egyedi megoldások, se ügyességet igénylő részek. Az egyetlen meglepetést az okozza, amikor belebambulsz a percekig tartó dumába/átvezetőbe, majd 0.5 mp-re kidob eléd egy balra nyilat, hogy akkor most avatkozz közbe, mert ha nem akkor instant death. Ez nem gaming. Köze nincs hozzá. Semmi. Zéró. Nulla.

Rajzfilmként szerintem továbbra is egész jó és örülök neki, hogy némi frissítés is történt
új arcokkal, mert működnek, a régiek meg eléggé kifáradtak már.
Összességében kellemes filmecske volt, ha YT-on végignéztem volna a vágatlan verziót, akkor olyan 7.5-öt feltétlenül dobnék rá és term. várom a folytatást.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.25. 11:05:44

IMYke2.0.0.0
Tudod jól, hogy évekig (!) erősködtem a szabályok betartása és betartatása mellett -- bevállalva a bokszzsák szerepét (alapvetően konfliktuskerülő vagyok) sok emberrel szemben, és nem egyszer késhegyig menő vitákra is vállalkoztam. Ragaszkodtam, hogy a szabályok erősek legyenek, és jól láthatóak (banner).

Aztán, jött egyfajta szemléletváltás, mind több és több hozzászólás érkezett, hogy feleslegesen erőltetem, és különben is, mi egy kis közösség vagyunk stb.
Eltűntek az írott szabályok...
A többi már a jelen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ez egyszerűen egy ilyen világ lett. Abs. nem számít a másik. Nem, hogy nem tisztelem, de olyan, mintha ott sem lenne. És az a vicc, hogy általam normálisnak, jó fejnek tartott emberek is szépen átcsúsztak ebbe a kategóriába.

Már csak azt nem értem, ha ennyire www.leszarjuk.com a másikat, akkor minek osszuk meg vele a mondókánkat? Vagy annyi pszichológiailag elég, hogy kiírod magadból és kész. De hát erre való a blog, nekem is van, javaslom másnak is. Mikor komolyan foglalkoztam vele, 2000-es olvasottságot is elért 1-1 firkálmányom és ott bármi megengedhető, sőt maga a blogger a moderátor.

De ez továbbra is egy kis közösség, ahol figyelembe vesszük a másik szórakozását, ne adja ég a kérdéseit is. Ha nem így teszünk nem közösség.

Tőlem így is lehet, szavazza meg a nép és nem lesz semmiféle rinya többet se off, se spoiler, se ánuszlinkelés miatt.

IMYke2.0.0.0
Na itt a másik mókamester...

grebber
Csak a szokásos fingreszelés...

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Tessék visszaolvasni.

Scooter
Vásárolt már valaki ezen az oldalon: 2game.com
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.06.25. 09:45:56
Voltan
Jáj, itt mán megen mi van 😮

IMYke2.0.0.0
Még mindig dedózol.

"jogom van kitárgyalni a játékot a megfelelo topikban"

Felhívnám a figyelmet a topik címére, a benne lakó emberekre, és arra, hogy kezdesz már idegesítő lenni.

Tinman
Dettó így vagyok a spoilerezőkkel. Irritálnak, mert totálisan leszarják a másik játékélményét.

Jogod van kitárgyalni a játékot a másikakra való tekintettel, főleg azokra figyelve, akik még esetleg nem játszottak a játékkal. Az, hogy leírod, hogy
meghalt a főhős gyereke
, az masszív spoiler még akkor is, ha ez a játék első órájában kiderül. Nem mondjuk el egy könyv első fejezetét sem, mert hagyjuk, hogy a másik is teljes egészében élvezhesse azt.

Az önbíráskodás és a szabályok be nem tartása utáni szankció közötti km-es szakadékot remélem nem kell fejtegetni senkinek.

Az EJ topik továbbra sem az AC: Origins topik! Ezért is tesszük spoiler tag mögé tenni a történetet, cselekményt és egyéb lényeges, más számára ismeretlen elemeket.

Döbbenet, hogy ezt felnőtt embereknek magyarázni kell 11 évnyi regidő után.

Tinman
EJ topik. Az ír ide játékokról, aki és amit csak akar. A megfelelő részt spoiler tag mögé téve, mert ezért lett kitalálva. Netikett, amiről megint csak gőze nincs a többségnek.

Prince23
Nem kérek senkitól sem elnézést. mivel a játék egy éve megjelent, jogom van kitárgyalni a játékot a megfelelo topikban, és tettem azt, hogy nem fedtem fel a játék main story elemét. Az hogy ti önbiráskodtok a saját topitotokban, azon kéne elgondolkodni. A spoiler tagot, meg akarva akaratlaunl is megnézik sokan. Ezzel a spoiler imdádattal csak a játékkal való kommunikálást zárod ki, hogy minél kevesebbet beszélhessönk az adott élményrol. Amugy meg Tinman meg te támadtál be ezzel kapcsolatosan, hogy huujujh ez spoiler he.

IMYke2.0.0.0
Utoljára írok neked, és egyúttal megkérlek, hogy kezdj végre felnőttként fórumozni.

Ebben a topikban évek óta úgy beszélgetnek a régi motorosok, és igyekeznek arra kérni az újoncokat is, hogy legyünk tekintettel egymásra játékosként és emberként egyaránt.
Sok évig a bannerben is ott volt, hogy tessék azt a rohadt spoiler-gombot használni válasz/hozzászólás írásakor (megnyomva megkönnyíti a lusta emberek életét ám!), és a tag-ek között kifejteni egy-egy játékkal kapcsolatos véleményét, különösen akkor, ha -- hozzád hasonlóan -- úgy érzi, hogy muszáj neki bizonygatnia, hogy tényleg játszott/játszik a játékkal és/vagy olyan élménye van, amit egyszerűen nem tud magában tartani.
Spoilerre érzékenyeknek ugyanis ilyenkor lehetősége van arra, hogy ne olvassa el azt.

Ha magasról teszel erre a sok éves hagyományra, és emberek / játékosok közt evidenciára, akkor ne csodálkozz, ha "támadásban" részesülsz.
Mert, ha teszem azt, kéz felemelve kihátráltál volna a dologból, és elnézést kértél volna mondjuk Tinmantől, aki óvatlanul elolvasta egy nem régi játékkal kapcsolatos spoilered, akkor békésen záródhatott volna ez az epizód.
A gyerekes visszatámadás és siránkozás nem segített.

Ráadásul, ha figyelnél is az emberekre, akik között írogatsz, akkor tudnád, hogy vagyunk itt jó páran, akik direkt nem is olvasgatunk, nézegetünk sem trailereket orrba-szájba, sem nézegetünk stream-eket (még DarkSector-ét is csak feltételesen szoktuk).

Prince23
Irritálnak a spoiler érzékenyek am. 10 éve nem volt ilyen, max az ha lelottuk a játék, film végét., és pont most jöttök, meg jönnnek páran, hogy hé ez spoiler. Egy olyan világban, ahol streamer társadalom alakult ki, ahol mindenki néz mindent és mindenkit. Játék kiállításokra, eseményekre járnak, jártok ki. És spoiler. Nézitek a filmek, játékok trailereit. Csak azt ne mond, hogy azok nem spoileresek.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.24. 21:55:11

IMYke2.0.0.0
Még fokozod is.
Menthetetlen vagy.

Prince23
Hol a bizonyíték? mit tettem abba a levesbe, hogy annyian belehaltatok töle? Felfedtem a játék végét? felfedtem hogy lett vége? Nézz utána az adott karakter hátterébek, vagy nézz trailert. Miféle spoilert akarsz rám kenni? Amiért a furcsa pár kétszínuen nyalják falják egymást egy játékban?

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy jöhetsz bármiféle verbális ellentámadással -- téged minősít mind --, ha közben pont arról feledkezel meg (úgy látszik direkt), hogy mit is tettél a levesbe...

Prince23
A lényeg ugyanaz. A széndékon nem változtat semmin. Nem?

Kongy
Hmm... még azt sem mondhatnám, hogy más skinek, mert nem egy római falu/városka volt már az egyiptomi részben is. Szóval arra szeretnék ezzel kilyukadni, hogy hasonló lesz a környezet. Oké az római, de olyan iszonyatos nagy különbség nincs az építészetük között, mint pl egy Egyiptom vagy egy London.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.24. 21:43:29

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
"Ráadásul tetted ezt, alpárian. "

Eléggé érdekes lehetett az a nyelvtan óra, amit neked tartottak...

Prince23
Ezt feleslegesen válaszoltad le, nem is vártam volna. Ráadásul tetted ezt, kicsit alpárian.

Foci topikba kéretik a kolumbia-lengyel állást 😄 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.24. 21:41:49

IMYke2.0.0.0
Tojok rá, fórumban irkálunk.
Ne legyél már ennyire ignoráns.

//Amúgy jó a kedvem, mert
Kolumbia szarrá veri Lengyelországot.

Kolumbia 3:0 Lengyelország.

Prince23
Ha már itt tartunk, nem neked válaszoltam.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, olvasd el újra azt, amire válaszoltál...

Prince23
Hidd el, aki leszar titeket, az nem ír ide. Nem ír ide semmit se!

Tinman
Egyetlen egy, a szövegmező alá direkt kitett gombról van szó, aki ezt nem képes használni az iszonyat mértékben tojik a többi játékostársára. Ezt rohadt nehéz kimosdatni, mert nettó erről van szó.

Az elmúlt alig 1 hónapban egyébként legalább 3 olyan esetre emlékszem, amikor világosan meg lett kérve a nép, hogy a hardver off-al az OFF-ba fáradjon. Zéró foganatja volt.

Ezt pont olyan, mint amikor a saját unokatestvéremnek felajánlottam levélben a sport órám, hogy a 24 órás focimeccsen amire a fia megy, lemérhesse, hogy mennyit fut/tesz meg. (Nyilván az esemény előtt napokkal szóltam.)

2 levéllel később meg megírta, hogy milyen kár, hogy nem szóltam neki, mert jó lett volna. Amikor beollóztam neki a levelet amiben többek között arról is írtam, eltűnt és hetekig nem szólt semmit.

Vagy a másik, akinek pénzes munkát ajánlottam, ami teljesen a szakmájába vág és a mai napig le sem tojt a válasszal, amit amúgy 10000%, hogy megkapott.

Fordítok: Baszik(nak) rá, hogy mit ír az ember. El se olvassák, vagy csak a nagyját. Write only-ban tolják és magasról szarnak a másikra.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.24. 21:24:07

IMYke2.0.0.0
Ymi:
miért törölted a kommentemet? Ahelyett inkább akkor beraktad volna spoilerbe, ha annyira zavar titeket.
"

1. Tisztelj meg, ha már évek (?) óta ismerjük egymást, hogy legalább helyesen írod le az internetes becenevemet (Imy). De ha nem jut eszedbe, akkor: Imi

2. Nem vagyok Moderátor, csak egy mezei házigazda. Ebből kifolyólag eltakarítani tudok hozzászólásokat, módosítani nem.

3. Tekintettel arra, hogy évek (?) óta jársz ide, bátorkodtam feltételezni azt, hogy ismered a -- most már fejlécben nem szereplő -- házi szabályainkat. Tévedtem.
Ezért: ha Moderátor lennék, akkor is töröltem volna.

Prince23
AC Ody nálam robbani fog, mert imádom a görög mitologiát. Bár a környezet ugyanaz, mint Egyptnál, csak más skinek ugye 😄

Ymi:
miért törölted a kommentemet? Ahelyett inkább akkor beraktad volna spoilerbe, ha annyira zavar titeket. Ráadásul nem is main storyt spoireleztem, szó se esett a main bossokrol sem. Az hogy mennyire halott a fia, ez a játék elso negyedorjában kiderult, amit akár streamben is láthattatok, vagy közleményben is írhatták, milyen Bayek háttere. Ennyi. khm

Meg ha már itt tartunk, ne nézzen senki trailereket, elözeteseket!!!
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.06.24. 21:00:02

IMYke2.0.0.0
Jogos.
<#gun> Logan

Tinman
A spoilerező ignoránsokat még manapság is lelövik ugye?

Kongy
Az AC2 óta egyébként kb az összes AC-játékra ezt el lehet mondani. Bár nekem már a környezetnek sem sikerült eladnia az Origins előtti 2 próbálkozást. Mindkettőt kb a felénél abbahagytam, annyira ráuntam. Az Origins-el viszont nagyon jól szórakoztam, bele is öltem jó pár órát még a sztorin felül is pluszban. Azt azért hozzá kell tenni, hogy imádom az ókori Egyiptom világát, ez is sokat számított.

Az Odyssey már tuti nem fog ekkorát robbanni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.06.24. 20:02:25

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Scooter
Hmmm, erről lemaradtam. Mondtam tegnap, hogy majd holnap, erre most nézem a GMG-s e-mail-t, hogy az akció csak 24-én 16 óráig tart. Ezt elnéztem. A voucher kód maradt, de a leárazás hamarabb véget ért. Majd akkor máskor.
Bár az Instant Gaming-en 8.22€. Még így is csak 2672 Ft. 600 pínzzel drágább.
Ajaj! Ezen nem szabad sokáig gondolkodni. Egyik legjobb metroidvania evör. Ennyiért bűn kihagyni annak, aki szereti a stílust.
Tinman
Ha az Ethan nem jött be, akkor a Firewatch se fog neked 5 ojrót érni.

Scooter
Erősen elgondolkodtam most az Ori and the Blind Forest Definitive Edition-ön. GMG-n most extra 25% voucher-el 2079 Ft. Június 26-ig jó a voucher kód.