Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Chungee barátomtól:

😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A többiek már írtak róla, én csak annyit tennék hozzá, hogy a Ninja Theory (Enslaved, DmC) játéka, az elsõ, amit ezen a néven hoztak össze. Emellett híres arról, hogy vállalhatatlan a frame rate, de én már megedzõdtem PS3-on.
wantonly
A Dark Souls 2 egérpadhoz én is pont ugyanezt a képet választottam! <#vigyor0>

Végül is nem rendeltem... De kíváncsian várom, hogy megkapod-e.
Fpocok
Véglegesre kiváncsi leszek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Egérpadjaim :-D

Demon's Souls

Dark Souls

Dark Souls 2

Baldur's Gate 2

Planescape Torment

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez így van. Ugyanakkor ez az egyetlen játék, aminél kikapcsoltam a mozgásérzékelést. 😄 Lehet, hogy idõ után belejöttem volna, de úgy szoptam vele, hogy ihaj! Inkább maradtam a jó öreg analóg karnál. 😊
tomsolo
Old.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wantonly
Kiszivárgott a Half-Life 3 borítója!

roolandsan
A HS használja ki a legjobban a DualShock3 képességeit!(gondolok itt a motion sensing-re)
Ráadásul kellõen nehéz is (a vége) és ha jól emlékszek igényes,mocap-es átvezetõk vannak,jó színészekkel!

V has come to!

A játékmenet GoW-os, a kameranézet is. Szóval fix kamerás, a helyszíntõl függ a kameranézet. Az egyedi benne, hogy bizonyos részeken szó szerint teljes hadseregek ellen kell harcolni.
Dj Tommy
A TD : FRL-t, mondjuk 3.74 euroért be lehetett szerezni steamen, a Tdu 2 meg volt 5 euro.
De megfelelõ embertõl véve, még olcsóbban ki lehetne jönni.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

wantonly
arty
playIT-re megy valaki aki szívességet tenni is hajlandó volna? 😄

Forza.

arty
vszeg day1 nyomtam le, 2008-ban még sztem wrzboxom lehetett

"Always get paid in gold bars
Completed 'Welcome To Bad Company' on normal"

ezekszerint normálon és a leírás szerint ez 7.5 óra kellett h legyen - ki van csukva, az nálam reggeltõl estig menet (kaja, teszvesz, stb), miközben tisztán emlékszem, h egy délután alatt letudtam és az maradt meg, h ez még egy codnál is jócskán rövidebb vót

a tévedés jogát fenntartom, sajna a keresõ se müxik (mert nem vagyok VIP, azértnem, ja), h utánanézhetnék, hátha élménybeszámoltam róla
(mert az fix h tetszett!)

Forza.

davidka003
Pedig itt is többnek írja.
Nem olyan rövid az. De szerintem még easy-n se.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
arty
anno nem hardon nyomtam és szvsz egy percel se volt több 😞

Forza.

davidka003
Bad Company 4 óránál azért több. 1 hónapja vittem végig. Hardon simán van 8-9 óra vagy több.
Az a baj, hogy sok benne a gyaloglás, nagyok a pályák.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Nem mellesleg, ez még engem is érdekÕne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Heavenly Sword" jól látom a videón, hogy amolyan GoW-os oldalról nézõs/játszós játékmenete van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Haze-t kb 10 percig bírtam. De majd meglátod 😊)) (ha gyorsan akarsz egyet kipipálni, javaslom azza kezdj, utána Resistance1 - ezzel lehet, h akár egy óra is elmegy, mire belátod, hogy nanem. harmadiknak a band company mehet, az mondjuk 4 órás, cserébe az idõdért a creditset is láthatod 😉 )

Forza.

Túl sokat játszom, gondoltam veszek pár olyat, ami elveszi a kedvem e idõigényes hobbitól. Olcsó "bundle" volt, a Haze-t nem tudom, hogy végigmerem-e játszani, a többi õszintébben érdekel.

arty
Már csak steam emu kéne a sam mellé - tehát ne kelljen a játékot se megvennem és a steamet se elindítanom. Hevön!

Forza.

Dzsini
Játszhatsz vele 21600p-ben 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Amúgy van nekem még három epidemic béta kulcsom, ha valakit érdekel...

Scooter
Köszi a választ. Nem mertem elfogadni kérdés nélkül, mert nem igazán akartam hozzáadni a játékaimhoz. Sose szerettem a csak online játszható játékokat. Nem szeretek ezektõl függõvé válni, no persze kivétel a World of Tanks <#idiota> Épp elég az, hogy a megjelenése óta tolom (2011). Még szerencse, hogy 7 hónapja tünetmentes vagyok tõle. Néha belenézek, de amilyen csapatokba rak, õszintén nem hiányzik.
Fpocok
Raktárba rakhatsz mindent giftet VAGY azonnal felhasználod.

Scooter
Egy kérdésem lenne. Mi van akkor ha kapok egy Dead Island: Epidemic gift-et? Pl. ha elfogadom akkor rögtön a könytáramhoz adja, vagy hozzáadhatom a raktáramhoz, késõbbi elajándékozás végett?
Fpocok
Amúgy a másik banknál, amikor ki voltam tiltva, akkor be sem tudtam lépni. Itt meg be tudok, csak használni nem ezt a kódot. Estére talán lepottyan egy példány egy EREDETI JÁTÉK (dark souls2)-hoz, akkor majd tesztelem.

Fpocok
Szóval akkor szerinted is menni fog. Szerintem is, de azért megkérdeztem.

IMYke2.0.0.0
Nem Magyarországon vagy 😊

Fpocok
De van. Csak van egy ok, ami miatt nem tudom még pár napig elérni (ez maradjon titok) <#bohoc>

Totti5
Há milyen bank az ahol nincs 24 órás non stop ügyfélszolgálat? Volt amikor 23:00kor szombaton hívtam a CIB-et mert nem ment a netbank. Azonnal megoldották a problémámat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sztem igen mivel nem a bankkártyád tiltották le csak a rendszerhez való hozzáférésed

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fpocok
Hülye OFF kérdés, de fontos:
Elfelejtettem az aláírási jelszómat és annyi ideig próbálkoztam netbankban, hogy kitiltott a rendszer. Ha ott akarnék utalni valahova, kéne ez a kód (közben meglett), de ugye azt írja ki, hogy ki vagyok tiltva. Majd hétfõn vagy mikor tudom intézni telefonon, hogy levegyék, de addig is... PP-t még tudom használni nem? Azon keresztül utalni? Ott nem kér ilyen kódot.

???

davidka003
Nem csalódtam. A szokásos helyi okádék borítót kaptuk. Na ezért nem támogatom a helyi boltokat. Majd jó lesz nekem Zavviról is olcsóért boxra.

IMYke2.0.0.0
Legközelebb igyekezz betartani a szabályokat is kérlek, ami a banner alatt jó pár éve olvashatóak.

//A játékhoz jó szórakozást, kicsit irigy is vagyok.

benőmenő
Egy kicsit offolnék, ha nem baj:
Elhoztam a teljes raktárkészletet a helyi boltból

Ezek a kétnyelvû borítók elég undorítóak még mindig. Fõleg, hogy egyik sem magyar <#duhos2>

A csomag tartalma: 2 lemez és egy fecni a kóddal.

Szerény dobozos gyûjteményem aktualizálva (most látom, a Jack&Dexter lemaradt -.-)
grebber
Van új indiegala.
4 elements és a Footlol miatt beszállnék ha valakinek azok nem kellenek!

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Nálam már 4 hónap telt el hörcsög élelem nélkül pedig napi rendszerességgel elköltöm a teljes pontszámot.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
2014 október 31-ig érvényes a kupon szóval ráértek én rendeltem egyet azért magamnak saját fotóból .)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
No, hosszú-hosszú ideje elõször majdnem teljesen kiszórtam a pontjaimat a Steamgiftsen, ahol meglehetõsen régen nyertem utoljára hörcsög-ennivalót 😞

Sir Quno Jedi
Én nem mondom. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

davidka003
Tuti az lesz, hogy ha megjön akkor meg majd mindenki mondja, hogy de kár, hogy nem rendeltem. 😄

davidka003
Ahogy látom nem igazán van képbe itt senki a netes vásárlással.

Ha ennyiért írják akkor ennyiért is hozzák ki. Zavvi is ingyen küldi az 1-2 fontos cuccokat is. Ebay-rõl is nagyon sok 1 dolláros cucc jött már.

Csak annyit tudnak levonni amennyit ír a paypal. Itt nincs olyan, hogy levonok már többet. A paypal csak annyit utal a vevõnek amennyibe került a termék. Pontosan 1 dollárt vontak le tõlem is.

TBTPumpa
Megvan minden rész DLC-kkel együtt. Dobozosban és digitálisban is. Már csak ez hiányzik, de én is megvárom a Summer Sale-t. Ott tuti fog kapni 75% kedvezményt is, majd akkor berántom.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Gamersgate-en atari gameek -80-os Saleben.
Hihetelen mod kihagyott ziccer mert no stem no buy<#falbav><#falbav>

TDU 2 és a Ferrari pedig egybõl ugrott volna ,de ha nem kell a pénzem ...

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Lófülét! Ezernyi dolgom van, éppen IDE/AHCI üggyel szarakodok egy rohadt XP-s gépen -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
De legalábbis ráérsz! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
<#eljen>