Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még kis sem bontottad? Milyen dolog ez? 😊
Amúgy szívet melengetõen szépséges ez a borító a logókat leszámítva! Sajnos ez jobban néz ki, mint az amit én rendeltem, de már egyre türelmetlenebbül várom a sajátom... Még a legutolsó warezos is elõbb játszik vele, mint én.
Neked azonban gratulálok a szerzeményhez és jó játékot!
Az a gond a mai cégekkel, hogy kb egy nap alatt akarnak világmegváltó istentelen mértékû eladásokat. Ha ez nincs meg már -10% aztán -15,25,33....-90% stb leárazást tolnak rá hogy csak már vigyék a szarjukat fogyjon tonnaszám gazdagítsa a soha el nem indított játékok számának a statisztikáját de legalább a kevés dollár egyre csak folyik és folyik.
Activisionról példát vehetne az összes cég ha minden kiadó ezt a politikát ûzni mint õk nem lennének ilyen filléres sírások soha hogy elértéktelenedik ez meg az. Ugyanúgy vennék õket az népek (és itt nem a fillérbaszo magyarokra gondolok)
Saját maguknak áraznak és õk sírnak,vicces. Ha nem mernek lépni ellene a f...t sírnak?
Next PC upgrade: 2022
Dark Souls 2 Black Armour Edition
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A múltkor kerested! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Este nem kell estimese hogy elaludjak. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az elmúlt években kétszer végigjátszottam a nagygépes Uncharted-eket, az inFamousokat, a Risenet, az Alpha Protocolt, a LIMBO-t, többször újrajátszottam a Rome Total Wart. A The Cave-ben pedig hatszor jutottam el a stáblistáig. Broken Sword eredet+DC kombó is megvolt. A The Darknesst bug miatt másfélszer "letudnom". A Human Revolution újrázása pedig folyamatban van, hiába jött ki azóta a DC. Tény, a bõség zavara lemondásokkal jár, de az idejét az ember osztja be. Nyilván lenne mit újrajátszanom, akkor a felsoroltak közül is harmadszor-negyedszer.
Régen volt már az, hogy pár játékra legyek rászorulva, jellemzõen abban a korban, amikor a végigjátszás kevésbé volt divat.
Az elértéktleendést tekintve részben osztom a véleményedet, de most laptopról nincs kedvem belemenni, így mindenki fellégezhet 😊
De van neked is (és talán lesztek is még páran, w77d a legsúlyosabb) egyfajta rossz mentálisod, beidegzõdésed, hogy "deakkoris a TELJES a TELJES, tehát az a tuti". Bennem is megvan, de annyi rossz tapasztalatom volt, h szerintem én már ellen tudok állni 😄
(fontos különbség, hogy te is totál más játékokkal játszol mint én - el tudom képzelni (sõt, tudom), hogy egy Borderlands DLC nem annyit ad, mint mondjuk a Tomb Raider dlc-i, innen az én negatívabb dlc-s véleményem, én fõleg "tombraiderekkel" játszok)
Filmes példa nem jó egészen. A rendezõi sokszor valóban a rendezõ eredeti elkézlelése, míg a DLC általában értéktelen plusz, amit a kiadó erõltet a haszonszerzésért (ami a régóta nem dráguló játékok "titkos" drágítása valójában). A 3 percekkel hosszabb extended változatok általában semmit nem adnak az élményhez, "déelcék" 😊
Forza.
Amúgy milyen készülékrõl van szó? Nálam egy Z1 szolgál október eleje óta.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Én jobban szeretem a változatosságot. (még ha ez csupán annyit is jelent sokszor, hogy a battlefield után egy codot lövök végig 😄 )
Dehogy vásároltunk tudatosabban - simán csak kevesebbet engedhettünk meg magunknak, a többit meg elloptuk (tisztelet a kivételnek).
Sosem mehetsz biztosra, ráadásul ha csak biztosra mennél, hány jó játék maradt volna ki az életedbõl?
Jobb ez így, sõt: ez konkrétan nagyon jó most - nekünk 😊
Persze, hogy az ipar meddig tudja tartani a szintet, az nagy kérdés. (olvasva az UE4-es kommentet, eddig bírta....)
Forza.
Gamersgate--> Dementium 2 HD -75% --> Hamarosan bundle tag lesz ez is érzem! Szóval várjuk ezt is<#eplus2>#eplus2>
egyébként Zó véleményére +1
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Csak egyszerûen értelmetlennek láttam kifejteni a véleményem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
normális válasz kellett volna sértõdés IMItálás helyett (hopp milyen jó kis nyelvmester lettem 😄)
Úgy gondolom, más ez, mint a DLC-õrület, hiszen nem plusz anyagot gyártanak le, nem "félkész" termékeket kapunk, hanem kikukáznak a már felvettekbõl néhányat, amivel újracsomagolva el lehet adni. (Jobb esetben, és nem ritkán persze tényleg a rendezõ eredeti vízióját kapjuk, de láttam már olyan rendezõ által vágott rendezõit, mely a rendezõ szerint is a gyengébb verzió, az Alien DC elõtt ezt Ridley Scott maga mondja el, ha elindítod a filmet. Éppen csak a csekket nem lengeti, hogy mennyiért vágta újra 😊 A többire direkt nem írok példákat, nem filmes topik.)
Szóval filmeknél nehéz ízlés alapján fõszabályt felállítani, ha mennyiségileg többnyire valóban többet is kapunk. Amiért az egyik DC-t szeretem, az más filmnél a mozis erénye lehet. A kedvenceim különbözõ verzióit egyaránt újra szoktam nézni, és abszolút vegyes a kép.
Ez a 3. Sonyfónom és mindegyik hibátalun megy a map napig. Na nem mintha ez rajtad segítene.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
De a Sony Vegas topikja is megfelelõ ezen témához.
Virtualdub-bal könnyû. Megadod, hogy xvid codec és beállítod a kbps-et. Érdemes egy rövidebb részt elõször megcsinálni és akkor meglátod, milyen a minõsége és a mérete.
/nem nagyon találtam megfelelõ topicot, na meg itt tudom hogy van legalább egy ember aki ért a videó konvertáláshoz/
Videókat kellene letömörítenem, a eredeti fájok kb 2,6 gb körül vannak, mindegyik 1920 x 1080 és a 9 596 Kbps a videók tulajdonságai.
Hogyan tudnám lecsökkenteni kb a felére a méretét, és mit lenne érdemes csökkenteni, és mennyire?
A handbrake-val próbálkozgatok, de van rajta egy pár beállítási lehetõség, és nem tudom hogy kell-e állítanom rajta valamit.
"ha valami hosszabb az miért jobb is ? mi ebben a reláció?"
Miért keresel és vársz el törvényszerû válaszokat, ha utána és mellett nem vagy hajlandó elfogadni az egyéni véleményeket?
Maradjunk ennyiben. Amúgy sem filmes topik 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
//Gyorsan teszem hozzá: nem leírni akarom a játékot, csak számomra már az alapszituáció sem vonzó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nagy kaliberû cuccokból nem igen szokott maradni CE. (Mondjuk ennek ellentmondhet a Dead Island Riptide és a Splinter Cell Blacklist CE-k amik nemrég kapjhatóak voltak.)
De pl ott az AC4 abból nem maradt.
bár minap akkor is vakartam a fejem mikor némelyikõtök egy játék méretébõl vont le messzemenõ következtetést
dlc mizériára visszatérve
anno én is játszottam dragon agenek pár dlcjével, meg a fallout3éval is, de nem éreztem volna hiányérzetet ha kimaradnak
ha megnézzük sok 9-10 pontos játékokhoz özönlenek az 5-6 pontos dlck
persze vannak hosszú, jó és tartalmas dlck, de a többség nem ez, csak netto pénznyomda
//Én majd a 10 éven belülre tervezett gépújítás után. Valami Ubisoft Bundle-ben 😊
"
naház ezzel sose fogok egyetérteni az is biztos, 100 példa van rá hogy sokszor a kevesebb több
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Goty-ban rendben van, külön megvásárolva szájhúzgálást okoz (én külön vettem). Amúgy maga a sziget is baromi aprócska, csak elsõre tûnik nagynak. Kicsi a játéktér, apró a sziget, kevés a quest. Mondjuk vannak érdekességek benne, de nem sok. Skyrim önmagában sokkal több élményt biztosít, nyugodt szívvel ki lehet hagyni a DLC-ket.
Ismétlem Goty-ban viszont kiegészítõ tartalomnak jó, külön ma már nem vásárolnám meg.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg ha továbbra is modolni akar szabadidejében, semmi sem gátolja meg.
Falskaarnak nyugodtan adj egy esélyt, abszolút gyári modulokból és sémákból építkezik minden értelemben (de ettõl még nagyon jó!), ha nem tudod, nem mondod meg róla hogy nem hivatalos kiegészítõ.
Szerencsére kyrimnél koncentráltak a tartalomra, és hanyagolták a lópáncélokat, mindhárom DLC-t érdemes beszerezni. De azok nélkül is teljes értékû, hosszú játék. És sajnos ez az ami egyre ritkább.