Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Van ennél is szebb benne, húúú... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Virtuális netes kártyámhoz van rendelve a paypal. Képtelenség róla 1k-nál többet levenni, mert kb. mindig annyit hagyok rajta.

A fõ kártyám az teljesen más világ, nem látszik és nem is adom meg sehol. Onnan vezetem át a pénzt a virtuális netes kártyára, az van a paypalhoz csatolva.

Mit tudnak tenni a semmin kívül?

5 egérpad, bukok legrosszabb esetben 1125 Ft-ot, de nem... azt sem, mert paypalon keresztül TUTI visszaszerzem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Hopp - azt nem olvastam. Nem ott hallgatom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
youtube komment:
"
as far as I can tel, this song isn't actually in the game. great piece though!"

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
OFF
Tinman, Fpocok-nak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dark Souls 2 OST 24 Queen of Drangleic <--- ez most rohadtul el kezdett érdekelni, hogy vaj' milyen környezetben szólhat ilyen szép dal a Dark Souls 2-ben 😊)))

Sir Quno Jedi
Bátor ember (vagy hörcsög) vagyol McFly! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Na de, hogy, ha már ki van fizetve?

Ha fizetni kell érte itt se és sehol se fogják átvenni, ki van nekik adva ukászba :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
ezen agyalok én is 😄

én ha rendelnék akkor vagy valami natur fa mintásat, vagy rozsdás fémet 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Na majd jön a meglepi, hogy az itteni posta vagy valaki ráterhelt még költséget 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Lehet nem tiszta:

1. Kértem melós címemre, saját nevemre.
2. Kértem melós címemre, kolléga nevére.
3. Kértem otthoni címre, fater nevére.
4. Kértem párom céges címére, az õ nevére.
5. Planescape Torment folyamatban, de az meg párom hugához fog menni :-D

De regeltél vagy 5 címet, szóval a probléma áthidalva. Az lenne a baj, hogy egyet kiválasztani nagyon nehéz lenne (mondjuk erõsen érik amúgy is az egérpad csere.... a mostani már nagyon viharvert és hasonló árkategóriában vettem, mint amennyiért most ezeket árulják).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Mihelyst betoltam a kupon kódot minden összeget figyelmen kívül hagyva 0.99 lett a TOTAL price!

Paypal is annyit kért, annyit is vont! Szaros 225 Ft körül!

Egy hátránya van:

1 mail cím, egyetlen 0.99 dolcsis total order. :-/

Holy fuck.... Beraktam kosárba az egérpadot kiválasztottam kishazánkat és még így is 1 dolcsit ír.... Röhögnék akkorát, ha tényleg kihoznák 1 dolcsiért. Egyelõre megrendelni nem mertem.

Majd Tinman, ha végül rendeled írj már ide légyszives pár sort, hogy jóváhagytok-e és milyen áron a rendelésed.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Kár, hogy csak egyet enged. Készítettem 5db-ot, de csak az elsõ kerül ennyibe. Részemrõl így felejtõs és a kiszállítás is necces.
IMYke2.0.0.0
"The Saboteur"-rel kapcsolatban elfogult vagyok - imádtam! -, így csak azt tudom írni: egy ilyen egérpad az asztal dísze 😊

Saboteur egérpad (direkt nem csicsás, mert nem szeretem a sok színû háttereket, egérpadokat).

Egy ilyennek örülnék 1 dolcsiért mindenképp!

Imy: Kérnék véleményt!

IMYke2.0.0.0
Gyakorlatból nem ismerhetem a dolgot , de azért kipróbálnám.
Esztétikailag meg ugye, ahogy írtam, bármilyen kép alárakható 😊

genndy
Üveg az nagyon hideg. Szétmenne rajta a csuklód, mármint az ízületek miatt (szvsz. A belinkelt cucc szép, de nekem biztos hogy nem kellene emiatt).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
De egye fene, egy "hétköznapi" üveg egérpad is elég lenne: Savmart üveg egérpad házilag

Ja, azt nem hittem volna, hogy az olyan sokat ér, így nem is néztem 😊
IMYke2.0.0.0
Én ha speckó egérpadra vágynék, akkor az bizony lézerrel maratott felületû üveglap lenne. Alá pedig bármilyen kép helyezhetõ 😊

Myselor
dark souls II
Sir Quno Jedi
Nyilván nem. Tinman szvsz. megen árnyékra ugrik.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

És ezt Magyarisztánba is kihozzák ingyen? Vagy az egérpad 1 dolcsi a kiszállítás meg 10?

Nálam is.

davidka003
Kuponkódot be kell írni

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ffxi
OFF 😊

Fákjúal!

Talán már késõ, mert nálam már 5,99 dollár, amit linkeltél.
Tinman
Már csinálom a kamu mail accot <#vigyor2>

Tormentest miért nem? <#ejnye1>
Larry says hello.

Kevés az a 600k, az eddig mutatott videó meg hát nagyon work in progress (fõleg a karakter, az szinte csak placeholder, inkább a tájat érdemes nézni)), csak hát muszáj volt konkrétumot mutatni. Még összejöhet amúgy, egy sereg projekt felállt vert helyzetbõl, sok esetben elég volt egy nappal zárás elõtt 50%-nál járni. Ettõl függetlenül én sem vagyok optimista (újabb fejlesztõ mehet mobilra bohóckodni? vagy a gyártósor mellé? Cutter Slade jó eséllyel), az új tartalmak már helybõl buktak.

Amúgy az 1080p@60 fps (mai gépeken sem lehet effélét összehozni), a bugok javítása és egy naprakész irányítás nagyon kéne a játéknak. A játszhatóságot fõleg a gamebreaker bugok rontják mai szemmel, de éppen azok esetében félek, hogy újak kerülhetnének a helyükre.
grebber
Végre már valami értelmes game hír és nem csak a szar Tomb Raiderbõl élnek<#idiota>

Just Cause 3 - a Square beregisztrálta a domaint!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A lekapcsolt fényes városos képre írtam neki, hogy fotóbolt, és utána lendült be a szokásos stílusába.
Fényszennyezés mentes helyeken szabad szemmel is szép tud lenni az égbolt , ha felhõtlen az ég.
A hosszú exponálásra pedig szerencsére nem kellett kitérnem, mert arról több mint kimerítõ infót adott, eléggé összefogottan Rapid81.

Én például szeretem a time elapse videókat is - azok között is találni sok-sok fincsi dolgot teljesen felhõmentes éjszakai égbolttal. Láttam olyan felvételeket, amiket "szinte" normál kamerákkal, fényképezõgépekkel készítettek , és nem egy brutálisat is.
Tudnak szépek lenni.

grebber
Hát pedig annál több nem kell nekem (és szerintem sokan vagyunk így) hogy felturbózott grafika minden más marad a régi!

Csak ott toszták el,hogy 600K-t kb az atommegabrutálüberistencsászár projektekért szoktak kérni ,nem egy szimpla felhúzott grafikás remake-ért!

Moby

Ez nem fosotop, meg van a technikája. Szabad szemmel sosem fogod ilyennek látni körülményektõl függetlenül, mert ezek a fotók 60sec+ -os záridõvel, 6000+ iso környékén lõhetõek. A szemed ezt a fényérzékenységet sosem fogja megközelíteni. Ezért is tûnik ezeken a képeken a környezet világosnak. A legtöbb képen van némi fosotop, a magas iso okozta zaj ellensúlyozására, de kiguglizhatóak ps nélküli képek, és azok is nagyon szépek.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Outcastba adtam volna is még tán, de amit mutattak az kevés volt. Ha remasterelik, remékelik akkor vágjon állon és ne valami HDsített felhúzott izét dobjanak elém. Az a videó nem volt meggyõzõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Death In Candlewood kickstarter fail 😞

Outcast HD is megbukik elsõ körben.

Clash of the World bundle Central Europe

Giana Sisters
Realms of Arkania Blade of Destiny
Where Angels Cry
Nightmares from the deep
+mp3

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Frankó ovis védekezés.

Ha szerinted nem Photoshop egy TELJES város lekapcsolt fényforrásokkal, és csak az Egyenlítõ környékén, ott is a legmagasabb pontok egyikérõl, városoktól, fényszennyezéstõl, és ideális körülményekre várakozva, pórnép számára szinte elérhetetlen technikai felszereléssel lekapható Tejút galaxis központ összemontírozva, akkor nincs mirõl beszélgetnünk.
Menj szépen a sarokba, kucorogj és durcázz...

kigyi
A HC gamer egérpadot használ 😄 Amúgy meg utálom, ha kikopik az asztal az egér alatt így inkább egérpaddal használom. Ugye a casual gamer egere alatt nem kopik ki az asztal, de mi itt a topic-ban sokat játszunk .D

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Egérpad? És a falra rakod õket vagy még mindig görgõs egérrel szórakozol?

Shep
Jól van te vagy a legnagyobb mindentudó király. Annyira nem csodálkozom ,hogy egyre kevesebben írnak ide érdemben. Na szevasz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Most nem ez a lényeg, hanem ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Kedvenc játékod/filmed/ Dark Sectornak Robocop-es egyedi egérpad 0.99 dolcsiért! Szállítással!

Kuponkód: Z099PLAYNWBQB

http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160

Már csináltam egy Demon's Souls, Dark Souls 1, Dark Souls 2-es és egy Baldur's Gate-est :-D

Regelek még pár mail címet, van még pár kedvencem :-D

IMYke2.0.0.0
Ezért írtam neki a Photoshop-os dolgot, de úgy látszik nem akarta megérteni.

Rapid81
Lehet ilyen képet készíteni a Tejútról, csak a városok világítását kikapcsoltatták ezen pár fotó erejéig és tologatták õket kiskocsin szerinted? A látképek mindenképpen rá vannak vágva, mivel az ilyen fotók elkészítéséhez 30-50 perces expozíció szükséges (alul az exposure data), amihez követõ állványzat is szükségeltetik. Pont ezért nem nagyon szokott benne lenni látkép vagy ha van, akkor nem ennyire részletgazdag a kép vagy éppenséggel csíkozódnak a csillagok.

A városok képei nagy valószínûséggel nappali fotók rárakva a képre. A víz sincs elmosódva, hanem csupán egyetlen elkapott pillanat, jól kivehetõ hullámokkal. Létezik még a digitális kompozit kifejezés, amikor sok egymás után készült, közepesen hosszú expozíciós képbõl kerül összeollózásra a kép, de a víz akkor sem így nézne ki.

Mindenképpen fotómanipulálás eredménye a végleges produktum.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Kinek mi, ugye - stand alone játék, tehát nem követel meg egyetlen korábbi SpellForce-játékot sem.
Én kedvelem a sorozatot <1. rész csúnyában megvolt, azóta szinte az összes formátumban megvan dobozosban, és digitben>.

IMYke2.0.0.0
"Jól van akkor, olvassál már utána, azután okoskodjál!"

Ember, saját szememmel látom, ha kisétálok a faluból. Te ne "okoskodjál"...

Sir Quno Jedi
Hát nekem van az összes ME-mhez origin fiók. Pedig elsõ kettõ steames. Multijához is kell EA acc amúgyis. Dobozos ME-im meg másik accon vannak.

Mivel a DLC-k regelése ha jól tudom bioware profilhoz kötõdik, ergó én az ME-ket a helyedben originre regelném. Már csak azért is, mert a 3. részt pl. steamen nem is fogod tudni megvásárolni csak Originen. Egyben meg azért csak jobb a teljes sorozat.

Szerintem ha ME2-det beregeled originre, akkor ott látni fogja minden probléma nélkül a megvásárolt DLC-idet is. Steam esetében vagy igen vagy nem, de ott is kéne neki igazság szerint (nem akarok hülyeséget mondani, de origin fiók a steameshez is kell, de javítsanak ki a többiek ha tévednék nyugodtan).