Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A fõ kártyám az teljesen más világ, nem látszik és nem is adom meg sehol. Onnan vezetem át a pénzt a virtuális netes kártyára, az van a paypalhoz csatolva.
Mit tudnak tenni a semmin kívül?
5 egérpad, bukok legrosszabb esetben 1125 Ft-ot, de nem... azt sem, mert paypalon keresztül TUTI visszaszerzem :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"
as far as I can tel, this song isn't actually in the game. great piece though!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tinman, Fpocok-nak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha fizetni kell érte itt se és sehol se fogják átvenni, ki van nekik adva ukászba :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én ha rendelnék akkor vagy valami natur fa mintásat, vagy rozsdás fémet 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
Parasite Eve 2, best game EVER!
1. Kértem melós címemre, saját nevemre.
2. Kértem melós címemre, kolléga nevére.
3. Kértem otthoni címre, fater nevére.
4. Kértem párom céges címére, az õ nevére.
5. Planescape Torment folyamatban, de az meg párom hugához fog menni :-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Paypal is annyit kért, annyit is vont! Szaros 225 Ft körül!
Egy hátránya van:
1 mail cím, egyetlen 0.99 dolcsis total order. :-/
Majd Tinman, ha végül rendeled írj már ide légyszives pár sort, hogy jóváhagytok-e és milyen áron a rendelésed.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy ilyennek örülnék 1 dolcsiért mindenképp!
Imy: Kérnék véleményt!
Esztétikailag meg ugye, ahogy írtam, bármilyen kép alárakható 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kevés az a 600k, az eddig mutatott videó meg hát nagyon work in progress (fõleg a karakter, az szinte csak placeholder, inkább a tájat érdemes nézni)), csak hát muszáj volt konkrétumot mutatni. Még összejöhet amúgy, egy sereg projekt felállt vert helyzetbõl, sok esetben elég volt egy nappal zárás elõtt 50%-nál járni. Ettõl függetlenül én sem vagyok optimista (újabb fejlesztõ mehet mobilra bohóckodni? vagy a gyártósor mellé? Cutter Slade jó eséllyel), az új tartalmak már helybõl buktak.
Amúgy az 1080p@60 fps (mai gépeken sem lehet effélét összehozni), a bugok javítása és egy naprakész irányítás nagyon kéne a játéknak. A játszhatóságot fõleg a gamebreaker bugok rontják mai szemmel, de éppen azok esetében félek, hogy újak kerülhetnének a helyükre.
Just Cause 3 - a Square beregisztrálta a domaint!
Next PC upgrade: 2022
Fényszennyezés mentes helyeken szabad szemmel is szép tud lenni az égbolt
A hosszú exponálásra pedig szerencsére nem kellett kitérnem, mert arról több mint kimerítõ infót adott, eléggé összefogottan Rapid81.
Én például szeretem a time elapse videókat is - azok között is találni sok-sok fincsi dolgot teljesen felhõmentes éjszakai égbolttal. Láttam olyan felvételeket, amiket "szinte" normál kamerákkal, fényképezõgépekkel készítettek
Tudnak szépek lenni.
Csak ott toszták el,hogy 600K-t kb az atommegabrutálüberistencsászár projektekért szoktak kérni ,nem egy szimpla felhúzott grafikás remake-ért!
Ez nem fosotop, meg van a technikája. Szabad szemmel sosem fogod ilyennek látni körülményektõl függetlenül, mert ezek a fotók 60sec+ -os záridõvel, 6000+ iso környékén lõhetõek. A szemed ezt a fényérzékenységet sosem fogja megközelíteni. Ezért is tûnik ezeken a képeken a környezet világosnak. A legtöbb képen van némi fosotop, a magas iso okozta zaj ellensúlyozására, de kiguglizhatóak ps nélküli képek, és azok is nagyon szépek.
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Giana Sisters
Realms of Arkania Blade of Destiny
Where Angels Cry
Nightmares from the deep
+mp3
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Ha szerinted nem Photoshop egy TELJES város lekapcsolt fényforrásokkal, és csak az Egyenlítõ környékén, ott is a legmagasabb pontok egyikérõl, városoktól, fényszennyezéstõl, és ideális körülményekre várakozva, pórnép számára szinte elérhetetlen technikai felszereléssel lekapható Tejút galaxis központ összemontírozva, akkor nincs mirõl beszélgetnünk.
Menj szépen a sarokba, kucorogj és durcázz...
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kuponkód: Z099PLAYNWBQB
http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160
Már csináltam egy Demon's Souls, Dark Souls 1, Dark Souls 2-es és egy Baldur's Gate-est :-D
Regelek még pár mail címet, van még pár kedvencem :-D
A városok képei nagy valószínûséggel nappali fotók rárakva a képre. A víz sincs elmosódva, hanem csupán egyetlen elkapott pillanat, jól kivehetõ hullámokkal. Létezik még a digitális kompozit kifejezés, amikor sok egymás után készült, közepesen hosszú expozíciós képbõl kerül összeollózásra a kép, de a víz akkor sem így nézne ki.
Mindenképpen fotómanipulálás eredménye a végleges produktum.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Én kedvelem a sorozatot <1. rész csúnyában megvolt, azóta szinte az összes formátumban megvan dobozosban, és digitben>1. rész csúnyában megvolt, azóta szinte az összes formátumban megvan dobozosban, és digitben>.
Ember, saját szememmel látom, ha kisétálok a faluból. Te ne "okoskodjál"...
Szerintem ha ME2-det beregeled originre, akkor ott látni fogja minden probléma nélkül a megvásárolt DLC-idet is. Steam esetében vagy igen vagy nem, de ott is kéne neki igazság szerint (nem akarok hülyeséget mondani, de origin fiók a steameshez is kell, de javítsanak ki a többiek ha tévednék nyugodtan).