Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Végül is nem rendeltem... De kíváncsian várom, hogy megkapod-e.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Demon's Souls
Dark Souls
Dark Souls 2
Baldur's Gate 2
Planescape Torment
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ráadásul kellõen nehéz is (a vége) és ha jól emlékszek igényes,mocap-es átvezetõk vannak,jó színészekkel!
V has come to!
De megfelelõ embertõl véve, még olcsóbban ki lehetne jönni.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
"Always get paid in gold bars
Completed 'Welcome To Bad Company' on normal"
ezekszerint normálon és a leírás szerint ez 7.5 óra kellett h legyen - ki van csukva, az nálam reggeltõl estig menet (kaja, teszvesz, stb), miközben tisztán emlékszem, h egy délután alatt letudtam és az maradt meg, h ez még egy codnál is jócskán rövidebb vót
a tévedés jogát fenntartom, sajna a keresõ se müxik (mert nem vagyok VIP, azértnem, ja), h utánanézhetnék, hátha élménybeszámoltam róla
(mert az fix h tetszett!)
Forza.
Nem olyan rövid az. De szerintem még easy-n se.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Next PC upgrade: 2022
Az a baj, hogy sok benne a gyaloglás, nagyok a pályák.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Forza.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Elfelejtettem az aláírási jelszómat és annyi ideig próbálkoztam netbankban, hogy kitiltott a rendszer. Ha ott akarnék utalni valahova, kéne ez a kód (közben meglett), de ugye azt írja ki, hogy ki vagyok tiltva. Majd hétfõn vagy mikor tudom intézni telefonon, hogy levegyék, de addig is... PP-t még tudom használni nem? Azon keresztül utalni? Ott nem kér ilyen kódot.
???
//A játékhoz jó szórakozást, kicsit irigy is vagyok.
Elhoztam a teljes raktárkészletet a helyi boltból
Ezek a kétnyelvû borítók elég undorítóak még mindig. Fõleg, hogy egyik sem magyar <#duhos2>#duhos2>
A csomag tartalma: 2 lemez és egy fecni a kóddal.
Szerény dobozos gyûjteményem aktualizálva (most látom, a Jack&Dexter lemaradt -.-)

4 elements és a Footlol miatt beszállnék ha valakinek azok nem kellenek!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha ennyiért írják akkor ennyiért is hozzák ki. Zavvi is ingyen küldi az 1-2 fontos cuccokat is. Ebay-rõl is nagyon sok 1 dolláros cucc jött már.
Csak annyit tudnak levonni amennyit ír a paypal. Itt nincs olyan, hogy levonok már többet. A paypal csak annyit utal a vevõnek amennyibe került a termék. Pontosan 1 dollárt vontak le tõlem is.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hihetelen mod kihagyott ziccer mert no stem no buy<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
TDU 2 és a Ferrari pedig egybõl ugrott volna ,de ha nem kell a pénzem ...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3