Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Legközelebb meg ne lássuk, hogy OFFolsz! <#idiota>

Még kis sem bontottad? Milyen dolog ez? 😊

Amúgy szívet melengetõen szépséges ez a borító a logókat leszámítva! Sajnos ez jobban néz ki, mint az amit én rendeltem, de már egyre türelmetlenebbül várom a sajátom... Még a legutolsó warezos is elõbb játszik vele, mint én.

Neked azonban gratulálok a szerzeményhez és jó játékot!
grebber
Ez az árazásos téma elég nagy ótvaros nagy ....ság már elnézést a puritán parasztságomért.

Az a gond a mai cégekkel, hogy kb egy nap alatt akarnak világmegváltó istentelen mértékû eladásokat. Ha ez nincs meg már -10% aztán -15,25,33....-90% stb leárazást tolnak rá hogy csak már vigyék a szarjukat fogyjon tonnaszám gazdagítsa a soha el nem indított játékok számának a statisztikáját de legalább a kevés dollár egyre csak folyik és folyik.

Activisionról példát vehetne az összes cég ha minden kiadó ezt a politikát ûzni mint õk nem lennének ilyen filléres sírások soha hogy elértéktelenedik ez meg az. Ugyanúgy vennék õket az népek (és itt nem a fillérbaszo magyarokra gondolok)

Saját maguknak áraznak és õk sírnak,vicces. Ha nem mernek lépni ellene a f...t sírnak?

Next PC upgrade: 2022

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Botond
Jóság! Akkor a gyerek szülinapjára már lehet kapni!
TBTPumpa
Csak neked: 2014. június 18. - A Lego-kaland (The Lego Movie) DVD/Blu-ray megjelenés Magyarországon (ProVideo)

A múltkor kerested! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Botond
Sleeping dogs collection 7 euró steamen. Alkalmi vétel.
DarkSector
Na geca délelõtt hordtam ebédet, utána permeteztem, füvet nyírtam a szõlõhegyen, most meg letekertem 40 km-ert a szopásos útvonalon.

Este nem kell estimese hogy elaludjak. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Több száz játékom volt már, mikor a Wizardry 8-ba beleöltem több száz órát, ráadásul azért vettem, mert olcsó 😊

Az elmúlt években kétszer végigjátszottam a nagygépes Uncharted-eket, az inFamousokat, a Risenet, az Alpha Protocolt, a LIMBO-t, többször újrajátszottam a Rome Total Wart. A The Cave-ben pedig hatszor jutottam el a stáblistáig. Broken Sword eredet+DC kombó is megvolt. A The Darknesst bug miatt másfélszer "letudnom". A Human Revolution újrázása pedig folyamatban van, hiába jött ki azóta a DC. Tény, a bõség zavara lemondásokkal jár, de az idejét az ember osztja be. Nyilván lenne mit újrajátszanom, akkor a felsoroltak közül is harmadszor-negyedszer.

Régen volt már az, hogy pár játékra legyek rászorulva, jellemzõen abban a korban, amikor a végigjátszás kevésbé volt divat.

Az elértéktleendést tekintve részben osztom a véleményedet, de most laptopról nincs kedvem belemenni, így mindenki fellégezhet 😊
arty
Tudva, hogy az a teljesség - ahogy totti is írta - általában lófax, nyugodtan elmehetnél mellette.
De van neked is (és talán lesztek is még páran, w77d a legsúlyosabb) egyfajta rossz mentálisod, beidegzõdésed, hogy "deakkoris a TELJES a TELJES, tehát az a tuti". Bennem is megvan, de annyi rossz tapasztalatom volt, h szerintem én már ellen tudok állni 😄
(fontos különbség, hogy te is totál más játékokkal játszol mint én - el tudom képzelni (sõt, tudom), hogy egy Borderlands DLC nem annyit ad, mint mondjuk a Tomb Raider dlc-i, innen az én negatívabb dlc-s véleményem, én fõleg "tombraiderekkel" játszok)

Filmes példa nem jó egészen. A rendezõi sokszor valóban a rendezõ eredeti elkézlelése, míg a DLC általában értéktelen plusz, amit a kiadó erõltet a haszonszerzésért (ami a régóta nem dráguló játékok "titkos" drágítása valójában). A 3 percekkel hosszabb extended változatok általában semmit nem adnak az élményhez, "déelcék" 😊

Forza.

kigyi
Elõfordul minden gyártónál hiba mivel bérgyártás van minden alkatrész valahol máshol készül így a hiba lehetõsége is benne van. Nekem is volt már sok Sony-m és volt közöttük jó is rossz is.

Amúgy milyen készülékrõl van szó? Nálam egy Z1 szolgál október eleje óta.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

arty
És aki nem akar egy játékba ölni 100 órát kényszerbõl, mondván "ha drága volt, legalább kigrindelem maxra" ?
Én jobban szeretem a változatosságot. (még ha ez csupán annyit is jelent sokszor, hogy a battlefield után egy codot lövök végig 😄 )

Dehogy vásároltunk tudatosabban - simán csak kevesebbet engedhettünk meg magunknak, a többit meg elloptuk (tisztelet a kivételnek).

Sosem mehetsz biztosra, ráadásul ha csak biztosra mennél, hány jó játék maradt volna ki az életedbõl?

Jobb ez így, sõt: ez konkrétan nagyon jó most - nekünk 😊
Persze, hogy az ipar meddig tudja tartani a szintet, az nagy kérdés. (olvasva az UE4-es kommentet, eddig bírta....)

Forza.

grebber
Hoho most néztem csak hogy a steam-en csökkent a dishonored goty alapára 39,99-rõl 24,99-re!! Így a szokásos -66%-ával már csak 8.5 euro lesz!!Ezt a momentumot várom már régóta!

Gamersgate--> Dementium 2 HD -75% --> Hamarosan bundle tag lesz ez is érzem! Szóval várjuk ezt is<#eplus2>

ezért mondtam hogy imitáltad, mert nem volt, látod elõtted járok egy postal 😄

egyébként Zó véleményére +1

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Micsuda riposzt (akart lenni)... csak ott tévedtél, hogy nem volt sértõdés.
Csak egyszerûen értelmetlennek láttam kifejteni a véleményem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Kínrím levelup!
maradjunk annyiban hogy csak kérdeztem normálisan valamit, meg megállapítottam egy TÉNYT, ezzel szemben hol láttad te azt hogy nem fogadtam el a véleményed?
normális válasz kellett volna sértõdés IMItálás helyett (hopp milyen jó kis nyelvmester lettem 😄)

Még egy gondolat. Ideális esetben csak egyféle vágás létezik, mert a rendezõ zsarnok tudott lenni, megvalósíthatta a mûvészi elképzeléseit, amit nincs oka revideálni. Hány Bergman- vagy Kubrick-filmnek is van rendezõije?
Szerintem Micsu arra gondol, hogy a rövidebb vágás gyakran jobb filmeknél, sõt arra is van példa, hogy a DC a rövidebb és a rosszabb. Van olyan is, hogy jó a DC, de elõször a mozis ajánlott. Természetesen vannak esszenciális DC-k is, és valóban ott a cenzúra esete is.

Úgy gondolom, más ez, mint a DLC-õrület, hiszen nem plusz anyagot gyártanak le, nem "félkész" termékeket kapunk, hanem kikukáznak a már felvettekbõl néhányat, amivel újracsomagolva el lehet adni. (Jobb esetben, és nem ritkán persze tényleg a rendezõ eredeti vízióját kapjuk, de láttam már olyan rendezõ által vágott rendezõit, mely a rendezõ szerint is a gyengébb verzió, az Alien DC elõtt ezt Ridley Scott maga mondja el, ha elindítod a filmet. Éppen csak a csekket nem lengeti, hogy mennyiért vágta újra 😊 A többire direkt nem írok példákat, nem filmes topik.)

Szóval filmeknél nehéz ízlés alapján fõszabályt felállítani, ha mennyiségileg többnyire valóban többet is kapunk. Amiért az egyik DC-t szeretem, az más filmnél a mozis erénye lehet. A kedvenceim különbözõ verzióit egyaránt újra szoktam nézni, és abszolút vegyes a kép.
Totti5
😞

Ez a 3. Sonyfónom és mindegyik hibátalun megy a map napig. Na nem mintha ez rajtad segítene.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Marad - csak akkor változik, ha renderkor más felbontást állít be - upscale vagy downscale.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Súgok egyet, hátha segít: Sony Vegas-hoz írtam

Fpocok
Szerintem alapból marad a felbontás. Tehát ha 1080p van, akkor annyi is marad.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Nem lenne az. A többit tényleg videó program topikban, rendben? 😊

IMYke2.0.0.0
Mondjuk az "Olyan programot keresek, ami" topikban vagy ezerszer ki lett tárgyalva az évek során hasonló téma - én is írtam a dologban, a VirtualDub-bal kapcsolatban is.
De a Sony Vegas topikja is megfelelõ ezen témához.

Én hd-ba akarom, az xvid meg sima sd videó lenne, vagy nem?

Fpocok
Azt nem ismerem.
Virtualdub-bal könnyû. Megadod, hogy xvid codec és beállítod a kbps-et. Érdemes egy rövidebb részt elõször megcsinálni és akkor meglátod, milyen a minõsége és a mérete.

off:
/nem nagyon találtam megfelelõ topicot, na meg itt tudom hogy van legalább egy ember aki ért a videó konvertáláshoz/

Videókat kellene letömörítenem, a eredeti fájok kb 2,6 gb körül vannak, mindegyik 1920 x 1080 és a 9 596 Kbps a videók tulajdonságai.
Hogyan tudnám lecsökkenteni kb a felére a méretét, és mit lenne érdemes csökkenteni, és mennyire?
A handbrake-val próbálkozgatok, de van rajta egy pár beállítási lehetõség, és nem tudom hogy kell-e állítanom rajta valamit.

IMYke2.0.0.0
Én nem a véres részek miatt, de hasonló okokból favorizálóm a teljesebbeket. Tojok rá, ha csak 2 perccel hosszabb, és az sem zavar, ha 1 órával 😊

Fpocok
Én a teátrális vágásokat meg sem szoktam nézni, mert azokból kivágják a véres részeket.

IMYke2.0.0.0
Írtam egy hosszabbat, de most visszatöröltem.

"ha valami hosszabb az miért jobb is ? mi ebben a reláció?"

Miért keresel és vársz el törvényszerû válaszokat, ha utána és mellett nem vagy hajlandó elfogadni az egyéni véleményeket?

Maradjunk ennyiben. Amúgy sem filmes topik 😊

Tinman
Csak egy mondat off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Küldhetem vissza garba ezt a fos Sony telót. Exponáló gombbal nem csinál semmit. Sehol és semmit, semmilyen felállásban. Már lementettem az adataim, csináltam egy factory reset-et, vissza is tette 4.2.2-t, de semmi. Minden mûködik, csak az a kibaxott gomb nem. Nagyon bánom már, hogy nem a jól bevált Nokia mellett maradtam...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Amíg nem bizonyosodik be az ellenkezõje, nehéz mást várni vagy hinni, annak aki várja!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nos, nekem is valami hasonló meglátásom van: "Szerintem 4-5 óra után unalmas lesz a sok monoton hackelés miatt"

//Gyorsan teszem hozzá: nem leírni akarom a játékot, csak számomra már az alapszituáció sem vonzó.

Fpocok
Szerintem a Watch Dogs jó lesz, de közel sem várom annyira, mint két éve. Ez a grafika mizéria meg a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
virtuális valóság
bullshit... meh.

grebber
Egyelõre csak hinni tudok mivel még nem játszottam vele! Szerintem 4-5 óra után unalmas lesz a sok monoton hackelés miatt.De majd hamarosan itt a warez és megmondom milyen lett 😄

A nagy kaliberû cuccokból nem igen szokott maradni CE. (Mondjuk ennek ellentmondhet a Dead Island Riptide és a Splinter Cell Blacklist CE-k amik nemrég kapjhatóak voltak.)
De pl ott az AC4 abból nem maradt.

ha valami hosszabb az miért jobb is ? mi ebben a reláció?
bár minap akkor is vakartam a fejem mikor némelyikõtök egy játék méretébõl vont le messzemenõ következtetést

dlc mizériára visszatérve
anno én is játszottam dragon agenek pár dlcjével, meg a fallout3éval is, de nem éreztem volna hiányérzetet ha kimaradnak
ha megnézzük sok 9-10 pontos játékokhoz özönlenek az 5-6 pontos dlck
persze vannak hosszú, jó és tartalmas dlck, de a többség nem ez, csak netto pénznyomda

IMYke2.0.0.0
Semmi iróniával: komolyan hiszel abban, hogy a Watch_Dogs király géjm lesz?

grebber
Nem lesz belõle féláron a király game-ekbõl sosem marad 😞

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#hehe>

//Én majd a 10 éven belülre tervezett gépújítás után. Valami Ubisoft Bundle-ben 😊

Fpocok
Majd egy hónappal késõbb megvesszük feléért.

IMYke2.0.0.0
Watch_Dogs Dedsec Edition
CDGalaxis: 22,500 plusz a sarc.
Video: a Youtube-on a Limited Edition

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, én nem láttam még 100 olyan filmet, aminél ez az érv megállta volna a helyét.

"Filmekbõl sem nézem meg a moziban leadott verziót, ha tudom, hogy van egy 3-20 perccel hosszabb rendezõi, vagy vágatlan...
"

naház ezzel sose fogok egyetérteni az is biztos, 100 példa van rá hogy sokszor a kevesebb több

Akkor elvoltál vele. Lehet amúgy már untam, mert rögtön alapjáték után vetettem bele magam. 100 óra egyhuzamban még Skyrimbõl is sok...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Melyik? A 10-15 igen, a 33 az saját, megvannak még a mentések.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Solstheimben a fõszálra koncentrálva is sok helyre be lehet menni. Ráadásul ez már közel sem olyan izgalmas, mint az alapjáték világa. Sõt elég sekélyes hely (Shivering isleshoz képest sehol sincs újításban és tartalmilag).

Goty-ban rendben van, külön megvásárolva szájhúzgálást okoz (én külön vettem). Amúgy maga a sziget is baromi aprócska, csak elsõre tûnik nagynak. Kicsi a játéktér, apró a sziget, kevés a quest. Mondjuk vannak érdekességek benne, de nem sok. Skyrim önmagában sokkal több élményt biztosít, nyugodt szívvel ki lehet hagyni a DLC-ket.

Ismétlem Goty-ban viszont kiegészítõ tartalomnak jó, külön ma már nem vásárolnám meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Solstheim becsült játékidõ részedrõl?

genndy
Ha nem tetszik neki, még mindig otthagyhatja. De így esélye van hogy azt csinálja amit szeret, és egy jó csapatban alkothasson valamit.
Meg ha továbbra is modolni akar szabadidejében, semmi sem gátolja meg.

genndy
Hát a Dawnguardon végül is végig lehet szaladni ennyi idõ alatt is, de Solstheimet kivesézni csodálkoznék ha kevesebb lenne mint 10-15 óra. Azért az egy SI-vel vetekedõ DLC. (Saját adatok: Dawnguard: 28 óra, Dragonborn: 33, Falskaar: 18. És nem laposkúszásban mindenhova, hanem gyorsutazással általában.) Hearthfire házépítését nem számolom, mert az játék közben is letolható, két küldetés közben építgeti az ember az otthonát.
Falskaarnak nyugodtan adj egy esélyt, abszolút gyári modulokból és sémákból építkezik minden értelemben (de ettõl még nagyon jó!), ha nem tudod, nem mondod meg róla hogy nem hivatalos kiegészítõ.
Szerencsére kyrimnél koncentráltak a tartalomra, és hanyagolták a lópáncélokat, mindhárom DLC-t érdemes beszerezni. De azok nélkül is teljes értékû, hosszú játék. És sajnos ez az ami egyre ritkább.