311803
  • genndy
    Vedd csak nyugodtan, mert jó is lett. Csak a fő történetben van 10 óra, és akkor még lehet ladderezni, meg multizni orrvérzésig.
    Sajnos a netkódja fos, emiatt sokan panaszkodnak a multis meccsekben. Jó nettel és géppel kevesebb a probléma úgy tudom.

@ffxi: ha a különböző időbeosztások miatt össze lehet azért hozni, felőlem mehet. Majd figyelek Steamen estefelé.
    De Oszkárral is össze lehetne hozni, szokott csinálni KoH szobát. Meg úgyis kéri hogy lehetnének többen. Ők is estefelé nyomják.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem figyeltél. Nem védem grebbert. Olvasd el a 404-est újra, lassan, szótagolva kérlek...
  • Troger911
    Segítsetek dönteni :) Vegyek MK-t nuuvem-en vagy ne? Aki nyomta annak tetszett? Én utoljára a 2-vel nyomtam (az a maga idejében zseniális volt), illetve wii-n az Armageddonnal (az már nem annyira)...
  • zorrobomber
    Nem, de grebbert sem kéne védeni. Bosszantó, hogy állandóan véded. Nem kell válaszolni, ne legyen ebből beszélgetés.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.14. 10:59:21
  • IMYke2.0.0.0
    Tehát az afféle leszarozás engedélyezett, de a képernyő látottak alapján véleményezés nem? Kettős mérce van(ik)?

Hogy mindenki értse:

Akkor itt, ebben a topikban egyedül Sir Quno Jedinek állna jogában kijelenteni egy-egy játékról, hogy szép, meg jól fut, mert mindenki másnak szarabb (sic) gépe van nála...

A korábbi hozzászólások kábé azon a szinten vannak, mint a "nem tetszik, akkor csinálj jobbat"...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.14. 10:58:28
  • ZsZso
    A baj itt az, hogy véleményt mondott úgy egy játékról, hogy minimumon tudja csak futtatni. Aki olvassa én nem tudja a háttérsztorit az azt hiszi, hogy tényleg egy ocsmány grafikával megáldott cuccról van szó ... így félrevezető amit mondott. Wesker24 kiegészítette grebber irományát, hogy teljes legyen a történet.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért írtam a 400-asban azt, amit a képekkel/videókkal kapcsolatban.
    Minden másra ott a Mastercard.
  • Troger911
    Nem akarok belefolyni nagyon, de egy dolog a nem friss gép és egy másik az miatt fikázni egy játékot. Az ember általában kompromisszumot köt a kinézet-játszhatóság-gép teljesítménye között, és ezzel tisztában is van. Tehát, ha tudom, hogy a gépem kevés valamihez, nem a játékot kezdem lehúzni.
  • ffxi
    És ha magunk között csinálnánk MK9 meccseket/videót? SG.HU-EJ FIGHTERS :D nekem is megvan a játék.
  • Troger911
    Köszi, rég Mortaloztam, és ez a verzió most nuuvem-en kb 1100 Ft. El is gondolkodok rajta, még van 16 órám dönteni :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az a baj, hogy azzal, hogy grebberre támadtok [aki valóban tirexi módon 2 havonta vehetne komplett gépet, de nem akar], egyúttal minden olyan fórumozóra is, aki nem tud vagy nem akar kórájhéttel mellet verve hozzászólást írni.
    Tessék néha a felgyülemlett adrenalinon túl is nézni, mielőtt reagáltok valakinek a hozzászólására...
  • genndy
    Hát azért egy bő fél órás etapot nyomtatok. Az mondjuk igaz, hogy nagyon sokat Mortalozik, meg végigcsinálta talán az összes Laddert Experten, szóval van tapasztalata. Amit láttam tőle videót azokon talán 1-2x verik meg.
    Gondolkoztam én is hogy bejelentkezek, csak én meg havonta 3x SE játszok, nem lenne élvezetes a videó Inkább csak nézem a videót (végigjátszásokat is csinál).

@Imy: ez ugyan nem volt kirohanás, csak egy szimpla vélemény. Alaptalan, meg személyeskedő, nem mintha nem lehetne ilyeneket olvasni itt mindennap többszörr is. Wesker meg nem is személyeskedett, csak a gépet fosozta le. Nekem meg felment az agyvizem hogy megint semmi mást nem lehet olvasni grebbertől, mint fikázást, csak azért mert az ő gépe gyenge. Mindegy, nem ér ennyit a téma. Majd ignorálom a hsz-eit.

@Troger: igen, a Steames MK9/MKKE.
  • zorrobomber
    Transformers Fall of Cybertron - 15 dollár
  • Troger911
    A videoban EZ az MK megy?
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább nem minősíteném tőled ezt a kirohanást.
    Senkinek semmi köze a másik pénztárcájához, gépéhez, szokásaihoz, ízléséhez.
    Ha itt BÁRKI hangoztatja egy játékkal kapcsolatban, hogy "ocsmány", akkor egy valamit tehetsz te is, wesker24 is (és a többiek is), hogy kulturáltan, képekkel, videókkal (értelemszerűen, a topikban elvárt módon) alátámasztod/játok, és nem kapjátok elő a személyeskedéses bunkó kártyát.

Aki ilyen stílust üt meg a topikban, ne kérje ki magának később a következményeit!
  • DarkSector
    Nem baj.

Tedd azért hogy pár meccs után abbahagytuk mert laggolt a játék , mert egy kalap szar a multi.

Nem vert el ahoz képpest annyira hogy számbaveszük azt hogy ő játszik napi szinten én meg havonta 3x.
    :)

De lesz majd visszavágó. :)
  • genndy
    Pedig fikázzuk csak, ha nem hajlandó (használtan se) venni kórájhetet (pedig megtehetné), és emiatt fikázza a játékot, meg "ocsmány"ozza. Weskernek most igaza van. Minimum grafikán persze hogy ocsmány. Majd akkor beszéljen ha meg tudja nézni normális grafikával is és úgy is ocsmány. Addig ez csak fröcsögés.

Más:
    DarkSector, híres lettél : videó
    (Woszkár csatornája, MK9 meccseket játszik másokkal és videót is csinál róla. Spoiler: DS-t elég alaposan elverik )
  • wesker24
    Mégis mit mondjak attól a géptől nem várjon csodát azt mondja a játék ocsmány hát éppen hogy nem az akinek van elég erős gépe hogy fullon futtassa akkor kiderül hogy a játék igenis nagyon szép ennyi !

• wesker24
    Hát amit lehetett mindent feltoltam maxra és csak 1,58 GB-ot eszik ! Persze ez csak FULL HD-be ami Full HD felbontás felett van ott már elképzelhető hogy Több Vram kell neki !
  • IMYke2.0.0.0
    Ne fikázzuk a másikat csak azért, mert használtan vettünk egy kórájhetet...
  • IMYke2.0.0.0
    De nyilván nem is tudod feltolni maxra... maxon eszik annyit ugyanis.
  • wesker24
    Amilyen fos talicska géped van én nem alkotnák véleményt hogy milyen a Grafika az Evil Within-ben !
  • wesker24
    Hát amilyen géped van elhiszem hogy nálad minden ocsmány nálam nagyon szép full maxon megy minden ! És az hogy eszi a 3,5-3,8 Vramot az egy rohadt nagy baromság néztem mennyit eszik a Vga kártyám 1,5 GB-ot eszik !

Szóval ennyit arról a marhaságról hogy 4 GB Vram kell neki !
  • benőmenő
    Csak a szokásos idTech 5 "minőség".
    /földreköp
  • grebber
    Megy az mindenen, ocsmány és eszi a 3.5-3.8GB vramot is.
  • wantonly
    The Evil Within-t próbálta valaki? Kíváncsi vagyok erre az "i7 minimum" gépigényre. :)
  • wantonly
    Én a Muzsika TV-t nézem. :D
  • Botond #227387
    Igen, M1 és M2, nálunk csak ez megy otthon. M2 a mesék miatt, M1 a forma1 miatt és ennyi, de ez utóbbit is iPaden nézem, a TV-n csak az M2, az xbox meg a pc képe szokott futni.
  • Botond #227386
    Én meg nem írok nem olvasok, magyar nemes vagyok!
  • grebber
    Régi nagy klasszikus ismét 1 euro steam-en (Ubersoldier 2). Nem értem miért nem került még be valamelyik bundleba!
  • DarkSector
    Most fényképeztem!!! :D

• shaddam
    Semmi baj a tévével. Kijelzőnek használom a konzoljaimhoz és házimozira :D Hagyományos értelemben 4 éve nem "tévézek", mióta megvettem az lcd-t amire 0 csatorna van bekötve
  • Rapid81
    Én azért nézek TV-t, hogy jókat röhögjek. Az butít, amit elhiszel vagy komolyan veszel... Ez a "népbutító" kifejezés akkora egy marhaság, hogy az már szinte fájdalmas... A TV-ből jövő tartalommal is ugyanúgy tudni kell bánni, mint az internetessel, meg az alkohollal vagy a drogokkal. Mindegyiket lehet értelmesen is használni és túlzóan/értelmetlenül is. Egy adott tartalom/tárgy/tevékenység önmagában se nem rossz, se nem jó. A Te döntésed, hogy hová sorolod be magadban.
  • DarkSector
    Sőtt összes FF-t?

Van kb 20 epizód. :D

SZERK.:

Bocs 55 része van csak! :)

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.13. 22:10:23
  • MerlinW
    Sőt, az összes Elder Scrolls játékot is.
  • DarkSector
    Nem is fizetek érte addig.
    American Saga? or AC Anthology?
  • zorrobomber
    Az összes eddigi Assassins Creed részt is kiadhatták volna egy játékként...
  • DarkSector
    Én a Gyűrűk Furát. Elég is volt, 3 részletben eladni egy filmet.
  • zorrobomber
  • MerlinW
    Én is asszem a Matrix-ot láttam utoljára moziban:) Azóta csináltam egy filmes szobát magamnak a házban. 18nm, 2x300W + 3x200W 5.0 audio, projektor, 4 személyes dívány, "sörkocsi", akusztikus hangszigetelt falak. Szomszédok egyébként is relatív messze vannak (családi ház övezethez mérten, 50-100m minden irányban), kukorica pattog a mikróban. Mondjon valaki egy okot, miért menjek moziba?:) Arról nem is beszélve, hogy a legközelebbi mozi is 15km-re van (<- lusta).